36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tosatt
    Lehet hogy hülyét kérdezek de lehet-e azt hogy úgy is tölti hogy közbe ki van kapcsolva a gép???
  • janos666 #9551
    Próbáld meg kilőni a tűzfalat hogy úgy csatlakozik-e. Bár ilyet még nem láttam, én keriót hazsnálok meg még talán Norton tűzfalat nyomnék ha ez nem lenne (vagy fogok nemsoká ha nem frissítik tovább a keriót így hogy eladták sunbeltnek)
  • precision
    ja, thx hogy szólsz, én is csak néztem mikor beléptem :) már töröltem is...

egy passkeycsere nem ártana Carlos
  • kulabácsi
    agnitum-ot használok, és jah próbáltam már portot váltani, de valszeg a tűzfalam fogja be vmiért, csak azt nem értem h miért csak az endlesst....de végülis nem halok bele szerencsére
  • janos666 #9548
    Milyen tűzfalat használsz? Próbáltál portot váltani a kliensben, vagy más klienset is kipróbálni?
  • kulabácsi
    az endless mindíg is ilyen volt, engem mondjuk nem cseszegetnek, mert nem is tudok vmi miatt onnan tölteni:D nem látja a trackert, csak néha, elég érdekes jelenség, de igazából nem érdekel...
  • janos666 #9546
    Ja, amúgy szólni kéne az endlesseseknek is (aki ismeri a mailjüket) hogy hadján hogy új jelszavakat generáltak mindenkinek a törés után, de a kilopott paskeyekből még ma is lehet csemegézni. És nem is lennék ilyen kibaszott lelkes az ügyben ha tudnám hogy mi a faszért bannoltak ma engem is endlessről, mikor ott még csak nem is csaltam. Ezek úgy feltudnak baszni hogy vannak torrent, vagy akár más oldalak ahol néha többet engedek meg magamnak fórumban, vagy szabályt szegek, aztán semmi következmény (mert miért lenne, extrém dolgokat azért sose teszek), ahol meg becsülettel üldögélek szép csöndben ott meg néha egyik napról a másikra kihullok. Ez olyan becsületdeklaráló, hogy miért voltam becsületes...
  • kulabácsi
    jah ez igaz, de mondjjuk én úgy vok vele, h nem szoktam nézegetni nagyon a képeket, csak mivel nekem rakta be azért néztem, de nem foglalkoztam vele....nekem nem kell
  • janos666 #9544
    Aki kicsit is ért hozzá az azonnal kiszúrta, az is bőven sok ha egyetlen pióca ráugrik...
  • kulabácsi
    jah azt én is néztem, de sztem ha nem hívod rá fel az emberek figyelmét, akkor nem lett volna gond, de mostmár tényleg nem árt kérni újat:)))
  • janos666 #9542
    MODERÁTOR - Kép törlés ajánlott!!!
    Jujj, vigyázzunk emberek, ilyen képeket veszélyes ám ide másolgatni. A teljess passkeyed látszik a tracker címénél, ha valaki beírja ezt a saját kliensébe kampó, máris a te arányodra számolja az ő letöltéseit. Ez nyilvános fórumon rövidtávú katasztrófa.
    Szerintem azonnal keresd meg az endlessen a profilodnál hogy "új passkey kérése". (ott ahol a jelszavad, aláírásod, stb. is állítod). Ehhez még annyi ami ott is le van írva hogy utánna újra le kell töltened a torrenteket a seedhez...
  • pedestrian
    ok. köszi.
  • kulabácsi
    hát ha magyar címre kérted, akkor lehet 1 hét is....
  • kulabácsi
    nem kell csinálnod semmit, csak letöltöd a saját torrentedet, és megadod h oda töltse ahol már megvan a cucc, és kis számolás után már seedel is, nem kell beállítani semmit...
  • pedestrian
    mennyi idő alatt küldenek válasz mail-t a e-sl en? nem tok belépni, kértem jelszóemlékeztetőt, de 3 napja semmi.
  • Carlos
    Hogy tudok vele Seed-elni?
  • Carlos
    Megpróbálom azzal.
  • kulabácsi
    hát érdekes, igazából én soha nem használtam bitcometet, ezért nem nagyon tudok ennél többet segíteni:S esetleg tudom ajánlani a uTorrentet, sztem az a legjobb, és nincs is tiltva egyik verziója sem sehol....
  • Carlos
    Szép lassan halad, de iszonyú(!) lassan.
  • kulabácsi
    akor passzolok, esetleg próbáld meg még1szer leszedni, hátha az segít....
  • Carlos
    Igen. Feltöltöttem, majd leszedtem és azt kezdtem el seedelni.
  • kulabácsi
    leszedted újra a torrentet az oldalról??
  • Carlos
    Lámer kérdésem lenne.
    Feltöltöttem egy torrentet, amit szeretnék seed-elni. A BitComet-ben be is állitottam, hogy nem letölteni szeretném, hanem seed-elni, de nem jelenik meg, hogy mennyivel töltök felfelé. kivan irva, hogy feltöltés alatt, és a % mutató 99.6-on áll már jó ideje. Elrontottam valamit? (ez az elsö feltöltésem)
  • rothfb
    Azt írta, hogy le vagyok terhelve, így egyes szám első személyben. Azt gondoltam, már megint vki "töröget" fel dolgokat, de szerencsére nem. Már megy, látom...
  • mohamed
    nekem megy. .org- al próbáltad?
  • rothfb
    Mi történt a Bitgate-tel?
  • tobias88
    ó ha, ne fenyegess mert sírok csiraláda, kérlek ne bánts!
    Na de most komolyan, aki nem érti a viccet és beszól, az jó ember nem lehet!
  • KILLER2
    Nem tudja valaki, hogy az X-MEN 3 filmet honnan tudnám leszedni magyarul?
  • mohamed
    ovvasd el "rakodo" 9451 számúúú hozzászólását, slőn világosság.
  • fifi
    szerinted ez fenyegetőzés?
    szerintem nem...
  • gameplusz
    Már megint a fenyegetőzés. Inkább privátban, személyeskedés csak flood-hoz vezet, és az nem jó, nagyon nem.
  • fifi
    nagyon vigyázz, hogy mit mondasz, mert tartok tőle, nem tudod kivel beszélsz ...
  • gameplusz
    Kicsit érdekes az artikulálásod, lehet ez hat ki az írásodra. Nekem nem megy, hozzátenném.
  • mohamed
    jaja
  • Met
    finomabban, nem a gumiban vagy
  • fifi
    nem
    +l +á +m +a

kretén...
  • tobias88
    +gy + j????
  • mohamed
    emberek! meamaom
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ez igen, gyorsan meg is jött a válasz, és be is tudok mostmár lépni az oldalra
  • mandm
    Azt, hogy elrejted az ip-ed nem a kliens oprendszertől függ, mivel az ip, nem azon a hálózati rétegen él. (Ugye, jó lenne az OSI model ismerete....)
    Ha egy külső proxy vagy tűzfal mögött vagy, akkor kívülről a te géped belső ip-je valóban láthatatlan, de...kívűlről akkor is látszani fog a proxy v. tűzfal külső ip címe. És akkor majd, azt tiltják le a trackerről. Dinamikus ip-nél letilthatja az egész tartományt. De megteheti, hogy a kapcsolódó hardver eszköz fizikai címét (MAC address-t tiltja). Ez utóbbit te is meg tudod változtani, ha ügyes vagy