36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Reyes
    Ha most torrentezel először, akkor tudnod kell, hogy várnod kell néhány percet, amíg felfut a letöltési sebességed--> vagyis elég seeder kapcsolódik hozzád, vagy csak simán megindul a letöltés:)
  • Reyes
    Nekem ehhez csak annyi lenne a kérdésem, hogy uTorrentnél hány portot kell nyitni? Ott is elég egy portot nyitni?
  • Danecay
    Mondjuk most megindúlt, volt 100K is, mondjuk még gépújraindítás nem volt és a port tesztelése továbbra is eredménytelenés még passzív vagyok, de mint írtam megindúlt :)
  • Danecay
    Kösz, kipróbálom!
  • Kontrakcio
    http://aktiv-passziv.atw.hu/
  • Danecay
    Hi!
    Szükségem lenne egy kis segítségre. Kezdő torrentes vagyok, mikrós netem van és az uTorrent klienst használom. Próbálnám beállítani azt, hogy aktív legyek de nem nagyon megy. Windows-os tűzfalam van bekapcsolva csak. Engedélyeztem az uTorrent-ben beállítot portot, de nem lett jó, próbáltam másikat is de az sem lett jó. próbáltam úgy is hogy kilövöm a tűzfalat de nem változott semmi :( Ez lenne a kissebbik baj, mert a havernál minden portengedélyezés nélkül jól jönnek cuccok, de pl. most is 17 Seed-ertől töltök, és van úgy hogy 1kb/s-el sem jön a cucc, de van úgy hogy felmegy 10kb/s-ra de hát ez is kevés. A mikrohullámos megoldáshoz tarozik egy BRIDGE is, nem tudom, hogy ennek van e valamilyen köze a dologhoz.
    A segítséget előre is megköszönöm!
  • fifi
    nekem az itemek között csak ilyen oldallal kapcsolatos hírek jönnek...
  • bigfoot
    igen
  • fifi
    isohunton ti tudtok keresni?
  • bigfoot
    lost 2 évad részek,melyik oldalon vannak?remélem ez jöhet ide
  • greco
    A bh-val mi a helyzet? Már napok óta nem tudok belépni. A megváltoztatott jelszóval sem sikerül..
  • precision
  • Kori
    oke müxik
  • akyyy
    ird csak be a jelszódat, tuti elrotnottad:) capslock, stb...
  • Kori
    nba szóval az oldal bejön de a régi jelszavammal nem enged be a jelszoemlékeztető esetén NOT FOUND
  • precision
    utso sorban ott az url...sry de törölnöm kell, írd le mégegyszer url nélkül...
  • akyyy
    omg akkor már linkeld be az összes oldalt, jó?
  • nyx
    THX!
  • akyyy
    köSZöNÖm
  • tobias88
    ment!
  • tomo
    majomparade :P
  • akyyy
    PRiVIbeN ciMEtt MerT neKME neM egY:S
  • tobias88
    EMBERSZABÁSÚ, oldalnév kimondása nem ajánlott
    semmi, ugyanúgy megy!
    beütöd az oldalcímet és letöltések, és ott van hogy hol megy!
  • nyx
    hi a majommal mi van?
  • Danecay
    Windows tűzfal van bekapcsolva + vírusirtó működő pajzsal + spyware írtó szintén pajzsal. Az nem jó?
  • janos666 #9773
    Nálam minden filecserélő program kötekedik az nvidia hardveres tűzfalával, bizonyos kapcsolatszál felett kifagy minden torrent klines, direkt connect kliensek, stb. Használj inkább kerio tűzfalat.
  • Reyes
    Nálam is detto...
  • akyyy
    én uTorrentet használok, előtte bitcomet volt de azt sok helyen kitiltották,, amelyik verziót meg engedélyezték, meg vmiért gondja volt...
  • Danecay
    HI ALL!
    Kezdő torrentes vagyok így nem tudom eldönteni, hogy a sok közül melyik kliens programot érdemes használni. Szerintetek melyiket és miért?
    1-2 dolgot olvastam, pl.:

Azureus: jól néz ki meg minden de sok memóriáz zabál
    Bitcomet: előfordul, hogy kifagy, bár ez lehet a többire is jellemző
    uTorrent: nekem kötekedik az nForce 3 tűzfalának driverével

Tehát szerintetek melyiket érdemes használni, akár a felsoroltakon kívül is?
  • Monoton
    ne küldjétek le a srácot :)

de elég vak lehetsz mit mondjak!

látod a kommentem felett azt a qva nagy képet!

léccci katt rá THX
  • LeBronjózska
    és ahonnan szinkront tudnék leszedni?vagy azt már végképp nem lehet találni?
  • akyyy
    vót egy de megszünt!:(
  • fifi
    Magyarországon nem léteznek ilyenek..
  • fifi
    nem
  • LeBronjózska
    tudtok vmi jó magyar torrentes oldalt ahonna tudnék filmet tölteni?(persze magyar szinkronnal)
  • akyyy
  • janos666 #9762
    Pont előtted kérték a Jóbarátokat, őszintén nem olvastam el mit is keresel pontosan, csak átfutottam és azt hittem neked is az kell, de amúgy az is hihetetlen hogy a 109 sorozat közt nincs 1 szem barátok közt se. (egyébként én utálom azt a sorozatot)

Edit: JAjj de fasz vagyok, a másik gyerek is barátokköztöt kért, nem jóbarátokat. Na jó, elmegyek szabasgára ebből a topicból. Bocs mindkettőtöktől.
  • Monoton
    :A:::SA:D:AS:::
  • akyyy
    demonoidnál hogy lehet a peerlistát megnézni? mert van két magyar az uttorentbe jó lenne velük beszélni hogy csak nekme osszák emg amit töltök :D
  • akyyy
    barátok közt hun van? O.o vagy te itt a jóbarátokra gondoltál??XDDDD