36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10906 mostmár mindegy ! műxik ! :D
csak tudnám mitől javult meg !
a DHT még mindig le van tiltva !
és műxik !
nah mindegy !
sosem fogjuk megtudni mi volt a hiba forrása :D -
tomo #10905 tedd el az 1.5 exe jet.
frissits.
ha tetszik tartsd meg, ha nem masold vissza 1.5 exet.
ennyi. -
Fenjoy #10904 Csao!
uTorrent 1.5 használok a kérdésem az lenne, hogy megéri váltani uTorrent 1.6 ra?! Olyanok válasza érdekel, akinek tapasztalata van ez ügyben. Köszönöm a Választ!
Csao!
-
#10903 enable DHT -
#10902 semmi ! nuku ! nemtom mi lehet a problem :( de már nagyon televan mindenem ! -
Reyes #10901 Sztem töltsd le újra a torrent file-okat... -
#10900 nah van egy kis gondom ! ma jelentkezett először !
szal eddig az egyik torrent oldalon rendesen tudtam seedelni a torrentjeimet, de ma egyszerűen sehogy sem tudnak kapcsolódni a peer -ek hozzám !
semmit sem változtattam ! a többi torrentet a feltöltője tudja rendesen seedelni :S eddig csal nálam észlelték ezt a gebaszt a mai napon :(
valamit 5let?
DHT letiltottam mert az ajánlották ! portot cseréltem ! nemtom még mit lehet csinálni ! tűzfal nem fogja az utorrentet meg azokat a portokat amiket használok ! nem értem mi a gond :( ! -
#10899 értem köszi :) így már az is világos, hogy miért tudok akkor seedelni mikor a tracker halott :D :D -
tomo #10898 roviden, ahol hasznalhatod, ott akkor is kaphatsz masik peereket, ha a tracker nem mukodik.
ha nem hasznalhatod, akkor ha a tracker megall, nem kapsz ujabb peereket, es a boly szep lassan kihal. -
#10897 nem kell tracker a torrentfile megosztásához....röviden ennyi -
#10896 valakit eltudja röviden értelmesen magyarázni mi az a DHT?
és ha azt írja, hogy kliensem, hogy "DHT status: not allowed" az miért rossz nekem?
előre is köszi !
az eddig olvasott irományok a DHT-ről nekem kínaiak meg túl hosszúak voltak :S :( :'( -
#10895 nemtudjuk
-
#10894 Haliho.
Nem tudjátok a bithumenen kik a sysopok?
Érdekelne.
Szeretnék velük beszélni, mert nem tudok belépni a oldalra.
Már lassan 5 napja. Nem tudom miért baszogatják a nicknevemet amikor már lassan két hete nem léptem be.
Valaki más lépett be. -
mod #10893 De még csak 15 éves, hagyd. -
#10892 sztem rosszabb; mert még a paraszt is tud olvasni. -
#10891 ismerjük, de te meg az abc-t nem ismered paraszt -
#10889 sorry ha volt már a kérdés, de nem tudok ennyit visszaolvasni:)
Szal a kérdésem, h nem tudja vki h mi történt a Bitzone-oldallal? meg a cooltracker sem megy már egy ideje, de gondolom az be is halt:S -
#10888 jah köszi!most hogy nézem télleg:D -
#10887 azon nem :)
Egyébként nekem is ez volt a gondom, csak én automatice kértem új jelszót...
A belépési probléma megoldását viszont csak a főoldalon írták, s hogy azt el tudd olvasni, be kellett volna lépned. :)
22-es csapdája? ;-)
(már a login oldal is írja:) -
#10886 igen, bigfoot -nak akartam válaszolni, csak nem sikerült ugynézki :)
hát ha nem tudja az emailcímet azon nem tudunk segíteni -
#10885 Olvass! Nem tudja a mailcimet! -
#10884 bg problémára jelszóemlékeztető a megoldás...de írják is fent, csak el kéne olvasni -
#10883 miért?mert nekem is hasonló probléma -
rothfb #10882 Ha vki van itt a BG-től, vagy tud segíteni, az szóljon, nem tudok belépni és nem emlékszem, milyen mailcímre regelte, olyan rég volt. Nem szokványos mailcím volt. Vki mentsen meg...! -
#10881 tárgytalan -
#10880 a BG-vel van valami nem tudjátok?
nemtok belépni, nem fogadja el a jelszavamat
arábyom0,67 volt azt irták a 0,3 alattiakat kizárják
ja a feltöltésem 36 Gb volt -
mod #10879 Majd berakom a teljes képet, min minden látszik, úgy érthetőbb lesz... -
tomo #10878 nem ugyanugy, mert a trackerrel nincs kapcsolat. azert ez kulonbseg.
egyebkent, nem irtad , mit ir a tracker statuszban, en csak tippeltem, hogy a trackert nem eri el. ( vagyis az hogy nem eri el nagyon valoszinu, azt hogy miert, az nem derult még ki )
de ha igy is jo neked, akkor jo. -
mod #10877 De tölti ugyanúgy, mint a többit... -
#10876 jaj már akkor csak én tartom itt a frontot?
visszavonulás:D -
tomo #10875 tracker statuszban irja mi a baja.
valszeg elvesztette a kapcsolatot a trackerrel -
mod #10874 Itt mit jelent, hogy a letöltési nyíl piros?
-
#10873 igen atyám
keresztes hadjárat folyik a Bitcomet ellen :)
-
#10872 egy újabb csalódott bitcomet user, térj meg jámbor lélek, és használj utorrent -et, a lelket is felüdíti :) -
balcsi70 #10871 A PS1-et hogy szokták jelölni torrent oldalakon? PSX ? -
#10870 Mert egy rakás szar! Finoman röviden tömören! -
#10869 az új 0.71-es BitComet-ban nem lehet korlátozni külön torrent fájlonként a feltöltési sebességet!!
Ezt a funkciót vajon miért vették ki???? érthetetlen -
Szolnokboy #10868 kösz -
#10867 Én is most mentem koliba, de még nem próbáltam ki, mert még nem indították be!! -
#10866 a netnél lényegesebb, h milyen a szoba?
tiszta, világos v lepusztult egérlyuk?