36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• janos666 #10083
    Úgy hogy egy magyar torrent oldalt beperelt a videók késítője (holott maga is regisztrálva volt az oldalon és töltött is le ezt-azt...)
    Azóta is átmeneti címen fut, a rági domain csak dísznek van...
  • Duddits
    3-at találtam, kettőnél nincs egy seeder sem.
  • tomo
    4 videot le lehet szedni a piratebay.org rol.
  • Programvadász
    "na ezt ne kérdezted volna!! egy oldalt már majdnem hazavágott az a szar videó, szal sztem már nem lehet sehonnan..."hogy érted hogy majdnem tönkre vágta?
  • kulabácsi
    ezt én sem értem...
  • akyyy
    dc-be?
  • tomo
    amig nincs letoltve teljesen az anyag, addig nem osztja vissza. ez eleg nagy hatrany.
    nem beszelve arrol, hany ember toltheti egyszerre ugyanazt ( keves)
  • kulabácsi
    ja meg a dc-n annyi sok disconnectelő köcsög van, h én azért utáltam meg nagyon, torrenten ilyen nincs!! szal összegzésűl sokkal gyorsabb!
  • janos666 #10075
    Ja, pont ez az egyetlen külömbség, hogy hány szálon tölthetsz les-fel. A DC-nél hülyék voltak hogy betiltották a többszálú letöltést ahelyett hogy szorgalmazták volnak. Más gondja alig lenne annak. Sőtt, a mások gépének tallózhatósága miatt még kicsit rugalmasabb is.
  • tomo
    ha nem irnal zoldsegeket, nem kotne bele senki.
  • kulabácsi
    na ezt ne kérdezted volna!! egy oldalt már majdnem hazavágott az a szar videó, szal sztem már nem lehet sehonnan...
  • kulabácsi
    hát figy!! a dc, és a torrent között tudomásommal van egy öléggé nagy különbség, mégpedig az h dc-n 1 embertől töltessz (kivéve strong) torrenten meg többtől...és ezért biza gyorsabb is ám:)
  • Programvadász
    AZ Oktatóvideó.hu-n található "weblapszerkeztés alapjai" nevű videó teljes változatát nem lehet valahonnan letölteni?"
  • Max7
    müködési elve ugyan az p2p szal ugyan az ugyan úgy lassan tudsz tölteni azaz a feltöltő sebességétől függöen! jobb lenne ha nem kötnétek bele mindenbe mert kurvára unom már!
  • öregharcsa
    ja ...sokkal jobb a torrent!!!!
  • tomo
    a torrent hogy lenna mar olyan mint a dc?
    ne viccelj.
  • Max7
    elkell olvasni az összes tályékoztatót mielött belekezdesz valamibe! tese nyomtad a hasadhoz a flexet amikor viszkettél valahol mert tudtad hogy kemény korong forog benne körülbelül átlagban 10000 fordulaton és égési illetve vágási sebet okozhat!

El kéne olvasni hogy a torrent hogy működik! De a kérdésedre válaszolok! P2P rendszernek hívják vagyis Peer 2 Peer ami azt jelenti hogy a fájlcserélgető felhasználók nem a serverről töltik le a fájlokat hanem egymástól! namost üggye te le akarsz szedni tőlem egy dvd-t nekem 20k-s feltötlésű netem van lefelé meg jön 130k-val namost ezt a dvd-t te elkezded leszedni tőlem egyedül és én ezt csak neked seedelem ez a sebbeség nem fog 20 k fölé menni soha a büdös életben arról nem is beszélve ha valaki másnak is megtetszik ez a film akkor elkezdi szedni és így tovább! 10 embernél már csak mindenkire 2k jut! persze amit mások már leszedtek tőlem azt tőlük le tudod szedni sőt lehet hogy begyorsul 50k-ra de csak addig amig utol nem éred őket! Magyarán a torrent olyan mint a DC (Diurect Connect) csak ez már elavult teknika mivel nem tudják ellenörizni az usereket nem úgy mint a torrentnél!

remélem kielégítő volt a válaszom!
  • jointeer
    megesik
  • Tetsuo
    Miért ilyen piszok lassú ez a Torrent??
    Nem tölt tőlem senki, pedig lenne lehetőség.. ezért én is csiga lassan szedek :((
    Vagy vmit félreértettem.
    Az arányom: 0,002 Hogy lehet ezen javítani? (70Megát több órája szed, 1Mbps-mal)
  • Duddits
    Külföldi oldalakon már régóta működik ez. BSoup, TLeech...

Ez a szerveres jó ötlet.
  • ferjan
    Sziasztok nem tudna nekem valaki segíteni.Lengyel torrent oldal cimek kellenének nekem,egy játék miatt fim speedway grand prix 2.Aki tud segítsen légyszi.
  • Magnumrolcsi
    BitCometben meglehet nézni mennyit töltöttem le és fel?
  • janos666 #10061
    Ja, van egy gyerek aki direkt arra üzemeltet egy 100Mb-es szervert hogy egyszerű torrent felhasználóknak seedel a passkejével párezrekért 10-20-stb. Gb-okat...
  • zsotee
    Igen, van ilyen is, de sajnos nem ez a jellemző. Ráadásul ha megnézed a pontozási rendszerük pont azoknak kedvez akiknek eleve jó feltöltési sebességgel rendelkeznek. Mennyivel igazságosabb lenne, ha inkább azt pontoznák, hogy mennyi ideig seedel az illető egy torrentet. De nembaj már tejed az új módi: lehet vásárolni felpumpált accot. (100gb-os acc 5e). Aki kicsit figyel hamar kiszúrhatja
    (pár napos regek 100gigával).
  • Duddits
    Ott van a DS, meg S... Mind a két helyen kapunk bónuszpontokat, ha seedeljük az anyagot, és a pontokat pedig belehet váltani feltöltésre vagy meghívóra.
  • tomo
    a torrent.dchub.hu regisztracio es aranykenyszer mentes volt, mint a piratebay.
    es tok jol mukodott.

sajnos megszunt, es nincs azota sem ilyen oldal, hiaba gyartjak a nepek a zart oldalak sokasagat , ez nem jutott eszebe senkinek.
  • zsotee
    Igen, pontosan a lényeget fogalmaztad meg: "Rákényszerítve"
    A seed-et nem rákényszeríteni, hanem jutalmazni kellene. Lehet, hogy sokkal népszerübb lenne, mint az ilyen 0.7 (vagy tökmindegy) arány alatt a letöltés után kilépsz warnt, meg kitudja mit nem kapsz oldalak..
    Persze midez csak álom..Sajnos.
  • akyyy
    Ezt nagyon szépen fogalmaztad
  • janos666 #10055
    Tudod szerintem mi az egyetlen hibája a DC-nek? Hogy megrekedt az evolúcióban. Ott is a sok süket begyepesedett admin betiltotta a többszálú klienseket, egyébként ha nem húdított volna tért a torrent és beköszönt a legális és reklámozott többszálú kliensezés szépen futna az...
  • Met
    szép álom:D
    ha nincsenek rákényszerítve a seedelésre akkor nem seedelnek
    lásd DC++
  • janos666 #10053
    Öszintén, szerintetek ha nyitnék egy trackert ahol nem lenne 0.1 alatti arányért semmi hátrányos megkülömböztetés mekkora lenne a népszerűsége?
    Illetve ha beigazolódna hogy éppolyan oljaozottan működhetnek a dolgok akkor mit szólna rá a sok elvakult ember?
    Persze nagy hangsújt fektetnék az emberek művelésére a seedelés mivoltával kapcsolatban, hogy értelemből és ne dübül seedeljenek amennyit csak tudnak, és aktív közösséget igyekeznék kovácsolni, hogy örömmel töltösön fel az ember a többieknek...
    Lenne itt valaki aki már üzemeltettett trackert és beszálna?
  • Duddits
    Na igen... Kinek hogy... Meg, hogy passzív-e vagy sem.
  • precision
    ja és kiegészítés, a fórumba írkálós dologgal kapcsolatban...azért van ez, mert bhék elég okosak, és tudják, hogy ha vkiben nincs annyi intelligencia hogy normális aránya legyen, az arra sem méltó (szellemileg), hogy a fórumba írjon...szerintem jogos, lehet vitatkozni :)
  • gameplusz
    én 12k-val művelődöm, mindjárt mutatok képet a hitetleneknek...

Itt van:

• precision
    simán lehet 20k -s uppal is szép arányt csinálni, két dolog kell hozzá ami az átlag magyar userekben nincs (tisztelet a kivételnek) önzetlenség és türelem, ha bármelyik is hiányzik belőled, fizessél súlyos pénzeket smswebre vagy privát ftpkre...senki sem tart a fejedhez pisztolyt hogy használd a torrentet :)
  • gameplusz
    PRE-t még nem ismered, az a leggyorsabb,ez tény.
  • Met
    Megsúgom, hogy 20k-ra le van korlátozva az upom és 1.2, 1.5, 1.8-as arányaim vannak. És nem 24 órákat megy a gép, max napi 10 óra.

Nincs ebben semmi trükk, nem csak orrba szájba letölteni kell.
    Leszedsz egy filmet és hagyod visszamenni, aztán leszedsz egy filmet és azt is hagyod visszamenni és közben az előző is megy vissza.
    Leszedtem egy 700 megás filmet és 7 gigát töltöttem vissza mert mindíg volt leech és hagytam hagy menjen.
    Ha nem megy akor javaslom a DC++-t és az sms web-et.
  • Szolnokboy
    égvonal, bocs :P
  • Szolnokboy
    végre megjavult a végtelen-útvonal én mégsem tudok bejelentkezni :S
    miért nem ? beirom a felh nevet, jelszót és visszadob a kezdő oldalra, nem irja ki hogy rossz vagy akármi
    másnak is van ilyen problémája ?
  • PíszLávJuniti
    0.63 Bitcomet faxomér akad ki. másnak nem hibázott?