36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
crazycox #11068 Beírom a proxyt meg http választom de semmi eredménye mert nem kommunikál a trackerrel ígazából semmi nem történik
-
tomo #11067 proxyt beirod a kliensed proxy soraba ( ez biztositja, hogy a trackerrel kommunikalni tudj ) es remenykedsz, hogy a p2p forgalom ninsc letiltva valami modon, es tudsz tolteni. -
crazycox #11066 Helloztok egy olyan kérdéssel fordulnák hozzátok hogy koleszból szeretnék torrentezni és proxyn keresztül megy a net és kéne egy kis help a beállításokhoz nagyon fontos lenne elöre is köszke -
mod #11065 Nem, mert a nemtomhány avi fájl ottmarad becsomagolva... -
#11064 hát hamár kicsomagoltad akkor sima avi a dolog nem?!!! szal a válasz igen -
#11063 dettó ez a problémám!! -
mod #11061 Letöltöttem egy filmet, csupa winrar fájlokból áll, kicsomagolom az egyiket, lejátszom egy lejátszóval, és így az összeset egyben lejátssza. A kérdésem az lenne, hogy ehhez hogyan tudnék feliratot hozzábiggyeszteni, ahogyan egy sima avi-hoz? -
#11060 eddig teljesen abban voltam,h a bitcomet kbit/sec-ban számolja a le/feltöltési sebességet,és gondoltam,h nálam van a bibi,de mostmár csalódott vagyok,és bele kell törődnöm,h ennyi a max.
esetleg ha nagyon sok a seeder,és kevés a letöltő(ráadásul a feltöltők még gyorsan is töltik fel),akkor lehetséges,h 100 fölé is megy a letöltési sebességem? -
Vanderer #11059 Szal szolgáltató váltás volt, új cím, stb...
Az új helyen minden ugyanúgy müxik.... -
Vanderer #11058 Oppá, ezt elbaxtam. Sajnos elég ritkán járok errefelé, de mint látom, valaki korrigálta a hibámat... -
rothfb #11057 Vanderer: Már megy, pont erről beszélünk... De légyszíves ne mond ki a tracker nevét. Tilos. -
rothfb #11056 Már nekem is, de eddig nem ment. Ráadásul, ha bejelentkezel, menüpontok hiányoznak... Pl középen van a letöltés és csak három menüpont van. Eddig sokkal több volt. Szal vmi történt azért... -
rakodo #11054 nekem megy -
rothfb #11053 Valaki felhomályosít, miért nem megy a sorozatos?
Előre is köszi! -
Newfronter #11052 Mi közük hogy te mit csinálsz a gépeden? Nem azt csinálhatsz amit akarsz? Ez már nevetséges.. -
#11051 pedig 512/128,és ismerem a főnököt,haverom apja,ezek rendes emberek... -
#11050 Akkor format c: vagy mi? mert op.redn. sem legális. -
Reyes #11049 Jó, bocs, ez kicsit heves volt, szar a kedvem, sry:S -
Reyes #11048 Hehh, amikor mindenki nyavajgott, hogy mérnemmegyazaszfalt, nekem már akkor www nélkül volt a könyvejlzők közt, de azért kösz a kioktatást... -
#11047 60-70/20-30az tuti nem 512/128-as net, mert annak 64/16 a maximuma. vagy pedig ne szólj senkinek! :) -
#11046 át lehet állítani a portot.és amúgy megköszönheti a szolgáltatónak,h felhívták,mert ha nem szól ő,jön a szoftverrendőrség :)
lenne egy kis problémám:512-es a letöltési sebességem,és asszem 128 kb/sec a feltöltés(vagy 256).na most lehet akárhány seeder,akár 6000 is,sosem tölti 60-70-nél többel...a feltöltés meg ugye tőlem függ,de az is mindig csak 20-30 kb/sec.mi lehet a baj?a router?
most lefuttattam egy sebességmérést,és 451-et mutat.
trendnet tw100-s4w1ca routerem van,most csak ez a gép aktív(és általában csak ez a gép szokott aktív lenni) -
#11045 a torrent is fájlcserélőnek számít
amugy hallottam már több ilyen kis szolgáltató esetében hogy letiltottak bizonyos portokat, meg p2p programokat, de ilyet még nem hogy felhívják az embert... -
#11044 csak neked nem
esetleg www -t szedd ki a cím elől -
#11043 addigra lesz új bitcomet ;) -
#11042 majd lesz ;) -
#11041 jee,bitcomet 0.70 nincs benne :) -
#11040 oda van írva, h xy verziókig; gondolom azok után van frissebb verzió.
utorrentnél biztos. -
#11039 Az egyik oldalon közlemény:
Bannolt kliensek:
- Az összes BitLord
- BitComet0.59, BitComet0.60
- Azureus 2.1.x.x - 2.3.x.x verziókig
- Transmission összes verzió
- ABC összes verzió
- uTorrent 1.1.x.x - 1.2.x.x verziókig
- Az összes Shareaza
- Az összes TorrentStorm
- Az összes BitSpirit
- Az összes Burst kliens
- BitTornado 0.3.7.x - 0.3.8.x verziókig
azért azt is odaírhatták volna, hogy mit lehet használni :) -
#11038 Sátorhely, www.saghysat.hu, nem értem már vagy 1hónapja nem DC-zek. Vagy torrent is számít? -
#11037 melyik város? szolgáltató nevet is mond -
Reyes #11036 Csak nekem nem megy az aszfalt, vagy másnak se? -
#11035 Hát helyi kábel szolgáltató csinálja ezt. -
tomo #11034 melyik ez a figylemes szolgaltato? -
#11033 Kacsa lenne? -
#11032 a másik, h 3. személy honnan tudhatja, h te mit csinálsz a neten.
érdemes elgondolkodni ezen. -
#11031 igen! -
#11030 fixip d van? -
#11029 Haljátok!?
Telefonált a szolgáltatóm és asszondja, hogy töröljem le a fájlcsrélő progikat a gépről. Kérdem, amit kell: Miért? Hogyan? Mit? Oszt csak annyit mondanak, hogy kötelességük szólni, mert kaptak levelet a jogvédőktől(nem bizttos), hogy erről az ip címről van gond.
Mennyire kell most félnem -
tomo #11028 http://www.azureuswiki.com/index.php/HTML_WebUI -
most19 #11027 Már semmi gond bejött.