torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
a soulseek meg egy masik p2p rendszer zenekre kihegyezve.
a torrent nem alkalmas regi cuccok megtalalasara. ezek pedig ebben jok. foleg az eMule.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hala Madrid!
Steam Nick: adakiller
Segítségeteket kérem és ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza.
Három napja szívok egy problémával és nem találom a megoldást:
Adott egy torrent fájl, betöltöm, mérete 2,51 GB. A letöltés elindul, majd a sor elején lévõ állapotjelzõ átvált egy piros X-re és a fájl méretét zárójelben megismétli. Ez azért van, mert a fájl mérete az eredeti 2,51-rõl 1,9 GB-ra változott. Hiába törlöm a torrent feladatot, a fájl mérete, már nem lesz 2,51 GB. Elkezdtem a letöltést újra. Más letöltõvel (BitComet, uTorrent)más OP rendszerren, más winchesteren és az eredmény mindig ugyan az. 100%-os
letöltés esetén sem jó a fájl (pedig a hash ellenõrzés jónak találja) a DVD író adathiba miatt elrontja az írást. Több mint 280-an töltötték le ugyan ezt és csak én vagyok ilyen szerencsétlen 😞 (Elpocsékoltam az arányom és semmi)
Valakinek van valami ötlete? Köszönettel
Nem ez a lényeg.
Ez nem egy közvetlen kapcsolat,és azt kéne megértened,hogy itt igen sok a tényezõ.
Egyszer jön 200-al egyszer megcsak 2-1kbyt-al,ez így van rendjén,mert ez egy komplex hálózat és nem csak te vagy az egyetlen változó.
Ha nem tetszik,akkor legálisan is megszerezheted,és nem kell töltögetned.
Tehát a türelem rózsát terem....,vagy lehet menni a pénztárhoz és virithatod a lóvét😊)
---------------------------------
www.izbsystem.hu
beallitasoknal feltoltest amennyire csak lehet limitaltam,meg ijesmik de megse jo!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
saját magadnak megmagyaráztad.
Sajna animálni azt nem igazán tudok, de ha valaki megtudná csinálni úgy, akkor szivesen feltöltöm valahova a .psd fájlt.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
hogy amíg pötyögi be a gyökér a rinyáját és felpislog, hogy mi mozog ott😊

esetleg egy külön csík képet csinálhatál amin a torrent lista felirat van vmi szebb formában mint most és akkor az alá rakunk hivatkozást a bittorrent.lap.hu-ra
Valaki nem készítene egy normális banner -t? 😊 Én nem igazán értek hozzá. Ha van vki akinek van rá ideje meg ért is hozzá megcsinálhatná, ezzel a "ne kunyizz uppért" szöveggel kiegészítve. Ha kell vkinek a mostani banner .psd file -ja azt is oda tudom adni 😊
Bazinga!
Nieleen
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
nem hittem volna, hogy lesz olyan aki UP-ért fog nyavajogni...