36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#12071 Tűzfalon ki van engedve a port amit az utorrent használ? -
Reyes #12070 Na jó, a feltöltés megy rendesen, de a letöltés tényleg csak ilyen 5-10 k, pedig van bőven seeder:S -
Reyes #12069 Egy kis segítség kéne nekem is:S
Már korábban írtam, hogy hogy aszfalton, végtelenen, de még a publikus torrenteken is ha töltök le, akkor piros lesz a nyíl:S--->szétkapcsolt(időtúllépés)
Azt kérdezném, hogy ennek mi lehet az oka?
Mikrohullámú netem van, windows sp2-es tűzfallal, uTorrent1.6-tal 1Mbit/1Mbit nettel.
A le/feltöltés megyeget, de az is ilyen 0-10 k-val max:S
Esetleg a szolgáltatóm bvaszott ki a torrentezőkkel, vagy mi van? -
#12068 A So..rion oldallal tudja valaki mi van? Nem tudok belépni, hogy rossz a jelszó. de új jelszót napok óta nem küld az emlékeztető. Beregeltem megint, de a megerősitő mail se jon meg. -
liverpool123 #12067 10 seed 8 peer -
#12066 semmi!! attól függ h mennyi a seeder, és h mennyivel udnak ők feltölteni...kevesebben csatlakoznak hozzád ennyi -
liverpool123 #12065 cső mindekinek anno lehúztam egy dvd flmet és miközben szedtem kb 10 kb al
ment felfelé is most meg amikor lejött má ilyen 2-3 kb/s al jön valaki meg tudná mondani hogy mi erre az orvosság? kb 15 kb al kéne jönnie -
#12064 van! -
#12063 Szasztok!van itt valaki aki bevan regisztrálva a legnagyobb magyar sorozatletöltő torrent oldalra? -
#12062 Visszaszívtam! -
#12061 Hali!
Banánzabálónál nem akar seed-elni semmi se. -
#12060 talán az új stargate rész bemutatója???? -
#12059 Lebukik az oldal -
#12058 eljönnek az ufo-k :) -
#12057 vki meg tudná mondani h a sorozatos oldalon az az óra miért számol vissza??
ha letelik az idő itt a világvége??:DDDDDDDDD -
#12056 És ismét előjön az hogy a letöltési sebesség nem a klienstől függ! Olvas vissza keresd a Peer To Peer hozzászólásom! -
saba30 #12055 kicsit más téma: a flashget 1.8 beta is kapott torrent támogatást, kinézetre nagyon fapados, memot eszik, procit nem, viszont nekem eddig a leggyorsabb kliens, igaz csak 3 órás tapasztalatom van vele. hangsúlyozom NEM privát (publikus, DHT) torrenteket a max sebbeség 90%-val tölt, nekem a mikro ezt kb 50-60%-on töltötte. 2 MB/s -es az ADSL-em. -
#12054 Haladás monkey már kiirja hogy nagy a terheltség! A törlés meg akkor sem demokratikus lenne! Amint már említettem 0.3 volt a szabályban akkor azt kell tartani! És ha modosítanak akkor legalább 2-3 hét haladékot kell adni mert mondjuk 100giga letöltésnél és 30 giga feltöltésnél nehéz hirtelen 20 gigát felnyomni! -
#12053 Jsah jó van, azt hittem... -
#12052 eddig is megjegyezte!!!
az h nincs kiírva nem jelent semmit... -
#12051 Banán zabálón érdemes seed-elni? Megjegyzi ilyenkor az arányomat? -
#12050 nah hát akkor csak kiderűl h egyre gondolunk, csak nagyon szélsőségesen beszéltünk a dologról:DDDD -
#12049 Én se mondtam, hogy lehetetlen.
Igen 0,7 körül lehet tartani. És 0,5 alá tényleg a nagyívű belesz@rással lehet csak levinni az arányt. Azért ezt sem nehéz elérni -
#12048 énsem azt mondtam h ilyen kell h legyen mindenkinek, csak azzal nem értek egyet h színte lehetetlen elérni, mert én nem figyeltem oda soha h mennyit seedelek, az oké h éjjel nappal megy a gépem, de bátyám használja a szaros dc-t, az is eszik a feltöltésből + vagy 4 oldalon vok még regelve, és mindenhol 1-es fölötti az arányom, kívéve betonon, de ott is 0.7....szal azért nagyon kis odafigyeléssel simán lehet egy 0.7-0.8-as arányt tartani.... -
#12047 Nem kell ironizálnod!
Én az átlagról beszélek. Mindenkinek nem lehet 1,3-as aránya!
Esetetben, ha mindenki, aki tőled lechelt szépen visszaseedelte volna legalább 0,8-ra, akkor neked nem lenne 1,3.
A te sebességeddel (aminél a feltöltés: 256 KBit/s vagyis 32 Kbyte/s) a 90GB-ot kb 104 óra alatt tudod leszedni (full sebességgel). A 90Gb 1,3-szorosát kb. 1065 óra folyamatos, teljes sebességű seedeléssel éred el.
De ugye eltekinthetünk a teljes feltöltési sebességtől, hisz azt eleve visszaszabályozzuk a kliensben.
Szal ezeket az időpaaramétereket (és hozzá az ideális sebességeket) nem sokan tudják tartani!
Amúgy, kélek olvasd el a teljes hozzászólásomat az utolsó mondatig. És, ha úgy érzed nyugodtan vedd magadra is! -
#12046 hát akkor én nem is értem h hogy lehet 1.3 as arányom 90giga letöltés mellett, egy átlagos 2Mbites nettel:S
biztos vmit rosszúl csinálok..... -
#12045 Ez az. Végre vkinek feltűnt, hogy nem lehet mindekinek 1 az aránya. De még meg sem közelítheti az 1-et. Pont ez a torrent lényege: több embertől töltöm le az én egy egész anyagomat.
Ha pl. fent van 5 peer, akkor átlagban mindegyiknek 0,2-es arányt csinálok azzal, hogy én 1-et töltök le. Ahhoz, hogy mind az 5 ember 1-es arányt csináljon, 5 ember kell, hogy töltsön tűlük. De ez az öt leecher, egymástól is elkezd tölteni, tehát nem fogják összehozni az 1-es arányt az 5 seedelőnek.
A kiemelkedően magas arányú userek pont a nagyon szar arányúak révén "szerezték" arányukat.
Szal, egy jól működő torrent közösségben ha 0,5-ös az átlag az jónak mondható.
Erre akár egy matematikus jó kis modelleket és képleteket dolgozhatna ki!
Megjegyzem: vannak akik, úgy szerezték a jó arányukat, hogy éjt-nappalá téve hónapokon át seedeltek. Tiszteletem nekik! -
#12044 beszerzés nem beszerelés -
rothfb #12043 A majom beindult, mint állat! :-) Hajráá Majom!!! -
rakodo #12042 Nekem most a maom nagyon megy -
#12041 hát sztem pénz pénz és pénz a kulcsa a dolognak... -
#12040 Nalátod akkor márcsak tyúként kell viselkedni! Ülni kell a tolyásainkon és várni! :) Bár azt nem értem hogy mi tart ennyi ideig egy server beszerelésén mert nálam kb 20 perc kell egy server összerakásához kb 1 óra a megfelelő rendszer feltelepítéséhez és kb 2-3 óra beüzemelni a bixben szal nem értem miért kell heteket várni a severre de ez már kulisszatitok :) -
#12039 főoldalon kiírás: "2006-11-20 - Sajnos kiderült, hogy ez a szerver nem megfelelő az oldal rendes futtatásához, folyamatban van egy normál szerver beszerzése, ezért mindenkitől elnézést és még egy kis türelmet kérünk. Köszönjük!" -
#12038 Nem tudom hogy most milyen vasmag van a majom alatt de elsőnek ha nem tudnak servert szerezni akkor nekik is kicsit modosítani kéne a forráskodot legalább úgy mint a bithumen (bizonyos fiunkciókat ki kéne venni mint pl forum de úgy kökeményen adatbázisből is!) De mondom leginkább egy új server tenne jót a majomparádénak mert nem visszafejlődni akarnak hanem előre! -
#12037 -
#12036 Ha diktatórikus uton eldöntesz valamit hagyni kell időt hogy az új szabáléyokank eleget tegyenek az userek viszont erre nincs lehetőség! Nem lenne korrekt ha 0.5-ös userekig törölnének mert nem ez volt a szabály! Amúgy megin olyan okos vagy és tudod hogy az userek terhelnek és nem az általuk létrehozott kapcsolat!
Akkor egy kis felvilágosítás! Elöbb utóbb ha kibasznak 5e usert 10e kapcsolattal lessz kevesebb kb amit a server úgyahogy elbírna! De idővel ugyan annyi user mégtöbb kapcsolatot létesítene! (seedelés vagy leechelés) Ez ugyan oda vezetne és lehetne törölni 0.8-ig az usereket!
Már csak azt kérem hogy azt magyarázd emg hogy egy zárt közöségben hogy lehet mindenkinek 1 fölött az aránya?
Megoldás az lenne ha kapnának egy strapabíróbb servert! -
#12035 szvsz teljesen értelmetlen itt írogatni, mert nem lesz tőle jobb, nem rajtunk múlik, ha megoldják megoldják, ha nem nem:(
nekem a kedvenc oldalam volt, de már meg sem próbálok belépni, úgyis szólnak spanok ha jó lesz rendesen, addig meg nem is seedelek..... -
#12034 és ezt mire alapozod? mennyirte látsz bele az elméleti ill. technikai háttérbe? miből gondolod, hogy ettől jó lenne, vagy csak ettől lenne jó?
-
#12033 Én csak ismételni tudom magam, brutális usertörlés kéne... 0.5 arány alattiakat kapásból DEL(persze azokat akik legalább 1 hónapja regeltek)
20-22 ezer user megfelelő lenne, a szerver is elbírná !!!! -
#12032 Én is csak tippelek, de mögöttem fél év gyakorlat is van és bizonyos dolgokból tudok következtetni!