torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
mit érsz plusz regekkel? elõbb utóbb törlik mert inaktív
elég egy aminek normális az aránya

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petee
a forum oldaláról sikerült a belépés!Probléma megoldva!😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
"404 Not Found"
ezt írja...

Duddits
petee
Sziasztok! Én az E betûs oldal megnyitásakor "Tûz érintés és villám védelmi" oldal jön be.Már valaki itt írta ezt,de megoldást nem találok.Sütiket töröltem,az se tett jót.Valaki help?<#help>

Duddits
E-n én ezt az új seeder/leecher arány kimutatást nem értem. <#nemtudom>

Duddits
Biztos az a nick már foglalt. Próbálj másikat.

takraj
Én, ha regelni akarok akkor azt írja ki, hogy: Ne lopj nicket!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Duddits
Hááát nem tudom. Nem is ismersz. De nem baj, nem haragszom. <#wink>

nyami
sry, de ez annyira jellemzõ rád :/

Duddits
Csak a biztonság kedvéért...

M-n is csak egy regem van, Sky-on is, S-en is... BH-n 2, E-n 1.

Laky
nem lehet :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

precision
ezzel mindenki igy van...M.o. -n kicsi az upload, ez van. De ezzel az uploaddal is lehet szép dolgokat csinálni...ahelyett h "betárazol még 1-2 reget"...tipikus magyar hozzáállás

Bazinga!

Duddits
Inkább a BH-ra töltök föl, mint E-re. Bár most elkezdtem az E-n is a javítást, de hát... Sok a letöltés, kevés a fel... :-/

mrzed001
Hát nemtom, de ez az új Endless nekem nem jön be.
Rengeteg feature ami a régiben mûködött itt nyomokban sem fellelhetõ
Honnan látom, hogy mi az új cucc ???? (a jegyezzem meg, hogy 4 órája néztem utoljára nem opció)

Ez most nagyon butuska és gagyi lett, ennél még a Majomnak is értelmesebb a felülete (kicsit olyan lett, mint a chello-s torrent oldala, de hát az is gagyi -bár ennél jobb-)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

precision
<#levele>
inkább a mostani regednek csinálj normális arányt...

Bazinga!

Duddits
És meghívós lesz? Vagy akármi? Mert ha igen, betárazok még 1-2 reget. <#nyes>

Sanyix
Már lehet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

takraj
Mikor lehet majd regelni az endlessre? (úgy hallottam, hogy majd lehet az új oldalon)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Sanyix
Hátez kész most be sem írtam a jelszót/felhasználónevet, de simán belépett 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

fifi
azt megtaláltad már hogy hol vannak a kommentek a torrentekhez?
mert nekem 4napja nem sikerült rájönnöm.
bár biztos sok munka van benne, suxx az egész...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sanyix
Lol ez az új endless egy rakás... bejelentkezek fõoldalon, és ha rámegyek a letöltésre kéri hogy jelentkezzek be 😊 süti kitörölve amúgy.

Met
töröld ki a sütiket

E betûs új külsõvel megáldott torrent oldalra mindenki be tud lépni?

Nekem van egy olyan problémám, hogy kiírja hogy a jelszó megegyezik, meg hogy beléptem, aztán meg hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig a sütik ugyanúgy vannak mint eddig.

Ilyenkor mi van?

Met
nem, ha a fórum linkjére mész, az megy

fifi
itt?

nem úgy néz ki...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
az új címen csak a fórum mükszik

Sanyix
Nekemis ez jön be :\

Igazad van, ezt kellett volna tennem már legelõször.
Annyi, hogy ez csak legutoljára jutott eszembe, akkor írtam be.
Most azért van ez a hülye helyzet.
Na remélem mostmár sikerült érhetõen megmagyaráznom. <#conf>
fifi
talán mert az új címre teszik a cuccokat???
hogy nálad miért megy azt nem értem...

fifi
mi kérünk elnézést...
kér egy nem publikus torrentet az xy cuccra. te megadod az oldal nevét ahol ezt megtalálja, regel rá és leszedni magának. Az én értelmezésemben ennyi lett volna!

<#falbav> Miért kell mindenáron annyira értetlenkedni, nem tudom. <#zavart2>
Hogy én hogy értelmezem a kérést, az nem egyenlõ azzal, hogy úgy is teszek.
Most az a cél, hogy feltegyem magamnak a kérdést, hogy mi a halálnak regeltem az sg-re?
Met
"kért egy nem publikus torrentet, nálam azt jelenti, hogy leszedem és elküldöm"

??

Nyilván hülyeség lenne, nem is állt szándékomban.
Met
talán már nem aktív a torrent

Atkamon
Helósztok! Találtam egy játéknak a torrent file-ját, de nem tudom letölteni! Pedig fent van a BitLord és A BitTorrent, de egyikel sem tudom leszedni, mert megnyitom a torrentfile-t a programmal, rá megyek, hogy start, de nem tölti le! És mást se! A százalékmutató áll nullán! Mit csinájjak?

Met
az a hülyeség, hogy elküldöd neki a torrent file-t

Duddits
De azon meg vagy 3 napja nincs frissítés!

Az, hogy scorpeeon kért egy nem publikus torrentet, nálam azt jelenti, hogy leszedem és elküldöm, nem tudom, hogy linkelhetném be ide... Pont azért nem publikus, mert jelszóval védett oldalról van.
Azért kerestem inkább http-s linket a játékról, hátha jobban boldogul vele, csak gyenge a megaupload is.
Az igaz, hogy már legelõször eszembe juthatott volna a bitsoup, egyszerûbb lett volna az egész, de ha idõrendben olvasnátok, látszik, hogy semmi hülyeséget nem írtam.
Az a baj, hogy nekem ezt most le kell írnom magyarázatként... <#idiota>
precision
régi címet használd (4242)

Bazinga!

fifi
ez loo, mert nekem pl. be van már az új URL állítva és megy is...
cookiek fogadása milyen szinten van neked állítva?

Duddits
Amúgy ez mi a franc? E új címe: http://www.endless-hq.hu/ De erre nekem ezt adja be:
PVV-Bitech Kft.

Gyorsan és kedvezõ áron állunk az Önök rendelkezésére. Engedje meg, hogy az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk az Önök figyelmébe.
Érintésvédelem
Tûzvédelem
Villámvédelem
Villanyszerelés
Tervezés
Fénytechnikai mérés

Duddits
<#mf2><#bee1>

fifi
miért nem adod meg neki az oldal címét és pá...
nem értem, hogy a te elméleted szerint hogy jön ide a te személyes/regedhez kötött/ratiod...
na mind1, sry, ha megbántottalak...

Met
<#hehe>

Atkamon
Sziasztok! Honnan tudom letölteni a BitTorrentet?

Laky
ja tényleg, te alapból ilyen vagy 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Duddits
Nem vagyok felháborodva. <#beka3>

Laky
ugyanolyan egyszerû lett volna rákeresni Google-n, mint belinkelni ide az oldalt
Bitsoup

Duddits:
te is ugyanezt csináltad, úgyhogy nem értem a felháborodásod okát 😊

Duddits
Az, hogy most nehezedre esett volna megadni mondjuk a Bitsoup oldal címét? Egyszerûen megadod a fõoldal címét, és kész.