torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
vagy be se jön
REAL MADRID
bannolja azt az ip t, amelyiktõl hashfails -t kaptam.
na már most ezt nem akarom, hisz T3ast bannolt.
utorrent oldalán a faqban annyit találtam, hogy automatikusan bannolja 1 órára azt a peert, akitõl legalább 5 hashfails érkezett.
hogy tudnám megoldani, hogy ne bannolja?
Szal nem korlátoztak le semmit, hanem a DNS szerverük mûködött rosszul. Ma reggel egy másik nagyon normális fazon jött ki és gyorsan rájött, hogy mi a gáz. Csak azon csodálkozok, hogy 1 hét alatt senki sem tett panaszt náluk 😊
Nieleen
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
elõre is köszi.
ugyanis hiaba adja hozza tiltott allapotban indul a sub.
Nieleen
( amugy a browse dolgot sem kell eljatszani, ha ugyanaz a cime a feliratfilenak, mint az avinak )
Amúgy meg valamilyen kodek hiányzik neked, azért nem játssza le másik progi. Asszem 😊
Nieleen
egy letöltött filmet csak VLC media playerrel tudok normálisan lejátszani, a többi lejátszó vagy egyáltalán nem, vagy hang nélkül viszi. van feliratom, de nem értek a VLC-hez, nem tudom hogy a kezelõfelületén hol kell kiválasztani a feliratfájlt. ha nem tudtok segíteni, melyik topikba írjak? köszi.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
a hszekbol en azt olvastam ki, hogy azt hiszik, hogy maga a tracker/webszerver nem megy.
holott csak õk nem talaljak.
http://www.el-sl.net/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
REAL MADRID
OFF
Egyébként ez egy hódmezõvásárhelyi cég és kritikán aluli a hozzáállásuk a micro terén. Valamiért a T-online elnézi a stiklijeiket, pedig én is tettem panaszt ellenük a szolgáltatás minõsége miatt... Tetszett, hogy a honlapjukról leszedték a fórumot, mert ott beszéltük meg, hogy kinek milyen rosszul megy a micro. Amikor megkérdeztem, hogy mi az oka, akkor azt válaszolták, hogy nem kell összeesküvéselméletet gyártani, nem a panaszáradat miatt szûnt meg a fórum, hanem éppen átírják a fórum motort. Kb másfél éve írják 😄
OFF off
Nieleen
nincs...
Nieleen
oszd el a 384-et 8-al és megkapod a kbyte értékét.....az 48kByte.,..ennyi a max letöltési sebességed..
http://pspfilez.extra.hu/
ehhez viszonyíts.
384kb/384kb az 45-48kB/sec maximum...
Ha 40kbit-el jönne a cucc nálad akkor rosszabb lenne mint egy betárcsázós modem.
De hidd el nekem az byte amit a mikrotorrent mutat!
Nekem 2Mbit/192Kbit-es a netem, és ez byte-ban kb 270 Kbyte/25Kbyte.
Remélem érted.<#vigyor2>#vigyor2>
nem tudom kire célzol bit és bájt keverés ügyében, lehet hogy rám. mint írtam, sokat nem értek a számtechhez, keverhetem nyugodtan. most is úgy gondolom, a cucc 40 kbittel jön és nem bájttal.
az éppen 45-48KiloBájt/!/ tehát ha 40-el jön az majdnem padló! Ne keverjük már a kilobitet, és a kilobájtot...