torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
van olyan, hogy ha az oldalra feltöltöd magát a torrent filét, akkor AZT/a feltöltöttet/ kell letöltened, és azt seedelni, mert csak úgy kerül be a passkeyed...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Error message was: Not a valid torrent file, please upload only valid files.
Click here to go back and try again.
Error message was: No file selected for upload.
Click here to go back and try again.
Nektek be jön ma a majomparade? A letöltés megy csak az oldal nem jön be.
Paul161
A köv. a problémám. BitComet kliensem van. Töltök egy dvd-t lefele. Van elég hely a vincsimen és arról a trackerrõl mást is töltök. A dvd folyton azt csinálja hogy a kis lefele zöld nyíl átvált piros x-re és megáll. Ha nyomok egy stoppot majd egy startot akkor elindul újra, de kis idõ után megint megáll. Nincs ötletetek miért csinálja ezt?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Megpróbáloznék egy torrent feltöltésével a Endless-Skyline ra. Csak nemtom hogy hogyan kell pontosan. amikor elkészítem a torrent fájlt akkor miket állítsak be és hogyan? Aztán ha ez kész akkor hogyan tovább? Légyszíves segítsetek mert ehhez még nem értek semmennyire.
Köszi
SLand
alatta már kiosztott portok vannak.
tcp- és udp-re is be kell kapcsolni
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
effe lv6 24254
azt szeretném kérdezni, hogy mitõl bolondulhatott meg a bitcometem, mert eddig azzal töltögettem, de vagy 2 napja ha elindítom a BitCometet, akkor meghal a net, mármint megállnak a letöltések, nem jön be a mozilla, az msn-is ledob. ez mitõl lehet, mert eddig semmi baj nem volt vele. leszedtem az Azureus-t, most azt használom, de azzal meg minden jó, semmi gond nincs..:S
szóval mi lelte a bitcometet, mert akárhányszor újrarakom, mindig ugyanaz lesz a vége?!
effe lv6 24254
a REDIRECT-et is probáltam, ugy sem jo :-(
ezt irja a dokumentacioban :
FORWARD
Syntax: <zone|ALL> <ACCEPT|REJECT|DROP|LOG|ACCEPT_LOG|REJECT_NOLOG|DROP_NOLOG> <protocol[port<:port>[<,port><:port>]*]> <ip/
Use to specify how packets arriving from other zones are to be treated. If protocol or ports and ip/mask is not specified, then ALL is assumed. The port specifies the destination port, and ip specifies the source and destination ip. The port argument must only be specified if the protocol is udp, tcp or icmp An example: A demilitarized zone may only accept HTTP requests from the internet (zone EXT). This would be specified by:
FORWARD<0>0>="EXT ACCEPT tcp 80 0.0.0.0/0=>0.0.0.0/0"
FORWARD<1>1>="ALL DROP ALL 0.0.0.0/0=>0.0.0.0/0"
vagyis a zone.conf ba kell belerakni egy szabalyt a bitcometnek.
FORWARD<2>2>="EXT ACCEPT tcp 22222 0.0.0.0/0=>gepedbelsoipcime/0"
bitcometben meg 22222 es portot beallitani.
ha bitcomet hasznal udp t is, akkor udp re is egy ilyen szabalyt.
a forward utan a <2>2> szerintem sorszam, tehat ha mar van 2es szabaly akkor valassu masik szamot.
Nem tudja valaki, hogyha fiaif van a tûzfalon, akkor mit állitsak be, hogy aktiv lehessek? Bitcomet 0.60 -at használok.
Eddig nem találkoztam használható leirással errõl.
Köszi elõre is.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
én max.200-ra szoktam tenni, olyankor kb. jó.
a majmos egyszerûen használhatatlan nálam... kliensbõl megy a seed, de az oldalt képtelenség behozni, itt pulzálom már negyed órája az F5-öt 😊
Az a gondom,h arányt akarok növelni, de a feltöltésem nagyon lassú(5 és 10K között mozog - a lehetséges 50Kból), pedig két viszonylag népszerû cuccot csak seedelek (mind2 olyan másfél giga) és a letöltésemet is lecsökkentettem 1Kra..
Router és tûzfal mögül vagyok, de mind1iken engedélyeztem 4-5 portot!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!