36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#12194 en meghivora gondoltam, hogy szerezzen egyet... -
#12193 sztem oda se lehet regelni? vagy igen? -
#12192 ... még mindig ott van a bitKAPU magyar sorozatos oldal... ott van fent majdnem 200 sori. -
#12191 nehezen...
ami tuti oldal, oda csak úgy nem fognak beengedni/értsd meghívóval csak/, de azért a többivel is el lehet karcolni. Bár konkrétan a Helyszínelők nehéz ügy lesz... -
deetee #12190 Sziasztok!
Most kezdetem el foglalkozni a torrent-el. Hogyan vagy honnan tudok olyan torrent címekhez jutni, amellyekkel pl.magyar nyelvű filmeket tudok letölteni (pl, helyszínelők sorozat) Köszi! -
#12189 pontosan mit takar, mert semmi ujat nem találtam... -
liverpool123 #12188 hi all nem tudjátok hogy miért van az hogy 0.493 az arányom és szétkapcsolt a tracker szal csak 20 kb/s al tok letölteni help me -
Szvj #12187 igen, igen, igen!!!óhh yesss.rrrr.megtaláltam.ott vannak a gépemen a fájlok, csak elrejtette őket a francba valahova.ugyanaz a mappa neve, csak amik ebben vannak, azoknak van mérete, és most csomagolok!!!haaaa.hahaaaa.remélem működni fog!!! -
Szvj #12186 heló újra!
a fszom ki van a dolgokkal most.az történt, hogy két nap alatt letöltöttem a rome:total wart, és nagyon örültem, hogy végre befejezte a letöltést.erre amikor csomagolnám ki (total commanderben a winrarokat), azt írja, hogy hiba a fájlokban.és hát igen, ha megnézem a letöltött fájlokat, azt kell látnom, hogy a legtöbb az mind 0 kb.van kb 6-7 winrar, ami 15000 kb, de az összes többi egy nagy 0.de akkor mit töltött két napig???ilyen előfordult már valakivel, mi ez?légyszi segítsetek, írjatok, mert úgy látszik, ez nekem nem megy. -
#12185 vérpistikék ellepték :C -
#12184 végtelen új szabályzata
csak nevetni tudtam :c -
mochee #12183 Sziasztok!
Mindenhol kerestem már de nem találtam egy értelmes leírást arról, hogy az Azureusban (legujabb) hogy lehet a protokollt titkosítani?
Marhára szükségem lenne egy értelmes válaszra, mer állandóan lekorlátoznak a rohadékok... -
#12182 Neked hogy nem szokásom leszólni az elöttem írót de ha leugatják egy olyan ember haját aki próbált segíteni (jhogy ő törölte a hozzászólást pedig semmi köze nincs hozzá) azt nem lehet szó nélkül hagyni!
De ha nem érted a magyar nyelvet akkor inkább ne irj semmit gondolom életkor az 14 körül mocorog -
cicamisa #12181 Ez meg ki?? -
#12180 akkor inkább már "gyuccsúk" fel!!! -
Thanatos #12179 dehogy! gumiba vele!!! -
#12178 pedig már elég gyakran írod, h kezdesz fáradni.
egy kis pihi jót tenne. -
#12177 emiatt nemhiszem
meg amugysincs ahhoz jogom -
#12176 nem kellene elgondolkodni egy ideiglenes topic-záráson? -
#12175 fejezzétek már be... -
Thanatos #12174 te most tényleg szellemi fogyatékos vagy? -
cicamisa #12173 Látom szótagolva,vagy anélkül mindegy neked. A #12169-et kinek írtad? Én arra #12171. Így se?? -
#12172 Ezt most elnézem neked mert nő vagy és elmondom tagoltan:
Te kérdeztél, hogy: "mit lehet csinálni?" #12163-ba
én válaszoltam hogy "sírni hogy seedeljék" #12164-ba
normális kérdésre normális válasz ha nem tudod mi az a seed akkor elmondom nelked hogy feltöltést jelent! magyarán sirsz a torrent adatlapján lévő alsó forumba hogy seedeljék!
remélem világos ha nem szívesen leírom szótagolva ha még mindig nem érted és leszólásnak nézed a 12164-es hozzászólásom! -
cicamisa #12171 Te szalajtassz! Nem nekem törölték az üzenetemet baromarcú! Nekem azt írtad,hogy sírjak! Olvass vissza.És vegyél visszább hülye gyerek!!! -
#12170 én töröltem, a miért -et pedig a fent látod...még villog is, hogy könnyebb legyen észrevenni... -
#12169 Nem szokásom, de ha a hülye ember szól le egy olyat aki próbált segíteni és ráadásul nem is ő törölte a hozzászólását azt nem lehet szó nélkül hagyni! Ráadásul a stílus....(hozzá képest én nagyon finom voltam) -
cicamisa #12168 Valszeg ezzel nézted be! -
cicamisa #12167 Tenx,majd írok,ha nem akad aki töltse. -
#12166 #12085
második sor -
#12165 azta, most besz@rtam
a topic szabályai mindenkire vonatkoznak! -
#12164 sirni hogy seedeljék :) -
cicamisa #12163 Sziasztok! Megállt a vége előtt (98,4 % )... Már két napja. Van valakinek ötlete,hogy mit lehet csinálni? -
#12162 Na de gyerekek azért egy lányt leökörözni :) -
#12161 mi sem felejtünk el téged!!! -
Thanatos #12160 te mekkora egy ökör vagy... -
#12159 nem ő törölte a hozzászólásod de semmi baj! -
#12158 Kösz, hogy törölted a hozzászólásom, ezt nem felejtem el.
Pont olyan piszkos a kezed, mint akik illegális dolgokkal foglalkoznak....
Én nem felejtek.
-
#12157 illetve www.bittorrent.lap.hu -
#12156 hát valahol biztos le van írva.Ezt nézd meg: www.bittorrent lap.hu ott van vhol egy FAQ vagy GYIK rész és ott a felajánlt oldalakon nézz szét. -
Szvj #12155 sziaztok.én egy teljesen zöldfülű torrent használó vagyok és lenne pár kérdésem.annyit már tudok, hogy akkor lesz gyorsabb a letöltésem, ha mások tudnak rólam letölteni.de hogyan tudom én azt megtenni, hogy mások is tölthessenek rólam?
( ha nagyon bénázok és ilyenek le vannak írva valahol, szóljatok rám és mondjatok egy helyet, ahol ilyen kérdésekről magyarul olvashatok...köszi)
előre is köszi