torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
power mac g4 733 1Gb ram
tudna vki mondani egy olyan oldalt ahonnan lehet letölteni sok magyar zenét?
\\__/) (O.o) ( } { )
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bazinga!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként meg még mindig nem értem a problémád. Ha nem korlátozod az upot, akkor mindenképpen lassul a letöltésed, mert a visszaigazoló csomagok nem férnek ki azonnal, hanem szépen sorbaállnak a feltöltött cuccod mellett. Amíg nem ment ki a visszaigazolás, addig nem töltesz. El kell döntened, hogy mi a francot akarsz! gyorsan letölteni, gyorsan feltölteni vagy mindkettõt a lehetõ leggyorsabban... Az elsõhöz nem kell cfos, csak lekorlátozod a feltöltésed pár kilobájtra. A második a legegyszerûbb, nem szorul magyarázatra. A harmadikra pedig a cfos a megoldás. Se le, se föl nem lesz max, de mindkettõ menni fog egész szépen.
Nieleen
Lehet, hogy nem mindig 40 fölött volt, de sokszor! De az biztos, hogy 20 fölött volt mindig!
De azt nem lehet valahogy megoldani, hogy a letöltés is jó legyen meg a seed is? Mert ez így <#confused>#confused><#shakehead>#shakehead>
Nieleen
De mit korlátozzak le?? 250 a max letöltésem, fel meg nem tudom, mert mindig/mindenhol más... Az én gépemem 20 fölé soha nem megy a feltöltés, azt meg nem fogom lekorlátozni. Semmi értelme. Próbáltam már és nem lett gyorsabb úgy se...
Leszedtem bitcometet, de full hülye vagyok hozzá😊 nem úgy megy, ahogy elképzeltem.
Szóval az lenne a problámám, h 30 perc alatt 2 mega jött le... (innen szedtem a torrentet: http://www.torrentspy.com/).
Tud vki vmi jó megoldást?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Kliensemben:
Összes feltöltés: 1.00 GB
Trackeren:
Upload: 622.62 MB
Igen, most regeltem, és seedelek vissza.
nekem behal bejelentkezés után 😞
Igaz ez Azureus-hoz van de gondolom a böbbi klienshez is jó.
Good settings
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Használják egypáran, fejleszteni azóta sem volt idõm 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.