torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben az utolsó mondatoddal saját magadnak válaszoltál is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nieleen
Amikor a Bitlord megy valami hihetetlen módon leterheli a netemet. Minden döglassú. Lassan jönnek be a honlapok. Szinte már a régi modemes hõskort idézi a dolog.
Lehet ezellen valamit tenni?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Alcohol 120%-ot is használhatsz.
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Tudna valaki magyar nyelvû torrentkészítõ progit???
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Letöltöttem egy filmet és nrg kiterjesztésû. Meg vagyok lõve mert nem tudom,hogy kell használni ill. mit kell vele tenni,hogy nézhetõvé váljon.Próbáltam különbözõ nrgtoiso burnerekkel de nem ment.Most találkoztam elösször ilyen kiterjesztéssel úhyhogy lehet,bénáztam.SEGÍTSETEK!!!
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy az uTorrent 1.4-es kb 50-60másodpercenként megfogja a gépet mint állat? Kb 5-6másodpercre, és olyankor meg sem mozdul. Csak pár napja csinálja, azelõtt ment mindig rendesen, gyorsan... Felraktam Operat (8.51-et) és azóta így szenved. Bár nem tom, hogy attól van-e... Ha valakinek van ötlete, segítsen légyszi. (Az uTorrent minden részletét kitöröltem már c:\doc...\user stb.), újra konfig, minden, és mégis ezt csinálja).
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
mondjuk azerus-bitcomet
Mindenki döntse el maga, hogy melyik klienst használja.
Nekem ez a véleményem.
Azért figyeljetek oda hogy tiltott kliens ne használjatok mert repültök a reges oldalakról.
miert nem irogatsz mashova? miert pont itt kell rontanod a levegot?
tok jol megvoltunk nelkuled es a fikazasod nelkul.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
elindítottam-ám feltöltést de azt írja a státusznál hogy csatlakozás alatt
úgy kb 1 órája
privát üzenetrõl nem hallottatok?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ezen a téren elég kezdõ vagyok úgyhogy ha tudtok segíteni akkor érthetõen egy kezdõ számára
thx
vmi piros T betûs ikonja volt (winreinstall miatt elveszett)
de jó lesz vmilyik ezekbõl is.
thx
pirate bay, torrentspy stb..
De nem a véleményed miatt!
Azért mert ahogy kétségbeesetten próbálod bizonyítani, hogy az uTorrent szar és az Azu a legjobb. Természetesen ezeket nem lehet összehasonlítani és igazából "bizonyítékod" sincs rá, maximum olyan lehet, hogy Neked az U nem jött be de az Azu igen. De ezt sem kell több hozzászóláson keresztül bizonygatni.
Neked az tetszik neki meg más, ez van.
Én most átálltam az Azura melóhelyen mert router mögött vagyok és valamiért uTorren-el passzív voltam, a portokkal kellett szarakodni és aktívvá váltam, de ezt minden indításkor el kellett játszani. Az Azuval nincs ilyen gondom. De itthon továbbra is az U-t használom.
2 dolog van ami felkorbácsolja itt a kedéjeket. Elsõ a meghívó kérés, azthiszem elég egyértelmûen ki van írva, hogy nem kellene itt koldulni. Ennek ellenére néha bejön egy két idióta és bepróbálkozik.
A másik dolog meg a torrent kliensek fikázása érvek nélkül, mert a "csomó fontos dolog" nem érv. Ez kb. olyan értelmetlen sárdobálás mint az Intel vs. AMD, Radeon vs. Nvidia.
A házigazda meg visszajöhetne a nyaralásról és kitörölhetné a sok szemetet.
Azért megnyugtató, hogy újra és újra tudjátok hozni a megszokott színvonalat.
Nem baj, maradjatok csak a magadok szintjén...
Ha más nem, úgyis lesz majd mindig egy-két újonc, aki betéved ide, aztán le lehet ugatni, hajrá.
További jellemzések alább olvashatók az elmúlt idõszakból. <#szomoru2>#szomoru2>