torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Most már egyre biztosabb vagyok akkor benne,hogy nálam van a baj.

windowsban próbálnék vmit csinálni,de nem tudom,mit kellene...Sosem próbáltam még,nem is kellett...

Most meg próbálkoznék,de nem tudom,hova nyúljak...Azt próbálnám meg,hogy mit kellene akkor tenni,ha rendszergazda lennék és egy fõsulis gyereknek akarnék portot nyitni,hogy tölthesse fel egy torrentoldalra..Mert ami rajta segítene,az hátha nálam is beválna..De nem tom mit tenne egy rendsergazda..Nem értek hozzá..Mert próbálkoztam én itt vmivel,vmi oldalon olvastam,h wintûzfal specciáls beállítások,kimenõ szabályok,adjam hozzá az utorrentet és jó lesz..Nem lett....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

precision
aki cam release -t néz az meg is érdemli...

Bazinga!

rooney8
én is upc és eddig semmi gond nem volt, full sebességgel töltök fel/le 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoDMaSt
nincs jobb ötletem, mint a vpn.

@ Hellomarci

berlinboy6329
Ha esetleg segítség,akkor ugyanaz a helyzet,mintha egy kollégiumban lenne az ember..Nem tud feltölteni..VAlahol még le sem,de nálunk fel nem lehet csak,UGYANAZT csinálja ott is,mint itthon,ledobálja az embereket..

Nem tudom,hogy a szolgáltató általi blokkolás hogy néz ki,hogy mûködik,így nem tudom,hogy van-e hasonlóság a kettõ közt..

Magra nem tudok tölteni,hiába van ott az Aktivitás,ha egyszer semmit sem ér nekem,mert baszik menni a feltöltés.Szegényeknek nem tok seedelni:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Marci0115
nah magra már tilos lesz magyar cam filmet feltölteni, jaj istenem de szar irányba megy a mag

berlinboy6329
Azt nem tudja vki,hogy miért lehet az,hogy régebben vígan seedelhettem,aztán egyik napról a másikra megszünt a seed..Nem töltött fel többet..
aki szeretne csatlakozni feltöltésre,azt ledobálja...

Egyedül csak azok maradnak akik U "vmi" jelzõvel rendelkeznek(uTorrent alsó ablakja a peerek fül...IP--->Kliens--->Jelzõk,tehát a 3. oszlop)...

Csak U-val kezdõdõket enged fel,azok sem tudnak max 2 kb/s-sel tölteni tõlem..A 64-70 helyett...Blokkolva lenne a szolgáltató által?Akármit csinálok nem javul...Bekapcsoltam a titkosítást is eröltetettre-de semmi...Már régóta így van és nem tudom miért.

Nem emlékszek rá,hogy mióta,meg h csináltam-e valamit amirõl nem gondoltam,hogy befolyásolná,de mégis befolyásolta...

Nem tudná vki felsorolni,hogy mi mindentõl lehet ez sé megoldásokat is írni hozzá?

Tûzfal
blokkolás
router

v akármi....Már a Windowson is gondolkodtam,mert elég furán tudom használni,mindenhez rendszergazdáért visít..nem tudok a C:-re tölteni,mert hiába tölti le,a fájl melett kis lakatka van és nem látom,csak ha mappába teszem...Nem engedi módosítani a windows fájlait(az egyik fájlba irtam volna egy crack miatt de nem egnedte elmenteni át kellett másolnom a D:-re ott átírni)..Az INI kiterjesztésû fájlokat blokkolja,nem nyitja meg,igy játékinstallálásnál sincs autorunom...Tehát tiszta nyûg az egész...

router elõtt is csinálta már tehát azt nem gondolom bajnak...

Tehát csak arra tudok gondolni,hogy a windowsban lehet vmi,vagy blokkolják.

De várok még tippeket mi lehet.

berlinboy6329
nem gondolok semmire,csak rémlik,h több helyen is olvastam,h alap esetben a p2p feltöltés korlátozva van és vmit bütykölni kell,hogy egy fokkal jobb legyen.

LoDMaSt
Ha a portforwardingra gondolsz, az nem szolgáltató függõ.

@ Hellomarci

berlinboy6329
Akk ok..

csak olvastam h UP-nél babrálni kellett vmit hogy engedje...v vmi ilyesmi.

LoDMaSt
T-s voltam, gond nélkül töltöttem fel, most UPC-vagyok, és most is. 😊

@ Hellomarci

berlinboy6329
T-homeos internetrõl tud vki vmit?

gondoltam váltok 5MB-ról 15-re(az a max DSL-nél :S ) és jó lenne tudni mennyire szereti a p2p-t...A mostani netszolgáltató nem szereti..Eddig tudtam felfele tölteni,most már blokkoja...UPC-s net se szereti azt is olvastam már itt...

T-home-mal mi a helyzet?

MR ME
erre csak azt tudom mondani, h aki warezért fizet, az HÜLYE!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Flamer
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131782211800.jpg

http://loal.atw.hu

Flamer
nemhiszem el hogy meg mindig ezen progtok .. 😄

davidka003
Szard le. Én nem is nézegetem. Amikor megy a gép akkor megy, nem érdekel mit ír ott ki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tototto
tegnap seedeltem 14+órát ma megnézem és megint 48tól kezdte némelyiket, de valamelyik jó, most már 2. napja csinálja ezt, így a büdös életben nem lesz meg a 48 óra, vagy csak nálam van valami hiba?

precision
"olyat is amit már valóban töröltem, de 1 -es arány fölé osztottam vissza"

te meg tanulj meg olvasni.

Bazinga!

broman191
A jelenlegi állás szerint nem az. Persze közel sem végleges még ez a rendszer, a jövõben ésszerû lenne ha tennének az ilyen kiskapus nagykapuk ellen. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear
igen minden automatizált, mint ahogy az is, hogy kiszûrjék ezt a fajta netcigány módszert
broman191
Gondolkozz. Minden automatizált - ami csak lehetséges - egy ekkora oldalon, semelyik staff nem nézegeti külön Józsikát, Pistikét, Marikát hogy ugyan jó gyerek voltál-e. Az h'n'r ellenõrzõ automatika pedig nem tesz különbséget 1 MB seed-elt fájl, és 20 GB seed-elt file között. Látja aktív maradsz-e az adott torrentnél letöltés után és azon felül csókolom. A rendszer bibliája szerint semmi szabálytalant nem követtél el, nem bûntethet, sõt ha egy staff meglátja sem tehet semmit, mert a szabályzat nem tér ki ilyen esetekre, õ sem jogosult bûntetni.
Nyilván nem mondom azt, hogy folyamatosan játszani kell a tûzzel, csak felhívtam rá a figyelmet, hogyha mégis úgy esik szükség szerint néha-néha, akkor a rendszer hiányosságai miatt lehetséges, kellemetlen következmények nélkül... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
ok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
én meg biztos vagyok benne, hogy látják
DarkSector
Én kétlem hogy látnák...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
és szted nem látják, hogy te az egész torrented lehúztad utána meg egy pár megás rar-t töltessz vissza? én nem játszanék ezzel
DarkSector
a legnagyobb cumi az egészben hogy nem is töltik rólam, ezért szartam bele, mert még ha töltenének de nem...látom hogy van 100 letöltõ de nekem a feltõltésem nem indul meg, akkor a faszom erõlködik.

broman191
Úgy értem ha teljesen letöltöttél egy torrentet, de mondjuk nincs helyed a vinyón, akkor nyugodtan törölheted a tartalmát, egy nfo vagy sample/ rar stb kivételével. Amit meghagytál, egyetlen fájlt, azzal is maradsz seed-ben, és a rendszer ugyanúgy szabályosan visszaszámolja a 48 órát és ki vagy pipálva, mintha a teljes torrentet seed-elted volna. 😊

tommygear
az már eleve parital seed és asszem pár megáig nem is számít hit'n'run-nak a torrent
DarkSector
jogos. 😊
1 rarral
😄

broman191
Elég akár egy nfo fájllal visszaállni az adott torrentbõl seedbe és a rendszer elkezd visszazámolni a 48 óráról. Csak felötlött bennem hogy kipróbálom ha már eszembe jutott, és mûxik...LoOoL. <#idiota>

DarkSector
<#eljen>
tölthetek vissza 2x annyit...😄

tommygear
igen
DarkSector
Teszemazt ha már nincsen meg az adat része?
Töltsem le ujra hogy seedeljem?

tommygear
errõl is van a szabályzatban pár szó, de vergõdj csak nyugodtan

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Aktivitás menüben nem azokat a torrenteket látjátok (a hit'n'run fül alatt), amik már hit'n'runosak, hanem azokat, amiknél még nem teljesült a minimum seedkövetelmény! Tehát ezek csak (adott esetben) leendõ hit'n'runos torrentek! Akkor lesznek ténylegesen azok, ha nem teljesítitek a követelményeket!
precision
ezzel szemben mégis hit'n'run -nak ír egy olyat torrentet, amit még most is seedelek... vagyis nem egyet, hanem az összeset, olyat is amit már valóban töröltem, de 1 -es arány fölé osztottam vissza
szóval fos az egész úgy ahogy van

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Egyiken sincs hit n run csak arányrendszer.

Az scc egy rohadt gyors, friss scene tracker, a sok scriptes aki rssbõl tölt lenyom a gigabittel akármit csinálsz.

A what.cd egy zene tracker ahova csak albumokat lehet feltölteni és 1-1 albumot általában kevesen szednek le, így a sebesség majdhogynem irreleváns. Viszont, ha van saját cuccod, ami még nincs fent, akkor, ha felteszed 1-2 ember általában letölti és így lehet növelni az arányt.

Egyiken sincs hit n run mindkettõn arányrendszer van.

http://goo.gl/gd6Zi5

shaba23
nekem van olyan cucc, ami 48 órás és zöld 😊 (és stopped)
az ilyeneket én sohasem értettem
nekem nincsenek cuccaim, de azzal segítek másnak, hogy benthagyom sokáig
tommygear
milliószor leírták, hogy nem kell járatni a gépet a seedelés miatt, úgy teljesíted amit kell ahogy akarod...
broman191
Nekem is az egyik 4 napja egyfolytában seedelt torrentemet betette a szerencsétlen rendszer újra 48 óráról visszaszámoló hit and run-osnak... 😄

precision
egy kicsit hanyagolni akarom a magot most, onnan szedtem eddig kb. mindent
de amíg ez a kísérleti rendszer megy, addig nem tudok nagyon kiigazodni
rengetegszer van, hogy ki kell kapcsolnom a gépet/megszakad a net/éjszakára nem hagyom úgy...stb... erre az aktivitásomat ha nézem, egy csomót hit'n'run -ként ír, olyanokat amiket most is seedelek
szóval inkább megvárom, míg véglegesedik ez a szerintem elég szar rendszer 😊

Bazinga!

[HUN]FaTaL
What.CD-n pl. jó nettel sem olyan könnyû, ha nem tudsz saját cuccot feltölteni.

SCC-rõl nem is beszélve 😄

"ahol könnyû arányt tartani"

ha jó neted van szerintem mindenhol könnyû😊
mondjuk egy kisebb oldalon könnyebb szerintem jó arányt összeszedni, viszont régi cuccok lehet nincsenek fent
precision
hi!

vmi jó trackerre van freereg? olyasmi hely érdekelne ahol könnyû arányt tartani
ofkorsz privátban... meghívó cserés üziket inkább ne! csak freereg érdekel 😊

Bazinga!

[HUN]FaTaL
lol

tommygear
ez az év torrentje 😄DDDD
broman191
mag - a nap torrentje <#idiota>

jutalma: delete

Flamer
meg nem live a rendszer. kiis van irva hogy tajekoztato jellegu.. :\

shaba23
Nem nagyon izgat, most szabadítottam fel 250 gigát, a gép megy reggeltõl estig, elõbb vagy utóbb csak meglesz valamelyik követelmény😊
Egyébként amit ír a Hit'n'Run oldal, hogy frissítve, az mire vonatkozik? Mert az adatok ugyan úgy rosszak.