torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalicsiga
sziasztok!
Nagy problémám van: a bitcomet eddig zsírul mûködött, de most azt írja a zone alarm tûzfalam, hogy a csrss.exe nem engedi . azt olvastam ez a Microsoft Client/Server Runtime .de valahol vírusként említik.most akkor mi az igazság?
nem indul emiatt a bitcometem 😞
a feladatkezelõben is elindul a windowssal. hogy lehet kiszedni?

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jancsik
hy, tudtok mondani torrentes odalakat?
valami jót

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

fifi
<#alien><#fejvakaras><#conf>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Milyen party?<#fejvakaras>
Üdv az lenne a kérdésem hogy partykról videót hol tudok leszedni tehát dvd re kéne

Shortstop
csak mikor megnézem akkor látom a nevem mellet hogy passzív 😞
ezért vagyok kicsit megzavarva

nxfn
történetesen el-slról lenne szó, ámbáron mostanában eléggé megbízhatatlan

fifi
ha a trackeren olvasod/peerek között/, hogy aktív vagy, az semmit nem jelent, olyat nekem is szokott csinálni, holott én a büdös életben nem leszek aktív... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nxfn
egyépként nem baj, sõt :_c

nxfn
mondom nem biztos, hogy aktív vagyok, lehet hogy manipulálódott a tracker, vagy hasonlók <#smile>

Met
az miért is baj ha aktív vagy?

nxfn
F-Secure és wintûzfal együttes használata engem -lehet hogy ideiglenesen, vagy csak a trackert bassza át - aktívvá tett, routerem van, MITÉVÕLEGYEK:@@@@@@@@@@@@@@@@@@

fifi
akkor az jó elvileg

Shortstop
fogalmam sincs hogy hogyan kell de mikor a tûzfal ablakában arákattintok a bitcometre akkor ki van pipálva az hogy: port feloldása

Met
nemtudom, de ha winfos tûzfalához azt írják, hogy nyisson portot akkor valszeg egy másik tûzfalhoz is az kell, hamár autómatikusan nem csinálja meg
de legalább egy próbát megér

fifi
"olyannál amit én is seedelek "
gondolom igen, mert ha nincs nyitva meg sem nyikkanna...

Met
nyitottál portot a Kerio-ban a torrent kliensnek?

Shortstop
nekem nincs routerem.....
512-es netem van... de ha ez miatt akkkor nyalják meg a bal herémet 😊

fifi
nade ez pl lehet router miatt is..
milyen neted van?

Shortstop
csak mikor rákattintok a seedelõkre egy olyannál amit én is seedelek akkor kiírja zárójelben hogy passzív....

precision
van windows xp topik, meg millió hasonlóval foglalkozó...ezt most törlöm sry

Bazinga!

fifi
szerintem, ha a kliensed forgalma engedélyezve van, akkor az otthoni tûzfalad nem gátol meg ebben...

Shortstop
Srácok segítség kéne!
BH-nél szeretnék aktív lenni de Kerio tûzfalam van és nem az XP beépítettjét használom, ami az oldalon fent le van írva....
valaki segítsen nekem ezügyben.
elõre is köszönöm

Kori
a tköm teli van
nem megy a bitgate és a gigatorrent

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Dying Soul
igen

BH megy?

Duddits
Köszi!

precision
használd a felette lévõ linket amíg az alsó nem megy...
azon is van egy tonna faq

Bazinga!

ChevyG work
kattintottam de nem tudok olvasni mer nem müxik a link!
faq?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

kerj uj jelszot.

Duddits
Dark-al mi van? Nem tudok belépni?

Agy Halott
jaja sok olyan van, ami ott nincs!
Met
talán elég ideig vissza kellene osztani azt amit leszedsz

Kérdem én, ha valaki javítani akar az arányán, hogy a fenébe csinálja, ha a majomon nem tud feltölteni 0,5ös arány alatt???? pppppppppppp
Ilyen barom szabályokat....

azuerust vagy mit próbáltam ki és azzal megy, köszi, asszem ennél a kliensnél maradok
Amse
próbálj egy másik kliens programot.ha azzal megy akkor javaslom a vagy annak a használatát vagy egy reinstallt a proginak.ha meg más kliensel sem megy akkor írd meg.

hellosztok!
csak mostanában kezdtem el torrentel tölteni, és eddig semmi gond sem volt, de mostanában akármilyen torrentet akarok megnyitni elkezd hozzá csatlakozni de nem csatlakozik, bitcomet 0.60 klienst használok.
remélem tudtok segíteni
eh bocs, ez mar be van zarva. de biztos mond neked majd valaki jo kis reges torrentoldalt. vagy keress a torrent listaban.

sajan elofordul az ilyesmi, nem art korultekintobbnek lenni.
esetleg regisztralj egy privat trackerre. mondjuk torrentleech, asszem az meg nyitva van. es akkor nem fordul ilyesmi elo.
http://www.torrentleech.org/

Met
eleve nemtudod kicsomagolni

és mi van akkor, ha kicsomagolom így, hogy csak 1.05 jött le a 07-bõl? VLC-vel elvileg meg lehet nézni, az átugorja a kimaradt részeket, nem?
hát akkor jól gondoltam, csak nem találok jót. beadtam 5-öt, a libitina URL-jét viszont nem találom az oldalukon. az 5 közül egyik sem volt használható.
Met
ha keresel egy másik trackert amin ugyan az megvan csak seeder is van, akkor tudod folytatni és nem kell megint leszenvedni az egészet

próbáltam megkeresni azt a torrentet, végül is 1.07 gigásat (ami az enyém) nem találtam. ez 1.06 és CAM-os(az enyém is) szerintem ez az: Big.Mommas.House.2.CAM-PRiDEVCD.torrent. és a mininován tényleg azt látom, hogy seed 0.😞 ezért elkezdtem egy másikat, az legalább nem CAM.de akkor is a guta üt meg. arra gondoltam, hogy felmegyek a libitina.net-re, a torrent ugyanis onnan származik (mivel azt írják a torrent neve után, hogy www.libitina.net) és beadom a filmnek ezt a trackert. de azon az oldalon nem találtam címet. szerinted ezzel elõrébb jutnék?
Szeretek párat, csak kérdés h azok fenn vannak-e a Sky-n mondjuk, mert a 128k-s uploadom már valszeg nem lesz elég arra h 2 logint is fenntartsak vele, anélkül h kivágnának<#vigyor0>
precision
bitgate sorozatokra van specializálódva
ha szereted a sorozatokat, akkor megéri regelni

Bazinga!

Megéri a regelést? Van vmi olyan, ami mondjuk a Sky-n nincs fenn?
muti a torrentet, ha nyilvanos az oldal, megnezzuk nekunk van e seeder.
vagy nalad van a problema.

fifi
"ki van csukva"
egyrészt te mondod, hogy látod nincs seed, másrészt elõfordul az ilyen...
suxx