36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#10946 csá a bitzone-ra mikor lehet már felmenni mert mát ír hogy ma már lehet belépni
vagy valaki betudot lépni?
-
#10945 peer to peer -
#10943: Név ugyan az csak ws végződéssel!
#10941: Olvass utánna hogy mi a lényege a per to per letöltési módszernek én is leirtam már itt vagy 3 szor még 1x nem fogom leirni! Visszaolvasás rulz!
-
#10943 Sziasztok. Ismét segítséget szeretnék kérni, remélem utoljára. Egy ideig most szünetelt a torrentezésem és most tűnt fel, hogy nem találom az emberszabásút. PM me plz! -
#10942 vki megtudná mondani h milyen módon tudom elérni a sorozatos oldal modijait?? mert nem tudok már 2 napja belépni az oldalra, jelszóemlékeztető meg nem jön, vagy kikűldi, de utána az új jelszót nem! az arányom megfelelő, a seed megy, szal ha vki tudna egy mail címet, az pirivizzen please -
#10941 Mitől van hogy ingadozik ö.vissza? Olyan 5kb és 90kb között és sajna 90-en csak pár másodpercig volt -
#10940 alkohol 120% vagy daemontools->mount->play...egyébként ez nero formátum....
nem írunk magyar oldalak nevét!! köszi -
Schwarzenegger #10939 Sziasztok! Letöltöttem egy filmet a majomparádéról de nem tudom lejátszani mert .nrg formátumu.Tud valaki segíteni?Nem akarom kimenteni DVD lemezre,csak vinchesterről akarnám lejátszani.ÜDV:Laci -
#10938 Az ilyeneknek csak ennyit........ -
#10937 jól megaszontad nekik -
#10936 nem csak magukkal hanem azokkal is akik már bent vannak az oldalakon... -
#10935 Indexen szolni kéne egykét moderátornak hogy töröljék a topikot! -
rakodo #10934 annyira ostobák, saját magukkal szurnak ki. -
#10933 ezek a mai fiatalok -
rakodo #10932 ahogy látom válaszoltak -
#10931 Csak TCP portot tudok nyitni ha UDP-t akarok akkor megcsiunálom ugyanugy kitoltom mint a TCP és nemengedi megnyitni -
#10930 írtam oda :D -
#10929 Köszi, nekem alapból ez: 63838 volt.
-
#10928 na az ilyen gyökerek miatt buknak meg az oldalak!!!
link -
#10927 Routerben nyitottál portot? -
#10926 Én alap 25720 portot használom aktívan :) -
#10925 Azureusban milyen portot használtok?
Nekem kiírta, hogy nem jó. -
#10924 Az én kérdésemre még mindig nemvolt senkinek ötlete: "Már csak egy gondom van..Megnyitok egy TCP portot minden műkszik aktív vagyok de azt írja hogy UDP Firewalled és UDP portot nemtudok nyitni.Minden ugyan úgy kitöltök mint a TCP-n csak UDP-t jelölök be > Add This Setting gomb >oldal frissül és nemtörtént semmi nem is jelzi hogy lenne olyan port nyitva.
HeLp PlZ! " -
Reyes #10923 Köszönöm szépen a válaszokat:) -
#10922 Közben leszedtem, elindítottam újra, működik. :) Csak elment a jó seeder, most csak 10-el csöpög. Köszi.
Rendszervisszaállítás nem volt. -
Hellsing47 #10921 nem találja a file-okat és nem tudja folytatni a letöltést...szedd le ujra torrent fájl-t és oda állitsd be hogy mentse ahova elsönek elkezdted...
csináltál rendszer visszaállitást a gépen??
mert nekem akkor irta ezt ki...csak nem angolul :D -
#10920 Mi történhetett? :(((
-
#10919 van az sg-n is egy fóruma....ott katt a bannerra és mindent megtudsz(ha nem akkor segítenek)
userbar kovácsok fóruma -
#10918 userbar
userbars.org
userbars.com
userbars.co.uk
userbars.be
Csinálni például egy komolyabb képszerkeztővel tudsz. -
tomo #10917 1 megoldas van, ha hozzafertek a tuzfal beallitasaihoz.
ha nem, akkor nincs mas eselyetek. -
Reyes #10916 "végtelen"---->"Végtelenen" akar lenni, bocsi -
Reyes #10915 Sziasztok!
A "végtelen" láttam, a flhasználók és a tagok profiljaiban, hogy vannak ilyen kis csíkok...jobbban nem tudom körül írni, talán csak így:
Pl.: Az egyik csíkban van egy Ferrari, maga a csík piros, és bele van írva, hogy "FERRARI FAN".
Na most a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet ilyen csíkot csinálni?
Van erre valami kimondott honlap, ahol vannak sémák, minták, meg ötletek?
Ha esetleg valakinek zavaros lenne ez a "leírás", akkor jelezze, és megpróbálok pontosítani, de így hirtelen most ennyire tellett:S -
Tecnamo #10914 Hi, láttam lentebb is h másoknak is problémájuk van a kolis torrentezéssel. Szal valami megoldás kéne legyen h a tűzfal ne zavarjon be. Amúgy én Azureust 2.5-öt használok... -
#10913 Köszi! Kis kereséssel megtaláltam ezt a szöveget magyarul.
Már csak egy gondom van..Megnyitok egy TCP portot minden műkszik aktív vagyok de azt írja hogy UDP Firewalled és UDP portot nemtudok nyitni.Minden ugyan úgy kitöltök mint a TCP-n csak UDP-t jelölök be > Add This Setting gomb >oldal frissül és nemtörtént semmi nem is jelzi hogy lenne olyan port nyitva.
HeLp PlZ!
-
#10912 sorozattal mizu? -
tomo #10911 :)
hehe
szep dolog az onkritika. -
rothfb #10910 Szal előbb írtam, aztán gondolkodtam, már látom, hogy a főoldalon ki van írva a helyzet. Front jön.
-
rothfb #10909 Sziasztok, vki fel tud világosítani, mi van a BZ-nal? Már két napja elérhetetlen az oldal. -
#10908 talán egy próbát megér -> link <- -
#10907 Lenne 1 problémám...az a helyet hogy routeres vagyok és ezzel együtt passzív is .Nos szóval tudom hogyan lehet a routeren portot nyitni és tudom hogy a windowsba hogyan lehet megnyitni a portot csak az a gond hogy a routeren a portot csak ip szerint tudok nyitni az ip-m pedig változó.Akkor szóval nyitottama no-ip-n accot hogy legyen egy nem vátozó ip-m csak azt nem lehet a routernek megadni szóval nemtudom mit csináljak.
HeLp PlZ!