36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• bauer15
    csá a bitzone-ra mikor lehet már felmenni mert mát ír hogy ma már lehet belépni
    vagy valaki betudot lépni?
  • Max7
    peer to peer
  • Max7

#10943: Név ugyan az csak ws végződéssel!

#10941: Olvass utánna hogy mi a lényege a per to per letöltési módszernek én is leirtam már itt vagy 3 szor még 1x nem fogom leirni! Visszaolvasás rulz!
  • _Neo
    Sziasztok. Ismét segítséget szeretnék kérni, remélem utoljára. Egy ideig most szünetelt a torrentezésem és most tűnt fel, hogy nem találom az emberszabásút. PM me plz!
  • kulabácsi
    vki megtudná mondani h milyen módon tudom elérni a sorozatos oldal modijait?? mert nem tudok már 2 napja belépni az oldalra, jelszóemlékeztető meg nem jön, vagy kikűldi, de utána az új jelszót nem! az arányom megfelelő, a seed megy, szal ha vki tudna egy mail címet, az pirivizzen please
  • ffxi
    Mitől van hogy ingadozik ö.vissza? Olyan 5kb és 90kb között és sajna 90-en csak pár másodpercig volt
  • öregharcsa
    alkohol 120% vagy daemontools->mount->play...egyébként ez nero formátum....

nem írunk magyar oldalak nevét!! köszi
  • Schwarzenegger
    Sziasztok! Letöltöttem egy filmet a majomparádéról de nem tudom lejátszani mert .nrg formátumu.Tud valaki segíteni?Nem akarom kimenteni DVD lemezre,csak vinchesterről akarnám lejátszani.ÜDV:Laci
  • otrosinka
    Az ilyeneknek csak ennyit........
  • kulabácsi
    jól megaszontad nekik
  • öregharcsa
    nem csak magukkal hanem azokkal is akik már bent vannak az oldalakon...
  • Max7
    Indexen szolni kéne egykét moderátornak hogy töröljék a topikot!
  • rakodo
    annyira ostobák, saját magukkal szurnak ki.
  • Met
    ezek a mai fiatalok
  • rakodo
    ahogy látom válaszoltak
  • Randelz
    Csak TCP portot tudok nyitni ha UDP-t akarok akkor megcsiunálom ugyanugy kitoltom mint a TCP és nemengedi megnyitni
  • Met
    írtam oda :D
  • kirol
    Köszi, nekem alapból ez: 63838 volt.
  • öregharcsa
    na az ilyen gyökerek miatt buknak meg az oldalak!!!

link
  • Max7
    Routerben nyitottál portot?
  • Max7
    Én alap 25720 portot használom aktívan :)
  • kirol
    Azureusban milyen portot használtok?
    Nekem kiírta, hogy nem jó.
  • Randelz
    Az én kérdésemre még mindig nemvolt senkinek ötlete: "Már csak egy gondom van..Megnyitok egy TCP portot minden műkszik aktív vagyok de azt írja hogy UDP Firewalled és UDP portot nemtudok nyitni.Minden ugyan úgy kitöltök mint a TCP-n csak UDP-t jelölök be > Add This Setting gomb >oldal frissül és nemtörtént semmi nem is jelzi hogy lenne olyan port nyitva.
    HeLp PlZ! "
  • Reyes
    Köszönöm szépen a válaszokat:)
  • Dying Soul
    Közben leszedtem, elindítottam újra, működik. :) Csak elment a jó seeder, most csak 10-el csöpög. Köszi.
    Rendszervisszaállítás nem volt.
  • Hellsing47
    nem találja a file-okat és nem tudja folytatni a letöltést...szedd le ujra torrent fájl-t és oda állitsd be hogy mentse ahova elsönek elkezdted...
    csináltál rendszer visszaállitást a gépen??
    mert nekem akkor irta ezt ki...csak nem angolul :D
  • Dying Soul
    Mi történhetett? :(((

• öregharcsa
    van az sg-n is egy fóruma....ott katt a bannerra és mindent megtudsz(ha nem akkor segítenek)
    userbar kovácsok fóruma
  • mellon
    userbar

userbars.org
    userbars.com
    userbars.co.uk
    userbars.be

Csinálni például egy komolyabb képszerkeztővel tudsz.
  • tomo
    1 megoldas van, ha hozzafertek a tuzfal beallitasaihoz.
    ha nem, akkor nincs mas eselyetek.
  • Reyes
    "végtelen"---->"Végtelenen" akar lenni, bocsi
  • Reyes
    Sziasztok!

A "végtelen" láttam, a flhasználók és a tagok profiljaiban, hogy vannak ilyen kis csíkok...jobbban nem tudom körül írni, talán csak így:

Pl.: Az egyik csíkban van egy Ferrari, maga a csík piros, és bele van írva, hogy "FERRARI FAN".

Na most a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet ilyen csíkot csinálni?
    Van erre valami kimondott honlap, ahol vannak sémák, minták, meg ötletek?
    Ha esetleg valakinek zavaros lenne ez a "leírás", akkor jelezze, és megpróbálok pontosítani, de így hirtelen most ennyire tellett:S
  • Tecnamo
    Hi, láttam lentebb is h másoknak is problémájuk van a kolis torrentezéssel. Szal valami megoldás kéne legyen h a tűzfal ne zavarjon be. Amúgy én Azureust 2.5-öt használok...
  • Randelz
    Köszi! Kis kereséssel megtaláltam ezt a szöveget magyarul.
    Már csak egy gondom van..Megnyitok egy TCP portot minden műkszik aktív vagyok de azt írja hogy UDP Firewalled és UDP portot nemtudok nyitni.Minden ugyan úgy kitöltök mint a TCP-n csak UDP-t jelölök be > Add This Setting gomb >oldal frissül és nemtörtént semmi nem is jelzi hogy lenne olyan port nyitva.
    HeLp PlZ!
  • akyyy
    sorozattal mizu?
  • tomo
    :)
    hehe
    szep dolog az onkritika.
  • rothfb
    Szal előbb írtam, aztán gondolkodtam, már látom, hogy a főoldalon ki van írva a helyzet. Front jön.
  • rothfb
    Sziasztok, vki fel tud világosítani, mi van a BZ-nal? Már két napja elérhetetlen az oldal.
  • precision
    talán egy próbát megér -> link <-
  • Randelz
    Lenne 1 problémám...az a helyet hogy routeres vagyok és ezzel együtt passzív is .Nos szóval tudom hogyan lehet a routeren portot nyitni és tudom hogy a windowsba hogyan lehet megnyitni a portot csak az a gond hogy a routeren a portot csak ip szerint tudok nyitni az ip-m pedig változó.Akkor szóval nyitottama no-ip-n accot hogy legyen egy nem vátozó ip-m csak azt nem lehet a routernek megadni szóval nemtudom mit csináljak.
    HeLp PlZ!