36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Neocitran #11108 hali
kellene segítség
egy torrent oldalt szeretnék készíteni. tudtok segíteni?
nem akarok senkinek a riválisa lenni. egy kis torrent kell, mert van egy honlapom de nem akarok oda filmeket tenni nehogy megszönjön, de a tagok között töltögetnénk egymástol. horgászoldal, horgászfilmekkel
köszi
lehetóleg ide : [email protected] -
tosatt #11107 Mért nem jön be a majomparade? -
Fenjoy #11106 Csao!
Aki tud, ez jó PSX igen PSX oldalt, az irja meg PM be, Köszönöm Szépen!
ui:maki nekem is meghalt, valószínűleg, a tesztelési fázis vége, és töltik fel az "új" dolgokat...
Csao!
-
#11105 Nem tudjátok mi van a makival? -
#11104 Real Player -.- -
gomoo #11103 hy all v.ki +tudná mondani mit kell/lehet csinálni az rmvb fájlokkal mert nekem ilyen be szedte le!!help!! -
G_ArchAngel #11102 nem, még most sem... -
paul161 #11101 hali!
nektek bejön maki meg pre??? -
mod #11100 -
#11099 szívesen máskor is -
#11098 megvan el vagyok én itt magamba azé kösz -
#11097 ha megvan az nfo akkor jegyzettömbe kell tenni?
hogyan?
mert ha egyszerűen másolom akkor csak pár szót visz át -
#11096 megvan kösz
-
#11095 és mi van ha ott nem találom?
-
#11094 Ahonnan leszedted, ott kell lennie, ha nincs, akkor az nforce.nl -ról le lehet az nfo-t tölteni -
#11093 csá amikor egy olyan filmet rakok fel ami Release verzió akkor kell hozzá az Nfo ugye?
és azt onnan másoljam át ahonnan leszedtem a fimet.?
vagy én nekem kell csinálni? -
mod #11092 Kösz. -
#11091 pontosan így van
én az utobbi időben 4x játszottam ezt -
#11090 Újratelepítés után az adott oldalról leszeded a torrent fájlt és elérési útvonalnak megadod azt a mappát, ahová tetted a korábban letöltött cuccot. Ha minden igaz, akkor hash ellenőrzés után folytatja a seedelést. -
#11089 torrentspy -
tomo #11088 ja , egyes oldalknal meg a regelos torrent oldalakat jelzik igy.
most hirtelen nem ismerem fel melyik keresot haszntad. -
tomo #11087 probalj meg rakattintani, es rogton megtudod ( fizetni kel hogy leszedhesd ) -
mod #11086 Mit jelent a fájl neve mellett az a bezárt lakat ikon? Jelszóval védett fájl, vagy mi? Ugyanúgy le tudom tölteni, mint a többit?
-
#11085 Sziasztok,
Bitcomet esetén: leszedtem valamit és bent hagyom a listában, akkor tölti fel szépen... de ha új oprendszert szeretnék feltenni és utána ... hogyan lehetne visszaadni neki, hogy mehessen felfelé tovább az adott dolog?
Előre is thx. -
Thanatos #11084 örülünk... -
#11083 pedig éreztem a levegőben az átbaszásszagot... :P -
#11082 nincs vele semmi, működik rendesen -.- -
#11081 LOL de szemetek vtok:) -
#11080 ádejó! fölösleges volt rinyálni!:) -
#11079 a kormányválság meg a zavargások miatt törölték az egészet...
ez van -
#11078 nebasz! :| baszus a k**** életbe nemár!!! :(
mitől, vagy miért, nemtom.. ez most komoly?
[nem muszáj válaszolni]
-
tomo #11077 megszunt -
#11076 sziasztok!
1 hét net nélkül lemaradtam egy picit az eseményekről: nálatok sem jön be a BH?:( tudja valaki mi van vele? -
#11075 a DHT az nemis fog, mivel a hálózat feje nem engedi hogy a hálózatára kapcsolódjanak -
rothfb #11074 Megint nem megy a sorozatos. Másik címe van? Ha igen, vki küldjön már nekem egy privit. Köszönöm! -
#11073 Nálunk is le van tiltva a koleszban minden p2p. -
tomo #11072 probalj tobb trackert is, hatha nem tiltottak le mindet. ( nyilvanos trackerek elonyben )
bar szerintem, ha egy csopp esze van a rendszergazdanak, akkor lehetetlenne tette a torrentezest...
ja es a legegyszerubb, ha megkerdezel masokat a koliban, lehet e egyaltalan torrentezni. -
mod #11071 Megoldottam, köszi! -
#11070 figy sok winrarba van csomagolva 1 avi fájl nem?? -
crazycox #11069 pontosaban az van hogy aszem a DHT nem kapcsolodik