36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• most19
    Hali,nem tudja vki mi lett a darkside-al?
  • Pharaoh
    Azureusban hol van ez a lehetősgég?
  • tomo
    webes kezelofelulet, az otthoni gepeden futo utorrentet iranyithatod bongeszo segitsegevel barhonnet. az azureusban mar kezdettol van ilyen lehetoseg. az emulet meg még mobiltelefonrol is lehet iranyitani,
  • lgjc
    Üdv

utorrenttet használok és pár napja 54°%-nál abba hagyott egy filmet, a részleteknél azt írja hogy dht állapot nem engedélyezett és nem tudok vele mit csinálni

a másik problémám: akármelyik oldalról töltök utorrenttel nem változik az arányom, se a fel-, se a letöltésem , ez miért lehet?

Köszönöm
  • Newfronter
    Gondolom webes felületű uTorrent. Tehát nem kell letöltened a progit, akár egy böngésző segítségével is letölthetsz bármit.
  • Serpa
    µTorrent's WebUI beta .300

ez mi is lesz, röviden?
  • Herold
    Járt már úgy valaki Azureussal, hogy eltűntek letöltött dolgai? Nekem egy éjjel 3 teljes film tűnt el (sorozat epizódok), amiket Azureussal töltöttem le korábban.
  • sadvagabond
    hali
    egy nagyon amatőr kérdés-egy nagyon amatörtől:
    bitcometet használok,ímmel-ámmal csöpög lefelé amit szedni akarok.
    hogyan állítsam be a beállításokat,hogy jó legyen?mert minden úgy van még ahogy megkaptam,vagy rákerült a gépemre,nem emléxem ez hoyg történt.szóval mikre kell odafigyelnem?
    köszi
  • Tuco Ramirez
    Jelen pillanatban elég pocsék az arány 36 a 900-hoz, de tegnap ugyanezt produkálta olyan torrentnél is ahol fele-fele volt kb az arány. levettem 25 k-ra a feltöltést, és az eddigi 54-50 k-ról a letöltés is leesett 30 környékére
  • Met
    szerintem ő Kovács Bence :DD
  • precision
    hány seeder/leecher van? próbáld 30 alá korlátozni a feltöltést, mondjuk 25 -re
  • Tuco Ramirez
    Friss a cucc, amit húzok és direkt megpróbáltam máshonnan is leszedni máss Seed/peer aránnyal rendelkező torrentekről, de ott is ezt tapasztaltam.
  • Newfronter
    thepiratebay.org
    Ki ez a fickó, tudja valaki? :D
  • Pharaoh
    Torrentel nem mindig lehet full sebességgel tölteni. Ha régi dolgot szedel, amit kwevesen seedelnek az nagyon lassan fog jönni.
  • Tuco Ramirez
    Itt a probléma. Tegnap is próbálkoztam ezzel, de amint levittem 35 - 40 k-ra, előbb megugrott a letöltés, majd, visszazuhant az is 35-40-k környékére. Így értem hogy igazodik hozzá. Mondjuk most délelőtt a letölt 80 környékén volt, míg a feltölt 50-nél korlátozva. de most megint fej-fej mellett.
  • precision
    korlátozd le egy kicsit a felöltést mondjuk 20-30k -ra, akkor elvileg felmegy a letöltési sebesség, majd mikor már leért, utána leveheted a korlátot, had szaladjon felfele :)
  • Tuco Ramirez
    Sziasztok!

Volna egy kis problémám remélem tud valaki segíteni. Bármelyik Klienst használom (Utorrent, Bitcomet, Azuerus)a letöltési sebességem "igazodik" a feltöltéshez. Értem ez alatt, hogy huzamosabb ideig soha nem nő a letöltésem a feltöltési sebesség fölé 10-15 k -nál magasabbra. Tekintve hogy chellom van, ahol a feltöltés 50-60k a letöltés viszont 300 körül van ez elég bosszantó tud lenni.
  • precision
    hát nemtom, így is tul nagy már sztem a banner...vagy nem?
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy kis segitség kéne.Letöltöttem az egyik oldalrol egy filmet,át is konvertáltam dvd-re,de olyan hogy amikor elkezdödik a film már akkor elcsuszik a hang kb 4 mp-et.A film végén meg van 10-11 mp- elcsuszás.(jön a kép és majd csak utána a hang).Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? (már feliratos elcsuszást csináltam de ott ha az elején volt 9 mp,a végén is ennyi volt) de ilyet még nem csináltam.Mi rá a válasz? Van progi amelyikkel helyre lehet ezt hozni? Vagy le kell tölteni mégegyszer máshonnan? És elnézést ha nem jó helyre irtam,de gondoltam aki torrentezik ,az csak csinál ilyet is. Kössz a válaszokat.
  • dogfish
    nyem... mar nincs hozza kozom, csak volt, de ez mar csak egy masik ceg... amikor regeltem meg az enyem volt :)
    volt egy kis atalakitas a cegben es en kiestem... a regebbi oldal szebb volt amugy.. :)
  • ivjoe
    dogfish.hu tiéd nem? Mert akkor nemértem. o.O
  • dogfish
    nincs nekem arra penzem, amugy egy-ket torrent oldalon ez van gyik helyett, ugyhogy jo ez igy :)
  • ivjoe
    Gyorsabb, elérhetőbb, nem törlik?
  • dogfish
    mert? :D
  • ivjoe
    Miért nem rakod fel egy dogfish.hu-s aldomain alá? :D
  • ivjoe
    Csak egy ötlet:
    Banner alá:

Mielőtt kérdezel
  • dogfish
    mar irtam kb ket hete, hogy keszitettem egy torrent faq oldalt, de sajna toroltek vmiert, atettem mas helyre... aki most kezdi a torrentezest, az klikkeljen ide es olvasgasson kedvere...
  • Max7
    :)
  • hunbasser
    használtam :P
    prioritás:magas,közepes,alacsony
    és itt nem lehet állítani,h a feltöltésre vonatkozzon-e,vagy a letöltésre :P
  • hunbasser
    bocs max,most látom,h programvadászra akadtál ki...:)
  • öregharcsa
    próbáld a mikrofosnál....
    igaz nem torrentoldal,de biztos örülni fognak ha letöltöd tőlük...

hunbasser!!:használd a jobb gombot!!!!
  • hunbasser
    visszakerestem.cfosspeedet találtam,meg bitcomet jellemzést.
    de én nem limitálni akarom a feltöltést,hanem h az egyiknél a letöltésnek legyen magas prioritása,a másiknál meg a feltöltésé.
    cfosspeeddel meg nem fog menni ez,nem próbáltam,csak gondolkodtam.
  • hunbasser
    most ez nekem jött? oO
    #10993-ból nem úgy tűnik
  • Max7
    De nem értem hogy gondolja valaki hogy majd helette végignézem azt a 6 helyet ahova be vagyok regezve hogy fent van-e az xp sp2 valahol? és lemerem fogadni hogy valamelyik vérpisiske azért is megfogja neki nézni és belinkeli az oldalt
  • precision
    Ha mindent kiírnék bannerbe, akkor még 1600x1200 -as felbonásban se látszódna akkora lenne :)
    Amugymeg oda van írva hogy nem oldalkéregetés céljából jött létre a topik...de a writeonly iqfightert hol érdekli a banner. Sajna ez van.
  • Max7
    Bassza meg azt is ki kéne irni a bannerba hogy ne kérdezősködj hogy ezt meg azt hol találom hanem keressni kéne!
  • hunbasser
    másik kérdés:be lehet vhogy állítani bitcometben,h pl van 2 torrentem,egyiket feltöltöm,másikat le,és azt szeretném,h csak a letöltésnek legyen magas a prioritása,és a másiknak legyen magas a feltöltés.megoldható?
  • Met
    azthiszem havonként bizonyos mennyiség x giga feltöltésenként
  • hunbasser
    nem kérek és nem ajánlok meghívót.csak azt szeretném kérdezni,h endlessen mihez van kötve a meghívók adása?úgy értem az endless mikor ad?időközönként?bizonyos feltöltésméret után?(mondjuk 20 gb-ot kell feltölteni)
    tudom,h most nem működik a meghívó küldése,csak kérdezem
  • Prof William
    Ezt írja ki...

Torrent hiba.
    A folyamat nem tud hozzáférni a filehoz, mer azt már egy másik folyamat használja.

Valami ilyesmit ír ki és leáll. Újrindítom de egy idő után megint. Pedig már felénmél jár a file. Milehet a baj?