torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Van humoruk a srácoknak 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Amugy ezt az egész április 1 átbaszósdit egy bugyuta hülyeségnek tartom....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
bitmetv n meg azzal szivattak hogy usercsökkentés és csá! :😄
REAL MADRID
ha azerusban azt írja ki hogy port blacklisten akkor mit kell tenni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Télleg azt hittem, hogy ASVA felnyomta az oldalt <#wilting>#wilting>
Egész nap odafigyeltem minden websiteon mindenre hírecskére, nem dõltem be semminek, de ezt kapásból benyaltam 😛
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
REAL MADRID
Volt már máskor is, de idõvel mindig megjavul 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
REAL MADRID
REAL MADRID
BT Engine 4.7 megy uTorrentel?
Csak nem ezt is bekaszálták, remélem nem. 😞
egy szóval sem mondam ilyet, csak annyit, hoyy LEHET, hogy szûrik.
de ha te olyan biztos forrásból tudod, akkor neked lehet igazad...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Indexed tags: Action
Download .torrent (You need BitTorrent software like uTorrent or Azureus for this link to start P2P download)
or Torrent from original webpage: http://seedler.org/en/iindex.x?a=list&page=0
Torrent details
Tracker URLs: (cross-referenced from BitTorrent sites across the internet)
Tracker up, last checked 0.62 hours ago
31 seeds, 145 leechers, 2140 downloads
Original, primary trackerhttp://tzt.ath.cx:81/announce.php: 31 seeds
Tracker up, last checked 1.12 hours ago
28 seeds, 142 leechers, 2139 downloadshttp://tzt.ath.cx:80/announce.php: 28 seeds
info_hash: 5de5133bfad12f6b3b1be3ae59940a8b2bdf931e
Comments / Description:
Directory: rambo.full.collection by Publik
Files:
rambo.full.collection by Publik.rar
1 file, 1.76 GB total. Torrent created 23.2 days ago.
BTID: 9241661
This site features search engines on metadata only. It is a service independent of the IRC and BitTorrent networks. Use at your own risk. Firefox search plugins for isoHunt
Csak meg kell keresned.
Elõre is köszönöm a segitséget.
De remélem jó lesz! A feltöltéssel egy ideig nem lesz gond mert a mostani mikrós nettel nem volt szabályozva a feltöltés csak a letöltés. Szóval egy ideig nem lesz gond!!
ha teheted te is inkább ezt válaszd.
kábelrõl a fejlesztés hiányában mondtam le, nem láttok benne jövõt idehaza.
Az egyetlen gond az aszinkron kapcsolat.
Letölt az ember valamit egy aránylag kedvezõ sebességgel, aztán napok telenek el, amire végre vissza osztja. Közben jön az új film, program, játék, amit szívesen leszednél, de nem teheted, mert igyekszel a teljes sávszélességgel feltölteni a leszedett programot. Ha nem, oda az arányod nagyon hamar. Illteve probléma még a mostani szerzõdésekkel a havi max 40 GB havi limit (engem, ez nem érint, met 3,5 éve szerzõdtem velük és az én szerzõdésem még nem tartalmazza ezt). Az új szerzõdésekben már mindegyikben benne van. Kár érte. Szóval eszed, nem eszed ez van.
BT.Engine.v4.7.Build.1126-TE
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
T-kábelnél se megy a torrent?
Vagy ezt miért írtad? Sok gond van vele??
az egészet kiötlõ kis szobaprofesszor is ua. sztem, de nem írom le a nevét...
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én békéscsabai vagyok.
Valami tele-comp a neve. De végre valáhára bekötik a T-kábelt!!!
De eddig 10 hónapig ment!
De jövõ héten végre bekötik T-cabelt!
mi nem jó? A beállításokban nem állítottam el semmit.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nieleen
Jah, és ez T-online micro volt...
Nieleen