36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#11779 ...
miért kell még mindig erre figyelnem, hogy ne írjatok be tracker neveket? :| ráadásul 2öt is... -
#11778 Semmi köze nincs hozzá ugyanis a servernek te csak pár adatot köldesz pár bitet azaz hogy mennyit mit hova kinek töltöttél fel le stb. és ezt félóránként! a terhelést az okozza hogy 40e x küldik az adatot a juzerek félóránként és nagyon soka ugyan abban az időben küldik és a mysql-nek egyszerre kel feldolgozni! -
UnnameD #11777 Hi, új torrent felhasználó vagyok, tud vki magyar torrent keresőt adni, ami a szinkronos filmeket is látja? -
#11776 nem lehet, hogy nem az adatmennyiség hanem a sebesség számít, azért a bh-s seederek 200-300-os upjukkal nagyobb forgalmat generálnak mint a majmos uppolok ? -
#11774 BH optimalizálódhatna mert már nincs annyi connection -
#11773 Már sokszor le lett írva, a letöltési sebességet a seederek száma és azok feltöltési sebessége határozza meg. Annyit tehetsz, hogy a feltöltési sebességet korlátozod le egy kicsit, hogy ne fogja vissza a letöltést.
Javaslom az uTorrent-et, Bitlord sok helyen banolva van. -
#11772 Üdv mindenkinek!
Vagy 7 hónapja aktív Azureusos vagyok. Korábban Kerio-m volt, most Look N Stop tűzfalam van. Az lenne a kérdésem, h beállítottam, h engedje mind a TCP, minde az UDP portot. Sikerült, de csak a NAT jelzésem zöld, a másik sárga és nem tudom miért. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi! -
donatus13 #11771 hello
tudna valaki segiteni mert én 80-100 kb/s között tok letölteni maxon de torrentel mindig ilyen 5-6 al tudvalaki valami progit ami jobb a bitlordnál vagy valamit ami segit korigálni a sebességet?
kösszi -
#11770 ez nem az a topik, menjél a játék saját topikjába, kösz -
chok4 #11769 hello! plz vki segitsen! az uj need for speedet leszedtem de nincs egy rar file szal nemotm mit kell csinalni h vmi képfájl legyen
kössz.. -
#11768 Orvos fizessen az orvosnak hálapénzt hogy az eggyik betegét segített megmenteni? :D -
#11767 #11763: A témát itt lezárom akiről szó van tudja leglábbis remélem érzi, hogy gerinctelenek tartom és ez bőven elég!
#11766: Ügye milyen szép is a virágnyelv? :) -
#11766 ezt de marha jól fogalmaztad! -
#11765 Egy fenét. Amíg lehet, ki kellett volna műteni a még használható szerveket. -
Reyes #11764 Fizetni kellett volna hálapénzt:D
;) -
#11763 Simán értem. Tippem is van melyik site volt ez. Az orvos elég szemét volt veled. -
#11762 Mondjuk úgy, hogy segítettem lélegeztetőgépre tenni egy fuldokló torrent site-ot aztán segítettem segítettem és egy orvos hátbadöfött a szikével mert nem tetszett neki, hogy mennyire segítőkész vagyok aztán egy stabil lélegeztetőgépről átemntek egy rozsdás lepusztulóban lévő lélegeztetőgépre ami le is ált! Most a transzplantációs listán előre került és új tüdőt kapott amiből újra lábra ált!
Remélem értessz a virágnyelvből! -
#11761 Éppen itt az ideje hogy rájöjjél! -
#11760 Van egy torrent oldalad vagy segítettél valakinek csinálni egyet? -
#11759 Endless adminjai mekkora kiba**** tahók, elég csak pár torrentbe belenézni... förtelem
Na meg a Carbon magyarításról ne is beszéljünk, ami alapból benne van mindegyik verzióban.. atombrutál LOL -
#11758 Szerinted? -
Hellsing47 #11757 maki : Not Found
The requested URL /browse.php was not found on this server.
ez lol... -
#11756 a szerver terhelési bar-nál meg 10%-ot sem jelez. vagy az is kifingott? :) -
#11755 akkor mi a megoldas? -
#11754 "2006-11-01 - Takerekos uzemmod (par dolog hianyzik itt-ott) amig nem normalizalodik a szerver terheltsege." -
#11753 Nálam épp, hogy a kis filek-nél nem lehet a pipát kivenni. Mert azok olyan kicsik, hogy egy másik fileval vannak egy darabban -
#11752 ha a szurot atallitod, akkor minden kepfajlt kiir!
Nektek legalabb bejon BH... nekem nem!
Volna egy kerdesem azureus-szal kapcs:
Amikor egy torrentre rakattintok, akkor ugyebar felugrik az az ablak, ahol ki lehet pipalni, hogy mit toltson le es mit ne!
Itt jon a problémam! ha be akarok szallni seed-elni akkor a file-ok kozul a kicsik nincsenek kipipalva és NEM is lehet kipipálni!
Ebbol pedig az adodik, hogy nem tok beszallni seed-be, mert hianyzo fajlkent kezeli!
a kerdesem, hogy hol lehet ezt beallitani, hogy manualisan is ki tudjam jelolni az osszes file-t?
-
#11751 Meg rádió, midnen felesleges dolgot kivettek, hogy bírja a rendszer. -
Hellsing47 #11750 mert az NFS miatt teljesen tul van terhelve a szerverük...
sztem amint nem lesz olyan nagy annak a forgalma vissza lesz állitva minden :) -
#11749 de
a fejléc is odatett, nameg, hogy nincs user menu
-
#11748 nektek a BH nem fura kicsit? -
Thanatos #11747 magyarul adjon neked valaki szervert a trackeredhez..., értjük :P -
Angel4 #11746 Ha valaki bele akar vágni egy torrent tracker üzemeltetetésébe akkor szóljon! Ugyanis én akartam csinálni,de nincs szerver. A tracker amit akartam az kész van átalakítottam és 90%-ban magyar. -
#11745 kösz az infót srácok!
szevasztok! -
ZoliJ #11744 nem -
Hellsing47 #11743 nem!
ugyanugy számolja! -
#11742 jah,akkor magyarul arányrontás nélkül szedhető bithun az nfs?:O -
Hellsing47 #11741 bithun ez a Need For Speed EDITION lool
-
Thanatos #11740 visszaolvasás rox... -
#11739 szisztok! tud vki vmit csimpánzról és aszfaltról? túl van terhelve mind a 2ő? bithun pl nem irja ki az arányom magasságában, fejlécben semmit...