36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Travelos
    #11939-re valaki?
  • Sanyix
    mikor nevezik át az aszfaltot need for speeddé? Gondolom azért nem állítják vissza a régit mert ez a cél.
  • Frosty01
    LOL hogy rohadna meg :D
    köszi
    már 1 hónapja van ez az átkozott problémám xD
    nem is gondoltam volna erre :D
  • Hellsing47
    nem használsz PeerGuardian-t???
    mert nálam az volt a hiba...ki kell kapcsolnom ahhoz hogy el tudjak kezdeni tölteni onnan vmit :D
  • Frosty01
    nem
  • Met
    nem kevés a slotod?
  • Frosty01
    miért csinálja azt a kliensem (bármelyik) hogy a bh-ról letöltött torrenteket el sem inditja? miközben az összes másik megy
  • Travelos
    szerintetek a kliensem miért csinál olyat, hogy teljesen rendszertelenül időtúllépés miatt szétkapcsolja a torrenteket, és ez nem függ a trackertől, mert mindig másikkal csinálja!?
  • DjDano
    de most komolyan 0.2/0.35 alatti törlés mennyi usert érintene? mert szerintem max 1-2 ezret... itt viszont minimum 5 ezres létaszámcsökkentés kellene
  • grebber
    Azért ez nagyon nagy kibaszás lenne legyen akkor 0.35 alatt!
  • Hellsing47
    még mindig nem az a gond hogy tul van terhelve a szerver(habár ezt szokta kirini)!mindössze 17%-os kihasználságon jár...

a szerver nincsen jol beállitva..pontosabban asszem az Apache!!

bár ahogy néztem visszaálltak a régi szerverre szal nem kéne hogy problémák legyenek!!

ez a 0.5-ös arány alatti userek törlése meg HÜLYESÉG!!
    ha már töröltetni kell akkor inkább 0.2 alatt...
    nem mindenkinek van olyan nete hogy tartani tudja az elfogadhato arányt!
  • DjDano
    én már a maki fórumon is megírtam, hogy a 0.5 arány alattiakat egyszerűen törölni kell és probléma megoldva
  • tobias88
    Maki
  • Agy Halott #11933
    hy! van olyan progi, amivel egy torrent fajl trackeret ki lehet cserélni és elmenteni?
    A jegyzetombbel nem muxik, hiaba irom at.
  • kulabácsi
    hát sajnos igaz:S
    csak azt nem tudom h minek rakták akkor be múltkor megint a meghívó küldést, ha még így sem megy az oldal, kb 2 hete használhatatlan:S
  • fifi
    ugyanolyan sz@r mint volt...
  • link78
    Hát nagyon remélem, hogy azért mert bütykölik a szervert.
  • Ronny
    megint nem megy
  • link78
    2006-11-11 - Jelenleg a régi rendszer lett visszaállítva, ebben nincsenek új rangok és fejlesztések!
  • link78
    A maki tökéletes.
    Volt egy szerver újraindítás most olyan, mint régen remélem így is marad.
  • rothfb
    Ilyenkor mindig jobb már a majom, mert kevesebben csatiznak hozzá, sokan alszanak. Viszont holnap nap közben és este megint meg fog halni. Minden nap ez van.
  • link78
    A MAKI lábadozik remélem nem időleges.
  • Reyes
    Meggyógyult
  • Reyes
    Kapcsolatban van az aszfalt, a végtelen trackerével, plusz néhány külföldi trackerrel, ahonnan töltögetek:S

Akkor mégis mi a gebasz?
  • Ronny
    van egy olyan érzésem, hog y ezt már nbem fogja kiheverni a leállós oldal:(
  • Pharaoh
    Nem tud a trackerhez kapcsolódni, vagy a tracker halt be, vagy az is lehet a szolgáltató tiltotta le.
  • Reyes
    Sziasztok!

Miért írja ki nekem a uTorrent az összes torrentemre, hogy szétkapcsolt(időtúllépés), és mindegyik piros???

Passzív vagyok, nincs routerem, windows tűzfalam van, mikrohullámú a netem, eddig nem csinált ilyeneket.

PLS Help!
  • bigfoot
    újra jó a fán ragadt barátunk:D
  • Thanatos
    jó volt benne egy kis piszkálódás is de nem csak az, az önkritikát tényleg jó tulajdonságnak tartom :)
  • Agy Halott #11917
    jol van na! akkor en ertem felre a szavaidat! :)
    mostamtol love&peace...
  • link78
    Kicsit szar ez.
    Nagyon örültem mikor nagy nehezen sikerült bejutnom a majomra, és most, hogy így haldoklik, úgy érzem, mintha egy régi barátomat veszíteném el.
    R. I. P.
  • Max7
    Többire sajnos nem!
  • Thanatos
    istenem már a dicséretet se birod? :)
  • Agy Halott #11911
    Nekem van is! de mert egyszer hibazok vagy ketszer, mar nem kell egybol infantilis modon a nick nevemmel szorakozni.

ok poen, de ez már megint mi:
    "...és tényleg találó a nick..." ???
  • liverpool123
    bocs de nem akarok visszaolvasni a majomról tud v.ki új hirt?
  • Thanatos
    izé, nem vagyok ygerek :P amugy emg megtisztelsz és tényleg találó a nick, ezt amugy bóknak szántam annó is, az önkritika fontos dolog :)
  • Agy Halott #11908
    igaz :D
    azert, mert idokozben jutott eszembe a TT és mar nem szerkesztettem vissza!

koszi a valaszt! esetleg a masik harom kerdesre is tudnal valaszolni?
  • Max7
    Ez 4 kérdés volt :D

Bh-n pedig az energiatakarékos üzemód miatt nincs forum és a többi terhelő egyébb lehetőség viszont ami pozitívum, hogy visszatették a felső aránykijelzést és ami pozitívum, hogy pucolják adatbázist mert már csak 29e userük van :) viszont a csatlakozásuk ugyan annyi mint eddig is tehát nem értem miért van szükség erre az enregiatakarékos üzemódra!

ezek a forumok igen rosszul vannak megírva amik tényleg terhelnek elég sokat, de egykét finomhangolás és máris tökéletes!
  • fifi
    lehet, hogy szerencsétlenül mostanában lassabb torrentekhez csatlakozol.
    Durvább esetben valami trójai eszi a sávszélességet...
  • ryeti
    Hi!

Még viszonylag új vagyok és nem nagyon értek még a torrentekhez.
    Miért van az hogy eddig tudtam normálian le/feltölteni, de egy ideje mindenem belassult (le és feltöltés is 10 kb alatt). Netem nem változott, ugyanazt a progit használom (Bitlord 1.1), beállításokon se változtattam semmit.
    Letöltésenként max. 3-4 seed/peer-re tudok kapcsolódni, a többinél (több 100 db) "kapcsolat bontva" szerepel. Ez miért van? Nálam van a hiba?