torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd, 384/384-gyel nem is fogsz 100-zal tölteni. Az kB/s-ban elméletileg 48/48, a valóságban meg 1-2-vel kevesebb. Tehát a letöltést nem kell korlátoznod, azt megteszi a szolgáltatód. Legfeljebb a feltöltést korlátozhatod a visszaigazolások miatt 80 %-ra, tehát 38-ra, ha nincs letöltés, akkor korlátlan vagy esetleg 48-46, hogy ne kelljen a szolg. rendszerének mindig vissza-visszanyomnia azt is.

Gipsz75, azt a portot nyittasd meg, amit a kliensed használ, tehát 213.253.xxx.xxx:port és azt kell forwardolni a 192.168.x.x:port-ra. Most én is ezen vagyok, hogy ezt megcsináltassam.
Az uTorrent portcheckerén is ellenõrizheted: http://www.utorrent.com/testport.php?port=xxxxx
xxxxx->az általad használt port
Udv!

Hasznal valaki BitSpiritet? Jo letolto lenne, csak kicsit szabadon ertelmezi az upload limitet.. Nincs ra valami megoldas? Eddig azureusoztam, de ez baratibbnak latszik. Harmad/feleannyi memoriat cpuidot fogyaszt kb.
állítottam rajta, semmi érdemleges nem történt.max 40, de az is ritkán. nagyon ingadozó, 39 után nagyon hamar lemegy 25-re, aztán fel egy kicsit.. de a 40-et szigorúan elkerüli.hát, ...ez van.
nem értettem félre semmit, semmi gáz sincs, csak úgy magamtól szõkéztem.😊
mindenkinek köszönöm a segítséget!
nem😊

tudom hogy 8bit=1Byte...

szóval, most is az érkezett levelek nagysága 4.5MB->ez lejött cc. 15 sec alatt😄

Yossarian
bocs, ha úgy jött le, hogy szõkének nézlek, nem állt szándékomban.

Nieleen

Serpa
sztem az upload túl sok.
állítsd 10re.

ha megindul a down, akkor emeld meg az upot addig, amig nem esik vissza a down.

a 150 nyugodtan lehet 200-300 is.
a maximum number of connected peers per torrent pedig akár 200.

nálam erre van beállítva, és minden klappol. (utorrent 1.4)

Doky nem ingyenesen van/volt..

Azért vanank, mert minden láma nekiáll oldalt csinálni, mindenféle hozzáértés nélkül.. Ingyenes tárhelyen csak a hülyék csinálnak torrent oldalt..
takraj
Nincs! A Válasz kielégítõ(nek hangzik)! 😄

Namármost, ki mondta, hogy én csinálni alkarok? És itt a hangsúly az ÉN-en van! 😉 Csak most láttam egy torrent oldalt (DokyTorrents) amit úgy láttam, hogy ingyenes szerverre van felpakolva, és érdekelt volna, hogy jól látom-e vagy sem. Másrészt: Érdekelt, hogy miért nyílnak egyre másra a torrent oldalak...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

pedig nincs korlát, ennyire szõke nem lehetek, hogy rosszul értelmezem.mikrotorrent 1.4, options,network options: global maximum upload rate:35global maximum download rate: 100 kB/s.- torrent options: 150,10,2,10,10 lefelé ezeket adtam meg.utorrent vagy mi a szösz. a dc-n a mininova oldalt adták meg, pár napja próbálgatom. azt hittem jobb lesz mint a dc de csak egy kicsit lett jobb.
Yossarian
olyan mintha letöltési korlát lenne beállítva

Nieleen

Serpa
melyik klienst használod?

hát nem tudom mit csinálok rosszul, a barlangot és a doomot töltöm, mindkettõt sokan töltik, mégis a kettõ össz letöltési sebessége max 42.kész. a többi letöltést le is állítottam, hogy ezek gyorsabban jöjjenek, mert gondolom az is befolyásol, hány töltés jön le egyszerre. amikor 6-ot, 8-at töltök, akkor sem megy az össz 40 kbit fölé, pedig beállítottam ezt a mezõt 100-ra.
fifi
"785 kbyte/sec / 456 kbyte"

kilo BIT ugye?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
azt a portot kell megnyittatni amit a kliens használ

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kisvirágomhoz hasonlóan nekem is mikrós netem van, nem igazán kell sebességet állítani, mikor egyedül voltam fenn a rendszerünkön a köv. sebességet értem el:
785 kbyte/sec / 456 kbyte/sec fel/le sebesség...

nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy ugye a mikrós net router-t használ, amit az üzemeltetõ állított be... Mire kellene megkérnem, hogy sikerüljön elérni, hogy aktív legyek? Ha minden igaz portot kellene nyittatnom vele, de nem egészen tiszta a dolog...Hogy is van ez?
Kívûlrõl ez az ip cím: 213.253.xxx.xxx

a belsõ meg 192.168.x.x
Mit állítassak be? Halottam a DMZ-rõl, és a portforward-ról is...

Elõre is köszönöm...

A BitTorrent jelentése "bitáradat", egy p2p (egyenrangú) fájlcserélõ protokoll. Lényege, hogy nem egy központi szerver géprõl történik a letöltés, hanem a felcsatlakozott partnerekrõl. Így kihasználja a letöltõ feltöltési sávszélességét, és nem terheli a szervert, mivelhogy az nincs. Ennek elõfeltétele, hogy mindenkinek legyen az adott fájlból letöltött része. (itt nincs ilyen gond)

A fájl információit egy ún. torrent kiterjesztésû fájl hordozza, amit különbözõ torrent oldalakról lehet leszedni. Néhány torrent honlapon szükség lehet regisztrációra. A letöltési sebesség annál nagyobb, minnél többen töltik le az adott fájlt. Hiszen annál többen töltenek is fel. Jelentõsége a frissen publikált fájloknál van, mikor sokan akarják megszerezni az adott fájlt.

A torrent fájlhoz szükség van egy kliens programra, amelynek ma már számos verziója létezik. Ezek mindegyike általában ingyenes.

na jó, de nálam olyan szinten bukik meg a dolog, mint pl hogy mi az a peer? és amikor ideális beállításról beszél vki, nem tudom mit tegyek?
Serpa
attól függ.

Szerintetek a 942kb/s-le és az 544kb/s feltöltési sebesség Bitlord-al minden beállitás automatán elég jónak számit?

Én sehogy. 😊 Ez nem általános, csak azt mondom, hogy tudja, mert nem egyszer töltöttem már így. Egy ideális állapot kell hozzá (mármint olyan peer-ek) meg stabil rádiókapcsolat. A rendszer képes rá. Egyébként meg nincs semmi különleges recept, csak olyan oldalakra kell regelni, ahol biztosított a gyors letöltés és utána (meg közben) a megfelelõ visszatöltés.
és ezt hogy csinálod?
Met
illegális warez szervert akarsz létrehozni egy ingyenes szolgáltatónál?

hamar fogják törölni és még le is csuknak és még a sebessége is egy fos lesz
egyébb kérdés?😊

Mikróhoz nem kell cFos, nálam tud egyszerre max-szal le és fel is.
takraj
Ezzel most marha sokat mondtál! 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Met
Ha vissza olvastál akkor láttad, hogy a maximális letöltési sebességet csak úgy tudod elérni ha gyors seederek vannak és a Te feltöltési sebességed se lassítja nagyon.
Tegyél fel valami sebesség optimalizálót, pl. CFos Speed, hátha javít a helyzeten és korlátozd le a feltöltési sebességed valamennyivel, ja és nõket nem bántunk😊

sziasztok. nem nagyon értek a számítástechnikához, ezért fordulok hozzátok. nem ismerem, de használom a mikrotorrentet, errõl szeretnék megtudni többet. wireless kapcsolatom van,384/384.szeretném jól kihasználni a sávszélességem, eddig max 20-szal tudtam csak tölteni (az sem tartott sokáig).amit itt olvasok, az nekem elérhetetlennek tûnik, szeretnék én is hamar letölteni filmeket, egyebeket.könyörgöm, csak gyengéden hülyézzetek le,nõbõl vagyok! 😊 köszi elõre is.
Meg se próbáld...
zaki
láma voltam, mert a winrar szarakodott 😄DDDD

grebber
Már megvan!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Azureusban holtudom beállitani hogy az adott cuccbol miket szedjen le és miket ne??

Next PC upgrade: 2022

Sanyix
Hoppá megérkezett az elsõ aktiválos mail is, persze azis not found 😊))

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

takraj
Lehet ingyenes szerverre tracker oldalt csinálni? Vagy mindenképp sajátra kell? Bocs a hülye kérdésért, csak olyan sok új tracker oldal van mostanában, hogy komolyan megfordult a fejemben, hogy lehet! 😊

Sanyix
Ááá mekkora xar ez a ghosthunter. 2 hete regisztráltam rá, erre ma veszem észre hogy töröltek, mert nem tölöttem semmit... lol én akkor töltök ha valami kell, mivan itt kötelezõ tölteni aztis ami nem kell vagy mi?? Aztán újraregisztrálok, végre a második regisztrációra küldenek is egy aktivációs mélt (az elsõnél nem küldtek) rányomok a linkre, erre ez fogad: "Not found Sorry Pal 😞(("
szánalmas az egész áhh...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jAsOn VoOrHeEs
Köszönöm, télleg itt volt a probléma, így már bitcomettel is 100-150k között jött a cumó <#taps> <#worship>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fifi
DHT?
nekem volt olyan, hogy a leggyorsabb seed a DHT-n keresztül volt bent...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

jAsOn VoOrHeEs
Üdv!

Az mitõl van, hogy ( most pl egy filmet ) 142k-val tudok tölteni Azureussal, míg Bitcomettel ugyanezt a filmet már csak max 40-el. Ennél fentebb nem igazán akar menni, Azureusban pedig rögtön felugrik 100k-ra, és onnan fokozatosan megy felfelé <#confused>

Esetleg bitcometben nem megfelelõ port van engedélyezve? <#miaz>

D-Link DI-604-es routerem van, és a portforward.com segítségével találtam meg azt a portot amit engedélyezni kell!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

azért elárulod hogyan oldottad meg?? hátha mással is elõfordul 😄

REAL MADRID

zaki
megoldódott a probléma, köszönöm szépen a segítségeket, rendesek vagytok <#worship>

precision
ok, sry, ezt nem tudtam

Bazinga!

mrzed001
Az csak egy file esetén müxik, ha többrészben van a rar (r00, r01 ...) akkor az se megy

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

precision
esetleg egy rar password recovery -t megpróbálhatsz, rar jelszó feltörõ program...nemtom mennyire hatásos, sose próbáltam még

Bazinga!

zaki
persze, de úgysem jó 😞

Met
adjálmár linket priviben, hogy honnan szedted le a torrent file-t

És nem copy-paste-tel, hanem begépelve próbáltad?
ivjoe
bitcomet, vagy utorrent 😄
Amse
Hi!
Azureus 2.3.0.6 -ost használok és az vele a gondom, hogy ha beállításokban megadom a max fel/le töltési sebességem ér rányomok a mentésre akkor se menti el.Vagyis õ átálítja ha újra megnyitom, de mindíg máshogy.
mi erre a megoldás?

vaaa
tegnap este a kliensben statisztikánál 51 GB letöltött adat volt, most reggel bekapcsolom, és 49 GB-t ír ki 😄
érdekes .

hi

nyami
nézd meg a torrent oldalon a részleteket hátha benne van

zaki
az nem jó... vki esetleg? fontos lenne, mert itt virít a game rarokban, és nem tom kicsomizni... <#rinya>

Met
célszerû azt amit a torrent kliens használ