torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy problémám van: a bitcomet eddig zsírul mûködött, de most azt írja a zone alarm tûzfalam, hogy a csrss.exe nem engedi . azt olvastam ez a Microsoft Client/Server Runtime .de valahol vírusként említik.most akkor mi az igazság?
nem indul emiatt a bitcometem 😞
a feladatkezelõben is elindul a windowssal. hogy lehet kiszedni?
valami jót
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de legalább egy próbát megér
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
gondolom igen, mert ha nincs nyitva meg sem nyikkanna...
512-es netem van... de ha ez miatt akkkor nyalják meg a bal herémet 😊
milyen neted van?
BH-nél szeretnék aktív lenni de Kerio tûzfalam van és nem az XP beépítettjét használom, ami az oldalon fent le van írva....
valaki segítsen nekem ezügyben.
elõre is köszönöm
nem megy a bitgate és a gigatorrent
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
faq?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Ilyen barom szabályokat....
csak mostanában kezdtem el torrentel tölteni, és eddig semmi gond sem volt, de mostanában akármilyen torrentet akarok megnyitni elkezd hozzá csatlakozni de nem csatlakozik, bitcomet 0.60 klienst használok.
remélem tudtok segíteni
esetleg regisztralj egy privat trackerre. mondjuk torrentleech, asszem az meg nyitva van. es akkor nem fordul ilyesmi elo.
http://www.torrentleech.org/
ha szereted a sorozatokat, akkor megéri regelni
Bazinga!
vagy nalad van a problema.