torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gipsz75, azt a portot nyittasd meg, amit a kliensed használ, tehát 213.253.xxx.xxx:port és azt kell forwardolni a 192.168.x.x:port-ra. Most én is ezen vagyok, hogy ezt megcsináltassam.
Az uTorrent portcheckerén is ellenõrizheted: http://www.utorrent.com/testport.php?port=xxxxx
xxxxx->az általad használt port
Hasznal valaki BitSpiritet? Jo letolto lenne, csak kicsit szabadon ertelmezi az upload limitet.. Nincs ra valami megoldas? Eddig azureusoztam, de ez baratibbnak latszik. Harmad/feleannyi memoriat cpuidot fogyaszt kb.
nem értettem félre semmit, semmi gáz sincs, csak úgy magamtól szõkéztem.😊
mindenkinek köszönöm a segítséget!
tudom hogy 8bit=1Byte...
szóval, most is az érkezett levelek nagysága 4.5MB->ez lejött cc. 15 sec alatt😄
állítsd 10re.
ha megindul a down, akkor emeld meg az upot addig, amig nem esik vissza a down.
a 150 nyugodtan lehet 200-300 is.
a maximum number of connected peers per torrent pedig akár 200.
nálam erre van beállítva, és minden klappol. (utorrent 1.4)
Azért vanank, mert minden láma nekiáll oldalt csinálni, mindenféle hozzáértés nélkül.. Ingyenes tárhelyen csak a hülyék csinálnak torrent oldalt..
Namármost, ki mondta, hogy én csinálni alkarok? És itt a hangsúly az ÉN-en van! 😉 Csak most láttam egy torrent oldalt (DokyTorrents) amit úgy láttam, hogy ingyenes szerverre van felpakolva, és érdekelt volna, hogy jól látom-e vagy sem. Másrészt: Érdekelt, hogy miért nyílnak egyre másra a torrent oldalak...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
kilo BIT ugye?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
785 kbyte/sec / 456 kbyte/sec fel/le sebesség...
nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy ugye a mikrós net router-t használ, amit az üzemeltetõ állított be... Mire kellene megkérnem, hogy sikerüljön elérni, hogy aktív legyek? Ha minden igaz portot kellene nyittatnom vele, de nem egészen tiszta a dolog...Hogy is van ez?
Kívûlrõl ez az ip cím: 213.253.xxx.xxx
a belsõ meg 192.168.x.x
Mit állítassak be? Halottam a DMZ-rõl, és a portforward-ról is...
Elõre is köszönöm...
A fájl információit egy ún. torrent kiterjesztésû fájl hordozza, amit különbözõ torrent oldalakról lehet leszedni. Néhány torrent honlapon szükség lehet regisztrációra. A letöltési sebesség annál nagyobb, minnél többen töltik le az adott fájlt. Hiszen annál többen töltenek is fel. Jelentõsége a frissen publikált fájloknál van, mikor sokan akarják megszerezni az adott fájlt.
A torrent fájlhoz szükség van egy kliens programra, amelynek ma már számos verziója létezik. Ezek mindegyike általában ingyenes.
hamar fogják törölni és még le is csuknak és még a sebessége is egy fos lesz
egyébb kérdés?😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Tegyél fel valami sebesség optimalizálót, pl. CFos Speed, hátha javít a helyzeten és korlátozd le a feltöltési sebességed valamennyivel, ja és nõket nem bántunk😊
Next PC upgrade: 2022
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szánalmas az egész áhh...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nekem volt olyan, hogy a leggyorsabb seed a DHT-n keresztül volt bent...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az mitõl van, hogy ( most pl egy filmet ) 142k-val tudok tölteni Azureussal, míg Bitcomettel ugyanezt a filmet már csak max 40-el. Ennél fentebb nem igazán akar menni, Azureusban pedig rögtön felugrik 100k-ra, és onnan fokozatosan megy felfelé <#confused>#confused>
Esetleg bitcometben nem megfelelõ port van engedélyezve? <#miaz>#miaz>
D-Link DI-604-es routerem van, és a portforward.com segítségével találtam meg azt a portot amit engedélyezni kell!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Bazinga!
Azureus 2.3.0.6 -ost használok és az vele a gondom, hogy ha beállításokban megadom a max fel/le töltési sebességem ér rányomok a mentésre akkor se menti el.Vagyis õ átálítja ha újra megnyitom, de mindíg máshogy.
mi erre a megoldás?
érdekes .
hi