torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rendszeresen vannak törlések az oldalakon és utána lehet regelni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
1 kilobytera limitalod a feltoltest peldaul.
sziasztok egy kerdes letezik olyan torrent kliens amivel en tudok letolteni de tolem pl nem tudnak tolteni mert limitalt a kimeno adatom es ha tulepem akkor letiltanak 😞
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nagyon jó ez a torrent ,csak sehova nem lehet regelni <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
várhatok amíg vmi normális oldalra lehet megint regelni 1-2 év <#shakehead>#shakehead>
várhatok amíg vmi normális oldalra lehet megint regelni 1-2 év <#shakehead>#shakehead>
Hali
érdeklõdnék azután hogymiért nem sikerül regisztrálnom az endlessre kaptam két megívót is már de mindíg azt irja reg-nél hogy adjak meg érvényes mail címet!
Dehát érvényes!!
A két meghívó különbözõ címre jött és egyikkel se megy ugyanaz mind a kettõ!
Mit csinálok rosszul?
Köszi
érdeklõdnék azután hogymiért nem sikerül regisztrálnom az endlessre kaptam két megívót is már de mindíg azt irja reg-nél hogy adjak meg érvényes mail címet!
Dehát érvényes!!
A két meghívó különbözõ címre jött és egyikkel se megy ugyanaz mind a kettõ!
Mit csinálok rosszul?
Köszi
ismerem de baseball-ból nagyon kevés van.... Azt hittem van valami nagyobb oldal ami ezzel foglalkozik 😞
a csrss.exe nem engedi futtatni.mit tegyek? valami dr watson hiba utáni keresõt akar elindítani a tûzfalam <#zavart2>#zavart2>
utálom ezt az egészet(windows)
linux alatt lehet torrentezni?
utálom ezt az egészet(windows)
linux alatt lehet torrentezni?
állítólag ha a torrentet visszatöltöd akkor újra indul
de nem biztos
de nem biztos
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Üdv!
ha arra kattintok hogy feladat és adat törlése akkor az már nem tom visszaállítani mert velem ez történt 😞
ha arra kattintok hogy feladat és adat törlése akkor az már nem tom visszaállítani mert velem ez történt 😞
REAL MADRID
www.torrentspy.com
www.torrentspy.com
ezeken nagyon sok van
írd be a keresõbe mit akarsz majd várj
www.torrentspy.com
ezeken nagyon sok van
írd be a keresõbe mit akarsz majd várj
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Persze, énsem arra gondoltam, hogy azert a legjobb, mert nagyon bonyolult!
Te melyikre esküszöl?
Te melyikre esküszöl?
foci mindenmennyiségben, nba!!! baseball, extreme sport
REAL MADRID
Megjelent az új Azureus v2.4.0.0
itt nézzd meg a routerd konfigurálását: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
Vki nem tud olyan torrent oldalt ami csak sporttal foglalkozik?
Torrent listát néztem de ott semmi!
Torrent listát néztem de ott semmi!
REAL MADRID
Hi
Sürgõs segítség kellene nékem.
Az a problem, hogy hogy tudom a Demon által is felismrhetõvé tenni a .B5I és .B5T kiterjesztést.
Nagggyon megköszönném.
Sürgõs segítség kellene nékem.
Az a problem, hogy hogy tudom a Demon által is felismrhetõvé tenni a .B5I és .B5T kiterjesztést.
Nagggyon megköszönném.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Ha lassuak a seederek akkor a fejed tetejére is állhatsz nem lesz gyorsabb😊
nekem is van amikor 10-zel jön le az anyag,de azért mert nincsenek seederek elegen meg leecerek vagy mittomén.vagy (és) lehet olyantól tõltesz akinek kicsi netkapcsolata van.
minenki mondja h neki 120k körül tölt hát az mondja el nekem is h mit csinált!
gyerekek mindent megpróbáltam de a letöltésem nem ugrik max 15k fölé...:S van routerem de nem tom hol vannak a beállításai vki segítsen pls!thx
Elvileg igen.
Megnyitod a torrent file-t vele és a letöltés helyének megadod neki a már félig leszedettet. Aztán nemtudom😊 Azureus folytatta símán, Bitcometben lehet választani folytatni akarod e vagy elölrõl kezdeni, uTorrent folytatja automatikusan.
Megnyitod a torrent file-t vele és a letöltés helyének megadod neki a már félig leszedettet. Aztán nemtudom😊 Azureus folytatta símán, Bitcometben lehet választani folytatni akarod e vagy elölrõl kezdeni, uTorrent folytatja automatikusan.
fog, de ki is húzhatod a hálókábelt arra az idõre vagy csökkentett mód hálózat nélkül indítod
és ha felrakok egy új torrent klienst azzal tudom folytatni a mostani letöltésemet?
mikrotorrent
Szerintetek meik a legjobb klien?
Én azureust használok és nem rossz, sõt, csak nagyon eszi a ramot 😞
Tudnátok ajánlani vmit?
Én azureust használok és nem rossz, sõt, csak nagyon eszi a ramot 😞
Tudnátok ajánlani vmit?
köszi a segítséget!
A vírusírtó (Nod32) és spyware keresõ sem találta meg (zonealarm antispyware)!
😞
majd lesz valami
A vírusírtó (Nod32) és spyware keresõ sem találta meg (zonealarm antispyware)!
😞
majd lesz valami
nem biztos, hogy a legbonyolultabb a legjobb, de az outpost tényleg jó...hogy a legjobb e nemtom
Bazinga!
a dht -nek az a lényege, hogy nem igényel központi trackert, hanem a kliensek egymás közt el tudják intézni a dolgot...ergo le tudod tölteni így is hiába a tracker szerint dead torrent
Bazinga!
Tegnap ota OUTPOST PRO-ot használok, hát mit mondjak nem gyenge a progi! Beallitasoknal mire rajotem, hogy normalisan fusson az uTorrent meg a dc... kemeny ... és ebbol kifolyólag lehet, hogy a legjobb?
Ezt nem igazán értem. (Sry, de nem ástam bele magam a torrentbe ennyire.)
Készforrás van, ergo le kéne jönnie teljesen, de ugyanakkor mégsem?
Mert ha nincs esély, akkor inkább törlöm, mert a BG majdnem 6 giga, és eddig csak 400 megát töltött le (rohadt lassan)...
Készforrás van, ergo le kéne jönnie teljesen, de ugyanakkor mégsem?
Mert ha nincs esély, akkor inkább törlöm, mert a BG majdnem 6 giga, és eddig csak 400 megát töltött le (rohadt lassan)...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
bocs kerdesert..biztos volt is mar..meg megodlas is..de akkor is felteszem!😄 aaz mert van h kivan jelolve vmi es van 2000 seeder ,meg kb 4000% os az elorhetosege a file nak de rohattul nem toltodik megsem!?!?szenben az 2-3 seederes alig 100% os file okkal szemben..??!?!kosz. bocs..
lehet a trackeren már nincs rajta a torrent de dht -n ugyanugy jön...sztem töltsd tovább, van rá esély hogy készlegyen
Bazinga!
Éppen a BG-t töltöm Azureussal. A tracker-re írja: Hiba (dead torrent); ugyanakkor normálisan, folyamatosan tölt.
Ez mit jelent? Felejtsem el, és töröljem a torrentet? :o
Ez mit jelent? Felejtsem el, és töröljem a torrentet? :o
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
ha nem engedi leállítani a folyamatok közül akkor csökkentett módban próbáld
majd uninstall, viruskergetés, trójai kergetés majd más torrent kliens telepítése
majd uninstall, viruskergetés, trójai kergetés majd más torrent kliens telepítése