torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
az hát 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Van egy emule 0.47-es 1,5 mb-körül gondolom ez az.
létezik hogy az emule progi 600-mb-körül van?
kár volt mert a soul nem muxik rendesen

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Irtam mailt,neked.
fifi
nem

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a vilag legnagyobb p2p rendszere az edonkey halozat ( eMule ) a hozza valo kliens.
a soulseek meg egy masik p2p rendszer zenekre kihegyezve.

a torrent nem alkalmas regi cuccok megtalalasara. ezek pedig ebben jok. foleg az eMule.

Ezekröl még nem hallottam.Ezek mik? Amugy kösszi.
eMule a baratod. esetleg soulseek.

Sziasztok.Összejártam már az egész világot😊Egy David Wilson-t(zene) keresek(persze torrent-be),és sehol nem találok.Ha valaki tud valamit megköszönöm.THX.
Max7
fent ott van hogy torrentlista! nézz szét mielött kérdezel!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Valaki nem tug egy olyan oldalt mondani ahonnan le lehet szedni magyarul a filmeket?
jointeer
nálam is ugyanez van

köcsög

Sanyix
DVD író is elronthatja, pl nekem a retek nero minden lemezt elrontott aminél nem csináltam írási szimulálációt (mostmár egyáltalán nem megy, mer valami TRF nem csatlakoztatható, nagyon okos sokat mondó hibát ír...), amúgy az alcohol 120% meg simán ír. Próbálj más író programot, és csinálj írási szimulációt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

szoltan
Miért írja ki ezt az utorrent a letöltésnél:Error:A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja?

Hala Madrid!

AdaKiller
ramhiba? nincs húzva a géped, ami miatt esetleg hibázna a proci vagy ram? így kora reggel ezek jutnak eszembe

Steam Nick: adakiller

Üdv mindenkinek
Segítségeteket kérem és ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza.
Három napja szívok egy problémával és nem találom a megoldást:
Adott egy torrent fájl, betöltöm, mérete 2,51 GB. A letöltés elindul, majd a sor elején lévõ állapotjelzõ átvált egy piros X-re és a fájl méretét zárójelben megismétli. Ez azért van, mert a fájl mérete az eredeti 2,51-rõl 1,9 GB-ra változott. Hiába törlöm a torrent feladatot, a fájl mérete, már nem lesz 2,51 GB. Elkezdtem a letöltést újra. Más letöltõvel (BitComet, uTorrent)más OP rendszerren, más winchesteren és az eredmény mindig ugyan az. 100%-os
letöltés esetén sem jó a fájl (pedig a hash ellenõrzés jónak találja) a DVD író adathiba miatt elrontja az írást. Több mint 280-an töltötték le ugyan ezt és csak én vagyok ilyen szerencsétlen 😞 (Elpocsékoltam az arányom és semmi)
Valakinek van valami ötlete? Köszönettel

szo:r jesz szo:r! csak erdeklodtem uram!engedejt kerek tolteni!
Vonatkoztass el attól, hogy milyen százalékos értékek vannak kiírva.
Nem ez a lényeg.
Ez nem egy közvetlen kapcsolat,és azt kéne megértened,hogy itt igen sok a tényezõ.
Egyszer jön 200-al egyszer megcsak 2-1kbyt-al,ez így van rendjén,mert ez egy komplex hálózat és nem csak te vagy az egyetlen változó.
Ha nem tetszik,akkor legálisan is megszerezheted,és nem kell töltögetned.
Tehát a türelem rózsát terem....,vagy lehet menni a pénztárhoz és virithatod a lóvét😊)

---------------------------------
www.izbsystem.hu

ferre erthetoen fogalmaztam nyilvan...szoval altalaban 4-5 dolgot mindig toltok,de ugy ertettem h amit toltottem az csak egy embernek volt meg..O: volt az egy seeder,es en tolle toltottem 200 K val,mikozben a tobbi kijelolesem is jovogetett..de ezzel szenben most is csak 6 file van kijelolve...1 ikuknek a "teljessege" 4000%..de megsem jon csak 1-2 k val..mijer?!
beallitasoknal feltoltest amennyire csak lehet limitaltam,meg ijesmik de megse jo!
Met
azthiszem Image Ready-ben tudsz animált gifet csinálni belõle

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

En siman seedelek 20-30-50 torrentet is adsl-lel. Be kell allitani normalisan a prioritasokat, es akkor nincs gond. Vannak olyan torrentek, amikre hetente esik be 1-1 leecher, ezek nyugodtan maradhatnak.
Serpa
"(volt mar h 1 seederrel toltottem 200 K val szal nem a net vagy bejalitas rossz..)"

saját magadnak megmagyaráztad.

szoval akkor miert van az h sok ezr szazalekos egy file es sok seeder van es megsem jon ?!? vagy csak lassan?!?!vki mongyon mar vmi okosat erre!(volt mar h 1 seederrel toltottem 200 K val szal nem a net vagy bejalitas rossz..)
jAsOn VoOrHeEs
szempontokat !!! <#vigyor1>

Sajna animálni azt nem igazán tudok, de ha valaki megtudná csinálni úgy, akkor szivesen feltöltöm valahova a .psd fájlt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Met
szempontokat !!!

Serpa
"... szempontokat! 😊"

szmájlit ki kéne venni.
még viccnek értik 1esek.

Met
a figyelmeztetéseknek nem lehetne adni valami mozgást? villogás, csillogás stb.?
hogy amíg pötyögi be a gyökér a rinyáját és felpislog, hogy mi mozog ott😊

jAsOn VoOrHeEs
Vagy csak elég lesz egy szimpla "Torrent Lista" felirat is? 😊

Amse
jóak!
esetleg egy külön csík képet csinálhatál amin a torrent lista felirat van vmi szebb formában mint most és akkor az alá rakunk hivatkozást a bittorrent.lap.hu-ra

jAsOn VoOrHeEs
Nekiugrottam egy bannernak, ha gondoljátok belehet rakni 😊 Vagy szóljatok, hogy esetleg mit javítsak rajta 😛

Pharaoh
Itt néz körül.

Google sztem biztos megnyitja...
Shortstop
.flac kiterjesztésû file-t mivel lehet megnyitni?

precision
kiírtam, de azért vki csinálhatna egy szép bannert 😊

Bazinga!

precision
hát ha senki sem vállalja akkor beírom

Bazinga!

Max7
html kodba tedd ki alá hogy uppot sem kéregetünk

precision
Felhívás! 😊
Valaki nem készítene egy normális banner -t? 😊 Én nem igazán értek hozzá. Ha van vki akinek van rá ideje meg ért is hozzá megcsinálhatná, ezzel a "ne kunyizz uppért" szöveggel kiegészítve. Ha kell vkinek a mostani banner .psd file -ja azt is oda tudom adni 😊

Bazinga!

Dying Soul
It iz.

jointeer
támogatom, ték :>

köcsög

precision
ejj most kiírjam azt is a bannerba hogy uploadért se kunyizz? 😄
szánalom...

Bazinga!

forever68
ja kb 18 lech van tehát töltenék, azért annyira nem vagyok láma, de azért köszi az ötletet

Yossarian
nem kell a torrentezést erõltetni. vannak olyan megoldások, ahol nem kell feltöltened ha nem akarsz...

Nieleen

Met
ez van, ha nem tetszik mehetsz smswebre vagy dc++-ra

StephenKing
Képzeld nekem is ennyi a feltöltési sebeséggem és mégis sikerült egy hónap alatt felnyomni 10gigát de ha már neked küldenek akkor küldjenek nekem is sõt akinek sok pénze van az küldjön már nekem is egy keveset. Abszurd! <#ravasz1><#idiota>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

kRockA
oké de baromi lessú ha legalább 40 lenne az up már heppi lennék de az 1mbites tconos adslemnek a feltöltése 15kbps ami nagyon lassú így is amikor tudok seedelek

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Met
akkor addig ne kezdj új letöltésbe amíg az elõzõ letöltés legalább felét nem töltötted vissza

kRockA
hidd el amikor tudok seedelek

Met
talán nem csak akkor kellene mennie a seednek amikor lefelé is töltesz és miután letöltötted seedeld tovább amíg van rá igény

nem hittem volna, hogy lesz olyan aki UP-ért fog nyavajogni...

kRockA
lol nézem 560 fel és 120 le....😞😊 csak pár😛