torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
Mert nincs cFosSpeed-ed 😊
Maximus4
Az mitõl van,hogy utorrentbe beállítom a max feltöltési sebességemet és mégis full sebességgel tölt fel és emiatt a netem teljesen behal?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

lacibacsi
A rendszer teljesen össze-vissza számol. Remélhetõleg mire élesítik, addigra mûködni fog.

Egyébként pedig sokkal jobban mûködik szerintem a nagy, óriási, mega, G... rendszere. Köteles vagy 1-es arányig, de legalább két hétig seedelni. A 2 hét pedig nem nettó seed idõt jelent, hanem a letöltéstõl számított két hétig, amely idõ akkor is lejár, ha közben be sem volt indítva a géped.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

LoDMaSt
Csak a szokásos leállás. 😊

@ Hellomarci

Törölt felhasználó
aszfalt behalt?
[HUN]FaTaL
Kikeresed a router típusát aztán jobb felsõ sarok skip this ad, kikeresed utorrentet és le van írva minden. Ha még így sem megy akkor kérj meg valakit.

http://goo.gl/gd6Zi5

xBobtailx
ne haragudj, de még mindig kínai 😊
a portot megtalálom az utorrentben, de tovább nem tudok lépni. a routernek megvan a menüje (t-home-os cisco gépezet), ha esetleg itt tudnál valami konkrétumot mondani..

shaba23
nekem napi 14 órát megy a gépem, ugyan ennyit seedelek is, mégis van olyan cucc, aminél majd 2 hét alatt nem telt le a 48 óra 😊 egy sorozat epizódját pedig már kétszer kezdte újra számolni, pedig legutóbb is csak 24 perc volt hátra...
Marci0115
az engem is érdekelne hogy mikor lesz élesbe

Törölt felhasználó
Reméljük ezeket a hibákat is javítják majd.
Ja még egy dolog: két azonos idõben betett torrentnek nem azonosan számolja az idõt kb. 8,5 óra eltérés van közte.
Egyébként lehet tudni mikortól lesz éles a dolog?
berlinboy6329
igen,rájöttem,irtam is utána.De úgy sem jó.vagy fogalmam sincs hogy milyen...

mintha hatna...viszont új probléma...remélem az utolsó.

Kizárólag olyanoknak tudok feltölteni,akiknek az IP-jük után ott van,hogy .Többieknek nem tölt,mert általában nincsenek,vagy ha vannak,akkor csak ott állnak,nem megy fel nekik semmi.

Be lehet állítani,hogy ne csak -sek vigyék a cuccot?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

[HUN]FaTaL
Nem a router ipjét kell megadni, hanem a gépedét.

berlinboy6329
Megadtam 192.168.1.100-at is...Semmi..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Na Úgy néz ki a router lett a gond...Újrarakteam a wint,hogy emgnézzem(meg már amúgy is kellett,régen fent volt) és win tûzfal ki-bekapcsolgatásával nem vettem észre különbséget,bár elég furán töltött fel,ezt erõsítsétek már meg,hogy ez jó-e...

64kb/s a max,de állandóan csak 30 körül töltött fel...30,néha 40..Akinek töltöttem elkezdte szedni 30-cal,35-tel,hirtelen felugrott,majd visszaesett 5-re,aztán megint felugrott,megint vissza...Csomóan meg csak fel voltak csatlakozva,e nem töltöttek egyáltalán..Így kell ennek mûködnie?

Szal nem a win okozta,nem is a vírusírtó,hanem a buzi router....

Router nélkül 20 embernek töltöttem ugyanazt a torrentet 30-40-50kb/s-sel,most is megy ugyanaz a torrent,1 embernek töltöm30-cal,de azt is csak néha..most pl. semmit nem visz..Tehát 20 vs 1...Router..

Kerestem beállításokat,hogy kellene..Tp-link router...Csináltam a forwardingnál egy virtual servert 3306-os porttal IP-nek megadtam a router ip-t 192.168.1.1....Mert ezt irta az egyik leírás...jobb lett?lófaszt..ugyanolyan szar...Olvastam vmi uPnP-t is h kapcsoljam be,de az alapból be van.

nincs vkinek egy olyan leírása ami pontos,megmutatja mindehova mit kell írni,mit kell beállítani lépésrõl lépésre?

Hiába kerestem,sehol nem volt értelmes leírás,ami mûködött is volna...

Marci0115
még nem élesben megy a rendszer

Törölt felhasználó
Nem jól mûködik ez a módszer a magon. Van egy amit letöltöttem a kliensem szerint 3,9 arány a visszatöltésnél, de az oldalon 2 napja 0,980-t mutat. A másik torrentnél nem járt le a 48 óra mikor lekapcsoltam a gépet. Mivel egy régi nem szedi senki. Bekapcsolás után újra kezdõdött a 48 órás visszaszámlálás és nem ott folytatódott (idõben) ahol kikapcsoltam. 😞
Szerintem ezek elég nagy hibák.
tototto
nekem speciel nem csak azokat mutatja hanem az összeset ami bent volt a kliensemben a rendszer indulása elõtt már két évvel azt is
vagy a stopped torrentek eltûnnek két hét múlva? (mert ha igen akkor nem aggódom, ellenkezõ esetben viszont .aszságnak tartom így)
mert nem akarom hogy tárolja a rendszer hogy mit töltöttem le 15 évvel ezelõtt, azt hiszem érthetõ okokból
az lenne a logikus ha csak azt mutatná amit épp seedel az ember
gyakorlatilag ha lesz egy razzia évekre visszamenõleg mindent rálehet kenni a userekre

[HUN]FaTaL
Mert az elmúlt 2 hétben letöltött torrenteket mutatja. Pirossal amiket még seedelned kell, zölddel, amit nem. Nem értem mi átláthatatlan van ezen. Ha a kliensbõl nem törölt torrenteket akarod megnézni, akkor nézd meg a klienst. Ha a seed kötelezett torrenteket akkor meg kattints arra.

tototto
az miért van hogy a magon az aktivitásnál az összes torrent fülön azok a torrentek amiket már töröltem kliensbõl bent maradnak stopped felirattal? pedig már zöldek voltak tehát elvileg törölhetõek, így egy idõ után annyi minden lesz ott hogy totális átláthatatlanság lesz :S

[HUN]FaTaL

xBobtailx
köszönöm a válaszod és a türelmed, viszont én nagyon felhasználó szinten vagyok, és még mindig nem tudom, hogy mit hol csináljak.

shaba23
shhhh-shhhhh-shhhhhh
tommygear
kattints rá <#wilting>
[HUN]FaTaL
utorrentben beállítasz egy fix portot, routeren meg portforwardingnál a belsõ ip címedre küldöd azt a portot és kész.

xBobtailx
jaa, akkor utorrent, windows 7 tûzfala, van router... tp-linkes

Met
talán ha leírtad volna a részleteket is (milyen kliens, milyen tûzfal, van e router) akkor normális választ is kaphattál volna...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ez a támogatás mit jelent a magon?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

xBobtailx
csak ennyi?! .. 😊
Milyen portot hol?

[HUN]FaTaL
Nyiss portot a tûzfalon, ennyi.

xBobtailx
Sziasztok!
Eddig nagyon nem foglalkoztam a dologgal, de most már zavar a dolog... passzívból aktív akarok lenni, de egy normális leírást sem találtam, vagy már elavult volt. Elõre is köszönöm a segítséget és a fáradozást 😉

Armagedown
a legtöbben örülnek ennek a szerintem pozitív változásnak , azon mondjuk csodálkozom hogy néhányan hõbörögnek miatta

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Ok,értem,köszi! <#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
Miért szopna a lassabb netes? Nem értem. Örüljetek inkább, hogy nem kell kétszer tárolni a seed miatt mindent.

lck
A filmeknek tömörített és eredeti mérete között gyakorlatilag nincs különbség, mert az avi-t már nem lehet tovább tömöríteni.
Másrészt a netes adatforgalmazás úgy mûködik hogy a hálózatra küldés elõtt a rendszer alapból összetömöríti az adatot, a vevõ oldal pedig kicsomagolja. Nézd meg hogy pl. exe-t gyorsabban töltesz le mint pl. rar-t. Mert ugye az exe általában jobban tömöríthetõ. Ezért kevesebb az adatforgalma.
Ezek miatt a lassabb netnek itt nincs jelentõsége.
[HUN]FaTaL
Állítsd be a beállításokban.

Marci0115
mondjuk ennek legalább van haszna ,a nagy változások hevében

Persze,akinek meg lassabb nete van az szopjon...Ennek vajon mi értelme?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Marci0115
hahahaha

Kedves felhasználók!

Az oldalra feltöltendõ összes magyar, illetve a HD/EN kategóriákba tartozó release-eket ezentúl kizárólag kicsomagolt formában lehet megosztani! Ezen szabályozásunk kizárólag a filmekre valamint sorozatokra érvényes.

berlinboy6329
Kutakodtam kicsit a flaget közt összehasonlítva egészségess feltöltésekkel,az jött le,hogy egészséges feltöltések flagjei "uD" "u i" mig nálam kizárólag külföldi torrenteket tölt,azokat is u IHXE meg U IXE flagekkel...

Mig egészséges torrenteknél nincs E addi nálam CSAK AZ van,ami azt jelenti,hogy CSAK olyanok tudnak hozzám castlakozni letöltésre,akiknek titkosított kapcsolatuk van, a többieket ledobálja, míg egészséges feltöltésnél bárki tud csatlakozni...hogy lehet azt megcsinálni,hogy ne dobálja le a nem titkosított kapcsolatúakat és nekik is tudjak feltölteni?

üdv!
utorrent 2.04em van és az alsó sávon piros felkiáltójel van. elvileg portot kéne nyitni de már több módon is próbálkoztam nem jön össze. gondolom emiatt néhány torrent nem töltõdik megfelelõ sebességgel mert amit több százan seedelnek az nálam pár 100 kb/s-al jön.TP-Link - WR542G routerem van és már próbéltam beállítan itt dolgokat nem sok sikerrel, pl beállítottam egy portot az utorrentben meg a routeren a virtual servers-menüpont alatt is ugyenezt a portot de így is ott a felkiáltó jel.
valakinek ötlet?
[HUN]FaTaL
Én mondjuk nem nagyon nézek filmeket, csak sorozatokat.

Ha meg mégis akkor csak 720p.

precision
magon ha seederek szerint rendezted az összes oldalon lévõ torrentet, az elsõ oldal csak camos fos volt...

ennyi 😊 ami érdekel megnézem moziban, ami nem érdekel annyira az meg várhat míg jön belõle dvdrip/hdrip

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Ez a baj, ezért van tele igénytelen releasekkel a net, mert az embereknek mindegy milyen szar, csak új legyen. Bár min is lepõdök meg azokután, hogy sokan a youtubeon hallgatnak zenét, lol.

precision
én is járok moziba, ha más nem akkor szerdán megyek a Corvinba, amikor 890 a jegy és nem ezeöccá 😄 nem veszek popcornt meg ilyesmit és annyi

havi 1-2 filmet meg lehet nézni 2ezer pénzbõl... rosszabb helyre is elmegy 😊

Bazinga!

shaba23
Fura, nekem mindig van mit néznem (sorozat powaa), nem kell rögtön nekiesnem az új filmeknek 😊 (bár én járok moziba is)
precision
ha egy 2 mpixeles mobillal lenne felvéve 3gp -be, akkor is megnéznék, mert új, és nem tudnak várni 😊

Bazinga!

shaba23
dvd ripet magyar mozis hanggal sem nézek, nemhogy cam-es képpel... Mondjuk, ha az ember olvassa a kommenteket egy-egy torrentnél, akkor kiderül milyen emberek vannak, úgyhogy nincs mit csodálkozni.)
precision
gondolom nem azért szûrik a cam -ot mert igénytelennek tartják aki azt nézi 😊 a cinedub -os balhé miatt van, 100%

de engem nem zavar, csak leírtam a véleményem... aki cam verziós filmet néz, az nem normális

Bazinga!

LoDMaSt
Ennyi erõvel a vv/bk, és társait is lehetne szûrni. Engem spec nem zavart, hogy van fenn camos, ha valakinek ennyi az igénye, akkor hadd nézze.

@ Hellomarci

precision
a t-home féle kábelnet milyen torrentezés szempontjából?

Bazinga!