36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Thanatos #11989 tigernet vagy mi nem? -
#11988 Ha hazamegyek megnézem mert valószinüleg még otthon megvan a link de ha googléba rákeresel szolgáltatónként akkor valószinüleg találsz párat mert ebből élnek ott a környéken a cégek 90% :D metgveszik a netet ott olyan 8-9e ért és eladják 10-12-14e -ért ügyfelenként és tul képpen nem csinálnak semmit csak behúznak egy kábölt :) -
#11987 melyik szolgáltató az? -
#11986 Az a legjobb hogy a bicx körül a 13. kerületben fénykábel van és ott a a 100/100-as net kerülolyan 12 körülbe és ott a környéken akár hova bekötik! Épp azon gondolkoztam hogy egy dvd vajon mennyi idő alatt jönne le kb fél óra alatt lejön :D azon gondolkoztam hogy a 13. kerületbe költözök majd bár sajnos valószinüleg 5x annyiba kerül ott egy lakás mint bárhol máshol a belvárosba vagy akár hol :( -
Thanatos #11985 pfff, komolyan mondom visszaköltözök :D -
#11984 ráadásul, ha 100%osan ügyfélorientáltan állnának a szolgáltatáshoz ennél a cégnél, lehetne 10/10es net nagyon olcsón (~10k). -
#11983 whatever :D:P -
#11982 az a 8k, csak 7k.
:) -
#11981 Nem...:) -
#11980 tényleg nehéz 5 hszt visszaolvasni... -
#11979 Mikor fog helyre állni a banán zabáló? Vagy 1 hete nemtom elérni:( -
#11978 Fut ismét ;) -
#11977 Nyugi énis hasonlóan vagyok. Nekem csak ADSL érhető el, csak sima semmi extra (no pantel, vagy adsl3g), vagy fos tkábeles net, ami szarabb a sima adsl-nél. Közben 1-2 km odébb pl kaszásdűlőn meg 3/3 mega... -
#11976 nekem sajnos nem :(
tudja valaki mi történt? -
#11975 Miért is sejtettem hogy itt a 8.ban lesz...itt semmi sincs csak UPC :|
Pantel is csak a 8nak a felén elérhető, naná hogy itt az én utcámban nem.
De azért 8k egy 3/3mbitért...na menj a .... :D:D:D -
#11974 ma bejött a maki!!
fórumban ezt írta az egyik mod: "Nem tudunk mást mondani, hogy mindaddig fen fog ez állni, amíg nem költözik el az oldal más szerverre. Szóval a szerver jelenti a homokszemet a gépezetben." szal asszem h várhatunk egy jódarabig:S -
paul161 #11973 hali!
nektek bejön pre??? -
#11972 [URL=http://www.rubicom.hu/index.php?&id=0]itt mindent megtudhatsz ^^[/URL] -
#11971 szolgáltató? url? :) mennyibe van? stb. :D -
#11970 végre mindehol tok az arányomon javítani.
van egy szép,új netes kapcsolatom, 3mbit szinkronban
:) -
#11969 (pm) -
Travelos #11968 uTorrent 1.6 -
#11967 Szerintem itt kérdezd meg -
#11966 milyen kliensed van? -
Travelos #11965 miért nem válaszoltok? segítséget kértem!
az volt a kérdésem, hogy miért kapcsol szét teljesen rendszertelenül a kliensem időtúllépés miatt trackertől függetlenül?
köszi előre is -
Dimitri #11964 Hali!
Egy olyan progit keresek amivel újságot lehetne egyszerűen összedobni de mégis látványosan.
Bármilyen segítséget megköszönnék.
/ha ez itt off lenne elnézést kérek, de nem igazán találtam h hova is írhatnék/ -
#11963 A címek jók, viszont a makit csak éjfél és reggel 9 között lehet elérni.... -
Ronny #11962 szerintem nincs új cím, egyszerűen csak meghót. -
#11960 Hy!
Most meg a CinemaS**** is szaraxik! -
Schwarzenegger #11959 Sziasztok! Mi a majomparádé új címe?Már rég nem léptem be,ezért nem tudom. ÜDV -
#11958 mi sem természetesebb. -
#11957 Mindig voltak és mindig lesznek is ilyen értelmetlen emberek. Nem kell neki válaszolni és kész. -
#11956 paraszt, olvasd el a banner alatti villogó szöveget!!!
az ilyen gyökerek miatt raktuk ki mint te -
#11954 valaki privátban nyomja már el a maki új URL-jét, mert innen nem megy a dolog a "régivel" -
#11953 WTF!? EL-SL szétküldte az e-mail leveleket, rajta a fizetős FTP lehetőségekkel, ez már bűncselekmény! Mi tudtunk, hogy soha nem szabad fizetőssé tenni... Egyébként még mindig megy a BH. -
#11952 én is csak joval éjfel utan tok belépni, de akkor sem azert, hogy toltsek, csak ugy.
Mar nem hiszem, hogy én toltok vha is a Makirol! :(
amugy bent szinte ugyan az van, mint regen, de pölö a chat nem muxik!
az oldal total sebessege 20-30 MByte/s... ami ugyebar full gagyi, mert
emlexem en a 70 MByte-ra is! -
#11951 maki teljesen kihalt?? én vagy 4 napja egyálltalán nem láttam az oldalt, vkinek sikerűlt megnézni h mi van??:D nekem a szerver mindíg túlterhelt:S -
rothfb #11950 Nem kellene tracker nevet beírni!
Amúgy ha van új cím... Privátban elküldhetné vki. A mostani totál lehalt. -
algopyrin #11948 Angol uTorrentben: Options/Preferences/General/Check association on startup
Magyarul: Beállítások/Tulajdonságok/Általános/Hozzárendelések ellenőrzése induláskor -
zserrbo #11947 Az utorrentben hol tudom beállítani, hogy alapértelmezett legyen?