torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A másik meg az, hogy nem lehet kommentelni.
A 3., pedig, hogy nem írja ki, az újonnan feltett torrentek mellé, hogy új, vagy akármi. Így mindig számolgatnom kell, hogy mikor is néztem meg utoljára, ás úgy visszanézni az új dolgokat.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Aztán még korán sem a végleges állapot ez...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Too many connections
go home
<#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Mert még regelni sem enged...
Nekem tetszik az új E. A fórum nem tetszett, de már barátkozom vele.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://goo.gl/gd6Zi5
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
@menyus77
Ezen az oldalon elég sok videóklipp van, de elsõsorban rap és RnB.
nEm tudotok véletlenül egy olyan torrent oldalt ,ami konkrétan zene vidókkal/dvd-kkel foglalkozik?
amúgy pöpi a filemp3.org!<#eljen>#eljen>
Igazából kisebb, kicsit spécibb oldalakra gondoltam, de a torrent.pagina.nl-en lévõ linkek nagy része kamu.
Na mindegy, ha esetleg talál ilyesmit, szóljon!
köszi
Használt kliens: BitComet 0.60
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol kifejezetten zenék, zenei DVD-k vannak? Elsõsorban elektronikus zenékre gondoltam, ennek megfelelõen gondolom holland vagy német oldal biztos létezik?
Köszi!
Kis turelmet...
ezt a DNS frissítést én nem igazán látom át...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én is jártam így anno
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
D = downloaded letoltve
S = seeders feltoltok
L = leechers piocak/letoltok.
nem te akartal hazigazda lenni itt?
már réges régen kipróbáltam...
az egyik hozzászólásban az volt megemlítve, hogy lehet regisztrálni az oldalra...
megpróbáltam, de mindig az írja ki, hogy "Ne lopj nicket"
+ kér valami régi jelszót... régi jelszó? = "ez a regi oldalon hasznalt passod"
na de hogyan szerezzek én régi jelszót? sehogy...
azt hiszed megkérdeztem volna, ha nem próbáltam volna ki? 😊