torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
Akkor leírom, hogy eddig mit csináltam:

1- beírtam a parancssorba ezt---> "nslookup hostnev"

2- az alábbi uzit dobta ki:
"Microsoft Windows XP
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\********>nslookup hostnev
Kiszolgáló: ns.datanet.hu
Address: 194.149.0.157

*** ns.datanet.hu - hostnev nem található: Non-existent domain"
Ezután bezártam, mert nem irtal mást, hogy tenni kellene még vmit!

3- system32/drivers/etc mappában volt egy olyan fájl, hogy hosts (kiterjesztés nélküli)

4- Ebbe a fájlba beíram egy ures sorba, hogy: "195.56.55.113 core.el-sl.net"

5- Ezutan elmentettem. Így néz ki!

Ezek után restartolhatok, vagy van még vmi teendõ?
nemtudjuk.

nemértem . letöltöttem 100%-ra egy LOST részt és ha megnyitom vmi szar torrentes bigyõt mutat.. ez mért van ??<#szomoru1>

Frosty01
szvsz folyton NAT/Firewall problémát jelez nekem =/

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
hali!
miért van az a nagy probléma hogy NAT-problémát jelez az azuerus kliensem?
router mögött van a gép, ott elvileg már beállítottam az udp/tcp portot neki :S

practitioner of the forbidden arts of death

1. az nslookup "benne van" az xp ben. start- futtatas - cmd es oda beirod nslookup hostnev
2. nem kell semmi kulso program, hanem megkeresed a hosts fileod
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
ezt egy notepaddal tod szerkeszteni.
ird bele:
egy ures sorba
195.56.55.113 core.el-sl.net
es mentsd el a filet.
lehet a gepet is ujra kell inditani , hogy ervenybe lepjen.
innentol a core el sl net hostnev a fenti ip cimre mutat.

Agy Halott
Nos, akkor amit adtál oldalcim oda a NsLookUp-hoz beírtam ezt---> core.el-sl.net
és ezt az IP címet tette mellé!
Akkor most ezt az IP címet kellene azzal a progival beírnom minden egyes torrent fájlba, amit az Endless-oldalról letöltök?
Ha eddig jól írtam le, akkor a cím-átírást tárgyaljuk meg, hogyan is kell azt a progit használni, amit belinkeltél!
Az eddigieket is nagyon szépen köszönöm!
Csudri
És ezt hogy kell használni?

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

nincs ilyen problemank.

Shortstop
miért van az hogy mikor elindítom a utorrentet akkor iszonyatosan lezabálja a memóriámat???? (a feldatkezelõben a fizikai memóriánál a rendelkezésre álló olyan 2-3 között van)
neketek ilyen problémátok nincsen?
BitCometnél ilyen nekem nem volt. Ez a utorrent jobban tetszik de ez mi a szarért van?

nem megy nekem ez a makrózás 😞
de a lényeg azért látszik
Az a gond, hogy a géped az Endless tracker hostnevét (core.el-sl.net) nem tudja feloldani IP címre, mivel a net-szolgáltatód name szerverében valami okból nem szerepel.
Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy vagy kézzel, hex editorral, vagy valami torrent file szerkesztõ progival (mint pl. ez) kicseréled a torrentben levõ hostnevet a megfelelõ IP címre.
Az IP címet pedig pl. [url="http://www.all-nettools.com/toolbox"]itt[url] lehet megtudni, ha az NsLookup-nál beírod a hostnevet (core.el-sl.net), majd Go...
Egy kicsit körülményes, de mûködik.
Shortstop
igen sajna... 😞

Agy Halott
LoL Nekem sem muxik az Endless, csak néha...
Nálam nagyobb bajok is vannak az Endless-el, pölö, hogy ha müxik és betok lépni, akkor letöltéskor, vagy feltöltéskor az uTorrent-ben a trackernél a "Gépnév nem található!" hibauzit kapom és néha, hogy nincs tracker, mégis tölt felfele... persze az oldal nem számolja a ratio-mat!
Erre, tud vki megoldást?
Ja bocs, az elõbbi link vége lemaradt, itt a jó link.
Nekem se mûxik. Úgy tûnik, bizonyos IP címtartományokat nem szeret a szerver.
Egy megoldást tudok, proxy szervert kell használni.
thx; nem is láttam, hogy ez nekem szólt... 😄

Az élet a legjobb méreg...

mukika

ip cim feloldas ? (nslookup hostnev parancssorba )
217.27.212.212

Sziasztok!
Multkor már nyöszörögtem, mert nem találtam normális ps2. játékokkal foglalkozó torrent oldalt... Esetleg ha valaki ajánlana egy megbízható site-ot; annak nagyon megköszönném...
Idáig csak a keresõket használtam...(pirate bay; stb.) de alig akarnak jönni a cuccok.
Tudom hogy kezdõ vagyok, és valszeg fárasztó is; mert ti már benne vagytok a "Torrent ismeretek halmazában" , ezért lehet hogy untatlak benneteket ezekkel az "alap" kérdésekkel... De nekem fontos!
Azt figytem meg, hogy a legujabb Game-k , gyorsabban jönnek le, nyilván a több ember miatt..(seed--Ugye ??)
De nekem nem is feltétlenül a legujabbak kellenek, hanem a legjobbak... <#buck> Már a saját értékrendem szerint..
Szval ha vki kisegítene ez ügyben igazán hálás lennék. Elõre is THX!
Üdv mindenkinek: sirGalahad

Az élet a legjobb méreg...

lck
Jaj de jó ! Nekem is ez a gond, csak nem akartam itt sírni, mert senki sem panaszkodik hogy nem megy neki, ezért gondoltam hogy nálam vam a baj.

Valamelyiket használod ezek közül?

- AVG 7.1 plus firevall
- SpywareBlaster
- PeerGuardian
- Spybot - Search & Destroy
- SpyStopper Pro
- Spy Emergency 2005

Nekem az a tippem hogy az egyik fogja meg közülük.
Csudri

Csudri
Hello mindenki. Mi lehet az oka annak, hogy nem jön be az Endless oldala se Firefox-szal, sem pedig IE-vel ha ezt a címet link próbálom, ha viszont ezen keresztül link, akkor minden ok. Mármint bejön az oldal, de belépni nem tudok, mivel anonymként nem mehetek be. Már több hónapja tag vagyok, de egyszer csak beszart, és nem tudom elérni az oldalt. Írjak a webmester? Szerintetek mi lehet a gond?

Laky
Bitsoup-ot ajánlom, ott mindig van friss PS2-es játék, csak az arányodat gyõzd 0.8 felett tartani 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kontrakcio
köszi! már reggel óta szarakszom de Azureus-nak sehogysem jóó vazz... mindig kiirja azt a gyógyszöveget! Csinálhatok bármit! 😞 Mind1! akkor is megcsinálom!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

www.java.com

Serpa
még mindig?

Kontrakcio
köszi! egy linket tudsz küldeni h jót szedjek le mert már tele van a puttonyom... (tom most olyan mintha egy pancser lennék de vhogy a dühömtöl nem látok el 1mm-ig sem...)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Met
Sun Java kell neki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kontrakcio
sziasztok! nekem egy jó nagy problémám van... azureus szeretnék használni de vmiért nem tom futtatni mert a következõt irja ki:No JDM could be found on your system. Please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installed IDK or JRE or download a JRE from www.java.com! szal nekem a javám JRE 1.5 ös... nem tom mi a baja! Valaki segitene nekem? elõre is köszi!

mukika
2 nap alatt itt tartok, feltöltés 15-20kra korlátozva. 😊

Met
másnál sem fog, tavaly feldobták az oldalt, most mûködik de csak az tud meghívni aki bent van és csak akkor ha korábban voltál oda regelve

mukika
ghosthunter végre új szerveren, max. létszám mostmár 10000 fõ! 😊

zart oldalakon nem mukodknek a keresok. ( mivel nincs az a bolond aki a zart oldali torrent filejat feltoltene, ha megis megteszi kizarjak az oldalrol )
a magyar oldalak meg mint tudjuk mind zartak.
zart = regisztraciokoteles.

Pharaoh
Jaj, az kimaradt, hogy olyan kéne, ami a magyarokon keres.

nagyonsok ilyen keresõ van...
íme egy: http://torrent.hirtek.hu/
de ha felnézel a www.bittorrent.lap.hu oldalra ott még sokkal többet is találsz... 😛

Pharaoh
Már annyi torrent oldal, van, hogy nem bírom követni, nincs valami keresõ, ami mindegyiken keres egyszerre?

Sonajk @:o)
Összes hálám a tied és a leírást készítõé.
Már mióta kísérleteztem vele, de nem sikerült.
Most hála nektek mûködik.
Köszönöm.
<#worship> <#wave>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Sland
+
a bannerban lévõ http://www.f1racingworld.com/ nem jön be nálam

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Shortstop
köszönöm

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Sland
tud valaki mondani privát amerikai torrent oldalt ahol ezek fent vannak?
pl Hi-RES Pics F1 2006 01°18 Bahrain GP @ Sakhir
Hi-RES Pics WRC #2 Sweden

kerestem már elég sokat de nem találtam.
plz linket valaki!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Simán...
Törölt felhasználó
Bh megy valakinek?
The FlashBack
#6437 & #6441

Shortstop
Skacok segítsen nekem vki aki már csinált ilyet: Keriot használok de a BH azt írja hogy passzív vagyok. Nem szeretnék az lenni, de ami az oldalon van fent tanácsok ennek érdekében az nekem használhatatlan....Szóval ha valaki lerná hogy miként nyissak portot azt megköszönném.

bocsi hogy nem olvastam vissza de nincs rá idõm, mert lépek itthonról 😞

precision
mit töröljek?

Bazinga!

Met
hol van ilyenkor a házigazda, hogy törölgessen?

fifi
igaz, hogy már mondták, igaz hogy kb 40-es betûmérettel van a bannerban, hogy: TORRENT LISTA, de én be is linkelem neked ide.
Ha ezek után megint kéred, én nem tudom mit csinálok veled...
tessék:
jó_torrent_oldalak

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...