torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windowsban próbálnék vmit csinálni,de nem tudom,mit kellene...Sosem próbáltam még,nem is kellett...
Most meg próbálkoznék,de nem tudom,hova nyúljak...Azt próbálnám meg,hogy mit kellene akkor tenni,ha rendszergazda lennék és egy fõsulis gyereknek akarnék portot nyitni,hogy tölthesse fel egy torrentoldalra..Mert ami rajta segítene,az hátha nálam is beválna..De nem tom mit tenne egy rendsergazda..Nem értek hozzá..Mert próbálkoztam én itt vmivel,vmi oldalon olvastam,h wintûzfal specciáls beállítások,kimenõ szabályok,adjam hozzá az utorrentet és jó lesz..Nem lett....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem tudom,hogy a szolgáltató általi blokkolás hogy néz ki,hogy mûködik,így nem tudom,hogy van-e hasonlóság a kettõ közt..
Magra nem tudok tölteni,hiába van ott az Aktivitás,ha egyszer semmit sem ér nekem,mert baszik menni a feltöltés.Szegényeknek nem tok seedelni:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
aki szeretne csatlakozni feltöltésre,azt ledobálja...
Egyedül csak azok maradnak akik U "vmi" jelzõvel rendelkeznek(uTorrent alsó ablakja a peerek fül...IP--->Kliens--->Jelzõk,tehát a 3. oszlop)...
Csak U-val kezdõdõket enged fel,azok sem tudnak max 2 kb/s-sel tölteni tõlem..A 64-70 helyett...Blokkolva lenne a szolgáltató által?Akármit csinálok nem javul...Bekapcsoltam a titkosítást is eröltetettre-de semmi...Már régóta így van és nem tudom miért.
Nem emlékszek rá,hogy mióta,meg h csináltam-e valamit amirõl nem gondoltam,hogy befolyásolná,de mégis befolyásolta...
Nem tudná vki felsorolni,hogy mi mindentõl lehet ez sé megoldásokat is írni hozzá?
Tûzfal
blokkolás
router
v akármi....Már a Windowson is gondolkodtam,mert elég furán tudom használni,mindenhez rendszergazdáért visít..nem tudok a C:-re tölteni,mert hiába tölti le,a fájl melett kis lakatka van és nem látom,csak ha mappába teszem...Nem engedi módosítani a windows fájlait(az egyik fájlba irtam volna egy crack miatt de nem egnedte elmenteni át kellett másolnom a D:-re ott átírni)..Az INI kiterjesztésû fájlokat blokkolja,nem nyitja meg,igy játékinstallálásnál sincs autorunom...Tehát tiszta nyûg az egész...
router elõtt is csinálta már tehát azt nem gondolom bajnak...
Tehát csak arra tudok gondolni,hogy a windowsban lehet vmi,vagy blokkolják.
De várok még tippeket mi lehet.
csak olvastam h UP-nél babrálni kellett vmit hogy engedje...v vmi ilyesmi.
gondoltam váltok 5MB-ról 15-re(az a max DSL-nél :S ) és jó lenne tudni mennyire szereti a p2p-t...A mostani netszolgáltató nem szereti..Eddig tudtam felfele tölteni,most már blokkoja...UPC-s net se szereti azt is olvastam már itt...
T-home-mal mi a helyzet?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
te meg tanulj meg olvasni.
Bazinga!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nyilván nem mondom azt, hogy folyamatosan játszani kell a tûzzel, csak felhívtam rá a figyelmet, hogyha mégis úgy esik szükség szerint néha-néha, akkor a rendszer hiányosságai miatt lehetséges, kellemetlen következmények nélkül... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1 rarral
😄
tölthetek vissza 2x annyit...😄
Töltsem le ujra hogy seedeljem?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval fos az egész úgy ahogy van
Bazinga!
Az scc egy rohadt gyors, friss scene tracker, a sok scriptes aki rssbõl tölt lenyom a gigabittel akármit csinálsz.
A what.cd egy zene tracker ahova csak albumokat lehet feltölteni és 1-1 albumot általában kevesen szednek le, így a sebesség majdhogynem irreleváns. Viszont, ha van saját cuccod, ami még nincs fent, akkor, ha felteszed 1-2 ember általában letölti és így lehet növelni az arányt.
Egyiken sincs hit n run mindkettõn arányrendszer van.
http://goo.gl/gd6Zi5
nekem nincsenek cuccaim, de azzal segítek másnak, hogy benthagyom sokáig

de amíg ez a kísérleti rendszer megy, addig nem tudok nagyon kiigazodni
rengetegszer van, hogy ki kell kapcsolnom a gépet/megszakad a net/éjszakára nem hagyom úgy...stb... erre az aktivitásomat ha nézem, egy csomót hit'n'run -ként ír, olyanokat amiket most is seedelek
szóval inkább megvárom, míg véglegesedik ez a szerintem elég szar rendszer 😊
Bazinga!
SCC-rõl nem is beszélve 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
ha jó neted van szerintem mindenhol könnyû😊
mondjuk egy kisebb oldalon könnyebb szerintem jó arányt összeszedni, viszont régi cuccok lehet nincsenek fent
vmi jó trackerre van freereg? olyasmi hely érdekelne ahol könnyû arányt tartani
ofkorsz privátban... meghívó cserés üziket inkább ne! csak freereg érdekel 😊
Bazinga!
jutalma: delete