torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
asszem az a trackeren múlik

Nieleen

Duddits
Azureusban belehet állítani, hogy sûrûbben küldje el az adatokat a trackernek?

már semmi.

Duddits
Amúgy mi ez az FTP-s hülyeség az E-n? Valaki elmagyarázná nekem?

precision
"ui: Tegnap viszont szedtem egy nyilvános oldalról, és a torrent fájl a Demonoid trackerre mutat.Reméllem ez nem befolyásol semmit"

De bizony, hogy befolyásol. Biztos ilyen gyüjtõoldalról szedted (mint pl mininova), ahol csomo tracker torrentjét kiteszik. Ha pl egy filelist.org-os torrentet kezdek el szedni mininovarol, anélkül h filelisten be vagy e jelentkezve v. sem, a filelistes arányomat fogja "rontani" mivel megnézi a tárolt cookie-kat és tudja h van accom oda. Ha nem lenne el sem indulna. Szal vigyázni a nem regelõs oldalakra kirakott más, reges oldalak torrentjeivel, mert azok ugyanugy a te arányodat rontják, persze csak akkor ha nem osztod vissza.

Bazinga!

mellon
Hello.
10 perce néztem meg az arányomat a Demonon, és elég lehangoló. 0.58. Ez azért érdekes, mert kb 2 órával ezelõtt még 2 fölött volt, és kb 3 napja nem szedtem onnan semmit, és nem is seedeltem. Már máskor is kreált érdekes adatokat a tracker, de ez most elég váratlanul ért. BitComet 0.60 -t használok, amit az oldal szerint nem kéne.
Másnál is volt már hasonló aránytévedés?

ui: Tegnap viszont szedtem egy nyilvános oldalról, és a torrent fájl a Demonoid trackerre mutat.Reméllem ez nem befolyásol semmit <#vigyor3>

Köszönöm szépen!!
végre valaki meg tudta mondani!!!
kösz mégegyszer!!<#worship>

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

epp , most raktam ki egyet, ami ugy tunik mukodik.
ha van dht mentes kliensed probald mar meg elkezdeni szedni, es ird meg sikerult e vagy sem,.

hmhm
htx.

a sok barmot nem értem aki most is tölt föl cuccokat, úgy hogy egy hete kb már rossz az ftp jük. sok láma

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

az endless regi neve wizards volt, es az o belso kiadvanyaikat meg mindig ezzel jelolik. meg csinaltak is neki egy kategoriat.

hmhm
a wizards milyen kategória?

Elõször válassz másik portot, mert 6881-6889 a legtöbb site-on feketelistás. Valahol olvastam, hogy 40000-60000 között jó lesz. Aztán azt a portot nyisd meg a routeren/tûzfalon.
http://www.portforward.com/
Azért kérdeztem mert már rég magyar... és azthittem valami új torrentoldal-ról van szó.
hmhm
már egy ideje tud ..

Duddits
Miért? Van másk piratebay?

Met
tud magyarul

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Micsoda? Milyen piratebay? Ez? thepiratebay.org
Duddits
Jééé! Magyar pirathebay? <#taps>

hmhm

hmm ? láttátok?

Duddits
BH-val mi van ma? Most is azt írja ki, hogy timeout.

Hy! lenne egy kis problémám! routerrel kapcsolódok a nethez, és Azureust hasznélnék, de a 6881es porton akarna kapcsolódni, és állandóan kiirja, hogy NAT hiba. igy van olyan letöltés, ami el sem indul, a többi pedig nagyon lassú. most éppen BitLord van fent, és ennél sem javult a helyzet! olyan játékokat, amiket elvileg sokan töltenek, nekem csak 1-2Kbtal képes szedni. jah és nincs fix IP-m se szóval nem igazán tudom, hogy hogyan lehetne megnyitni azt a portot, vagy mit kellene csinálnom??!!! pls help!
thx

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

precision
? 😊

Bazinga!

hmhm
kölcsönkérek fél órát tõled F😄F?SD:F?DS:F?

precision
ahhoz meg pláne nem értek...
de mondom ha vki megcsinálja akkor beteszem

Bazinga!

hmhm
.gifbe csináld meg a feliratot!

amúgy meg javascript kéne hozzá, nem érdemes vele szarozni!

yeppy
hmm

B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!

Duddits
Tudod.

precision
villogást nemtom hogy lehet e html-ben, annyira nem értek hozzá 😊
permbanhoz meg nincs jogom 😄 sajnos 😊

Bazinga!

hi
lenne egy kérdésem: ha töltök egy torrent oldalról és az arányo elfogy( ebõl kifolyolag kirugnak ) és még a töltést nem fejeztem ba akkor még tom folytatni??????????

\\__/) (O.o) ( } { )

hmhm
<#eplus2><#gonosz1>

Met
valami kis villogást nem tudsz rakni rá?
aztán ha valaki megkérdezi akkor permban-t adni neki<#eplus2>

precision
betettem...bár nemtom hányan fogják megnézni mielõtt marhaságokat kérdeznek...de legalább lesz mire hivatkozni 😊

Bazinga!

Met
mint rengeteg topicban láttam, le se szarják, hogy mi van odaírva, de hogy miért azt nemtudom<#conf>

hmhm
fentre kéne egy gyors FAQ-ra mutató link,
és egy torrent listára ( bittorent.lap.hu )
+ a meghívós szöveg

Laky
aki ezt nem veszi észre, az a nagyobbat se fogja 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

precision
majd megnagyítom vmikor, csak mostanában nincs idõm...
vagy ha vki megcsinálná ezt a jelenlegit jobban, szóljon odaadom a .psd filet, vagy netán ha van vkinek vmi jó ötlete csinálhat mást 😊

Bazinga!

Duddits
<#idiota>!!! <#nevetes1>

Sanyix
Sztem nagyobb betûkkel kell kiírni a bannerba, mert úgynézki hogy nem elég feltünõ 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Yossarian
😄DD

Nieleen

Met
azt, hogy
EGYIK TORRENT OLDALRA SINCS MEGHÍVÓ!!!

milyen bannert?

\\__/) (O.o) ( } { )

Met
bannert olvastad?

Serpa
ismertetnétek velem néhány TV series oldalt?

hmhm

precision
már megy, tényleg volt egy kb 5-10 perces leállás, de hálisten beindult

Bazinga!

Duddits
Mostmár igen...

Sanyix
De megy.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Duddits
<#hehe>

Nem megy a BH! <#fejvakaras><#nemtudom>

Yossarian
van olyan magyarosított kliens, ahol a feltöltési aránynak fordítják a feltöltési sebességet. Szal ne azt vedd le 1-re 😄

Nieleen

precision
az arányt ugy kapod hogy a feltöltött adatmennyiséget elosztod a letöltött adatmennyiséggel
ha ugyanannyit töltesz fel mint amennyit le ez a két szám megegyezik, tehát az arány 1

Bazinga!