36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#12031 Na valami ilyesmire lettem volna kíváncsi :) -
#12030 Valószinüleg adatbázisuk kezd telítődni egyre több fúrumhozzászólás van egyre több torrent egyre több user stb stb ebből következik hogy egy adott sor kikeresése több időt vesz igénybe mint eddig és ez okozza a server laggolását! a server terheltség mérő az apache terheltségét mutatja csak amit szinte semmit nem jelent! Ez az nfs edition meg valószinüleg csak ürügy! -
#12029 Miért mi a gond? én itt 5% terhelést látok. Csak azt szeretném tudni, hogy miért van még mindíg nfs edition. Vagy titok? -
#12028 -
ZoliJ #12027 hihetetlen mennyi okos ember, mindenki tudja mi a legjobb a bh-nak, kivéve az üzemeltetőket -
#12026 "vagy ha sokan leszedik a cuccom, mert népszerű, akkor azért is ugyanannyi jár, mintha senki nem szedné? "
mivan???
ami FEL megy az az UP-ba számolódik értelem szerűen, nem tudom mit lehet ezen nem érteni... -
KnightRider #12025
Hali!
Nem tudja valaki, mi történt azzal az oldallal, amelyiknek a neve erős utalás a Csillagkapura? Nem nagyon mendegél délután óta... -
Travelos #12024 sehol nem találok választ a következő kérdésre, ezért hozzátok fordulok.
ha én feltöltök valami cuccok egy torrent oldalra, leírást készítek, seedelem néhány letöltőig, meg minden, akkor azért nekem ugyanannyi mega feltöltés jár, mintha leszedném valaki cuccát és azt visszaseedelném?
vagy ha sokan leszedik a cuccom, mert népszerű, akkor azért is ugyanannyi jár, mintha senki nem szedné? -
#12023 amikor kijött a NFS, mennyi volt? -
#12022 jaja! Ez mar nem tulterheltseg, hanem lustaság...
nekem nagyon hianyzik a forum! -
#12021 Mivanmár a bh-val? Miért van még mindíg az nfs edition? 330 mbyte/sec az össz adatforgalom ez sok?
Szerver terhelés jelzőben is csak egy kis zöld csík van ami max 10% terhelést jelent. Sztem ez már rohadtul normalizálódott... -
#12020 nem bocsesz..... -
#12019 Ez most nekem szólt? -
#12018 Add meg a mail- cimed priviben elküldöm....
( szry all az off-olásért ) -
#12017 Ott hol? -
#12016 rapidon tok......de torrenten( ilyen nem is létezik :) -
#12015 Senki? -
#12014 Készítek egy magyar oldalt a TorrentBits-nek! Ha valakinek van kedve segíteni infókat gyűjteni, akkor PM-ben írjon!! -
#12013 emberszabáaú mwghalt?? -
#12012 Sajnos, pedig a staff minden tőlük telhetőt megtesz, hogy ne ilyen legyen az oldal.
Sztem az jobb megoldas lenne, ha szuneteltetnek az oldalt és ugy dolgoznanak a hatterben, mert akkor minden maki-júzer epekedve varna, hogy mikor fog ujra startolni az oldal és nem lenne az, hogy tudjuk, hogy muxik, de se belépni nem lehet, ha ez megis sikerul hajnalban, akkor pedig tolteni nem tud normalis sebesseggel, mert nincsenek mar olyan fhnalok, akik gyorsan seed-elnék a cuccost.
Magyarul már csak az ilyen 512/128-as juzerek vannak tobbsegben jelen az oldalon.
Egyebként még van az oldalon pár feltoltő, de nem tom, hogy ők is meddig birjak a jelen allapotokat!
:( -
#12011 azért szomorú h hagyják ennyire lepusztúlni az oldalt...:S -
Thanatos #12010 soha -
#12008 Eleg, ha csak a foldalon megnezed, hogy a Teljes sebesség 13.58 MB/s.
Na ez durva, ezzel a sebesseggel mar akarmelyik "nevesincs" torrent oldal felveszi a harcot.
Azert a het elejen még ilyenkor is (hajnali 2 orakor) 30-40 MB/s volt a sebesseg, de a jelenlegi sebesseg ULTRA-LOL!
Sajnos szallingoznak elfele a juzerek és megertem oket, mivel én sem tok mas tenni, mint, hogy hetente TALÁN 1X belépek hajnalban és kesz, bar sztem havonta egyszeri alkalomra fogom a belépesek szamat redukálni.
Szinte minden illetékes forumon és chat-en a "majom rossz híre" terjed.
99.9 szazalek, hogy feltolteni mar 1 KByte-ot sem fogok! -
Kanál #12007 majom ennyire meg van pusztulva? :c -
#12006 Komolyzenét hol lehet találni? Persze szigorúan csak egyszeri meghallgatásra, utánna természetesen törlöm.
CSAJKOVSZKIJ -tól kellene a SWAN LAKE (HATTYÚK TAVA)
Valaki tudna segíteni? -
#12005 reggel korán 8 körül -
#12003 mert korán van még
8 - 8:30 -tól megint rossz lesz -
#12002 Próbáltátok ? Maky megy most 1000-rel ! Vagy csak szerencsém van ? -
#12001 hát sztem a 30ezer felhasználóból lenne annyi aki támogatja h új szervert lehessen venni.... -
#12000 ték? -
Hellsing47 #11999 kétlem hogy nagyon sokan adományoznának!
az oldal fele sztem a Fömenü-t ha havonta 1x megnézi...
meg valszeg azon a véleményen vannak azok akik a többi nagyobb oldalon is fent vannak.hogy minek támogassam...ott a másik =/
nekem a kedvenc oldalam már fél éve..itt van a legbarátságosabb község..nem csak szerintem
szvsz össze kéne állni vmleiyk oldallal..bár lehet hogy csak én képzelem azt hogy ugy talán javulnánk vmit :DD -
#11998 reggel fél 8kor nekem az utolsó 2 nap bejött:DDDD -
#11997 Ahoz be kéne jönnie az oldalnak mert msotmár nekem se jön be :( -
#11996 ha kiírnák az oldalra, h ez szükséges ahhoz h tovább működhessen, sztem mindenki simán utalna, és még sörözni is el tudnának menni a modok!!! -
#11995 Nekem a majmon 1.6-os aránym van viszont volt hogy 0.2 re zuhant mert annyi mindent szedtem le egyszerre! Szükség van a 0.5-ös arányúakra mert egy zárt közösségben nem lehet mindenkinek 1.0 fölött az aránya! Ezen el kéne gondolkozni! Vagy inkább azon, hogy össze kéne dobni pár fillért az usereknek egy serverre! Ha mindenki csak 200ft-ot ad be már hozzájárulna a server megújulásához! -
sayan #11994 Nekem 512/96-os netem van , és tudom tartani az 1.2 - 1.3 - as arányt , pedig legalább 4 más oldalon is fennvagyok! Egyetértek azzal hogy 0.5 alatt törölhető lenne mindenki! SÜLLYESZTŐBE VELÜK!! -
#11993 hát ja sztem is!! mindenki jön h jajj nem tudják tartani az arányt, mert nem olyan a netük, hát nemtom, én a magam 192-es feltöltésemmel, ami olyan 25 max, simán tudok tartani egy 1.3-as arányt, pedig már lehúztam majdnem 100gigát, és más oldalakon is vok, szal akinek ez nem megy, azt lehetne törölni simán 0.5 alatt.... -
#11992 én meg erre nem tudok mást mondani csak azt hogy töröljék a pióca usereket és akkor helyre áll a rend... 5-10 ezer user simánmehetne a süllyesztőbe -
#11991 Az tigernet de ahogy nézem nagyon drágák lettek :S tavaly még 100megabites netet bekötöttek 14e-ért :S és igen a 13 kerületben is csak ott ahol fénykáböl van! -
Thanatos #11990 amugy tgtudtommal a bárhova sajnos nem igaz, van 3-4 utca oszt annyi :(