torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De bizony, hogy befolyásol. Biztos ilyen gyüjtõoldalról szedted (mint pl mininova), ahol csomo tracker torrentjét kiteszik. Ha pl egy filelist.org-os torrentet kezdek el szedni mininovarol, anélkül h filelisten be vagy e jelentkezve v. sem, a filelistes arányomat fogja "rontani" mivel megnézi a tárolt cookie-kat és tudja h van accom oda. Ha nem lenne el sem indulna. Szal vigyázni a nem regelõs oldalakra kirakott más, reges oldalak torrentjeivel, mert azok ugyanugy a te arányodat rontják, persze csak akkor ha nem osztod vissza.
Bazinga!
10 perce néztem meg az arányomat a Demonon, és elég lehangoló. 0.58. Ez azért érdekes, mert kb 2 órával ezelõtt még 2 fölött volt, és kb 3 napja nem szedtem onnan semmit, és nem is seedeltem. Már máskor is kreált érdekes adatokat a tracker, de ez most elég váratlanul ért. BitComet 0.60 -t használok, amit az oldal szerint nem kéne.
Másnál is volt már hasonló aránytévedés?
ui: Tegnap viszont szedtem egy nyilvános oldalról, és a torrent fájl a Demonoid trackerre mutat.Reméllem ez nem befolyásol semmit <#vigyor3>#vigyor3>
végre valaki meg tudta mondani!!!
kösz mégegyszer!!<#worship>#worship>
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
ha van dht mentes kliensed probald mar meg elkezdeni szedni, es ird meg sikerult e vagy sem,.
a sok barmot nem értem aki most is tölt föl cuccokat, úgy hogy egy hete kb már rossz az ftp jük. sok láma
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
http://www.portforward.com/
thx
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
amúgy meg javascript kéne hozzá, nem érdemes vele szarozni!
permbanhoz meg nincs jogom 😄 sajnos 😊
Bazinga!
lenne egy kérdésem: ha töltök egy torrent oldalról és az arányo elfogy( ebõl kifolyolag kirugnak ) és még a töltést nem fejeztem ba akkor még tom folytatni??????????
\\__/) (O.o) ( } { )
aztán ha valaki megkérdezi akkor permban-t adni neki<#eplus2>#eplus2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bazinga!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
és egy torrent listára ( bittorent.lap.hu )
+ a meghívós szöveg
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
vagy ha vki megcsinálná ezt a jelenlegit jobban, szóljon odaadom a .psd filet, vagy netán ha van vkinek vmi jó ötlete csinálhat mást 😊
Bazinga!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\\__/) (O.o) ( } { )
másnak megy?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nieleen