36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Thanatos #10407 amugy gépen még midnig fentvan csak nem hazsnálom, ennyi :) -
Thanatos #10406 én többet is rászántam és mégse..., egyszerüen az a kliens nekem nem fexik nemtom miért, pedig én rpobálkoztam, lehet én vagyok a hülye, retardált, szellemifogyatékos, és/vagy az én gépem/winem/akármim a szar, rossz stb, de ez ettől még rajtam nem segit :) -
Thanatos #10405 lehet, addigis én egy évig elvagyok vele :) -
#10404 a nem sok alatt, 4-5 percet értek. -
#10403 nem kell sok időt rászánni a beállításokra.
nagyjából úgy jó ahogy van, csak néhány dolgot kell átállítani. -
#10402 Nem minden oldalon cseszegetik a juzereket ilyennekel! Vannak oldalak akikenek kisebb nagyobb problémájuk is van mint ilyennek foglalkozni! Hidd el nekem a BitCometnek nincs jövője! Max még 1 éve van hátra ha a fejlesztői nem esnek neki sürgősen kijavítani a hibákat! -
Thanatos #10401 akkor msáhogy mondom: nekem volt annyi idő..., az emg nem vigasztal hogy másnak hogy megy, nekem nem jött be pedig többször is probáltam, ennyi
a legtöbb hulladékadat nekem meg eddig 10 mega körül volt, pedig én nem válogatok hogy kitöl töltök..., amugy ha ennyire vészesen rossz lenne bitcomet tényleg több helyen ki lenne már tiltva de a legtöbb helyen még csak meg se emlitik..., kitiltásal emg csak az endless féle elmeviharral találkoztam de mivel nem töltök onnan igy az nagyon nem izgat :) -
Senki nem fog helyetted keresni! A topik HelpDesk célból jött létre nem pedig meghívó, oldal, feltöltés, kéregetés céljából!
-
#10399 srácok még mindenig keresek egy jó zene letöltő weblapot! -
#10398 Olvasd el ezt a hozzászólásom: #10383 ebben a topikban! Ennyire nem általánosíthatsz ez alapján, hogy 10x annyi idő! Amugy nálam Azureus rengeteg bitcometest tilt ki ip alapján és inkább várok ha valamit feltesz egy biztcometes, hogy legyen utorentes vagy azus készforrás mert fordult már elő hogy 4 gigánál 1-200 mega rossz adat volt! (sok kicsi sokra megy)
-
Thanatos #10397 oks :) -
#10396 általánosságban írtam. -
Thanatos #10395 én nem is azt modntam hogy nem én vagyok a hülye, olvasd el mégegyszer amit irtam... -
#10394 a legtöbb esetben nem a program a hüj, hanem a kezelője. -
Thanatos #10393 amugy utorrentel nekem egyedül az votl a gondom hogy kb 10szer anyi idő votl vele bármit elszedni mint bitcomet-el akárhogy variáltam beállitások, egyszerüen nem ér ennyi szenvedést az egész :) azu emg szép és jó csak éppen fél gépet megeszi :/ -
Thanatos #10392 nemtom nekem a hibás adatok állandoan 0-n van és eddig se le se feltöltéssel nem votl gondom és tiltásba sose akadtam még pedig elhiheted elég sok odlalon fentvagyok :) -
Csak nagyon bugos (Hibás adatot küld a letöltőknek és a trackernek is ezáltal nem csak a trackert hanem a letöltőket is károsítod mert pl a rosszul küldött csomagot újra le kell tölteni!
Nem véletlenül tiltják majdnem mindenhol (általában a legfrisebbet szokták engedélyezni mert ügye abban van a legtöbb hibajavítás, és ezt is csak azért hogy az usereknek ne kelljen egyből átálni bitcometről utorentre vagy azureusra! De elöbb utobb mindenki megunja hogy örékké csak azt kapja hogy cseréld le a bitcometed és átérnek azura vagy utorrentre!
-
Thanatos #10390 ott a pont, én pl ezért szoktam emg bitcometet mert az esik kézre :) és a kettő között van féluton, nem eszik anyit mint azu, de nem is anyira hazsnálhatatlan (nekem!) mint utorrent :) -
Mindent elmondott "Met"!
-Én Azureust használok mert "csillivilli progi" (azért nincs túl csicsázva, de könnyen kezelhető és jól is néz ki)
-Utorrentet is kiprobáltam már, de valahogy nem ált a kezemre (jobban támogatják a torrent siteok! amit azt jelenti, hogy ezt ajálják de azureusra nem panaszkodnak)
Ne az alapján dönts, hogy ki mit használ próbáld ki mindkettőt és amelyik neked jobban kéz alá esik azt használd!
-
#10388 Ugyan az mindkettő, torrent kliensek:)
Az Azu szép csillivilli progi, Java kell neki a működésre és viszonylag sok erőforrást eszik.
Az Utorrent kicsi, egyszerű mondhatni fapados, kliens de minden lényeges benne van. -
akibebi #10387 Szia Max7!
Köszi a választ!
Van valami különbség a két progi között, vagy lényegében ugyanaz mind2?
-
Bitlord nagyon sok helyen tiltva van mert hibás adatokat küld hasonlóan a bitcomet 0.58 0.59 0.60-hoz! Cseréld le használj minden torrent oldal által támogatott Utorrentet, vagy Azureust!
-
akibebi #10385
Üdv Mindenkinek!
Nem vagyok jártas az itteni szabályokban, ezért rövid leszek.
BitLord 1.1-el letöltöttem egy anyagot, ami a progi szerint 100%-osan megérkezett, sőt már a feltöltés állapotában van...
DE: mikor megnyitottam a mappákat, az összes fájlnál a "befejezetlen letöltött BitLord fálj" szöveg volt.
Na ilyenkor mi van?
Szegény ember vízzel főz, és persze meghatározott GB-ig "korlátlan" a netem.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
#10384 régen tuttam egy jó zene(mp3) letöltő helyet nem tudnátok adni valami olyan lapot ahonnan zenéket, albumokat lehet leszedni visszamenőleg is ?
-
Gondolom te sem vagy tisztába azzal, hogy ez a torrentezés per to per alapú azaz egymáshoz csatlakoznak a felhasználók, ami azt eredményezi, hogy ha te feltöltesz egy dvd filmet (4giga) és tegyük fel hogy 20k a feltöltésed akkor azt tőled soha nem fogjaák 20k-nál többel szedni! Azonban amikor már 2 ember szedi akkor csak 10k-val tudják szedni fejenként, de egymástól is szedik és ha már 20-an szedik töled ugyan azt a filmet (persze más torrentet nem töltesz fel csak ezt az egyet) akor már csak 1k-val szedik tőled! Viszont tegyük fel hogy én vagyok a 20. ember aki most kapcsolodik be a letöltésbe és nincs semmi adatom! én a 20 embertől elkezdem szedni mindenkitől csak 10k-val akkor elérem a 200k-t azaz 130k-t mert annyi a max letöltési sebességem! De ez nem a végéig marad ennyi csak addig amig ugyan annyi adatot töltök le mint a többiek! aztán beállok a sorba kullogni 1k-val mert akkor senkinek nincs olyan adata ami nekem nincs meg! Ezért szokták pl először superkészforásba seedelni mert 1 adatot csak 1x küld el amíg el nem éri a 100%-ot tehát 5 embernek elküldi 20-20-20-20-20%-ban és ők egymástól tudják tölteni!
Remélem érthető volt és legközelebb mielött belefogsz valamibe elolvasod az infókat rolla mert senki sem úgy születik ügye hogy tudja hogy a láncfűrészt nem szabad simogatni miközbe müködik!
-
johhny06 #10382 Találtam egy új torrent oldalt. Van saját témája, kat. ikonok is, meg minden.
Nagyon tetszik nekem, sztem nagyon király oldal lesz. Regeljetek ti is!!
A cím: http://revolution.eof.hu/ -
Norbu #10381 Mostnéztem meg hogy mit csinál. Az előbb felment 40k-ra és azt tartotta 5 percig. Az ingadozás -/+ 5k volt. A feltöltés közben 8-9 néha 10k volt. Kb. 5 perc után hirtelen elkezdett csökkeni a feltöltés és utána egyből a letöltés is egészen 8k-ra. A feltöltés is lecsökkent 4k-ra utána vissza ment 8k-ra. -
#10380 max feltöltést esetleg korlátozd le egy picit, mondjuk a lehetséges maximális feltöltés 70-80% -ára -
#10379 van HTML topik...miért ide írod? -
Norbu #10378 Szerintetek mitől lehet az, hogy: már 2 napja töltök egy cuccost torrentről Bitcomet segítségével. A letöltési sebesség átlagban 10k, azonban néha felmegy 25 vagy akár 30k-ra is azonban ahogy elérte a "csúcsot" egyből visszaesik 7-8k-ra.Külföldi törrentről szedem, szerintetek ez normális vagy lehet ezen vmit segíteni? -
#10377 Hogy a frászba lehet pl az adatlapba belerakni egy jó számlálót, ami méri hogy hányan nézték meg az adatlapomat?
http://freelogs.com/ on beírom a dolgokat, odaírom hogy mi az adatlapom linkje és kiad vmi HTML kódot. azt bemásolom az adatlapra és semmi nem történik csak a szöveg van az adatlapon, a számláló sehol...
Valaki tud segíteni? -
#10376 thx -
#10375 google a jóbarát
link -
#10374 bocsi hogy itt kérdezem
letöltöttem egy filmet és *mkv* a kiterjesztése, mit kell vele csinálni, hogy megtudjam nézni, mert még ilyennel nem találkoztam
thx -
#10373 a courier new tényleg jobban olvasható, meg amugyis felesleges ezen vitázni, olyat használ amilyet akar amíg nem kurja szét vele a topikot -
#10372 Így van... -
#10371 Nincs, de én vitatkoznék az olvashatósággal. Valld be hogy feltűnési és nem kényelmi szempontok vezetnek. -
Amint említettem a courier betütipus joban olvasható! Ismerem a kedvenceket és a piros vonlaat is! De talán nem kéne kötekedni! nincs tiltva más betütipus használata szal....
-
#10369 JA. DE ENNYI ERŐVEL MINDENKI ÍRHAT FELTŰNŐEN HA NEM ISMERI A KEDVENCEKET MEG A PIROS VONALAT.
Na, ezt biztos megtalálom stílusban :D -
#10368 mondjuk berakod a kedvencekbe a topicot és ott kiírja hány post keletkezett az utolsó látogatásod óta, de egy piros vonal is segít ebben:)