torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nah igen... a külön komment hiány, így, hogy olyan lett mint többi torrent oldal, nekem sem teccik :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Duddits
Én azt nem szeretem az új E-be, hogy azt nem szokták leírni, hogy melyik release-rõl is van szó, fõleg filmeknél, hogyha esetleg megvan nekem is, akkor tudjam seedelni.

A másik meg az, hogy nem lehet kommentelni.

A 3., pedig, hogy nem írja ki, az újonnan feltett torrentek mellé, hogy új, vagy akármi. Így mindig számolgatnom kell, hogy mikor is néztem meg utoljára, ás úgy visszanézni az új dolgokat.

mrzed001
Kíváncsi lennék, hogy miben találod jobbnak ezt a nullára redukált, featureless, bamba felületet ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

NuCLEARScoRp
Nekem tetszik az új Endless... szerintem sokkal praktikusabb ... igaz kicsit szokni kell de egyértelmüen jobb.
Aztán még korán sem a végleges állapot ez...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Laky
BH:

Too many connections
go home

<#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nekem az nem tetszik, hogy lopósnak nevez!<#bee1>
Mert még regelni sem enged...
menyus77
köszi!<#vigyor4>

mellon
Akkor a DHT egy igazi társ, akitõl nem szabadulsz 😊.

Nekem tetszik az új E. A fórum nem tetszett, de már barátkozom vele.

Sanyix
Gyengus? Jószar 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Yossarian
ismerõsök közt éppen ma beszéltük, hogy elég gyengus lett az endless. 😞

Nieleen

ja, nem lehet hozzaszolni.

[HUN]FaTaL
én vagyok a nagyon béna vagy az új endlessen tényleg nem lehet kommentálni egy torrentet? az sem tetszik hogy nem dátumot ír hanem az azóta eltelt órát😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Sanyix
DHT-rõl kapcsolódok akkoris kapcsolódnak rád ha kikapcsolod a DHT-t, egy másik dht-s embertõl úgyis megtudja a kliensük az összes peer ipcímét 😊 fullos infomegosztás van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mellon
Egyik reges oldalon vészesen közelít a ratiom az 1.0 felé. Nem akarom, hogy 1.0 alá menjen, éppen ezért aktív seedelésbe kezdtem (16 K uploadal ne virgonckodjon az ember <#kacsint>), és szeretném, hogyha az összes feltöltött megát érzékelné a tracker. Ezért szeretném kikapcsolni a DHT-t. Utánna viszakapcsolom, mert én is nagy hasznát veszem.
@menyus77
Ezen az oldalon elég sok videóklipp van, de elsõsorban rap és RnB.

A Bittornadoban nem is látok proxy opciót, elég nyomorék egy kliens.
menyus77
Helo!

nEm tudotok véletlenül egy olyan torrent oldalt ,ami konkrétan zene vidókkal/dvd-kkel foglalkozik?

amúgy pöpi a filemp3.org!<#eljen>

Köszönöm, azt már én is néztem. Sajnos reges, és most nem lehet regelni, anélkül meg nem tudom, hogy mik vannak fent. 😞
Igazából kisebb, kicsit spécibb oldalakra gondoltam, de a torrent.pagina.nl-en lévõ linkek nagy része kamu.

Na mindegy, ha esetleg talál ilyesmit, szóljon!

köszi
Sanyix
Mér akarod kikapcsolni? Ha nemtud trackerre csatlakozni, akkor azt használja.

mellon
Hogyan kell kikapcsolni a DHT Connectiont? Kiveszem a pipát a beállításokban letöltés elõtt/közben/után, de az eredmény mindíg ugyan az. Mûködik.
Használt kliens: BitComet 0.60

Serpa
Too many connections
go home

😊

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Csak egy kérdés:
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol kifejezetten zenék, zenei DVD-k vannak? Elsõsorban elektronikus zenékre gondoltam, ennek megfelelõen gondolom holland vagy német oldal biztos létezik?

Köszi!
Laky
hm 😊
Kis turelmet...

Laky
tényleg, elnézést

fifi
mindemellett nem megy nekem azzal az URL-el az oldal.
ezt a DNS frissítést én nem igazán látom át...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

precision
igazad van, töröltem is

Bazinga!

fifi
ja

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
azért a linket nem kellett volna berakni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fifi
ha pl BitCOmeted van próbáld ki a BitTornadot...
én is jártam így anno

Próbalkozott már vki proxyval? A filemp3 valamilyen okból bannolta az egész ip-rangemet. Magára az oldalra proxyn keresztül feljutok, viszon hiába állítom be a Bitcometben, hogy a trackerrel is ezen keresztül kommunikáljon, vagy visszadob az oldal vagy egyszerûen nem történik semmi. Érdemes esetleg másik klienssel próbálkozni?
Duddits
Tudom. És nem is állítom, hogy mindent tudok.

fifi
sok mindent nem tudsz te még...

Duddits
hihihihih

A D-t nem tudtam mit jelent.

Laky
uhh, az jó lehet, csak nincs accom, regelni meg nem lehet <#shakehead>

Laky
nem rossz, nem rossz <#vigyor>

filelist.org on mostanaban minden nap fenn van a 0 day apps csomag.

NuCLEARScoRp
Newtorrents.info

ez valami olyasmi <#vigyor>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Laky
tudna valaki olyan oldalt mondani, ahol 0-day progikkal foglalkoznak? 😊

menj akkor , amikor nincs ilyen nagy terheles.

NuCLEARScoRp
Majomparádén igazán csinálhatnának már valamit... tetü lassú a rendszer, néha fel se tudok menni mert fél percig próbál csatlakozni,,, talán nem kellett volna 18 ezer userig elmenni... ez már több mint idegesítõ szerintem <#levele><#levele><#levele>

Nekem már régen ott van egy üres accom ezen a nicken, mégse törölték, pedig volt, hogy hónapokig rá se néztem. Még akkor csináltam, mikor jelszóváltoztatáskor szarakodott a szerver, utána meg se az újjal, se a régivel nem engedett be. <#falbav> Már azt hittem cseszhetem, de csak megoldódott valahogy...
Met
az nem tetszik az új E-n, hogy nem dátumot ír, hogy mikor lett felrakva hanem az azóta eltelt órát

Met
😄DDDDDDDDD

takraj
Nekem is ezt írja akármit csinálok...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

D:S/L ezt nem erted?
D = downloaded letoltve
S = seeders feltoltok
L = leechers piocak/letoltok.

nem te akartal hazigazda lenni itt?

Laky
😄:QW:😄Q😄:SA::ds.:A.d.ads.a.D::SAd
már réges régen kipróbáltam...

az egyik hozzászólásban az volt megemlítve, hogy lehet regisztrálni az oldalra...
megpróbáltam, de mindig az írja ki, hogy "Ne lopj nicket"
+ kér valami régi jelszót... régi jelszó? = "ez a regi oldalon hasznalt passod"
na de hogyan szerezzek én régi jelszót? sehogy...

azt hiszed megkérdeztem volna, ha nem próbáltam volna ki? 😊

Duddits
Nem fogják. <#wink> Mennyi inaktív idõ után törlik amúgy?

Sanyix
Nagyon fájna ha talán kipróbálnád? 😊

Laky
tehát akkor most lehet regisztrálni az E-re, vagy nem? 😊