torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1- beírtam a parancssorba ezt---> "nslookup hostnev"
2- az alábbi uzit dobta ki:
"Microsoft Windows XP
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\********>nslookup hostnev
Kiszolgáló: ns.datanet.hu
Address: 194.149.0.157
*** ns.datanet.hu - hostnev nem található: Non-existent domain"
Ezután bezártam, mert nem irtal mást, hogy tenni kellene még vmit!
3- system32/drivers/etc mappában volt egy olyan fájl, hogy hosts (kiterjesztés nélküli)
4- Ebbe a fájlba beíram egy ures sorba, hogy: "195.56.55.113 core.el-sl.net"
5- Ezutan elmentettem. Így néz ki!
Ezek után restartolhatok, vagy van még vmi teendõ?
miért van az a nagy probléma hogy NAT-problémát jelez az azuerus kliensem?
router mögött van a gép, ott elvileg már beállítottam az udp/tcp portot neki :S
practitioner of the forbidden arts of death
2. nem kell semmi kulso program, hanem megkeresed a hosts fileod
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
ezt egy notepaddal tod szerkeszteni.
ird bele:
egy ures sorba
195.56.55.113 core.el-sl.net
es mentsd el a filet.
lehet a gepet is ujra kell inditani , hogy ervenybe lepjen.
innentol a core el sl net hostnev a fenti ip cimre mutat.
és ezt az IP címet tette mellé!
Akkor most ezt az IP címet kellene azzal a progival beírnom minden egyes torrent fájlba, amit az Endless-oldalról letöltök?
Ha eddig jól írtam le, akkor a cím-átírást tárgyaljuk meg, hogyan is kell azt a progit használni, amit belinkeltél!
Az eddigieket is nagyon szépen köszönöm!
neketek ilyen problémátok nincsen?
BitCometnél ilyen nekem nem volt. Ez a utorrent jobban tetszik de ez mi a szarért van?
de a lényeg azért látszik
Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy vagy kézzel, hex editorral, vagy valami torrent file szerkesztõ progival (mint pl. ez) kicseréled a torrentben levõ hostnevet a megfelelõ IP címre.
Az IP címet pedig pl. [url="http://www.all-nettools.com/toolbox"]itt[url] lehet megtudni, ha az NsLookup-nál beírod a hostnevet (core.el-sl.net), majd Go...
Egy kicsit körülményes, de mûködik.
Nálam nagyobb bajok is vannak az Endless-el, pölö, hogy ha müxik és betok lépni, akkor letöltéskor, vagy feltöltéskor az uTorrent-ben a trackernél a "Gépnév nem található!" hibauzit kapom és néha, hogy nincs tracker, mégis tölt felfele... persze az oldal nem számolja a ratio-mat!
Erre, tud vki megoldást?
Egy megoldást tudok, proxy szervert kell használni.
Az élet a legjobb méreg...
217.27.212.212
Multkor már nyöszörögtem, mert nem találtam normális ps2. játékokkal foglalkozó torrent oldalt... Esetleg ha valaki ajánlana egy megbízható site-ot; annak nagyon megköszönném...
Idáig csak a keresõket használtam...(pirate bay; stb.) de alig akarnak jönni a cuccok.
Tudom hogy kezdõ vagyok, és valszeg fárasztó is; mert ti már benne vagytok a "Torrent ismeretek halmazában" , ezért lehet hogy untatlak benneteket ezekkel az "alap" kérdésekkel... De nekem fontos!
Azt figytem meg, hogy a legujabb Game-k , gyorsabban jönnek le, nyilván a több ember miatt..(seed--Ugye ??)
De nekem nem is feltétlenül a legujabbak kellenek, hanem a legjobbak... <#buck>#buck> Már a saját értékrendem szerint..
Szval ha vki kisegítene ez ügyben igazán hálás lennék. Elõre is THX!
Üdv mindenkinek: sirGalahad
Az élet a legjobb méreg...
Valamelyiket használod ezek közül?
- AVG 7.1 plus firevall
- SpywareBlaster
- PeerGuardian
- Spybot - Search & Destroy
- SpyStopper Pro
- Spy Emergency 2005
Nekem az a tippem hogy az egyik fogja meg közülük.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a magyar oldalak meg mint tudjuk mind zartak.
zart = regisztraciokoteles.
íme egy: http://torrent.hirtek.hu/
de ha felnézel a www.bittorrent.lap.hu oldalra ott még sokkal többet is találsz... 😛
Már mióta kísérleteztem vele, de nem sikerült.
Most hála nektek mûködik.
Köszönöm.
<#worship>#worship> <#wave>#wave>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
a bannerban lévõ http://www.f1racingworld.com/ nem jön be nálam
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
pl Hi-RES Pics F1 2006 01°18 Bahrain GP @ Sakhir
Hi-RES Pics WRC #2 Sweden
kerestem már elég sokat de nem találtam.
plz linket valaki!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
bocsi hogy nem olvastam vissza de nincs rá idõm, mert lépek itthonról 😞
Ha ezek után megint kéred, én nem tudom mit csinálok veled...
tessék:
jó_torrent_oldalak
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...