torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kliensed szerint is passziv vagy?
( aktiv =I betu a flags oszlopban a peers ablakban és zold kör alul a statusz sorban network ok.)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A másik meg hogy aktív mód eléréséhez senki sem tud nekem használható infót adni?? Haverjaim is szopnak ezzel mind 😞
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A 3 felkiáltójeled pedig nyomatékot ad ennek.
😞
Amugy lehet hogy nincs közöm hozzá, de utálom ha valaki pattog mint egy bolha...
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Bocs.
megtudná mondani valaki hogy a torrent oldalakon a regisztráció az mire jó?(pl:isohunt)
mert látom hogy lehet regisztrálni de nem tettem mert nélküle is tudok tölteni!
vagy aki regisztrál az bizonyos elõnyökhöz jut?(több cuccból választhat,gyorsabban tölt ilyesmi)
itt is lehet látni:"6390 users online, 457382 registered in total."
köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
behívod a torrentet, bekerül a feladatok közé, ott jobb klikk rá, letöltési hely megadása, megadod neki azt a könyvtárat ahova már le lett töltve és start, ezután elkezdi ellenõrizni és ha végzett indul a feltöltés vagy éppen folytatja
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
tud nekem vki abba segíteni,hogy az uTorrent-be hogytudom berakni a már letöltött cumoimat,hogy mások is letudják tõlem tölteni?
Azureus-t használtam eddig és ott betudtam rakni....most tértem át uTorrent-re
Bazinga!
Használd bátran, amit eddig használtál.
Biztosan jó az is 😉
Tudod.
Az ízlések és azok a bizonyos pofonok...
BitComettel és uTorretel egyszerre töltök le éppen 😉
Nekem tetszik a kinézet, illetve szerintem jobban konfigurálható, mint a BC.
Elsõ benyomásom pozitív 😄
Lehet, hogy élni fogok vele 😉
Bazinga!
Ne aggódj, nem te beszéltél rá 😉
Különben ezt használod?
Ha igen, meg sem kérdezem, hogy milyen.
Ha azt választottad, valószínû nem a véletlen mûve 😄
ezt elegge utalom, ezert nem beszelek ra senkit.
Thx
Súlyos indok a váltásra nincs, csak kíváncsi vagyok 😉
Valamit félre értettél.
Nincs elõítéletem, csak sok jót olvastam már az uTorrentrõl és szerettem volna hallani valaki véleményét, aki már használta mind a két programot.
Azért köszönöm szépen.
Nieleen
ha ott valami sulyos indok felmerul, hogy valts, akkor nezd csak meg a tobbit.
ugy meg ne probalj ki klienst, hogy eloiteleted van vele szemben.
Régóta BitComet-et használok. Elégedett vagyok vele.
Most az egyik magyar torrent oldal csak a 0.61-es verzió felettit engedi használni, de nekem még 0.59 van telepítve. Ue. az oldal ajánlja az uTorrent használatát.
Mit tegyek?
uTorrent vagy BitComet?
Eddig BC-el elégedett voltam.
Azureust soha sem szerettem (nem mondom, hogy rossz, nekem nekem "nem jött be").
Szóval?
Véleményetekre lennék kíváncsi a váltás elõtt.
Ti mit tennétek.
Elõre is köszönöm.
REAL MADRID
A Torrentspy.hu egy olyan, új magyar torrentkeresõ ami az összes nagyobb magyarorszagi torrentoldal torrentjeit indexeli, összefogja.
A keresésen kívül tudsz tallózni az egyes oldalakon, kategoriák szerint is böngészni. Az "Utolsó torrentek" funkcióval pedig egy pillanat alatt átláthatod, h milyen torrentek kerultek fel az utobbi idõben.
Ha édekel a dolog, akkor regisztrálj! A regisztráció teljesen igyenes. Mindössze két dolog szükséges hozzá:
1. Aktiv acc egy torrentoldalon.
2. A titkos kód.
A kódot minden honapban a torentoldalak forumain közöljuk.
A regisztráció két lépésben történik, errõl a regisztrációnál bõvebben olvashatsz.
A reg elott mindenkeppen olvassatok el a torrentspy.hu/reghelp.php-t!!!
Ennyi, sziasztok!
--
TorrentSpyHu