torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx és sry
bsplayerben ctrl + L -el tudod betölteni a feliratot
megjegyzés: ha a film és a videó egy könyvtárban vannak, és csak kiterjesztésükben térnek el egymástól (gyk: megegyezik a nevük) akkor a bsplayer magától betölti a feliratot, nem kell ctrl + L
Nade ne offoljunk pls. Ez a torrent topik, nem a hogyan játszunk le egy feliratos avit topik 😊
megjegyzés: ha a film és a videó egy könyvtárban vannak, és csak kiterjesztésükben térnek el egymástól (gyk: megegyezik a nevük) akkor a bsplayer magától betölti a feliratot, nem kell ctrl + L
Nade ne offoljunk pls. Ez a torrent topik, nem a hogyan játszunk le egy feliratos avit topik 😊
Bazinga!
már letöltöttem .. csak nem jeleníti meg a feliratot
special thanks <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
scak az a baj h nem láccik a felirat Mplayerben <#csodalk>#csodalk>
scak az a baj h nem láccik a felirat Mplayerben <#csodalk>#csodalk>
ja.. csak nincs magyar felirat.. ha vkinek van az s2e13hoz akkor szóljon pls
Telepíteni.😊
Még annyi, hogy amikor a telepítési beállításoknál megjelenik a video filters ablak, ott be kell jelölni a subtitles sort. Egyébként minden más beállítás maradhat az alapértelmezett.
Ezután csak le kell játszani a filmet és ha elérhetõ a felirat, bármilyen lejátszó alatt megjelenik.
Még annyi, hogy amikor a telepítési beállításoknál megjelenik a video filters ablak, ott be kell jelölni a subtitles sort. Egyébként minden más beállítás maradhat az alapértelmezett.
Ezután csak le kell játszani a filmet és ha elérhetõ a felirat, bármilyen lejátszó alatt megjelenik.
wáá tök ügyi vagyok 😛 szereztem feliratot hozzá
és ezzel mit kell csinálni ?
az mi rák ? <#vigyor3>#vigyor3>még soha nem hallottam róla .
és ha ott játszom le , van felirat ?
és ha ott játszom le , van felirat ?
márcsak kéne vmi kodek hogy legyen felirat..
wá dejó végre azt a lostot töltöttem le amit akartam . Harmadszorra csak sikerült <#vigyor2>#vigyor2>
Simán
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akkor láttad már Azureus beállításait ? <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Épp ellenkezõ a véleményem: Logikus - letisztult - egyszerû.
Egyébként nagyon sokat nem is kell benne állítgatni. Max: Sebeségkalauzban beállítosd a kapcsolat típusát + Tulajdonságok > Mappákban hogy hova mentse a letöltéseket. Sztem a többi alapból jó.
Épp ellenkezõ a véleményem: Logikus - letisztult - egyszerû.
Egyébként nagyon sokat nem is kell benne állítgatni. Max: Sebeségkalauzban beállítosd a kapcsolat típusát + Tulajdonságok > Mappákban hogy hova mentse a letöltéseket. Sztem a többi alapból jó.
Sajnos az FAKE, így igaz...
Honnan toltotted le?
Enis BitComet-et használtam még zsenge gyermeki ésszel, de már jóideje uTorrent a kircsi!
Honnan toltotted le?
Enis BitComet-et használtam még zsenge gyermeki ésszel, de már jóideje uTorrent a kircsi!
dejó... <#falbav>#falbav>
igen de sztem átverés az egész mer egy iylen bittorentes videót mutat ha kinyitom .. <#szomoru1>#szomoru1>
Sziasztok!
Az a gondom, hogy ha futni hagyom a bitcometet, egy idõ után befagyasztja a gépet..Nem tudom kilõni a futó folyamatok közül, sõt, még a gépet sem tudom restartolni...Olyankor csak a reset segít..Másnál is elõfordul ez a hiba? Egyébként a gépem egy P4 3.0, XP Home, SP2, ZAP + NOD32(nemtom ez számít-e)..
Az a gondom, hogy ha futni hagyom a bitcometet, egy idõ után befagyasztja a gépet..Nem tudom kilõni a futó folyamatok közül, sõt, még a gépet sem tudom restartolni...Olyankor csak a reset segít..Másnál is elõfordul ez a hiba? Egyébként a gépem egy P4 3.0, XP Home, SP2, ZAP + NOD32(nemtom ez számít-e)..
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
figyelem sracok,
a hosts fileba, en csak az endless trackeret irattam be veletek.
ha az oldalt szeretnetek elerni irjatok be ezt is a hosts fileba:
217.27.212.212 www.el-sl.net
es a www s cimmel probaljatok a bongeszotokben.
a tracker =! a weboldallal
a hosts fileba, en csak az endless trackeret irattam be veletek.
ha az oldalt szeretnetek elerni irjatok be ezt is a hosts fileba:
217.27.212.212 www.el-sl.net
es a www s cimmel probaljatok a bongeszotokben.
a tracker =! a weboldallal
hol a banner? 😞
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nem teljesen válaszoltál a #6503-ra!
Azt is kérdeztem, hogy: "Te is végigcsináltad azt a hosts fájlos buherát?"
tomo-nak köszönhetõen, nálam müxik rendesen az oldal; bármikor próbálom, már nincs az az idegesítõ "Object Found!"
<#worship>#worship>tomo<#worship>#worship> <#worship>#worship>tomo<#worship>#worship> <#worship>#worship>tomo<#worship>#worship>
Azt is kérdeztem, hogy: "Te is végigcsináltad azt a hosts fájlos buherát?"
tomo-nak köszönhetõen, nálam müxik rendesen az oldal; bármikor próbálom, már nincs az az idegesítõ "Object Found!"
<#worship>#worship>tomo<#worship>#worship> <#worship>#worship>tomo<#worship>#worship> <#worship>#worship>tomo<#worship>#worship>
igen. DivX-et
Sávszél=Sávszél
izlések,pofonok, beállítások.változnak
izlések,pofonok, beállítások.változnak
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Sziasztok.Befolyásolya a letöltést az hogy melyik progit használom?Mármint BitComet vagy Utorrent? Mindkettönél ugyan ugy van beállitva minden,tehát nincs korlátozva semmi.Eddig a B.Cometet használtam,de ugy gondoltam kiprobálom az Utorrent-et is,de mintha ez lassabban töltené.Szerintetek? Kössz a válaszokat.
Most próbáltam kapcsolódni firefox-szal a http://el-sl.net/index.php -hoz de, nem muxik! Esetleg, már megváltozott a hostnév IP-címe?
Esetleg, amit az elobb buheráltunk a hosts fájl-al az ezt a problémát nem orvosolja, csak ha torrent-klienssel csatlakozom és probálok le- ill. feltölteni?
semmi koze ennek a te ip cimedhez.
ez arra szolgal, hogy a geped jo ipcimmel probalkozzon, amikor te vagy valamelyik programod az core el sl net cimet hasznalni akarod.
ezt a szolgaltatod DNS szerverenek kene helyesen megoldania, de ugy tunik nincsenek a helyzet magaslatan.
meg1x figyelmeztetlek, hogy amint a hostnevhez tartozo ip cim megvaltozik ( ertsd endless uzemeltetok ip cimet cserelnek ) ujra nem fogod elerni a trackert. hisz a host fileodban tarolt ip cimmel fog probalkozni a geped. igy ki kell majdan cserelned ezt a bejegyzest az ujjal.
ez arra szolgal, hogy a geped jo ipcimmel probalkozzon, amikor te vagy valamelyik programod az core el sl net cimet hasznalni akarod.
ezt a szolgaltatod DNS szerverenek kene helyesen megoldania, de ugy tunik nincsenek a helyzet magaslatan.
meg1x figyelmeztetlek, hogy amint a hostnevhez tartozo ip cim megvaltozik ( ertsd endless uzemeltetok ip cimet cserelnek ) ujra nem fogod elerni a trackert. hisz a host fileodban tarolt ip cimmel fog probalkozni a geped. igy ki kell majdan cserelned ezt a bejegyzest az ujjal.
Gondolom avi a kiterjesztése...Milyen lejáccót használsz?
Próbáltad már MPlayer-rel?
Próbáltad már MPlayer-rel?
a sajat gepeden futo nslookup arra volt jo, hoyg lasd, hogy nalad a geped milyen ip cimet feleltet meg a hostnevnek.
ebbol nagyon jol latszott, hogy a dns kiszolgalod nem frissult, es egy elavult/rossz ip cimet valaszolt a lekerdezesre.
ez a hosts file segit , hogy mostantol, a benne levo ip cimet parositsa az endless trackerevel.
ha a tracker ip cime megvaltozik, termesztesen a hosts fuileodban is at kell irni, kulonben nem fog mukodni.
ebbol nagyon jol latszott, hogy a dns kiszolgalod nem frissult, es egy elavult/rossz ip cimet valaszolt a lekerdezesre.
ez a hosts file segit , hogy mostantol, a benne levo ip cimet parositsa az endless trackerevel.
ha a tracker ip cime megvaltozik, termesztesen a hosts fuileodban is at kell irni, kulonben nem fog mukodni.
kesz jo lesz.
de kár 😞