36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Serpa
    Does µTorrent support Super Seeding mode?

Yes, it does. Double click on the torrent and check the Initial Seeding box to turn it on. For an explanation of what Super Seeding is, read this page
    Please note that Super Seeding should ONLY be used if you are the -ONLY- seeder in the swarm, with no exceptions. It is also only effective with at least 2 peers in the swarm, and should generally not be used when you have high upload speeds.
  • akyyy
    bejelölöm és leál az egész:D
  • Serpa
    nálam 1 "a" betűt hozz be, a backup.
  • rothfb
    Vki elmondja mi van még mindig a végtelennel? Egész nap nem voltam itthon, gondoltam, most már megnézem, biztos megy, de mégsem.
  • Serpa
    régebbi utorrentben lehet, h superseed van.
    az 1.6ban initial seed van.

• janos666 #10321
    Nem ez az?

• kulabácsi
    hmm?? nálam super seed van az egyéb beállításoknál!! amire te gondolsz azt nem vágom:S
  • janos666 #10319
    és nem super hanem initial/kezdő seed...
  • kulabácsi
    torrentre jobb gomb, tulajdonságok...
  • akyyy
    utorrentbe az hol van?
  • tomo
    akkyyy hasznalj super seeding modot! az pont ilyen helyzetre valo
  • m66
    a torrent nem erről szól!
  • Thanatos
    ne légy irigy :)
  • akyyy
    utorrentbe +lehet azt csinálni hogy ha van egy VALAMI amit lehet tölteni, rácuppan 20 ember, köztük én is, de nekem már 90 % ba mevan... és a seeder elmegy, igy szint etőlem szedik még ha csak a leecherek közt vagyok, és csak 1 embernek szeretném folytatni a töltést, hogyan tudnám ezt megcsinálni?
  • littleNorbi
    Miért, hát a torrent-en minden van...
  • Zealot
    OK, rendben értem. És NEM kérni akartam, csak informálódni
  • N0S
    30 giga utan kapod az elso (!) meghivodat, utana mar 20 gigankent megy..
  • Max7
    akkor küldhet valaki meghívót ha 30 gb feltöltése van azaz akkor kap ajándékba 1-et! és 30 gigánkétn kapja a többit! meghívót ne kéregess nincs értelme pláne oda mert nehéz bekerelüni! keress egy jó havert vagy vegyél oda meghívót jópézé :)
  • gameplusz
    Nem megy, mint mindig.
  • N0S
    lehet meghivot kuldeni.
  • 0ppika
    endlessel mi van?
  • N0S
    mondjuk ezt en sem vagom.. de nekem vegulis mind1.. :]
  • Zealot
    Remélem nincs igazad
  • Zealot
    Ezt most nem értem. Ha egyszer már megvan a meghívó, akkor minek 3.0 arány és 1 TB feltöltés?
  • Zealot
    Már ott vagyok
  • Thanatos
    nemlehet, soha többet...
  • sajtmester
    A DarkSide-on szabad a regisztráció, szívesen látjuk az új felhasználókat:
    http://darkside.eof.hu:1024/signup.php
  • sajtmester
    min. 3.0-s arány és 1 TB feltöltés szükséges.
  • Zealot
    Meg tudná valaki mondani, hogy lehet-e most meghívót küldeni a bithun? Vagy ha nem, esetleg valakinek van pontosabb infója kb. mikor lehet meghívóval bejutni?
  • janos666 #10297
    Endlessen kértem, dehát egyrész alig megy az oldal, másrész épp most törölték, majmon nincs hozzá jogom mert 1.0-ás arány alatt vagyok. (azért endlessen tartom magasabban az arányom mert ott nem a fórum jogok hanem az egyidejűleg futtatható torrentek száma függ tőle)
  • tomo
    en ez esetben ( szinkronos divx , raadasul rendezoi valtozat ) , azt javasolnam, hogy kerd a torrent oldalkon. hatha valaki felrakja.

a dht s gondolatmeneted ott bukik meg, hogy senki masnal nem lenne bekapcsolva a dht, ergo nem jutna el hozzad az info a letezesukrol ( nyilt magyar torrent oldal meg ugye nincs mar egy ideje , sajnos )
  • janos666 #10295
    Azt nem ismerem, 1 filmért nem teszek fel új programot. Főleg ha még ott is regelős oldalak vannak...
  • algopyrin
    Tomo válasza az lenne (az eddigi hasonló kérdésekből kiindulva), hogy eMule és valljuk be ez a legésszerűbb :)
    Amúgymeg: #10278
  • mellon
    Én ezen az oldalon szoktam keresni. Szerintem itt te is megtalálod amit keresel.
  • janos666 #10292
    Jól értem? Te most digitális műholdvevőhöz kérsz előfizetői kódot egy Torrent topicban?
  • littleNorbi
    Hol találok kulcsokat/kódokat digitális szatelithoz (Astra 19.2, Hotbird) ???
  • janos666 #10290
    De há más torrent oldalon ahol azért nem néztem mert nincs regem még aktív az adott film torrentje és az ottani felhasználók közül valaki bekapcsolta a DHT-t akkor segít... Vagy tudsz jobb tippet honnan töltsem le azt a filmet (ahhoz régi hogy warezoldalon kinnlegyen)?
  • N0S
    es mi van akkor ha nem lesz jo? mesz madik oldalra. ennyi..
  • tomo
    miert talalna?
    ha a bolyban levo felhasznalok nem kapcsoljak le a kliensuket, akkor le tod tolteni, ha lekapcsoljak, azon a dht sem segit.
  • GáborG
    ezek a kijelentések hogy majd reggellre jó lesz, mára is elvolt sütve :)
    szerintem kár hasrcsapni és mondani hogy mikor lesz jó!!!
    mert mindenki várja hogy majd reggel és ha mégsem akkor meg pofára esik!