torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es csinaltal valamit, hoyg aktiv legy? azon kivul, hogy kijelented , hogy szerinted a kapott leirasok nem jok semmire?

kliensed szerint is passziv vagy?
( aktiv =I betu a flags oszlopban a peers ablakban és zold kör alul a statusz sorban network ok.)

Sonajk @:o)
Néha érdemes vissza olvasni - #6450

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Shortstop
Srácok az miért van hogy a BH-ról elkezdenék szedni vmit amit seedelnek 45-en és leechelik 10-en és már 2 órája elindítottam és még mindig csak próbál csatlakozni...

A másik meg hogy aktív mód eléréséhez senki sem tud nekem használható infót adni?? Haverjaim is szopnak ezzel mind 😞

Nem ocsároltuk, csak olvasni tanítják a többiek 😄DD

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Igen.
A 3 felkiáltójeled pedig nyomatékot ad ennek.
😞

BuzzFuzz
A Bazdmeg aztán nagyon kultúrált, vegyél vissza 😄

Amugy lehet hogy nincs közöm hozzá, de utálom ha valaki pattog mint egy bolha...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

precision
jó kérdés, én sem tudom
talán regisztrálj, és megtudod

Bazinga!

precision
igen

Bazinga!

#6571-ra légyszi valaki😞

Agy Halott
a #6572-es üzit mire irtad? Most jottem fel az oldalra és látom, hogy r3ga -t ócsároljátok! Talán meghívót kért?
Met
kémrobot elhárító

és legyen ennyi elég

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Max7
torrenttulajok

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

miért kik vagytok ti ?

Max7
Mi máris tiltottuk az oldalt sõt az összes robotot ami onann jön és figyeljük majd az usereket és tiltjuk õket ha ezt használják! kössz az infót!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Fyrex
vak és hülye 😄

Avanti Crociati!

vak vagyok kérem

precision
<#ejnye1>

Nincs kiírva elég nagy betûkkel fent?

Bazinga!

nxfn
de

nem

Met
te tényleg ilyen sík gyökér paraszt vagy?

Van, de nem osztogatom idegenek számára.
Bocs.

sziasztok!
megtudná mondani valaki hogy a torrent oldalakon a regisztráció az mire jó?(pl:isohunt)
mert látom hogy lehet regisztrálni de nem tettem mert nélküle is tudok tölteni!
vagy aki regisztrál az bizonyos elõnyökhöz jut?(több cuccból választhat,gyorsabban tölt ilyesmi)
itt is lehet látni:"6390 users online, 457382 registered in total."
köszi!

Kontrakcio
Sziasztok! én kezdõ azureus-os vagyok és tegnap raktam fel a progit... az a problémám h a NAT/szerver portot nem tom beállítani normálisan h a teszt eredményes,jó legyen! itt tényleg csak 4 jegyû számot kell beirni amig nem lesz a teszt jó eredmányû??? a többi dolgot h kell ugy beállitani h a leghatékonyabb legyen az egény progi (le,fel töltés)?elõre is köszi!Sziasztok

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

thx
Met
kikapcsolod, hogy automatikusan elkezdje letölteni a cuccot
behívod a torrentet, bekerül a feladatok közé, ott jobb klikk rá, letöltési hely megadása, megadod neki azt a könyvtárat ahova már le lett töltve és start, ezután elkezdi ellenõrizni és ha végzett indul a feltöltés vagy éppen folytatja

Kontrakcio
köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

hi!

tud nekem vki abba segíteni,hogy az uTorrent-be hogytudom berakni a már letöltött cumoimat,hogy mások is letudják tõlem tölteni?
Azureus-t használtam eddig és ott betudtam rakni....most tértem át uTorrent-re
eyecandy
Még valami, volt már valakinek problémája a java-val? Ha azareust bezárom, lefagy a gép. Ha javat próbálom meg beállítani akkor is.

eyecandy
Sziasztok, egy 340 megás rart szerenék pirate-ra tölteni, leírná valaki, hogyan kell?

mukika
eszközök --> beállítások --> fájlok --> alapértelmezett mentési könyvtár...

precision
soha nem láttam még azureus -t, de le merem fogadni hogy a beállításokban (settings v. options szokott lenni) van egy default download directory (v. vmi más néven), ami az alapértelmezett letöltési könyvtár

Bazinga!

Kontrakcio
sziasztok! felcsaptam végre az azureaus-t (2.2.0.2)... egy a problémám! Szedem a cumót és automatice a c:\dokumentumok mappába csapja fel ahol már kevés a helyem, viszont én a d-re szeretném és nem tom hol kell beállitani legalábbis nem találom eddig! Ha valakit tud segiteni légyszives irjon pár szót! elõre is köszi! Sziasztok

Nem baj.
Használd bátran, amit eddig használtál.
Biztosan jó az is 😉
Tudod.
Az ízlések és azok a bizonyos pofonok...

Met
ez nekem nem tetszik

Naon "állat" 😊))
BitComettel és uTorretel egyszerre töltök le éppen 😉
Nekem tetszik a kinézet, illetve szerintem jobban konfigurálható, mint a BC.
Elsõ benyomásom pozitív 😄

Köszönöm.
Lehet, hogy élni fogok vele 😉

ha barmi kerdesed van , kerdezz nyugodtan.

precision
Én nagyon szerettem a bitcometet, csak azért próbáltam ki utorrentet, mert érdekelt, hogy egy akkor még 80kb -os program mit tud. Azóta is az van a gépemen. Szerintem a legjobb torrent kliens.

Bazinga!

Hát az elég inkorrekt ("lehúzni" valamit, csak azért, mert egy másik jobban tetszik). Attól a másik még lehet uo. jó, legfeljebb azok a bizonyos ízlések és pofonok nem egyformák.
Ne aggódj, nem te beszéltél rá 😉
Különben ezt használod?
Ha igen, meg sem kérdezem, hogy milyen.
Ha azt választottad, valószínû nem a véletlen mûve 😄

sokan voltak, akik eme "kenyszer" hatasara valtottak utorrentre, es iszonyuan lehuztak , sokszor igaztalanul.
ezt elegge utalom, ezert nem beszelek ra senkit.

Azt hiszem ezt fogom tenni 😉
Thx

Valóban az upgrade a leg kézenfekvõbb - igazad van
Súlyos indok a váltásra nincs, csak kíváncsi vagyok 😉
Valamit félre értettél.
Nincs elõítéletem, csak sok jót olvastam már az uTorrentrõl és szerettem volna hallani valaki véleményét, aki már használta mind a két programot.
Azért köszönöm szépen.

Yossarian
szerintem nézd meg a utorrentet! Semmi veszteni valód nincs, ráadásul biztosan meg fogod szeretni, mert jó kis kliens...

Nieleen

legkezenfekvobb, ha upgradeled a bitcometed. nem?
ha ott valami sulyos indok felmerul, hogy valts, akkor nezd csak meg a tobbit.

ugy meg ne probalj ki klienst, hogy eloiteleted van vele szemben.

Sziasztok!

Régóta BitComet-et használok. Elégedett vagyok vele.
Most az egyik magyar torrent oldal csak a 0.61-es verzió felettit engedi használni, de nekem még 0.59 van telepítve. Ue. az oldal ajánlja az uTorrent használatát.
Mit tegyek?
uTorrent vagy BitComet?
Eddig BC-el elégedett voltam.
Azureust soha sem szerettem (nem mondom, hogy rossz, nekem nekem "nem jött be").
Szóval?
Véleményetekre lennék kíváncsi a váltás elõtt.
Ti mit tennétek.

Elõre is köszönöm.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

precision
Köszi!

Bazinga!

Sziasztok! Egy új oldalra szeretném felhívni a figyelmeteket!

A Torrentspy.hu egy olyan, új magyar torrentkeresõ ami az összes nagyobb magyarorszagi torrentoldal torrentjeit indexeli, összefogja.
A keresésen kívül tudsz tallózni az egyes oldalakon, kategoriák szerint is böngészni. Az "Utolsó torrentek" funkcióval pedig egy pillanat alatt átláthatod, h milyen torrentek kerultek fel az utobbi idõben.

Ha édekel a dolog, akkor regisztrálj! A regisztráció teljesen igyenes. Mindössze két dolog szükséges hozzá:
1. Aktiv acc egy torrentoldalon.
2. A titkos kód.

A kódot minden honapban a torentoldalak forumain közöljuk.
A regisztráció két lépésben történik, errõl a regisztrációnál bõvebben olvashatsz.

A reg elott mindenkeppen olvassatok el a torrentspy.hu/reghelp.php-t!!!

Ennyi, sziasztok!

--
TorrentSpyHu
Amse
legjobb lejátszó.

dester
Off:
Ajánlották az ffdshow-t, az miért nem jó?
Az bármilyen lejátszóhoz alárakja a feliratot, még Windows Media Player-hez is.
De egyszerûbb 30 lejátszót letölteni...