torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huzz a francba a gumiba.
uTorrent attól még gyengusz marad. Saját vélemény, de ha valakinek úgy tetszik, akkor fikázás...
szerintem ez mindenképpen fikázás, ha nem sorolod fel azt a csomó dolgot 😊
Nieleen
DE csinálhatnánk itt egy barátságosabb fórumot is akár.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
na szep.
Ide írogathatunk bármit, akkor is lehetetlen egyeseknek megfelelni vele. Milyen topicot szeretnétek, mirõl legyen szó benne? Csak mert valahogy mindig ez a vége...
Nieleen
De ezeken kívül is van egy rakás kliens (Rufus, TorrentFlux stb.), ki tudja, tán tudnának valami meglepetést okozni tudásban, csak nem próbálta még senki.
ennek fenyeben , tulzas , amit irtal az elso hszedben:
"uTorrent egy minimálprogram, tele kompromisszumokkal, éppen ezért csomó fontos dologra nincs, nem is lehet és nem is tud tekintettel lenni. (ezeket Azureusban pl. mind magad tudod beállítgatni)"
egyetlen peldat tudtal hozni, ami a juzerek 99,99999% nem erinti.
mi a kulonbseg a te szolgaltatod portovabbitasa es az en routerem portotvabbitas kozt?
A különbség nyilván nem ennyi, csak példákat mondtam, de tanulmányt nem fogok írni a kliensekrõl. 😊 Valami olyasmit szokták csinálni hozzáértõbbek és azért nem szokott vitás lenni az Azureus elsõsége.
Ja, kapcsolat limitet már az nLite-tal fel szoktam emelni. Tudom, hogy érdemes.
Nem emléxem, hogy van-e Azuban ilyen opció, de nekem nagyon tetszik a utorrentben, hogy 2 feltöltési sebesség korlátot lehet megadni. Egyiket arra az esetre ha letöltök, másikat meg csak seed esetére.
Más:
Mekkora is az azu? nincs most a gépemen, de úgy rémlik, hogy kb 2 MB-tal nagyobb. Mindössze ennyi különbségre futotta 2 megából? 😄
Nieleen
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Kb. nekem használhatatlan az uTorrent ilyen körülmények közt, de biztos van, akinek azért még bejön.
130 kbyte-ba és az uTorrent koncepciójába viszont soha nem fog beleférni a minden körülmény közt optimális mûködés, ezt nem nehéz észrevenni.
pls ajánljatok nekem valami jo torrent szájtot ahol van sokminden és regelni is lehet
thx
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
Szóval nem is arra van, hogy versenyezzen vagy jobb legyen egy komoly kliensnél. Helyén kéne kezelni, mert nem érdemel annyit, mint amennyire ajnározzák mindenhol.
Nemis értem minek kell a másik klienst fikázni, nekem ez jött be a legjobban mert ezt tudom a legrészletesebben konfogolni, de attól még nem macerálom azt aki mást használ hiszen én is kipróbáltam õket tapasztalatszerzés céljából. pont
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
thx
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
azt mondták nekem a skylineon hogy a botcomet szar és használjak utorrentet.
na most ha seedelek vagy töltök nem írja ki a skylineon hogy seedelnék vagy töltenék. miért van ez?
azt selytem, hogy azért van mert:
2 gépen van megosztva a net egy SMC routerral és mind a két gépen használjuk az endless-skylinet. egyszer az én feltöltésemet nem látja az oldal, egyszer az öcsémét.
Segítsen valaki mert aztán WARNT
fogok kapni...Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Valaki aki használ BitComet programot,nemtudja miért van az hogy most töltök egy paul oakenfold dvd-t és kiirja a mérethez hogy 2.08GB(3.70G😎 és a letöltés nevének az elejére odarakott egy piros x-et,de tölti tovább. Hibásan fogja letölteni? Vagy csak valami méretbeli hibára utal? Potyán nem akarok 4 gigát letölteni. 😊 Nemtudjátok mit jelent ez a piros X?