36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Agy Halott #12194
    en meghivora gondoltam, hogy szerezzen egyet...
  • fifi
    sztem oda se lehet regelni? vagy igen?
  • Agy Halott #12192
    ... még mindig ott van a bitKAPU magyar sorozatos oldal... ott van fent majdnem 200 sori.
  • fifi
    nehezen...
    ami tuti oldal, oda csak úgy nem fognak beengedni/értsd meghívóval csak/, de azért a többivel is el lehet karcolni. Bár konkrétan a Helyszínelők nehéz ügy lesz...
  • deetee
    Sziasztok!

Most kezdetem el foglalkozni a torrent-el. Hogyan vagy honnan tudok olyan torrent címekhez jutni, amellyekkel pl.magyar nyelvű filmeket tudok letölteni (pl, helyszínelők sorozat) Köszi!
  • Agy Halott #12189
    pontosan mit takar, mert semmi ujat nem találtam...
  • liverpool123
    hi all nem tudjátok hogy miért van az hogy 0.493 az arányom és szétkapcsolt a tracker szal csak 20 kb/s al tok letölteni help me
  • Szvj
    igen, igen, igen!!!óhh yesss.rrrr.megtaláltam.ott vannak a gépemen a fájlok, csak elrejtette őket a francba valahova.ugyanaz a mappa neve, csak amik ebben vannak, azoknak van mérete, és most csomagolok!!!haaaa.hahaaaa.remélem működni fog!!!
  • Szvj
    heló újra!
    a fszom ki van a dolgokkal most.az történt, hogy két nap alatt letöltöttem a rome:total wart, és nagyon örültem, hogy végre befejezte a letöltést.erre amikor csomagolnám ki (total commanderben a winrarokat), azt írja, hogy hiba a fájlokban.és hát igen, ha megnézem a letöltött fájlokat, azt kell látnom, hogy a legtöbb az mind 0 kb.van kb 6-7 winrar, ami 15000 kb, de az összes többi egy nagy 0.de akkor mit töltött két napig???ilyen előfordult már valakivel, mi ez?légyszi segítsetek, írjatok, mert úgy látszik, ez nekem nem megy.
  • PíszLávJuniti
    vérpistikék ellepték :C
  • nyamiag #12184
    végtelen új szabályzata

csak nevetni tudtam :c
  • mochee
    Sziasztok!
    Mindenhol kerestem már de nem találtam egy értelmes leírást arról, hogy az Azureusban (legujabb) hogy lehet a protokollt titkosítani?
    Marhára szükségem lenne egy értelmes válaszra, mer állandóan lekorlátoznak a rohadékok...
  • Max7
    Neked hogy nem szokásom leszólni az elöttem írót de ha leugatják egy olyan ember haját aki próbált segíteni (jhogy ő törölte a hozzászólást pedig semmi köze nincs hozzá) azt nem lehet szó nélkül hagyni!

De ha nem érted a magyar nyelvet akkor inkább ne irj semmit gondolom életkor az 14 körül mocorog
  • cicamisa
    Ez meg ki??
  • Serpa
    akkor inkább már "gyuccsúk" fel!!!
  • Thanatos
    dehogy! gumiba vele!!!
  • Serpa
    pedig már elég gyakran írod, h kezdesz fáradni.

egy kis pihi jót tenne.
  • precision
    emiatt nemhiszem
    meg amugysincs ahhoz jogom
  • Serpa
    nem kellene elgondolkodni egy ideiglenes topic-záráson?
  • precision
    fejezzétek már be...
  • Thanatos
    te most tényleg szellemi fogyatékos vagy?
  • cicamisa
    Látom szótagolva,vagy anélkül mindegy neked. A #12169-et kinek írtad? Én arra #12171. Így se??
  • Max7
    Ezt most elnézem neked mert nő vagy és elmondom tagoltan:

Te kérdeztél, hogy: "mit lehet csinálni?" #12163-ba

én válaszoltam hogy "sírni hogy seedeljék" #12164-ba

normális kérdésre normális válasz ha nem tudod mi az a seed akkor elmondom nelked hogy feltöltést jelent! magyarán sirsz a torrent adatlapján lévő alsó forumba hogy seedeljék!

remélem világos ha nem szívesen leírom szótagolva ha még mindig nem érted és leszólásnak nézed a 12164-es hozzászólásom!
  • cicamisa
    Te szalajtassz! Nem nekem törölték az üzenetemet baromarcú! Nekem azt írtad,hogy sírjak! Olvass vissza.És vegyél visszább hülye gyerek!!!
  • precision
    én töröltem, a miért -et pedig a fent látod...még villog is, hogy könnyebb legyen észrevenni...
  • Max7
    Nem szokásom, de ha a hülye ember szól le egy olyat aki próbált segíteni és ráadásul nem is ő törölte a hozzászólását azt nem lehet szó nélkül hagyni! Ráadásul a stílus....(hozzá képest én nagyon finom voltam)
  • cicamisa
    Valszeg ezzel nézted be!
  • cicamisa
    Tenx,majd írok,ha nem akad aki töltse.
  • Met
    második sor
  • Met
    azta, most besz@rtam
    a topic szabályai mindenkire vonatkoznak!
  • Max7
    sirni hogy seedeljék :)
  • cicamisa
    Sziasztok! Megállt a vége előtt (98,4 % )... Már két napja. Van valakinek ötlete,hogy mit lehet csinálni?
  • Max7
    Na de gyerekek azért egy lányt leökörözni :)
  • kulabácsi
    mi sem felejtünk el téged!!!
  • Thanatos
    te mekkora egy ökör vagy...
  • Max7
    nem ő törölte a hozzászólásod de semmi baj!
  • Tsippsy2
    Kösz, hogy törölted a hozzászólásom, ezt nem felejtem el.
    Pont olyan piszkos a kezed, mint akik illegális dolgokkal foglalkoznak....
    Én nem felejtek.
  • daxan
    illetve www.bittorrent.lap.hu
  • daxan
    hát valahol biztos le van írva.Ezt nézd meg: www.bittorrent lap.hu ott van vhol egy FAQ vagy GYIK rész és ott a felajánlt oldalakon nézz szét.
  • Szvj
    sziaztok.én egy teljesen zöldfülű torrent használó vagyok és lenne pár kérdésem.annyit már tudok, hogy akkor lesz gyorsabb a letöltésem, ha mások tudnak rólam letölteni.de hogyan tudom én azt megtenni, hogy mások is tölthessenek rólam?
    ( ha nagyon bénázok és ilyenek le vannak írva valahol, szóljatok rám és mondjatok egy helyet, ahol ilyen kérdésekről magyarul olvashatok...köszi)
    előre is köszi