torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

keress tovább !! én vmikor több órát keresgélek 😞 hiába

REAL MADRID

honnan?

REAL MADRID

grizzly21
egy hegylako 4 torrentnek nagyon örülnék.-fél orája keresem és semmi

Van olyan, aki mostanában tud letölteni?<#email>
nekem se jön be! de általában ez így van mostanában! vagy nagyon lassanjön be (5min)

vagy be se jön

REAL MADRID

a Bitgate oldala csak nekem nem jön be???

Biztos olvassák a topikot<#vigyor5>
Serpa
új dolgot fedeztem fel az u1.4 ben.

bannolja azt az ip t, amelyiktõl hashfails -t kaptam.
na már most ezt nem akarom, hisz T3ast bannolt.

utorrent oldalán a faqban annyit találtam, hogy automatikusan bannolja 1 órára azt a peert, akitõl legalább 5 hashfails érkezett.

hogy tudnám megoldani, hogy ne bannolja?

Dying Soul
Használjatok VLC Playert filomekhez, ott pedig az Open File-nál minden egyértelmû

Yossarian
Off, de mégse keltsem rossz hírét a T-online-nak, ha nem õk tehetnek róla.
Szal nem korlátoztak le semmit, hanem a DNS szerverük mûködött rosszul. Ma reggel egy másik nagyon normális fazon jött ki és gyorsan rájött, hogy mi a gáz. Csak azon csodálkozok, hogy 1 hét alatt senki sem tett panaszt náluk 😊

Nieleen

mindig ugyanúgy nevezem el az srt és sub filéket, de hiába jobbklikkelek a filmre, nincs ott a listán subtitle track 😞
Szega87
de amúgy bannert is olvashatna riicsii 😊

Azt szeretném megkérdezni hogy linux alatt mivel és hogyan leeht torrent fájlt készíteni?

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sziaszok. tudnátok nekem mondani egy igazán jó torrent oldalt???
elõre is köszi.
Mondjuk címet ide talán nem kellene írni....
csak akkor van, ha ugyanaz a filenev, vagy ha bebrowsolta.
ugyanis hiaba adja hozza tiltott allapotban indul a sub.

Yossarian
akkor nekem valmi régi verzió van? Mert ha a filmre jobbklikkelek, akkor nincs subtitle track kiválasztása :-o

Nieleen

jobb klikk az eppen jatszodo filmre , es subtitle track kivalasztasa.

( amugy a browse dolgot sem kell eljatszani, ha ugyanaz a cime a feliratfilenak, mint az avinak )

köszi, eddig eljutottam, ezek szerint jól gondoltam. de nem történik semmi. pedig két feliratom is van, tehát mégcsak azt sem mondhatom hogy a szövegfilé hibás.
Yossarian
fájl->open fájl->amikor betallóztad a mozit, pipáld ki a subtitle options checkboxot. Ekkor aktív lesz a settings gomb. Klikk rá és a browse gombbal betallózod neki a feliratot is. Lehet, hogy van ennél egyszerûbb, de nem jöttem még rá.

Amúgy meg valamilyen kodek hiányzik neked, azért nem játssza le másik progi. Asszem 😊

Nieleen

próbáltam itt a fórumon megfelelõ topikot találni a legújabb problémámhoz, nem találtam.
egy letöltött filmet csak VLC media playerrel tudok normálisan lejátszani, a többi lejátszó vagy egyáltalán nem, vagy hang nélkül viszi. van feliratom, de nem értek a VLC-hez, nem tudom hogy a kezelõfelületén hol kell kiválasztani a feliratfájlt. ha nem tudtok segíteni, melyik topikba írjak? köszi.
EvilDevil
az el-sl.tx.hu nem megy... az el-sl.net címen viszont gond nélkül 😊

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

forever68
válasz mindenkinek, megy,megy,megy...

en tudom, ok nem tudjak.
a hszekbol en azt olvastam ki, hogy azt hiszik, hogy maga a tracker/webszerver nem megy.
holott csak õk nem talaljak.

Met
a dyn es cím nem megy

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nyami
haveromnak se jön be, nekem meg igen :o

elég érdekes :o

biztos nem megy?
http://www.el-sl.net/

fifi
nekem se...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nekem se

REAL MADRID

Hát nem tudom, Nekem nem jön be az oldal
forever68
nem szart be megy

forever68
ha van rá lehetõségetek bontsátok fel a szerzõdést és hagyjátok ott õket, inkább fizetnék egy picivel többet ha van más szolgáltató mint egy ilyen tetü cégnek akár egy fillért is. Mindíg felidegesít az ilyesmi, vagy be kéne õket jól perelni, csak senkinek sincs vér a pucájában, sajna.

KM
Valóban!

KM
Nem csak ott van ilyen gond...

Yossarian
kb én is így gondoltam...

OFF

Egyébként ez egy hódmezõvásárhelyi cég és kritikán aluli a hozzáállásuk a micro terén. Valamiért a T-online elnézi a stiklijeiket, pedig én is tettem panaszt ellenük a szolgáltatás minõsége miatt... Tetszett, hogy a honlapjukról leszedték a fórumot, mert ott beszéltük meg, hogy kinek milyen rosszul megy a micro. Amikor megkérdeztem, hogy mi az oka, akkor azt válaszolták, hogy nem kell összeesküvéselméletet gyártani, nem a panaszáradat miatt szûnt meg a fórum, hanem éppen átírják a fórum motort. Kb másfél éve írják 😄

OFF off

Nieleen

precision
ez durva, ilyet még nem hallottam
természetesen nincs joga

Bazinga!

KM
Nincs!

fifi
"kérdésem az lenne a tapasztaltabbak felé, hogy van-e joga egy szolgáltatónak önkényesen eldönteni, hogy torrentezhet-e vagy sem?"

nincs...

Yossarian
Képzeljétek! Húgomnak axelerós micronetje van. Egy Delfin nevû cég szolgáltat a T-online alvállalkozójaként. A napokban lehalt minden a böngészésen és a HTTP downloadon kívül. Nem megy a DC, a torrent, a neptun, az ftp-k, de még csak a NOD se frissít. Újratelepítettük a gépet, mert elõször azt hittük, hogy meghalt a vindóz. Aztán kijött egy szerelõ. mismásolt egy darabig, de úgy veszem ki a hozzáállásából, hogy sutyiban õk korlátoznak. Azt mondta, hogy ezeknek nem is kell mennie, mert ez warezolás és azt nekik hivatalból tiltani kell. Mondtam, hogy Linux distribeket szoktam torrenttel leszedni, erre azt válaszolta, hogy az sem indokolja a torrentet, szedjem le http-rõl. :-o Arra, hogy DC-n csetelni szoktunk, meg hogy azért a neptunnak mindenképpen mennie kéne, már nem tudott értelmeset kinyögni. Szal hosszú lett, de a kérdésem az lenne a tapasztaltabbak felé, hogy van-e joga egy szolgáltatónak önkényesen eldönteni, hogy torrentezhet-e vagy sem?

Nieleen

Sky megint beszart?
mindig elfelejtem megkérdezni: néha a film címe melletti letöltési, kék háromszög-ikonban megjelenik egy "behajtani tilos" ikon. ettõl még megy tovább a töltés, nem értem ez mit jelent.megmondanátok?
akkor végülis elégedett lehetek, valóban ki van használva a letöltési sávszélességem. akkor csak jobb mint a dc. szóval melyiket: cfos v cfosspeed?
öregharcsa
szia

oszd el a 384-et 8-al és megkapod a kbyte értékét.....az 48kByte.,..ennyi a max letöltési sebességed..

http://pspfilez.extra.hu/

még egy kérdés: ajánlották a cfosspeedet, ami valamit lendítene a problémámon.telepítettem is, de jobb nem lett , úgy vettem észre, töröltem is. most megint megpróbálkoznék vele. viszont olvastam azt is, hogy lehet hogy a cfos kéne nekem. most azt olvasom, hogy a cfos-t adsl és isdn netezõknek ajánlják.így van? akkor nekem valóban a speedet kell telepítenem? és telepítés után, amikor lent látom a tálcán a jobb sarokban "dolgozni", akkor nem kell vele semmit csinálnom, magától tudja a dolgát?
fifi
a mikrotorrent kiloBÁJT/szekundumban mutatja a sebességet, és a DC is.
ehhez viszonyíts.
384kb/384kb az 45-48kB/sec maximum...

40 Kbyte-al jön a cucc(tehát majdnem kihasználja a neted kapacitását), a neted meg 384 kbit-es sebességû.
Ha 40kbit-el jönne a cucc nálad akkor rosszabb lenne mint egy betárcsázós modem.
De hidd el nekem az byte amit a mikrotorrent mutat!

Nekem 2Mbit/192Kbit-es a netem, és ez byte-ban kb 270 Kbyte/25Kbyte.
Remélem érted.<#vigyor2>
igen, én is úgy gondoltam, hogy eleve nincs túl jó netem, de többen mondták máshol is, hogy ezzel a sebességemmel azért tölthetnék jobban is 3-nál...márpedig ez az átlag. a dc-n olyan usereket választottam, akiknek cable kapcsolatuk van, mégsem jön gyorsabban. tõlük is ha 10-zel jön, már elégedett lehetek.
nem tudom kire célzol bit és bájt keverés ügyében, lehet hogy rám. mint írtam, sokat nem értek a számtechhez, keverhetem nyugodtan. most is úgy gondolom, a cucc 40 kbittel jön és nem bájttal.
fifi
"wireless kapcsolatom van,384/384"

az éppen 45-48KiloBájt/!/ tehát ha 40-el jön az majdnem padló! Ne keverjük már a kilobitet, és a kilobájtot...

fifi
milyen mikrós net az?
odaköltözök... 😊