torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég egy aminek normális az aránya
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Bazinga!
Rengeteg feature ami a régiben mûködött itt nyomokban sem fellelhetõ
Honnan látom, hogy mi az új cucc ???? (a jegyezzem meg, hogy 4 órája néztem utoljára nem opció)
Ez most nagyon butuska és gagyi lett, ennél még a Majomnak is értelmesebb a felülete (kicsit olyan lett, mint a chello-s torrent oldala, de hát az is gagyi -bár ennél jobb-)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mert nekem 4napja nem sikerült rájönnöm.
bár biztos sok munka van benne, suxx az egész...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem van egy olyan problémám, hogy kiírja hogy a jelszó megegyezik, meg hogy beléptem, aztán meg hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig a sütik ugyanúgy vannak mint eddig.
Ilyenkor mi van?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Annyi, hogy ez csak legutoljára jutott eszembe, akkor írtam be.
Most azért van ez a hülye helyzet.
Na remélem mostmár sikerült érhetõen megmagyaráznom. <#conf>#conf>
hogy nálad miért megy azt nem értem...
kér egy nem publikus torrentet az xy cuccra. te megadod az oldal nevét ahol ezt megtalálja, regel rá és leszedni magának. Az én értelmezésemben ennyi lett volna!
Hogy én hogy értelmezem a kérést, az nem egyenlõ azzal, hogy úgy is teszek.
Most az a cél, hogy feltegyem magamnak a kérdést, hogy mi a halálnak regeltem az sg-re?
??
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azért kerestem inkább http-s linket a játékról, hátha jobban boldogul vele, csak gyenge a megaupload is.
Az igaz, hogy már legelõször eszembe juthatott volna a bitsoup, egyszerûbb lett volna az egész, de ha idõrendben olvasnátok, látszik, hogy semmi hülyeséget nem írtam.
Az a baj, hogy nekem ezt most le kell írnom magyarázatként... <#idiota>#idiota>
cookiek fogadása milyen szinten van neked állítva?
PVV-Bitech Kft.
Gyorsan és kedvezõ áron állunk az Önök rendelkezésére. Engedje meg, hogy az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk az Önök figyelmébe.
Érintésvédelem
Tûzvédelem
Villámvédelem
Villanyszerelés
Tervezés
Fénytechnikai mérés
nem értem, hogy a te elméleted szerint hogy jön ide a te személyes/regedhez kötött/ratiod...
na mind1, sry, ha megbántottalak...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Bitsoup
Duddits:
te is ugyanezt csináltad, úgyhogy nem értem a felháborodásod okát 😊