36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• precision
    ...
    miért kell még mindig erre figyelnem, hogy ne írjatok be tracker neveket? :| ráadásul 2öt is...
  • Max7
    Semmi köze nincs hozzá ugyanis a servernek te csak pár adatot köldesz pár bitet azaz hogy mennyit mit hova kinek töltöttél fel le stb. és ezt félóránként! a terhelést az okozza hogy 40e x küldik az adatot a juzerek félóránként és nagyon soka ugyan abban az időben küldik és a mysql-nek egyszerre kel feldolgozni!
  • UnnameD
    Hi, új torrent felhasználó vagyok, tud vki magyar torrent keresőt adni, ami a szinkronos filmeket is látja?
  • Met
    nem lehet, hogy nem az adatmennyiség hanem a sebesség számít, azért a bh-s seederek 200-300-os upjukkal nagyobb forgalmat generálnak mint a majmos uppolok ?
  • Shortstop
    BH optimalizálódhatna mert már nincs annyi connection
  • Met
    Már sokszor le lett írva, a letöltési sebességet a seederek száma és azok feltöltési sebessége határozza meg. Annyit tehetsz, hogy a feltöltési sebességet korlátozod le egy kicsit, hogy ne fogja vissza a letöltést.
    Javaslom az uTorrent-et, Bitlord sok helyen banolva van.
  • roblee
    Üdv mindenkinek!
    Vagy 7 hónapja aktív Azureusos vagyok. Korábban Kerio-m volt, most Look N Stop tűzfalam van. Az lenne a kérdésem, h beállítottam, h engedje mind a TCP, minde az UDP portot. Sikerült, de csak a NAT jelzésem zöld, a másik sárga és nem tudom miért. Tudnátok segíteni?
    Előre is köszi!
  • donatus13
    hello
    tudna valaki segiteni mert én 80-100 kb/s között tok letölteni maxon de torrentel mindig ilyen 5-6 al tudvalaki valami progit ami jobb a bitlordnál vagy valamit ami segit korigálni a sebességet?

kösszi
  • precision
    ez nem az a topik, menjél a játék saját topikjába, kösz
  • chok4
    hello! plz vki segitsen! az uj need for speedet leszedtem de nincs egy rar file szal nemotm mit kell csinalni h vmi képfájl legyen
    kössz..
  • Max7
    Orvos fizessen az orvosnak hálapénzt hogy az eggyik betegét segített megmenteni? :D
  • Max7
    #11763: A témát itt lezárom akiről szó van tudja leglábbis remélem érzi, hogy gerinctelenek tartom és ez bőven elég!

#11766: Ügye milyen szép is a virágnyelv? :)
  • fifi
    ezt de marha jól fogalmaztad!
  • Trucker39
    Egy fenét. Amíg lehet, ki kellett volna műteni a még használható szerveket.
  • Reyes
    Fizetni kellett volna hálapénzt:D

;)
  • David01
    Simán értem. Tippem is van melyik site volt ez. Az orvos elég szemét volt veled.
  • Max7
    Mondjuk úgy, hogy segítettem lélegeztetőgépre tenni egy fuldokló torrent site-ot aztán segítettem segítettem és egy orvos hátbadöfött a szikével mert nem tetszett neki, hogy mennyire segítőkész vagyok aztán egy stabil lélegeztetőgépről átemntek egy rozsdás lepusztulóban lévő lélegeztetőgépre ami le is ált! Most a transzplantációs listán előre került és új tüdőt kapott amiből újra lábra ált!

Remélem értessz a virágnyelvből!
  • Max7
    Éppen itt az ideje hogy rájöjjél!
  • David01
    Van egy torrent oldalad vagy segítettél valakinek csinálni egyet?
  • DjDano
    Endless adminjai mekkora kiba**** tahók, elég csak pár torrentbe belenézni... förtelem

Na meg a Carbon magyarításról ne is beszéljünk, ami alapból benne van mindegyik verzióban.. atombrutál LOL
  • Max7
    Szerinted?
  • Hellsing47
    maki : Not Found
    The requested URL /browse.php was not found on this server.

ez lol...
  • Shortstop
    a szerver terhelési bar-nál meg 10%-ot sem jelez. vagy az is kifingott? :)
  • Agy Halott #11755
    akkor mi a megoldas?
  • fifi
    "2006-11-01 - Takerekos uzemmod (par dolog hianyzik itt-ott) amig nem normalizalodik a szerver terheltsege."
  • Pharaoh
    Nálam épp, hogy a kis filek-nél nem lehet a pipát kivenni. Mert azok olyan kicsik, hogy egy másik fileval vannak egy darabban
  • Agy Halott #11752
    ha a szurot atallitod, akkor minden kepfajlt kiir!

Nektek legalabb bejon BH... nekem nem!

Volna egy kerdesem azureus-szal kapcs:
    Amikor egy torrentre rakattintok, akkor ugyebar felugrik az az ablak, ahol ki lehet pipalni, hogy mit toltson le es mit ne!
    Itt jon a problémam! ha be akarok szallni seed-elni akkor a file-ok kozul a kicsik nincsenek kipipalva és NEM is lehet kipipálni!
    Ebbol pedig az adodik, hogy nem tok beszallni seed-be, mert hianyzo fajlkent kezeli!
    a kerdesem, hogy hol lehet ezt beallitani, hogy manualisan is ki tudjam jelolni az osszes file-t?
  • Pharaoh
    Meg rádió, midnen felesleges dolgot kivettek, hogy bírja a rendszer.
  • Hellsing47
    mert az NFS miatt teljesen tul van terhelve a szerverük...
    sztem amint nem lesz olyan nagy annak a forgalma vissza lesz állitva minden :)
  • The FlashBack
    de
    a fejléc is odatett, nameg, hogy nincs user menu
  • Shortstop
    nektek a BH nem fura kicsit?
  • Thanatos
    magyarul adjon neked valaki szervert a trackeredhez..., értjük :P
  • Angel4
    Ha valaki bele akar vágni egy torrent tracker üzemeltetetésébe akkor szóljon! Ugyanis én akartam csinálni,de nincs szerver. A tracker amit akartam az kész van átalakítottam és 90%-ban magyar.
  • Kontrakcio
    kösz az infót srácok!
    szevasztok!
  • ZoliJ
    nem
  • Hellsing47
    nem!
    ugyanugy számolja!
  • Kontrakcio
    jah,akkor magyarul arányrontás nélkül szedhető bithun az nfs?:O
  • Hellsing47
    bithun ez a Need For Speed EDITION lool
  • Thanatos
    visszaolvasás rox...
  • Kontrakcio
    szisztok! tud vki vmit csimpánzról és aszfaltról? túl van terhelve mind a 2ő? bithun pl nem irja ki az arányom magasságában, fejlécben semmit...