36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#11149 Nmetok készíteni torrent-tet:( -
#11148 Töltse fel olyan torrentet ami még nincs fent és nyomjad ezerrel! azzal több esélyed van javítani az arányodat! -
#11147 Érdekes, hogy amit letöltöm az nemtom vissza fel és sírnak hogy szar az arányam, ilyet..... -
#11146 Nézd meg mennyi a seed / leecher arányí, na sokat töltik fel és levesen le, akkor persze, hogy lassan megy fel. A publikus torrenteken azért megy gyorsabban fel, mert ott senki nem marad seedelni -
#11145 Hali!
A meghívós torrentnél vok(majomparádé) és a cucc ami onnan jön le, alig akar vissza feltöltödni vagy szinte nem is tölt. Pedig nem is korlátozom. Az ilyen publikus torrenteknél pedig ilyen 50-60-nal megy föl, igaz utána lekorlátozom. Miért? -
#11144 öcsém he, mindnehol ez az schqpa izé megy, hogy töltsük le mert akkor meglátjuk mennyien seedelik, és ha sokan akkor később torrentoldalá is válthat amagyarítás portál, vagy mert kap 10 ember meghívót(amit elküldeni nem lehet...)
jó, biztos jó buli csinálni a csapatnak ami csinálja, de ne hazudozzanak meg igérgessenek fűt fát, hanem írják le az igazságot, és úgy tiszta játék lenne... :(
-
rothfb #11143 Vagy nem. Volt már erre példa! Talán csak nem bűn kérdezni... Az igaz, hogy előfordul, de, hogy mi történik, az érdekli a felhasználókat. Persze, ha elmondja valaki. Akár virágnyelven is. Ezzel akár a tracker is közelebb kerülhet a userek szívéhez. -
#11142 Kár ezeket beírni, hogy ez mez az nem megy, ilyen elő szokott fordulni, majd megjavulnak idővel. -
rothfb #11141 Már megy... -
#11140 valóban nem megy :c -
rothfb #11139 Csak nekem nem megy a végtelen, vagy másnak sem? A tracker is leállt. -
#11138 Azért nem egészen, sok régi tarckerre már nem lehet bejutni így aki későn ébredt az csak az újakon van. -
Thanatos #11137 ott a pont :) -
#11136 A tracker lehet hogy új de az emberek mindehol ugyan azok! -
#11135 Van valami új jó magyar tarcker? Ki kéne már próbálni néhány újat is. -
#11134 dinamikus avatarnak hívják és nem minden oldal engedi! ezt minden oldalon meg tudod nézni hogy irnak-e rólla hogy lehet-e ha lehet akkor azt is leirják hogy hogyan! -
#11133 csá hol tudok oyan avatárt csinálni ami jelzi hogy mennyi az arányom és a fel/le töltött adatom?
kösz -
#11132 health jelzi, hogy mennyire elérhető, minél jobb annál gyorsabban fog jönni. Gyorsítani max a feltöltési sebesség korlátozásával lehet. -
neB #11131 Vannak a torrent fájlok melett egyes oldalakon olyan hogy health az mit jelent ? És mivel lehetne gyorsitani a letöltést mert nekem jo ha jon 20kb/s-sel (2mega net)[egyebkent bitcometet hasznalok] -
tomo #11130 ezt az 5 betut irja ki : error ?
ha igen, menj haza es nezd meg a kliens mit ir ki, hatha az bobeszedubb.
ha nem csak ennyit ir ki, akkor ird le pontosan mit ir ki.
amugy meg www.utorrent.com foruman probalkozz! -
laca70 #11129 utorrentet akarom webuin keresztül indítani. Rendben fel is veszi a torrentfilet, azonban az indításkor a státuszra Error-t ír a Downloading helyett. Miért ? -
zolikah #11128 küldtem privátot tonno. legalább ha elmagyarázod megtanulom hogy kel mindig csinálni -
tomo #11127 nem tudom elmondani, mert nem tudom mit toltesz. (nem is az a lenyeg hogy pontosan mit, hanem hogy az milyen formaban van es milyen tipusu )
csak tippeltem, hogy egy rarral darabolt anyagot szedsz. -
zolikah #11126 mármint az összes kicsi file-t? elmondanád pontosan mit kell majd csinálnom hogy menjen a progi?? -
tomo #11125 nem lesz egy file, es nem fog menni.
ki kell majd tomoritened a legfrissebb winrar ral. -
zolikah #11124 hello. remélem ami engem érdekel azt megkérdezhetem:) szoval tegyük fel hogy azureust használok:) életemben először. tegyük fel hogy töltök épp le valamit. megnéztem a letötési könyvtárat és rengeteg file van benne. ez a sok file, miután letöltöm a programot, egy file lesz? és aztán tegyük fel hogy szeretném daemonnal elinditani:) menni fog? -
#11123 csak azért nem zavar mert 00:00-kor írtad:D -
Thanatos #11122 jaj... -
HélelBenShakhar #11121 Halliho mindenki!
Van egy olyan feladatunk Schonherz QPÁn (aki nem ismerne: okorkodes, lehetetlen feladatok, moka a kobon : http://qpa.sch.bme.hu), hogy keszitsuk el a legtobb ember altal seedelt torrentet!
Ez egy 5 megas zenet tartalmaz, ami a tavalyi indulonk, kis ajandek a faradozasert!
Az akcio Oktober 1ig tartana, aki ra tud addig szanni egy kis helyet meg savszelt nagyon megkoszonnenk! Legyen ez a vilag legjobban seedelt torrentje! :D
Terjesszetek az iget, htx!
A torrent cime pedig:
http://thepiratebay.org/tor/3530468
(remelem senkit nem zavart egy kis reklam.. :]) -
Reyes #11120 +t -
Reyes #11119 Na mivan, mindenki elkaptak? -
#11118 nem a usernévvel van a gond, hanem a tracker (az oldal) nevének leírásával, azért kellett törölnöm :)
amugy privát ment -
#11117 konkrétan sztem "Breki"
Azért nem írtam mert azt hittem ezzel van gond és esetleg volt valami a végén -
#11116 utánanézek, de legközelebb a tracker nevét ne írd le konkrétan, thx :)
ezt most muszáj törölnöm -
Neocitran #11114 köszi szépen -
#11113 + -
Szolnokboy #11112 nektek bejön a "informatika legkisebb egysége" kapu ? -
#11111 horgász cuccok nekem vannak bőven. engem ilyen csere-bere érdekelne, ha kialakul a téma, jelezz már légyszíves!!!
ksözi -
tomo #11110 ehez oldal sem kell a hagyomanyos eretlemben.
csinalsz egy ftp szervert felrakod a torrent filekat, a kliensedet meg kinevezed trackernek, legtobb kiensben van tracker, es kesz.
ok leszedik az ftp rola torrenteket, es toltogetnek. -
#11109 maki megy