36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• otrosinka
    mininován és társain próbáltad már?
  • Agy Halott #12112
    Miert nem regelsz vissza?
    vagy mar zartak megint a reget?
  • precision
    ha a nevét leírod, és azt beírod a googlebe fél másodperc alatt megvan a cím...
    de már belefáradtam, hogy mindig erre figyeljek, ugyis a többség lesz*rja mi van kiírva a bannerben...
  • fifi
    oké
    köszönjük!
  • daxan
    Nem értem ezt: "Nem léteznek magyar trackerek,ezért a nevüket/címüket se írd le!". Ez végülis mit takar? Amúgy meg hülyeség, hogy nem lehet leírni a nevét az oldalnak. Max a címét ne lehessen leírni.
  • moon21
    tényleg az volt a gond!
    köszi mégegyszer! :)
  • Ronny
    megint lehalt a maki
  • thomasthomas
    amit beszurtam képet az az egy a furcsa..
  • thomasthomas
    Hi!
    letöltöttem nemrég a bittorrent,utorrent programot, de egyikkel sem megy a letöltés....Zone alarmom van és norton a gépemen, mind a kettőt bezártam de el se indul a letöltés....ha csak valamit letöltök a netről akkor 120K így pedig semmi......megmondaná valaki hogy ez miért van?
  • moon21
    köszi a választ!
    mindjárt kipróbálom!
  • mellon
    Szia.
    Valószínüleg az Outpost tűzfal a lúdas. Az általad említett oldal főoldalán le van írva a megoldás.
  • Met
    szomszéd kiskölök, osztálytárs stb. ha ilyenek nincsenek akkor rendszeresen látogatod az oldalakat hátha az egyiken lehet újra regelni
  • Tsippsy2
    "Az ipéd ***.**.*.* már használatban van."
    Ilyenkor mi a sz*** tudok csinálni!!!!!!!!
    Ez mit akar jelenteni, mások szivítnak, vagy mi? Ki a szemét meri használni az IP-m és én hogy tom megváltoztatni, a külső mszkot, ha mások ezek szerint képesek az enyémre....
    A k*** anyukat!
  • moon21
    valaki légyszi segitsen: #12088 !!
  • zoy11
    Nos,tisztázni kéne egy két dolgot talán a makival kapcsolatban,mert itt úgylátom téves eszmék láttak napvilágot.

Először is.ez egy privát oldal,azaz nem regelős oldal szándékosan,hanem csak meghivóval lehet bejutni.
    Tehát amikor Téged vagy valakit/bárkit meghivnak ide az a legkevesebb,hogy elolvassa a szabályokat és tudámul veszi.
    másodszorra nem kötekszik,hogy igy ugy amugy miért nem megy ez meg az meg amaz.
    Ezt a tulajdonos hobby szinten állt neki anno megcsinálni és nem anyagi megfontoltságból,mint sok más oldal.Tehát ,ha nem megy valami annak oka van.Igen rosz a szerver mert kicsi,azaz nem elég ennyi embert kiszolgálni.Folyamatban van egy másik beszerzése,de mivel ez saját zsebből megy nem olyan hamari dolog.
    Harmadjára.Téves eszmék azok,hogy sok pénz folyik be az oldalra.Egy közel ezer forintos smsből szűken a harmada folyik be.
    És ugye van a négy banner.:-DAz majdnem annyi,mint amit lentebb lehet látni egy hszben.
    Tehát ez a befolyt összeg jóformán egy elenyésző részét fedezi az oldal működésének.
    Sokadjára.NEM a fejlesztések miatt nem megy a maki,hanem az miatt mert,mint már feljebb emlitettem a szerver gép kisteljesitményű.A meghivás pedig azért volt,mert a felső határ a csillagos ég....

Nagyjából ennyi.

Elégedjünk jelenleg meg azzal,hogy a Light Edition verzió megy több-kevesebb sikerrel.
    Reméljük a legjobbakat és sok türelmet Mindenkitől!

bye

zoy
  • Pharaoh
    Igen, az inaktív felhaszmálókat törlik a legtöbb helyen.
  • hunbasser
    :S
    hát "végtelenen" meg majmon vagyok regelve,és ebből a releaseből csak ez van :S
    szal vagy várok,vagy vmelyik másik oldalon rábukkanok ugyanerre.
    esetleg ti nem tudjátok,h hol lehet még? :) 655 mb
  • kirol
    Pre... ról 1,4-es aránnyal miért töröltek?
    Igaz, nem léptem be egy ideje, de ez már elég ok?
  • otrosinka
    Off:
    A torrent-et véleményem szerint ingyenes adatszerzésre ötlötték ki.....
    A Warezen szok fizetni....
    Tehát az elképzelés jó, de nem fizet aki csk torrentezik, tehát minek küldjön pézt.............
    Sry, de ezt bebuktad.....

ja: " Nem léteznek magyar trackerek, ezért ........"

eln az offolásért mindenkitől......
  • David01
    Senki sem olyan hülye hogy felmennyen az oldaladra és küldjön egy sms-t nemtom mennyiert hogy letöltsön egy-két játékot. Ugyanazt letöltheti torrentről teljesen ingyen. Márpedig aki egy torrent topicba benéz az valószínűleg torrentről is tölt mindent. Nem pedig a te szar oldaladról. Hidd el, innen senki se fog regelni hozzad. Feleslegesen reklámozol itt.
  • Thanatos
    milyen? és ennek miköze ahoz hogy pofátlanul reklámozod a szaros tucatoldalad?
  • jakewyler
    mert nincs másik ilyen topic,barom...
  • Thanatos
    ha nem kéne akkor mirét teszed? barom...
  • moon21
    hello!
    a "végtelen" oldallal van mostanában gondom. az Azureus azt irja ki, amikor a track-kerhez csatlakozik, hogy Connection refused: connect.
    az uTorrent is ilyesmit, meg 404-es hibát. a Bitcomet meg Connection Error: 0 -t ir, meg Zero length response-t. De van amikor egy kis idő után kap egy-két peert, de a trackkerhez azután se tud csatlakozni.
    nem tudja valaki, hogy ez miért van??
  • otrosinka
    jaja...nekem iss bejött párszor...
  • hunbasser
    tehát arra gondolsz,h keressem meg ugyanezt a releast más torrent oldalon?
  • Met
    mivel szeletekre osztja fel a kliens a fileokat nem valószinű, hogy csak a stáblista hiányzik (szerintem)
    várj pár napot hátha jön seed, esetleg kérd az oldal fórumában vagy nézd meg más oldalakon hátha onnan tudod folytatni
  • hunbasser
    most szedem a számomra egyik legkedvesebb filmet,az apafejet :)
    csak ott a bibi,h 94,6 %-nál megállt,és azóta senki nem képes seedelni :( mindenesetre az vigasztal,h lehetséges,h a fennmaradó rész már csak a stáblista lenne,és az lenne a kérdésem,h megoldható lenne-e,h a befejezetlen videóból varázsoljak rendes videót,amit le tudok játszani,és ki tudok írni dvd-ként?
    előre is köszönöm
  • tomo
    belehuzod az ikonjat az inditopultba
  • tobias88
    hell, az új azureust hogy tudom beállítani hogy a windows indulásakor elinduljon ő is?? nem találom!
  • Agy Halott #12081
    Naná, de nehogy mar en irjak neki, ha kell, akkor ugy is jelentkezik.
  • precision
    privát üzenet is létezik
  • Agy Halott #12079
    én 3 oldalt tudok mondani, ami nagyon jo, bar ide nem irhatom a cimet.
  • Max7
    Vannak torrent oldalak ahol lehet kérni! kérj!
  • 12346
    halihajó^^

létezik konzolokra specializálódott torrent oldal?:) fáj a fogam pár régebbi ps2/box játékra, de vagy nagyon nehéz, vagy lehetetlen beszerválni őket.

választ előre is köszi:)
  • Max7
    Mindent ki lehet kerülni még a tiltásokat is csak tudni kell a módját hogy hogy álcázd egy adot program porthasználatát! Amúgy meg meg kell nézni a netszerződésed hogy van-e benne valami korláttozás és perrel fenyegetőzni ha nincs!
  • Hellsing47
    nekem is mikrohullámú ráadásul tudja is a szolgáltato hogy torrentezem

nálam csak a feltöltéssel volt a gond még a nyáron de egy winfos reinstall segitett :DD
  • Reyes
    Akkor basszák meg:)

Makdnem egy évig nem volt baj, de most hirtelen az lett...
  • tomo
    mikros szolgaltatok nehezen viselika torrentezoket, es megteszik a megflelo lepeseket a visszaszoritasukra. ( ha van egy csop eszuk )
  • Reyes
    Ha eddig normálisan ment, akkor valszeg igen.:-/