torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
pedig van ilyen.

az ki van csukva, hogy a seed 0(0) egy friss filmnél, amit több százan töltenek! egy nemzetközi oldalon... bár mondom, sokat nem értek hozzá, de lehetetlennek tartom.
fifi
ha senki nem seedeli, akkor könnyen lehet hogy azért bámuljátok egymást 97%-on. amíg nem jön egy seeder...sztem a kliens nem hibáztatható ilyenért, hogy szakadozik.
különben az utolsó mondatoddal saját magadnak válaszoltál is.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

komolyan, nem értem mi történik néha a töltésekkel. egyik nap pár óráig mint a szél, 40-50 között jön az összes letöltés és a feltöltések is úgy alakulnak ahogy alakítom, másik nap meg leáll minden. csak néhány döcög. egy filmem most ácsorog 97.4 %-on, pedig tuti hogy sokan töltik mert friss - és egy darab seeder sincs, amit szintén nem értek. a feltöltéseket sem tudom szabályozni, az is nulla.azt sem tudom, a DHT-t jó ha engedélyezem vagy sem. bele szoktam nézni a többi peer adataiba, nagytöbbségben BitCometet, Azut használ mki a tengeren túlon. nekem eddig nem volt bajom az u-mmal, de nem tudom hogy ezekért a bénázásokért,leállásokért a kliens hibáztatható-e. de nem értem hogy mért áll egy letöltés meg 97-nél, mikor új a film és furcsa, hogy senki sem seedeli??
Agy Halott
Hy! Gyertek lehet regelni a BITGATE -re! <#taps>
Mayday
Ezt elcsesztem 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Met
banner?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

12346
hasznalj cfos-t. tutter rendberak.

Yossarian
korlátozd le a fel és letöltést, mert megeszi a torrent a teljes sávszéledet, illetve használj cfos-t. A topic fele errõl szól, szal olvass vissza, vagy használd a keresõt ott alul.

Nieleen

nxfn
másik kliens használata?

A még új vagyok torrentügyileg, de lenne egy kérdésem.

Amikor a Bitlord megy valami hihetetlen módon leterheli a netemet. Minden döglassú. Lassan jönnek be a honlapok. Szinte már a régi modemes hõskort idézi a dolog.

Lehet ezellen valamit tenni?
Kori
ezzel a tipussal én is szenvedtem de végül nero-val ki tudtam írni dvd-nek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Köszi mindenkinek!!!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

nxfn
igen, cometben alap magyar nyelv, np <#smile>

KO
Nero Burning Rom->fájl->nyitás->fájltípus (CD-kép fájlok, .nrg, .cue, .iso)->kijelöl->megnyit->írás

Alcohol 120%-ot is használhatsz.

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Agy Halott
Van egy par, de a legjobb sokak szerint (sztem is!) az uTorrent és itt a Magyarítás hozzá! A két fájlt (.exe és .txt) egy mappába másolod és .exe indításával magyarul indul a progi!
nxfn
bitcometben van

Hanyas deamont használsz mert a régiek nem kezelték az nrg-t próbáld meg a 4.0-val.

Hello
Tudna valaki magyar nyelvû torrentkészítõ progit???

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

bemountoltam a deamonnal megcsinálta a cd ikont de megnyitni nemtom azt, mert nem érzékeli hogy cd(virtuális):mintha nem lenne cd a meghajtóban
paxyene
Ez egy képfájl a deamonnal bemountolod és kész

Törölt felhasználó
Írd ki lemezre.
Sziasztok!

Letöltöttem egy filmet és nrg kiterjesztésû. Meg vagyok lõve mert nem tudom,hogy kell használni ill. mit kell vele tenni,hogy nézhetõvé váljon.Próbáltam különbözõ nrgtoiso burnerekkel de nem ment.Most találkoztam elösször ilyen kiterjesztéssel úhyhogy lehet,bénáztam.SEGÍTSETEK!!!
Eszembe jutott, hogy talán cFos, de nem... Ha ki van lõve, akkor is ugyanezt csinálja. Ha meg megy az uTorrent, de nem töltök vele semmit, akkor meg minden stimm, nem lassul be a gép... 😞 Már nagyon idegesít, miért lehet ez. Mindjárt kidobom a gépet a 4-rõl 😄 Nyomi BitComet 0.61-et meg nem engedi ki az Outpost 😞

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Hali!

Találkozott már valaki olyan problémával, hogy az uTorrent 1.4-es kb 50-60másodpercenként megfogja a gépet mint állat? Kb 5-6másodpercre, és olyankor meg sem mozdul. Csak pár napja csinálja, azelõtt ment mindig rendesen, gyorsan... Felraktam Operat (8.51-et) és azóta így szenved. Bár nem tom, hogy attól van-e... Ha valakinek van ötlete, segítsen légyszi. (Az uTorrent minden részletét kitöröltem már c:\doc...\user stb.), újra konfig, minden, és mégis ezt csinálja).

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Kori
thx

nxfn
ne

Kori
kérdezném hogy egyszerre két klienset is lehet használni

mondjuk azerus-bitcomet

Nem kell fikázni egyik klienst sem.
Mindenki döntse el maga, hogy melyik klienst használja.
Nekem ez a véleményem.

Azért figyeljetek oda hogy tiltott kliens ne használjatok mert repültök a reges oldalakról.
ivjoe
Mert mindent grafikusan akarsz felfogni. 😄
"vmi piros T betûs ikonja volt"
<#hehe>

tekk
Amse
<#wave>ezaz

ivjoe
mar tenyleg szanalmas ahogy erolkodsz.
miert nem irogatsz mashova? miert pont itt kell rontanod a levegot?
tok jol megvoltunk nelkuled es a fikazasod nelkul.

Ezzel én is pont így vagyok ,

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Ezúttal én kérek elnézést minden távolmaradótól, akik inkább bezárják a böngészõablakot, mint hogy részt vegyenek egy ilyen szánalmas színvonalú fórumban. <#sniffles>
gabber_saviola
nálam is ez van 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kori
bitcomet-em van

elindítottam-ám feltöltést de azt írja a státusznál hogy csatlakozás alatt
úgy kb 1 órája

Met
az üzeneteket moderálják (bár mostanában nem) nem a kéregetõket😊
privát üzenetrõl nem hallottatok?

Met
mit ír??

Kori
de kellene csak itt azt írták a kérõket kizárják

Kori
ha fel akarok tölteni (momentán a gigatorremt-r) de egyfolytában azt írja csatlakozás alatt akkor mi a hiba?

ezen a téren elég kezdõ vagyok úgyhogy ha tudtok segíteni akkor érthetõen egy kezdõ számára

thx

Met
hát nekem piros T-s csak a torrent matrix van

Amse
egyik sem 😊
vmi piros T betûs ikonja volt (winreinstall miatt elveszett)
de jó lesz vmilyik ezekbõl is.
thx

Serpa
erre gondolsz?
btsites

Met
erre gondolsz?

Amse
melyik az a site ahol több nagyobb keresõs torrent oldalon lehet keresni?
pirate bay, torrentspy stb..

Met
jól érzed a húzz a picsába dolgot, amit magadnak harcoltál ki😊
De nem a véleményed miatt!
Azért mert ahogy kétségbeesetten próbálod bizonyítani, hogy az uTorrent szar és az Azu a legjobb. Természetesen ezeket nem lehet összehasonlítani és igazából "bizonyítékod" sincs rá, maximum olyan lehet, hogy Neked az U nem jött be de az Azu igen. De ezt sem kell több hozzászóláson keresztül bizonygatni.
Neked az tetszik neki meg más, ez van.
Én most átálltam az Azura melóhelyen mert router mögött vagyok és valamiért uTorren-el passzív voltam, a portokkal kellett szarakodni és aktívvá váltam, de ezt minden indításkor el kellett játszani. Az Azuval nincs ilyen gondom. De itthon továbbra is az U-t használom.

Csak ne éreznék benne egy olyat, hogy "akinek más a véleménye, az húzzon innen a picsába"... Ez színvonaltalan. És mit lehetne rá mondani?
Met
Nemhinném, hogy a "szint"-el lenne baj.
2 dolog van ami felkorbácsolja itt a kedéjeket. Elsõ a meghívó kérés, azthiszem elég egyértelmûen ki van írva, hogy nem kellene itt koldulni. Ennek ellenére néha bejön egy két idióta és bepróbálkozik.
A másik dolog meg a torrent kliensek fikázása érvek nélkül, mert a "csomó fontos dolog" nem érv. Ez kb. olyan értelmetlen sárdobálás mint az Intel vs. AMD, Radeon vs. Nvidia.

A házigazda meg visszajöhetne a nyaralásról és kitörölhetné a sok szemetet.

<#taps><#eljen>
Azért megnyugtató, hogy újra és újra tudjátok hozni a megszokott színvonalat.
Nem baj, maradjatok csak a magadok szintjén...
Ha más nem, úgyis lesz majd mindig egy-két újonc, aki betéved ide, aztán le lehet ugatni, hajrá.
További jellemzések alább olvashatók az elmúlt idõszakból. <#szomoru2>