36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Travelos #11946 #11939-re valaki? -
#11945 mikor nevezik át az aszfaltot need for speeddé? Gondolom azért nem állítják vissza a régit mert ez a cél. -
#11944 LOL hogy rohadna meg :D
köszi
már 1 hónapja van ez az átkozott problémám xD
nem is gondoltam volna erre :D -
Hellsing47 #11943 nem használsz PeerGuardian-t???
mert nálam az volt a hiba...ki kell kapcsolnom ahhoz hogy el tudjak kezdeni tölteni onnan vmit :D -
#11942 nem -
#11941 nem kevés a slotod? -
#11940 miért csinálja azt a kliensem (bármelyik) hogy a bh-ról letöltött torrenteket el sem inditja? miközben az összes másik megy -
Travelos #11939 szerintetek a kliensem miért csinál olyat, hogy teljesen rendszertelenül időtúllépés miatt szétkapcsolja a torrenteket, és ez nem függ a trackertől, mert mindig másikkal csinálja!? -
#11938 de most komolyan 0.2/0.35 alatti törlés mennyi usert érintene? mert szerintem max 1-2 ezret... itt viszont minimum 5 ezres létaszámcsökkentés kellene -
#11937 Azért ez nagyon nagy kibaszás lenne legyen akkor 0.35 alatt! -
Hellsing47 #11936 még mindig nem az a gond hogy tul van terhelve a szerver(habár ezt szokta kirini)!mindössze 17%-os kihasználságon jár...
a szerver nincsen jol beállitva..pontosabban asszem az Apache!!
bár ahogy néztem visszaálltak a régi szerverre szal nem kéne hogy problémák legyenek!!
ez a 0.5-ös arány alatti userek törlése meg HÜLYESÉG!!
ha már töröltetni kell akkor inkább 0.2 alatt...
nem mindenkinek van olyan nete hogy tartani tudja az elfogadhato arányt! -
#11935 én már a maki fórumon is megírtam, hogy a 0.5 arány alattiakat egyszerűen törölni kell és probléma megoldva -
#11934 Maki -
#11933 hy! van olyan progi, amivel egy torrent fajl trackeret ki lehet cserélni és elmenteni?
A jegyzetombbel nem muxik, hiaba irom at. -
#11932 hát sajnos igaz:S
csak azt nem tudom h minek rakták akkor be múltkor megint a meghívó küldést, ha még így sem megy az oldal, kb 2 hete használhatatlan:S -
#11931 ugyanolyan sz@r mint volt... -
link78 #11930 Hát nagyon remélem, hogy azért mert bütykölik a szervert. -
Ronny #11929 megint nem megy -
link78 #11928 2006-11-11 - Jelenleg a régi rendszer lett visszaállítva, ebben nincsenek új rangok és fejlesztések! -
link78 #11927 A maki tökéletes.
Volt egy szerver újraindítás most olyan, mint régen remélem így is marad. -
rothfb #11926 Ilyenkor mindig jobb már a majom, mert kevesebben csatiznak hozzá, sokan alszanak. Viszont holnap nap közben és este megint meg fog halni. Minden nap ez van. -
link78 #11925 A MAKI lábadozik remélem nem időleges. -
Reyes #11924 Meggyógyult -
Reyes #11923 Kapcsolatban van az aszfalt, a végtelen trackerével, plusz néhány külföldi trackerrel, ahonnan töltögetek:S
Akkor mégis mi a gebasz? -
Ronny #11922 van egy olyan érzésem, hog y ezt már nbem fogja kiheverni a leállós oldal:( -
#11921 Nem tud a trackerhez kapcsolódni, vagy a tracker halt be, vagy az is lehet a szolgáltató tiltotta le. -
Reyes #11920 Sziasztok!
Miért írja ki nekem a uTorrent az összes torrentemre, hogy szétkapcsolt(időtúllépés), és mindegyik piros???
Passzív vagyok, nincs routerem, windows tűzfalam van, mikrohullámú a netem, eddig nem csinált ilyeneket.
PLS Help! -
#11919 újra jó a fán ragadt barátunk:D -
Thanatos #11918 jó volt benne egy kis piszkálódás is de nem csak az, az önkritikát tényleg jó tulajdonságnak tartom :) -
#11917 jol van na! akkor en ertem felre a szavaidat! :)
mostamtol love&peace... -
link78 #11916 Kicsit szar ez.
Nagyon örültem mikor nagy nehezen sikerült bejutnom a majomra, és most, hogy így haldoklik, úgy érzem, mintha egy régi barátomat veszíteném el.
R. I. P.
-
#11913 Többire sajnos nem! -
Thanatos #11912 istenem már a dicséretet se birod? :) -
#11911 Nekem van is! de mert egyszer hibazok vagy ketszer, mar nem kell egybol infantilis modon a nick nevemmel szorakozni.
ok poen, de ez már megint mi:
"...és tényleg találó a nick..." ??? -
liverpool123 #11910 bocs de nem akarok visszaolvasni a majomról tud v.ki új hirt? -
Thanatos #11909 izé, nem vagyok ygerek :P amugy emg megtisztelsz és tényleg találó a nick, ezt amugy bóknak szántam annó is, az önkritika fontos dolog :) -
#11908 igaz :D
azert, mert idokozben jutott eszembe a TT és mar nem szerkesztettem vissza!
koszi a valaszt! esetleg a masik harom kerdesre is tudnal valaszolni? -
#11907 Ez 4 kérdés volt :D
Bh-n pedig az energiatakarékos üzemód miatt nincs forum és a többi terhelő egyébb lehetőség viszont ami pozitívum, hogy visszatették a felső aránykijelzést és ami pozitívum, hogy pucolják adatbázist mert már csak 29e userük van :) viszont a csatlakozásuk ugyan annyi mint eddig is tehát nem értem miért van szükség erre az enregiatakarékos üzemódra!
ezek a forumok igen rosszul vannak megírva amik tényleg terhelnek elég sokat, de egykét finomhangolás és máris tökéletes! -
#11906 lehet, hogy szerencsétlenül mostanában lassabb torrentekhez csatlakozol.
Durvább esetben valami trójai eszi a sávszélességet... -
ryeti #11905 Hi!
Még viszonylag új vagyok és nem nagyon értek még a torrentekhez.
Miért van az hogy eddig tudtam normálian le/feltölteni, de egy ideje mindenem belassult (le és feltöltés is 10 kb alatt). Netem nem változott, ugyanazt a progit használom (Bitlord 1.1), beállításokon se változtattam semmit.
Letöltésenként max. 3-4 seed/peer-re tudok kapcsolódni, a többinél (több 100 db) "kapcsolat bontva" szerepel. Ez miért van? Nálam van a hiba?