36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#9883 bekaphassssááááák!!!! -
Zealot #9882 Help! Valaki irja már le a sötét oldal (ds) loginjének linkjét priviben, mert átinstalláltam a windowst és sehogy se tudok rámenni az oldalra -
#9881 írd meg priviben a felhasználó neved és megnézem nem a tiltottak ki -
greco #9880 kösz -
#9879 ij.com -
greco #9878 Nem mondod....Csak nekem a belépéssel van gondom. -
#9877 -
#9876 #9846 -
#9875 én +elégszem havi egy tockossal is a +hívó fejében de havonta négyzetesen fog változni az erőssége és nem 6 hónapig hanem 6 évig ha lehet, jó az ajánlatom? -
#9874 már küldöm is, de sztem rossz az email címed!! nem inkább idió[email protected]? -
#9873 "Ne kérj és ne ajánlj fel meghívót egyik torrent oldalra sem!"
szerinted ez a mondat mit jelent? -
#9871 arra van a fórumuk -
greco #9870 Akkor kinek írhatok ha gondom van?? -
tomo #9869 ott nincs support -
Impi #9867 Köszönöm a segítséget mindenkitől
Ezt a lépést rögtön megtettem, csak nem voltam benne biztos, hogy ezzel hatást érek el -
#9866 azigen, remélem tényleg csak egy mirror a sok közül -
#9865 Ez komoly:
origo: "Érdekesség ugyanakkor, hogy a szerver lekapcsolása egyáltalán nem érződött a hazai internetforgalmon."
hwsw: (link az origoról) A leállás megfigyelhető a hazai internetes adatcsereközpont, a BIX forgalmában is.
izéé.. -
#9864 hát ja, de én mondjuk soha nem fizetnék semmiért, így is megkapom időben ami kell, és még adat sincs rólam, max az ip-m ami nem állandó.... -
zsotee #9863 Nem torrent, de azért kár értük:
Lefoglalt Ftp -
#9862 hát nincs olyan ott hogy biztonsági kód megváltoztatása??mert akkor a régi torrentekkel nem tudnak belépni!! -
#9861 passkey csere bőven elég...vagy ha ultraparanoiás vagy akkor egy password csere is :) -
#9860 Miért ne hívhatnád meg? CSinálsz egy másik e-mail címet és arra küldesz megadnak egy meghívót, bár a legtöbb helyen szünetel a meghívózás.
Amúgy ha valaki tölt a nevedben egy passkey csere kell azonnal. -
Impi #9859 Üdv mindenkinek :)
Segítséget szeretnék kérni, de a meghívó szót már kisem merem írni :)
Szóval az a bánat ért, hogy format C:\ elött kimentettem a dolgaimat a D: meghajtóra. Véletlenül olyan helyre került torrent fájl, amit mások letölthettek :( A gondom az, hogy aki lehúzta, most az én arányomat rontja, (persze Ő azt hiszi free torrentről tölt én meg azt sem tudom ki az illető).
A Torrentoldal Admin-ja elhatárolódik az esettől (Így jártál!)
Figyelmeztetést megkaptam, most végre ott állom, hogy működik a meghívóm
Saját magamat meghívhatom? Persze utána törölném a nevem és stb....
Hálám a segítőknek -
#9858 a tűzfal progira gondolsz? -
#9857 nyugi. a balfaszok úgysem tudnak olvasni. Pedig ennél nagyobb betűvel ki se lehetne írni, h ne kérj meghívót barom!
P.S.: Nincs valakinek meghívója a pokolba? :D -
#9856 gondolkodtam rajta. meg kiváncsi vagyok a scriptre is. -
#9855 értetlen barom...NINCS MEGHÍVÓ SEHOVA! ENNYI!
ha tovább kéregetsz intézhetek neked egy felkiáltójelet... -
Zsoldos #9854 Hasznal valaki tiny xp-t? Port forwardinggal nincsenek bajai annak a rendszernek? sehogysem sikerul beloni. Mas winekkel sosem volt problemam vele. -
#9852 :DDDDDDDDDD -
#9851 -
#9850 tessék:
itt -
#9849 sztem ha az egész oldalra kiírnánk akkor sem venné észre a sok marha!!! -
#9848 mondtam én hogy nagybb betükkel kell írni -
#9847 köszi h elolvasod a bannert!! köszi -
#9846 igen paraszt,
a banner neked is szól
szívesen -
#9844 Saját oldalt szeretnél csinálni? Amúgy komolyabb scripttel mint a legtöbb, mert ott szűrik az ilyen csalóprogikat is. -
#9843 hali. nem tudja valaki véletlen, hogy pölö a kapus oldal milyen scripttel készült?
üdv -
rothfb #9842 A végtelen és a sorozatos... Azóta sem tudni semmit, hogy mi van... -
Jimbo #9841 A Végtelen megint befosott? -
#9840 Remélem, a nem ide való téma miatt nem lesz dorgálás.
Egyébként még tényleg az a megoldás, hogy kiírod audió-ba és akkor a házimozi is biztosan felismeri majd. Egyébként tényleg nagyon szuper a minősége, ha az valóban az eredti cd-ről készített lossless, s nem egy mp3-ból fabrikált vacak lossless-utánzat.