36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#9758 tudtam regizni jeeeeeee -
#9757 bg nem meghívós? csak mert nemtom bírok e éjfélig felmaradni:S -
#9756 BG müxik:))) -
#9755 vannak kapcsolatok fakabátokkal:P -
#9754 ez törvényt sért, küldjük a rendőröket!!!
Volt egy ilyen oldal ahonnan szedtem régen de megszünt, biztos van másik is!! -
#9753 [spoiler] jah amugy még azt akarom kérdezni hogy nem e tudtok vmi külföldi vagy magyar odlalt ahol a rasmus dvd-t lehet leszedni, teljes terjedelmében?:) szal nem csak a zenéket mert azok megtalálhaatóak dc-n is, stb, de a videó interjuk képek, sajnso sehol sem lehet kapni.SSSSSS -
#9752 azt hittem a majomrol beszéltek hogy nemjön be, a bg-t előbb megleltem, de nem tudtam regizni mertmeg volt telve.... max vmi karbantartás lehet sztem... -
#9751 ezt írja nekem -
#9750 Not Found
The requested URL /browse.php was not found on this server.
Apache/1.3.34 Server at bitgate.org Port 80 -
#9749 Engem se enged belépni, a singup.php meg egyazegybe törölve lett. Bár nem tudom simán töröltek-e mert elég rég jártam arra. -
#9748 BG. -
#9747 melyik az a sorozatos?:S -
Monoton #9746 nemtom mivan most ott!
nekem se műxik! -
#9745 sorozatos megint nem müxik?? -
#9744 jah akkor ok -
#9743 nem.
épp ezért kértem, amit kértem. -
#9742 helo, két kérdésem lenne, az egyik, hol vannak azok abarátok köztös részek? multkori részt nem láttam kezdtem beletörödni, erre ááá.
a másik, a parádés oldallal mi van? -
#9741 Szia Tomo,
Az Elite Defense nem kamu oldal, igen komolyan gondoljuk. Az adatok ahhoz szuksegesek, hogy amennyiben ugyvedre van szuksege egy tagnak, igazolni tudja megfelelokepp, hogy o a tag, es nem az osztalytarsanak az anyukaja. A penz kunyeralas eros kifejezes, havi 120 Ft nem igazan szamit penznek(sajnos). Haszon semmi nincs rajta, ez mind az adminisztracios koltsegekre, a nyujtott szolgaltatasok fenntartasara megy. A dolog azzal indult, hogy a mi szerverunket (Elite DC hub szervere) foglalta le a rendorseg, a mi ugyvedi koltsegeink 100ezer felettiek voltak, pedig a szerveren semmifele illegalis tevekenyseg nem folyt, mi sem bizonyitja ezt jobban, minthogy nem emeltek ellenunk vadat. Az kerult ennyi penzbe, hogy a nyomozati szakaszban ne 5 honapig taroljak a szerverunket, csak par napig. Gondolom, ennyi penzt nem mindenki ad ki szivesen, a 120 Ftos havidij jobban hangzik.
Azt, hogy valoban nem nyaraljuk el Hawaiion a 120 Ftodat es nem adjuk el anyukad nevet valami reklamugynoksegnek csak azzal tudjuk garantalni, hogy Elite Hub 4 eve reklammentesen, ingyen elerheto, es ezalatt tobbezer user megismert/kiismert minket.
A befizetett penzrol termeszetesen afas szamlat kapsz, az pedig semmikepp se ervenytelen.
Minden jot,
dentro
-
#9740 én???? -
#9739 CFOSspeed a barátod -
#9738 precision!
léccí töröld --> #9731 -
marcio mela #9737 A Beállítások>Átvitel>Max. összes feltöltési sebesség KB/s-ben nekem is 13.
Attól még hogy te full sávszéllel töltesz LE nem lassabb a böngészés.
Éppen az nem tetszik,hogy nem használom ki letöltési irányba a teljes sávszélességet csak feltöltési irányba ami talán 128 kbit/sec lehet.Nem töltök le full sávszélességgel.
Az ADSL asszisztens mutatja az aktuális adatokat.Ez a program a háttérben futva mutatja éppen mennyivel töltök fel meg le.Az Azureus 200 kbit/sec nál nem tölt le gyorsabban és a maradék 800 kbit/sec (ami az 1024 kbit/sec-ból marad) mintha elveszett.Megnyitok egy oldalt és a sebességmérő nem ugrik fel 1024 kbit/sec-ra.Letöltési irányba akkor is ca. 200 kbit/sec-al töltök.Ha az oldalon van egy rövid néhány MB-os video fájl és letöltöm akkor se növekszik a letöltés sebessége,marad ca. 200 kbit/sec az ADSL assziszten szerrint és a letöltőablakon is látszik,hogy órákig tart amíg letölti.Ha kilépek az Azureus-ból akkor meg az ADSL asszisztens mutatja,hogy 1024 kbit/sec-al töltök le (hirtelen begyorsul) és a letöltési ablak szerint is egy perc alatt letöltöm a fájlt. -
#9736 Attól még hogy te full sávszéllel töltesz LE nem lassabb a böngészés.
Mivel töltesz fel egyidejüleg az lassítja be.
Korlátozzad a feltöltést és kész.Én 13-ra teszem azzal már türhető a böngészés közben! -
marcio mela #9735 Nekem 1024 kbit/sec a letöltés sebessége.Ha megy az Azureus az kb 200-at használ marad 800 de a böngésző olyan lassan tölti be az oldalakat mintha dial up modemmel neteznék.A matáv adsl asszisztense is mutatja,ha nem megy fájlcserélő akkor letöltési irányba a teljes sávszélességet tudom használni ha megy a fájlcserélő akkor nem.Miért van ez? -
csabiks #9734 köszönöm!! -
#9733 Letölthetőek DVD-ripben is, mind a 10 évad (mindet lehúztam, mind hibátlan minőségű). Privátban küldöm a címmét az oldalnak, nehogy megkövezzen valaki, annak ellenére is hogy le van már írva az utólsó pár100 hszben valahol. -
csabiks #9732 Aki ért ahoz hogy tvből tud számítógépre videófelvételt venni , az kérem hogy a barátok közt jövő héten leadott összes részét vegye fel nekem!
ÉS hogy miért ide írok? MErt szerintem megéri részenként aza 25 giga bármelyik torrent oldalra!
Gondolom msot felmerül mindenkiben az ötlet hogy hazudok stb, amint megkaptad a gigákat , azután te küldöd nekem a részeket, szerintem ez így korrekt, és a gigákat önerőböl tehát nem csítelésből kapod!
Én most lépek Horvátországba, légyszíves vki tegye meg nekem ezt a szívességet! -
#9729 nagyon szépen köszi!!! -
#9728 pm ment!! -
#9727 a tx esen nekem nem jön be!melyik a másik? -
#9726 jól van már :)
én eddig egy másik címet használtam, csak az nem jön be
az ideiglenes valóban működik
hurrááááá :)))) -
#9725 hát netom, nekem tegnap is, meg ma is megfelelően működött.... -
#9724 az hozzám képest jó, mert nekem be sem jön :( -
#9723 nekem bejön csak nem enged belépni a jelszavammal -
#9722 nekem sem :(
mi van vele? -
#9721 most pl be se jön -
#9720 az emberszabásu teljes gözzel müxik vagy még mindig light-osan? -
tomo #9719 "A klienst ne állítsátok le, hogy indulás után a tracker el tudja számolni a forgalmatokat."
aha a francokat, hogy ingyen töltsenek le a szemét licserek
(szarkazmus)
bár sokan igy gondolkodnak sajna. -
#9718 a kérdéses oldal főoldalán ki van írva...
de bemásolom ide, nehogy ezen akadj el:
"Sorry, technikai gondok. Indulás várhatóan 11-én.
A klienst ne állítsátok le, hogy indulás után a tracker el tudja számolni a forgalmatokat." -
#9717 Talán, de hol olvassam?