torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a lényeg, hogy miért is van várakozási idõ <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Bazinga!
Hogy az nfo-k jól is nézzenek ki, érdemes leszedni ezt a kis segédprogramot: DAMN NFO Viewer
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nfo, benne van a nevében, információ az adott játékról, elolvasod és meglátod mi van benne
Bazinga!
Még új torrentes vagyok,és azt nem tudom hogy nem baj ha egyszerre több tracker is megy amit bevágtab egy listából úgy kb 30db!<#help>#help>
!!!HALA MADRID!!!
Thx
Gondoltam hogy nincsenek csodák, de azért hátha 😊
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Minden csak nézőpont kérdése.
a filelist-re és a torrentleech-re se lehet regisztrálni <#szomoru1>#szomoru1>
meg tudnátok dobni egy 0-day apps-os oldallal? ty
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
PussyTorrents <#vigyor2>#vigyor2>
I will use google before asking stupid questions.
a letöltés sebessége egy külsõ adott tényezõ, nem igazán tudjuk befolyásolni
Bazinga!
Szvsz nem, de hát ki tudja a mai világban...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
egész jó kis oldal, seeder is van bõven <#smile>#smile>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szal én sem értem miért jó reges oldalak torrentjeit kirakni...
Bazinga!
Tehát akkor még se számít hogy vagy e regelve a zárt oldalra vagy sem?
Igen. Gyüjtõ oldalról szedtem. Most már csak az érdekelne, hogy mi értelme van egy reges oldal torrentjét kirakni a gyüjtõoldarra<#fejvakaras>#fejvakaras>. Én nem sok értelmét látom, de biztos van.
néha-néha hirtelen felmegy 20ig, aztán ujra visszaesik, ugyanolyan gyorsasággal. valamit rosszul állítottam be, vagy miért van ez?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD