36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Szolnokboy #10865 most költöztem koliba és kurva jó a net, csak sajna a torrent nem megy :S
utorrenttel hogyan tudom a proxit megkerülni ? pls help ! -
#10864 ott ahol nincs korlátozva a letöltési sebesség...ha tudsz ilyet küldesz nekik egy mailt és megkérdezed hogy mi a maximális letöltési sebesség....
amikor csatlakozol egy ilyen oldalhoz asszem rögtön leírják hogy mi a helyzet ,mert van olyan ahol korlátlan sebességű a lefelé töltésed de csak 100GB-ot tölthetsz le x forintért...na és ez ugye emelkedik a letöltött mennyiség arányában.... -
#10863 Azt tudom, az már egy oldalnak van ajándékozva, de egy 100mbites letöltést milyen fizetős FTP-n tudok kihasználni??? Mondjuk ha még 2mbájtal jön, még azis jó -
#10862 [courier]Minden torrent oldalon szívesen fogadnak egy 10 megabites feltöltőt![/coureier] -
#10861 Hell, tudtok olyan torrentoldalt, de akár FTP is lehet, ahol ki tudok használni egy 100/10mbites netet?? -
#10860 Aha vágom. -
#10859 Az lenne a legegyszerűbb ha elkolbászolnál oda ( az oldalra ) ahonnan töltessz, és elolvasod a GYIK-ot, és a szabályokat.......
Aztán kérdezed meg amit nem értessz...( A mininova és társaira ez nem vonatkozik )
Ez a legegyszerűbb -
#10858 Annyit jelent hogy az a 3 megát újra le kell töltenie a kliensednek de te ezt észre sem veszed! -
#10857 De jót nem jelent, mi? -
#10856 Azt ki fogja javítani a kliensed és csak az a 3 mega amit ujra le kell töltenie -
#10855 nem feltétlenül kell ezért nem letölteni -
#10854 Ez próbléma?? Mert akkor nem fecsérelek rá időt. -
#10853 Válaszoltam a kérdésedre! Torrent oldalról! Ha meg nem ezt akartad kérdezni arról nem én tehet hogy nem tudod megfogalmazni a kérdésed! Arra meg senki nem fogja pazarolni a drága idejét hogy elmagyarázzon mindent! Erre vannak az oktató oldalak! Szal hajrá! -
GBence1991 #10852 mért nem tudod megmondani??? -
#10851 Torrent oldalról! Olvass infókat és olvass vissza a fórumba mert senki nem fogja a szádba rágni hogy kell torrentezni! -
GBence1991 #10850 hy. honnan tudom leszedni a torrentet??? -
#10849 ha korlátlan akkor lassítja a letöltésed, csak ne egy óra alatt akad visszatölteni amit leszedtél
ezt kellene megértened -
#10848 Ezekszerint legyen a feltöltési sebbeségem korlátlan? -
#10847 Arányt a következő módon lehet javítani:
1 Olyan letöltést válassz ami friss és népszerű. Amikor végeztél a letöltésével, hagyod tovább futni hogy a többiek most már tőled szedjék, igy ezután ameddig fennhagyod ( és van aki szedje tőled ) az arányod csak javul.
2 Letöltesz egy publikus oldalon olyan torrentet ami egy regisztrálóson fenn van - és visszaosztod a regisztrálóson.
3 Te magad legyél a feltöltő igy neked nem kell letöltend amit leszednek tőled, az mind az arányodat javítja.
-
#10846 Részletesebben, mert kezdő vok még a torrenthez. -
#10845 köszi,ez is hasznos,de én olyasmire gondoltam mint amu a BitCometben van... -
Prof William #10844 Kösz emberek -
GáborG #10843 érdekes nekem 8k a feltöltésem mégis tudom tartani a 0.7es arányt ez nem a sebességtől hanem a hozzáállásodtól függ!!! -
#10842 de itt találsz! -
#10841 banner -
balcsi70 #10840 Sziasztok.Tud valaki adni egy két jó PS2-es oldalt?(torrent) kössz. -
#10839 jobb felső sarokban -
#10838 utorrent az eddigi legjobb amit kipróbáltam...bár még a webkereső funkcióját nem leltem fel :D -
Hellsing47 #10837 elöbb nekem se jött be..már jó:) -
#10836 parade csak nekem nem jelenik meg? -
#10835 Itt néz szét! Megéri! És ha megfogadsz egy tanácsot nem használsz bitlordot hanem mondjuk utorrentet vagy azureust! -
Prof William #10834 Figyelem! Űberláma kérdésel jönnek!
Bitlord 1.1- em van.
1. Hogy növelhetem a letöltési sebességet?
2. Mi a lényege a letöltési/feltöltési aránynak?
3. Ha frissítem a progit, vagy új klienst rakok fel akkor eltűnnek a épp folyamatban lévő feladatok?
4. A figyelt pőortbeállításának mi az értelme?
5. A Kapcsoaltoknál mi az optimális beállítás?
6. A Proxynál mit állítsak be?
Igen bevallom kezdő láma vagyok aki hónapok óta hsznál torentet és gőze sincs a fő dolgokról. De kérlek segítsetek!
-
#10833 HELP!
Az arányom 0,17-nél nem megy föl soha följébb, gondolom ez okozza a lassú letöltés(30kb) -
#10832 -
#10831 memória hiba is okozhat ilyet -
#10830 az asszem csomagolási hiba :S -
#10829 Letöltöttem vmit és svf-t elndítottam és 6 CRC hibát talált, nem is indul L az install. -
#10828 nem tettem be sokat, a tobbit linkeltem :) koszi a kritikat, masok is mondtak, hogy tul sotet lett, majd este javitok ezen.. :) -
#10827 -
#10826 Nice! Bár ha elfogadsz egykét kritikát: Próbáld akaádlymentessé tenni pl ne használj ennyire sötét szineket nehéz az olvasás! És Azun és utorenten kivül ne ajálj mást mert ez a két kiens amiért még idézőjelbe felelőséget is válalnak a torrent oldalak!