36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10286 Azért is érdekelt még ez a privátflag kiütés mert volt egy régi film amit 2 napja kezdtem el szedni endlessről, lssan jött, de azért szedte, errefel másnapra törölték a torrentet. Egy oldalon se találom: Arthur Király (Xvid-es verzió, rendezői változat) Gondoltam hátha DHT-vel talál egy peert, de nem. -
#10285 Tegnap reggelre? :) -
rothfb #10284 Jóvanna! Reggelre biztos befejezik a karbantartást, aztán megint menni fog... -
#10283 márnem -
rothfb #10282 Megy a végtelen!!! -
GáborG #10281 nekem megy igy is a kliens(ez alap)!
megy a le és a feltöltés legalább javul az arányom ha meg nem mér akkor meg nem romlik :D
ugyhogy nem kikapcsolgatni a klienseket!!! -
tomo #10280 ugy tunik atvarialtak a trackert, bar kulonosebb jelentosege nincs a dolognak, mert ugysem lehetne semmire sem hasznalni, mivel nincsenek tobbiek.
amit meg le lehet szedni masik trackerrol is , azt onnet kell leszedni.
ha pedig mondjuk az endless tracker kikapcsol, akkor siman menne tovabb a letoltes, ha a hulye felhasznalok nem kezdenek el kikapcsolgatni a klienseiket. es ezen semilyen dht nem segit. -
#10279 Azért írtam hogy 2 trackerrel is próbáltam. Sőtt, mellette futot pár masik torrent is azokon a trackereken. 1-es flag megy mindkettő, 0-ás flag, nem megy egyik tracker se csak a DHT... -
algopyrin #10278 A torrent jó, mert gyors, ha találsz a fájlhoz, de ha nincs, vagy kevés/nincs seeder akkor nem érdemes erőltetni. Ott az eMule, mindent megtalálsz rajta (kivéve magyar anyagokat, arra ott van a DC), keresel és letöltesz. Nagyságrandekkel több az elérhető tartalom, mint bármely más hálózaton. -
tomo #10277 vard meg amig helyreall a tracker,
en nem emlekszem ilyen unregistered torrent hibakra a flag atirasa utan.
sztem a tracker kavar keresztbe. -
Csabi82 #10276 Köszi. Azt hittem más -
#10275 Tudtam én hogy lesz ennek valami hátulütője, mert túl egyszerűnek tűnt hex workshop-al átütni egy 1-est 0-ra. A DHT-t tényleg be lehetett rajta kapcsolni, most viszont hogy már újra fellőtték azedelesse trackerét azt mondja unregistered torrent. Visszaírtam a privát flagot 1-re, és újra frissül.
Érdekes hogy ezen az egy értéken felakad, mert ha egy másik trackert is megadok a torrentnek (oda külön töltötték fel, nem ugyanazt a torrent filet "lopták át", csak ugyanazt az eredeti releaset pakolták bele...) akkor frissül mindkettővel, ha meg átlövöm a privát flagot akkor egyikkel se. -
#10274 Végtelen = Endless -
Csabi82 #10273 Bocsi hogy IPt irtam, nem tudtam hogy nem szabad! Köszi hogy törölted!
Mi az a végtelen?? -
#10272 loál :) -
#10271 @irc
12:32 <+Katyu> karbantartas folytatodik -
rothfb #10270 Nem sokáig bírta a végtelen. Fél 10 körül beindult, most megint kapmpec lett neki. Mi a csuda történik vele? -
#10269 Nekem Istenen kívül senki sem parancsol, ő meg szinte sosem beszél hozzám, a törvényeket is csak kényelmi szempontból tartom be mert több gondja lehet az embernek a rendőrséggel mint amit egy törvénytelen tettel nyer, de a büntetlen életű netes játék-világban, pffff... -
GáborG #10268 megint döcög, de csak döcög -
#10267 és ez feljogosít arra hogy 'reklámozzuk' ? :) ip -t pláne ostobaság, szerintem
amúgy majd olvasd el az oldal szabályzatát, mármint elsl -ét, bennevan hogy tilos reklámozni az oldalt bárhol is -
Zealot #10266 Remélem kihasználta mindenki az alkalmat -
GáborG #10265 Már megint nem megy -
#10264 Most gyorsan mindenki :D kaptunk még pár percet
-
GáborG #10263 Mükődik Hale-luja -
GáborG #10262 én meg lemaradtam róla -
#10261 Huu de jó "végtelen" működött 10 percig! -
#10260 hasznalj bongeszot.. ;] -
#10259 Ugyanmár. Beírod a googlebe hogy magyar torrent, és találsz pár nyilvános torrenttel foglalkozó oldalt ahol látod például azendeless nevét is, azt ismét beírod a keresőbe (már ha az első gyerekjátéknak mondható találatnál nem találtál közvetlen linket mert peched volt) és ott is vagy azelesesel.xx-en, vagy bármelyik magyar oldalon. (nem megtalálni nehéz őket, hanem meghívót szerezni a jobb helyekre) Nehogymár aki ezt keresi annak nyilvános fórumokat kellen bújnia hátha elszólja magát valaki. -
#10258 Nem DNS gond, a torrent kliensnek is domain név van megadva és mégis látja a trackert (nincsenek is timeoutok, fürgén frissít), szimplán le van nyomva az oldal, biztos csinálgatnak rajta valamit.
Illene már rendbetenni azt a bugot is hogy néha mikor a részletek gombra kattintok akkor bevillan a leírás, de eltűnik és fehér lesz minden az oldalmenün kívül, hiába refreselek, addig ezt dobja míg újra nem indítom az IE-t. -
#10257 én sem értem... a legtöbb ilyen oldal/hálózat az ilyen figyelmetlen userek miatt bukik le
már töröltem a hszt. -
rothfb #10256 Vki vmi információt nem tud mondani, hogy mikor lesz végtelen? Az információs oldalon sem írnak semmit. Pedig ott szoktak. -
#10255 neked is mondom: #10242
jaes, azzal az ip-vel nekem vigan fut 12 torrent.. -
GáborG #10254 reggel van de még nem jó az Endless :(
-
rothfb #10253 Ha van az végtelennek új címe, akkor vki priviben nekem is küldje el... Köszi.
Egyébként amit Csabi82 beírt ip-t, az nem megy. -
#10252 egy nyilvanos forumban mer kell becopyzni az ip-t? -
#10251 #10242 -
Gykor #10250 Nekem is ha lehet Endless címét privibe
Köszi -
#10249 nekemis privibe:)
thx -
#10248 Jöhet nekem is priviben. THX -
#10247 Szintén jöhet az endless új címe ha van :)
Thx, privibe jöhet