36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10825 mondjuk a trackerrel kommunikál -
#10824 hello! nem reklam celjabol, de most csinaltam egy uj oldalt, olyan torrent GyIK feleseg, szerintem az ujoncoknak full segitseg... telleg nem reki, penz nem kapok sajat magamtol, hogy az oldalamat rekizzem :)))
itt az oldal
hello all! -
GáborG #10823 Hello!
Abban tudna vki segiteni, hogy mit tölt le és fel a utorrent 0.1-0.8k-val amikor elvileg semmi nem mozog se fel se le? -
#10822 köszi.
mert egyszer resetelt a gép és gondoltam,hogymegártott :D -
#10821 Általános/teljes méret -
#10820 most nekem ebből a fileből hány mb van meg? mert nem értem.3 helyen 3adat van :D
-
Tomi cyca #10819 jajó, értem
mekkora pech... -
#10818 A lényeg az h letölteni azt a 3 mb-t csak olyan emberkétől tudod,akinek megvan és nyomja is felfelé....
Jelen esetben most nincs a torrentezők között.Ezért várnod kell amíg lessz.
Lehet ez 1 óra, de akár napok is... -
Tomi cyca #10817 de ez is kész, nincs letöltésem, de a hátra levő idő 2 óra 8-12 perc között mozog, mintha a feltöltéstől függne -
Tomi cyca #10816 hát ez hihetetlen
újraindítottam a bitcometet, és elkezdte tölteni, de csak fel, szal ugyanaz, mint az előbb..csak feltölt, más nem tud csinálni, letöltés nuku... -
Tomi cyca #10815 illetve bocs, nem ugyanazt a torrentet szedtem le, nem lenne értelme, hanem egy másikat, ugyanolyan hash-névvel vagy mivel, rákerestem google-ben a hash-es részre, és kidobott 3 találatot, és az egyiket kiválasztottam, más trackere van, mint amivel a legelején töltöttem -
Tomi cyca #10814 szevasztok!
a http://www.xtvi.com/ -ról elkezdtem tölteni egy torrentet, megnyitottam (2. évad), elkezdte letölteni, mondom ok, ez hoszú lesz nyilván, 3,91gb, 2 napig fennthagytam a gépet, hadd töltse, erre ma nézem (bitcomet-em van), hogy aletöltés 99,9%-on áll, és ilyen infók vannak róla, hogy
Hátralévő: 3MB
Összes letöltés 3.97 GB ,kihagyott hulladékadat 3.25 MB
eddig meg se mozdult, csak feltöltött, szal gondoltam, hátha segít ez: jobb klikk a torrenten, és töröltem de csak a feladatot, a letöltött fájlokat nem
megint felmentem az oldalra, leszedtem ugyanazt a torrent file-t, elkezdett vmiféle hashelést, befejezte, de nem csinál most semmit, nem csatlakozik, közbe meg "Tracker Response OK, reannounce in 300 s", de fölül a státusznál "csatlakozás alatt" van. mi a francokat kéne tegyek? előre is kösz! -
#10813 Utálom ezt a szar el-sl-t. feltöltök vmit abban a verzióban ahogy én letöltöttem erre kapok egy warnt hogy feleslegesen tomörítettem a torrentett.
nah kapják be a faszt.
írtam a hülye adminnak. -
#10812 Szánalmas! Nem tudok mit mondani rá! -
#10811 Tudod mennyi az arányom?
0.15!!!!!! -
Thanatos #10810 -
#10809 "Tudom, hogy minden vágyad, hogy szerezz nekünk egy kis moneyt, szóval kattannj ide, és tiéd a legtutibb csaj!"
:DDD -
#10808 egyre undorítóbb!! -
#10807 Másik alja a torrent társadalomnak:
"Minden felhasználót kérünk, hogy kattintson a GOOGLE hirdetésekre! Nagyon köszönjük!
Valamint ide: KLIKK :-) "
Ezek nem segítséget nyujtanak hanem a reklámokból profitálnak! Nem a reklám zavar hanem az ilyen söpredék aljas emberek akik miatt a google is lenézi a magyarokat pl! Nem azt mondom hogy ne helyezzen ki reklámot mert én is kiteszem a google reklámait de ne ilyen alapon katoljanak vagy legalább csinálja szolidabban!
UNDORÍTÓ!
-
#10806 Nem gondolod, hogy olyan oldalt fogunk használni ahol ilyen "doki" félék az adminisztrátorok? A srác ki lett tilva már v.honann mert nem volt képes normális feltöltést produkálni és a 96K-s netével 10 torrentet seedelt! A színvonal megvan! Nu meg amikor társultak a gigatorrentsel akkor én is mentem a giga után és ez a szaby gyerek saját magát varnolta meg a szar feltöltését saját amga ellenörizte! A torrent társadalom legalja az az oldal! De azért ajánlom mindenkinek! -
#10805 legalább mindig az 1.0 arány közelében maradsz. -
#10804 nekem meg 5 fölött nem emgy soha,pedig 100 kbs-es netem van,szóval te csak ne sírj :D -
#10803 30kb fölött nem megy soha, pedig 1024-es netem van!!! -
#10802 sorozatosat tessék nézni -
homokhat #10801 Elsősorban a spamok közt keresd.
Majd fórum.
Ezek után chat.
Ha sehol sem akkor irc-en.
-
#10800 de miért ? ip-t kell beálitani valahol? hol? -
#10799 nem találja a trackert. -
#10798 sziasztok levettem a bittorrent legujab verzioját és elkezdtem tölteni valamit
de másnap má nemtudom folytatni
mi lehet a gond?
log:
[4.20.9 2006-09-01 21:59:41] WARNING : Problem connecting to tracker - urllib2.HTTPError: HTTP Error 404: Not Found -
#10797 magyar torrent FAQ oldal, NEM csak kezdőknek -
Hellsing47 #10796 pusztán azért hogy ott is bent legyél :D -
#10795 Mitvel nyúlj többet ez, mint az eddigiek? Miért érdemes regelni? -
#10794 így jártál :(
ja és mit jelent az hogy: Kárbaveszett: 1.9 MB (1 Hash Hiba)
gondolom a letöltött operáciso rendszer nem fog emiatt hibásan futni,ez csak rossz peerekre való csatlakozából ered nem? -
#10793 sajnos scak ennyi jott valaszba: "szanalmas vagy"
azert en meg osztottam volna par mail-en keresztul, de ha nem, hat nem. -
#10792 ez nem a kliensedtol fugg. hanem a seederek mennyisegetol/sebessegetol. -
#10791 na így nem is fognak...közszemlére tenni egy oldalt egyenlő az oldal bukásával-törlésével....
ha fent vagy bármelyik nagyobb magyar torrentoldalon ott küld szét privibe ha engedik a modik.... -
#10790 upsz az oldalt meg lehagytam: http://iceage.tx.hu/ -
#10789 Gyertek regeljetek,jah lécci reklámozzátok má egy kicsit az oldalt,mert nem nagyon tudja senki sem. -
Reyes #10788 Köszi, csak először azért nem kattintottam rá, mert nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz:S azt hittem, hogy magyarzkodni kell, meg mittudomejn:) -
#10787 Kérj új jelszót az email címedre. -
Reyes #10786 Ajjaj, Houston, baj van!
Végtelenre nem enged fel, mert állítólag hibás a jelszavam, vagy a felh. nevem. Na most ezt erősen kétlem, úgyhogy pls, ha valaki másnak is van ilyen baja, és talált rá megoldást, ossza meg velem, mert nincs kedvem megahargudni arra az oldalara, ahova már feltoltam 100 gigát, és közben még el is vettek belőle kb. 15 -öt...Sztem sokan tudják, melyik esetről beszélek:S Valaki help?