36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Max7
    Vanak oldalak ahol jutalmazzák a feltöltést! olyan oldalaon szoktak kérni!
  • Sanyix
    Dejó írtam nekik egy kis üzenetet :)
  • 12346
    kösz^^ a kérés önmagában nem jelenti az esetleges megvalósulást is. annyi hülyeséget kérnek, hogy elvész az az 1-2 értelmes kérés, amit néha látni.
  • Programvadász
    Mére hova írjam be...?
  • stp4trick
    regeltem más néven, ott is ez a hiba, ugyanaz az IP, viszont a hálózatunkon nincs ilyen IP sehol, hoppoltatni meg nem tudtam, és más is írta, hogy uez a hiba más IP címmel

de hónapokon át működött, miért egyik napról a másikra? meg ált az ilyeneket kiírják infoba
  • PíszLávJuniti
    Esetleg a trackeren IP tartomány korlátozás van, és nem esel bele ( pl chello-s oldal)
    Vagy ellopták a passkey-ed, és más IPvel már töltenek ?
  • Thanatos
    rossz topic
  • Programvadász
    RACE - The Official WTCC Game Nem tudjátok hogy honan tölthető le ez a game teljes verzióban?http://www.race-game.org/
  • stp4trick
    Én az egyik oldalról egy ilyen hibaüzit kapok:
    Unrecognized host (xx.xxx.xxxx.xxx IP) please login/or sign up
    Na most hónapok óta az oldalon vagyok, be is vagyok jelentkezve, és az IP cím sem stimmel.
    Ilyenkor mi van?
  • GregSB
    [URL=http://torrentfreak.com/the-last-man-on-earth-free-and-legal-on-bittorrent/]Ingyen és legálisan letölthető a "The Last Man on Earth" c. 1964-es film a bittorrentről.[/URL]

:D
  • thomasthomas
    hi

na most akkor igen vagy nem?
    ha pedig senki se tölti azt a programot amit én , akkor nekem miért nem megy?mit kell tenni?várni?
  • PíszLávJuniti
    sok mindent nem értesz még :|
  • fifi
    ???
    ne haragudj, de ezt miből következtetted ki?
  • thomasthomas
    ok.....még csak nemrég ismertem meg ezt az egyészet, ezért az lenne a kérdésem, hogy amit a torrentről letöltök az nem shareware hanem akármeddig használhatom?
  • tomo
    probalkozz winrar ral az jobb panelben kiirja a megjegyzeseket amikben altalaban leirjak melyik oldalrol szarmazik a cucc, es oda menj el szepen, es keresd meg a jelszot.

vagy ahonnet a torrent filet szedted nezd meg a hozzaszolasokat

vagy keress ra keresove isohunt.com torrentspy.com es az otta ni hszekben keresd a jelszot.

• streetracer
    2 Mbites netem van, most emelték meg 1-ről 2-re. Eddig utorrentet használtam, ahhoz, hogy fullal tudjak tölteni eddig 8 kb/sec-es feltöltést kellett rajta beállítanom, hogy ne korlátozzon automatikusan. Na viszont most, hogy megemelték, bármennyire is állítom, nem akar teljes sebesség letöltődni semmi, pedig olyan trackerről szedem, ahova csak Uploaderek rakhatnak fel torrenteket. Azureussal nincs ilyen problémám, beállítom a legkisebbre 5kb/sec-re a feltöltést és teljes sávszélességgel tölt, viszont nagyon nagy a rendszerkövetelménye. Tehát a kérdés a következő: 2mbites netnél mennyire kell állítani a feltöltési sebességet uTorrentben ahhoz, hogy ne korlátozzon a progi magától?
    Köszi!
  • thomasthomas
    lejöttek nálam a rar fájlok, de sajnos mind jelszavasak...ezzel próbáltam megfejteni(Advanced RAR Password Recovery 1.20), de sajnos ezt írja ki:

magyarul nincs elég memória....nem tudna valaki kisebb gépigényű programot?esetleg vmit rosszul fordítanék?
    a konfig:
    PII 350MHz
    256MB DDR
  • Max7
    Aszfalton ki is van irva aszem hogy ha nem az ott leirt nevekről lépsz be akkor az accountod kockáztatod!
  • Agy Halott #12136
    LOL
    ez pont olyan, mint a következő:

http://"magyaraszfalt".extra.hu

ennek sajnos nagyon sokan bedolnek, bar en csak sajat linkrol lepek be ilyen helyekre!
  • Max7
    Jah csak addig leszednek pár gigát és nem a pass a lényeg hanem a passhash amit sokan azt sem tudják hogyan kell modosítani! Leszedik az összes torent fájlt és utánna be sem lépnek!
  • Hellsing47
    de végülis könnyen ki tudsz utána velük szúrni..kérsz egy jelszo emlékeztetöt és utána ujra betudsz lépni :)
  • Pharaoh
    Az egész csak arra megy ki, hogy megszerezzék az accokat
  • Met
    kipróbáltam
    Felhasználó: vérfertőzésre biztattam őket
    Pass: egymáson végezzenek orális szexet

mindjárt megnézem az arányomat:DDDDDDDDDDD
  • Max7
    Jah müködik beirod a felhasználóneved meg a jelszavad amit az oldal ment egy txt álományba vagy egy mysql adatbázisba majd belépnek a neveddel megváltoztatják a jelszót és töltenek lefelé a nevedben!
  • Max7
    Ilyet ne írj be mert a sok hülye kipróbálja!
  • kulabácsi
    dejó ez működik is?? mert sztem úgyis kiszűrik, és legalább ki lesznek szorva a csalók az oldalakról:D
    használjátok egészséggel...
  • thomasthomas
    most se indul....a seed 18.....
  • Pharaoh
    Ha nics seed nincs kitől letölteni.
    A passt esetleg ahonnan a torrentet letöltötted onnan tudod megkérdezni vaqy megnézni.
  • thomasthomas
    na lejött....jelszót kér a kicsomagolásnál...vki tud segíteni, hol tudhatnám meg mi az?
  • thomasthomas
    legalábbis az ujabbnál már nincsenek..
  • thomasthomas
    nincsenek....miért, akkor mit kell tenni?
  • thomasthomas
    voltak....de miután letöltöttem, jöt volna a következő, de megint nem működik...
  • PíszLávJuniti

letezik oldal, ahol ritkabb, muvesz filmek vannak fent ?
  • Serpa
    vannak egyáltalán seederek/peerek?

elérhetőségből arra következtetek, h nincsenek.
  • thomasthomas
    ki, de én így csinálom:Zone alarm, és nortonom van...mind a 2-öt bezárom ugy se megy...
  • moon21
    a tűzfaladban kiengedted?
  • thomasthomas
    nyomogatom hogy véletlenszerű már 3 perce, de egyik se jó....
  • Max7
    Olvass vissza és keresd a hozzászólásaimat!
  • spongya
    Valaki meg tudná mondani hogy hogy lehet torrent oldalt létrehozni. Csak egy kissebb fajtát. Vagy van-e valahol valamilyen torrent oldal séma vagy mi mert sztem a bithumen, revolution, meg a majomparádé is ilyen séma lehet. előre is kösz.
  • otrosinka
    Van benne oly beállítás h sebességkalauz, + nézd meg mely portot használod és változtasd meg.....
    Nekem így jó lett.......