36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#11738 A nero csak nrg iso cue fajlokat ismeri
-
#11737 pl. nero - cd, dvd kép felírása -
Hellsing47 #11736 Neroval mondjuk:)
vagy Alcohol 120-al :) -
#11735 Hi
Valaki segitsen dvd film img fajlba van mivel tudom ki irni?Köszi
-
Hellsing47 #11734 bazmeg és télleg!! :D
kösszi :D -
Hellsing47 #11732 mi a facért nem tok se le se feltölteni a bithura???:-O
folyton vmi olyasmit ir hogy : Szoftvercsatorna müvelet végrehajtsára történt kisérlet egy nem elérhetö állomáson :-(( -
#11731 "Az oldal nem mukodik, probald kesobb" rohadjon meg az a fos nfs, hogy így imádják a birkák... -
#11730 nalam nem jon be! -
#11729 nálam sincs
-
#11728 Biztos kikapcsolták, hogy ne terhelje az is a rendszert. -
#11727 ja, csak nálam nincs fejléc (ahol az adataim vannak) -
Thanatos #11726 be is jön... :) -
#11725 az NFS fektette meg az oldalt? -
#11724 Ja, több, mint ezren töltik, de a lap azért bejöhetne. -
ZoliJ #11723 kijött az NFS -
#11722 bithu-t má rmegint mi lelte?
elegem van:| -
#11721 Egyébként honnan vágod te mindezt ennyire jól?
-
#11720 Még egy okos ember. -
#11719 rossz helyre tévedtél ... -
Thanatos #11718 nem -
Gipsy #11717 Csááá!!!!!! Vki tud nekem olyan FTP helyet mondani ahonnan lehet letölteni game-eket?????????
Előre is nagyon köszönöm!!! -
#11716 A gépelési hibákért sorry késő van már de így is érthető! Az idegen szavakat nem gépeltem el sehol :) -
#11715 Ahoz hogy egy torrent oldalad legyen nincs másra szükséged mint egy php-t és mysql futató serverre és kb 2 giga tárhelyre! Azonban ha az adatokat az announce.php veszi át és irja be az adatbázisba akkor 3000 de maximum 5000 kapcsolatnál megenné egy intel xenon gép teljes erőforrását 4 giga rammal! Viszont ha xbt trackered van amit sehol nem fogsz megtalálni mert ezt minden torrent oldala saját maga irja meg abban az esetben a fent amlített gép akár 50e kapcsolatot is elbír ugyan ekkora terhelés mellet!
Az xbt egy c nyelven irt program ami hasonló képpen müködik mint az announce.php csak a php lassab és nagyobb erőforrást igényel mint a c++!
Mivel program ebből következik, hogy nem tudod futtani egy szimpla tárhelyen csak ha a serverhez van ssh hozzáférésed magyarán teljes vezérlési jogod a serverhez! Ilyet senki nem fog adni!
Magyarán össze kell raknod egy ~150e ft-os servert + havi 12e ft-os serverhostingot kell venned!
Ha ezt megteheted anyaglag akkor álj neki és egy tb source-t vagy egyébb trackert irj át xbt-s adatbázisra majd tölcsd le az xbt programot!
Ha announce.php-s rendszerrel akarsz torrentoldalt inditani felejcsd el a juzerek a lassúságot idővel megunják elterjed a híre hogy lassú szar a tracker és befuccsol az oldal!
Remélem mindent leirtam! -
#11714 1.Gyors gép
2.Gyors net
3.Tracker progi a gépre. -
Thanatos #11713 *capslockot -
Thanatos #11712 és ha a caplockt kapcsolod ki akkor is?? -
#11711 DE HA KIKAPCSOLOM AKKOR IS EZT CSINÁLJA... -
Angel4 #11710 Valaki leírná, hogy mik kellenek egy saját torrent tracker működtetésében? Engem főként a szerver érdeklne... -
#11709 Kapcsold ki azt az nvidia izétmá -
#11708 Árulja már el miért jó ha 200202 torrentoldal van? Miért nem jó 1-2 és kész? Már annyi torrent oldal van, hogy asse tudom melyiken regisztráltam, és melyikről rúgtak ki mert balfasz az admin/mert sokáig nem voltam fönt rajta. És talán azt a pár torrent oldalt közösen kéne mégjobbá tenni, nem klikkeskedni összevissza. Ha meg a hatalom kell, szerezzél modjogot inkább valami fórumon. -
#11707 PLS VALAKIII -
#11706 vhogy nem érdekel. -
#11705 PLSS SEGÍTSETEK...MÉG MINDIG NEM MÜXIK JÓL AZ U TORRENTEM ..VAGYIS INKÁBB ÚGY MONDom hogy eggyik torrent progi sem:((((...azt írja ki mindeggyik hogy az nvidia firewall dll progi miatt furcsán viselkedhet a torrent stb ..és télleg furcsán viselkedik mert minde 2-3 percben kilép egy hibával...:(...és a windows tűzfal nem gátolja.. mi lehet a baj?
-
#11704 HELP!!!
Alig tudok seed-elni mindenre, még pedig saját torrentemre IS. Szólnak már hogy mért nem gyűn? Pedig látják hogy seed-elem. Mi lehet a gond? Utorrentet használok és nem töltöm fel 1xre sokat. -
#11703 Na még 1 napóleon komplexusu ember! -
#11701 uton van :) -
#11700 Nem jött pm :) -
#11699 engem is erdekelne... :)
(pm) -
Angel4 #11698 Ó Az remek. Megbeszélhetnénk a részleteket. -
#11697 Kiadó tárhelyem van!