torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az rendben is van, ennyire azért vágom..😊
A Fifanal van 3400.., az nem elég, h ne csak 7-tel jöjjön?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Met
biztos úgy gondolta, hogy bemászik középre de hamar elunná magát, vagy tökönrúgnák és elszaladna inkább<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pharaoh
2 lezbi lánnyal mit akarsz csinálni? Sakkozni?

Seed kérdése az egész, ha sokan vannak jön, ha kevesen akkor nem...

Hello!

Lenne egy olyan kérdésem, h:
2 oldalról, a Torrentspy-ról és az Isohunt-ról szoktam torrentezni, csak az a problémám, h amit mostanában töltök - TH Wasteland, FIfa 06.., - iszonyat lassan (5-10 kb/s-kel) jönnek.., ezzel ellentétben, egy srác megadott nekem egy Oblicion torrentet, ami nem ezekrõl az oldalakról származnak (sajnos azóta nem tudtam vele beszélni, h megtudjam a pontos helyet a torrentnek) - nos, az meg max 70kb/s-kel jött - ennyivel tudok lehetõség szerint tölteni)..
A kérdésem az lenne, h létezik, h mindig rossz torrentet fogok ki vagy rossz oldalon nézem a letöltéseket? Van olyan oldal, ahol jobb torrentek vannak?
BitComet-em van, 10-re van beállítva az upload..

Köszönöm elõre is a segítségeteket!
Üdv
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

lele
<#eplus2><#wink><#nyes><#nevetes1><#nezze><#taps>

Pedig 1 bithumenes meghívót elcserélnék 2 lezbi lányra!!!! Max 22 évesek legyenek, más kívánságom nincs...

mukika
nálam müxik rendesen.

Az Endless Torrentrl van valami hír? Nekem nagyon úgy tûnik mintha meghackelték volna az oldalt... Vagy csak karbatartás folyik?
nekem már mindegy!!

egyszer megszívtam !!! már nem érdekel! 😄

REAL MADRID

Kontrakcio
áhh... már +oldottam kösz a segitséget! XD

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Sziasztok! mit kell beállitani az azuban h a külföldi tori oldalakról leszedett cumóket jól tudjam seedelni? elõre is köszi!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Jó kérdés, Én ilyenkor inkább nem töltök, még a végén szétbuzerálja az arányomat:-DD
hátiggen de csak az oldal nem jön be! mert én most is töltök 😄

remélem nem csak a letöltést számolja 😞

REAL MADRID

Végtelen megint beszart, kezd unalmas lenni<#mf3>
😄DDDDDDDDDDD

REAL MADRID

mukika
reakcióidõ rulz 😛

igen 😄

REAL MADRID

Met
Ezen tényleg nem kell vitázni.
Nincs se csere se kérés!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

precision
szerintem nem jó helyre írtad a problémád...keress neki megfelelõ topikot, felül van a topic keresõ

Bazinga!

Kontrakcio
nem tom és azureus 2.2.0.2-õt használok és teljesen +vagyok elégedve, 1et kiviéve... a betöltése elég lassu 😄! és torrent oldalakat meg keress a http://bittorrent.lap.hu/ -n !

Sziasztok!

Szeretném összekötni a számitógépet a TV-vel hogy nagyobb,élvezetesebb legyen a kép,ha a letöltött filmet nézem.A videokártyám Geforce 2MX/MX400 32MB RAM.Van rajta egy RC aljzat,kör alaku de ez ki vagy bemenet mert nincs ráirva semmi.Vagy vegyek egy olyan kártyát amin van TV out ,az biztos jó,de milyet?Ti hogy nézitek a Filmet?Monitoron vagy TV-n?És a Hang a TV-n vagy nem?Nem mai darab a kártyám,de nem játszok csak netezek,filmeket töltök le.Mit tanácsoltok?Elöre is köszönöm a hozzászólásokat.ÜDV:Laci

mukika
nem <#szomoru1>

el-sl megy nektek ?

precision
nemtom szoktad e nézegetni az aktuális tracker szabályzatát, vagy csak töltögetni szoktál...ha nem nézz utána, de hogy meg ne terheld magad, idézek:

Azonnali kizárás jár az alábbiakért:
- Meghívó küldése pénz ellenében.
- Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).
...stb.

Remélem érted az összefüggést.

Bazinga!

lele
ezen nem kell vitázni! csak nem dõl össze a világ

Pharaoh
Ez meghívó kérés, attól függetlenül, hogy adsz érte valamit.

Mielõtt törölnétek a hozzászólásom.. Ez nem meghívó kérés... én csere-berét akarok.
Pharaoh
utorrent valóban nagyon jó, külsõleg nagyon hasonlít az azureushoz.

precision
Több fájból áll? Tömörítsd ki és/vagy illeszd össze és a kapott fájlt (ami általában bin/cue páros, vagy iso v. bármilyen képfájl) írd ki a megfelelõ (általában nero) cd/dvd író alkalmazással...persze ez a legáltalánosabb eset, az aktuális játék .nfo fájljában leírtak a mérvadóak
Ha egyszercsak megállt, akkor eltünt a seeder...nem, nem tudunk segíteni rajta, vagy vársz míg visszajön a seeder, vagy sajnos buktad

Bazinga!

Hello! Olyan problémám lenne hogy nem tudom hogyan tudom kiírni azokat a játékokat amik több fájlból állnak, úgy hogy utána letudjam játszani õket PCn vagy PS2n. Valamint töltök egy játékot..és egyszer csak megállt..és azóta nem megy tovább..mi lehet a baj? Remélem tudtok segíteni. Köszi
Serpa
utorrent

lele
sorry

Kori
a giga már megint nem megy

vagy csak nekem?????

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

precision
lele ne írj már minden sort külön hozzászólásban légyszives, nem chat
a másik meg fent a bannerben ráklikkelsz a torrent listára és ott találsz egy halom külföldi trackert ahova nem kell regelni

Bazinga!

lele
priviben:-D

lele
lécci adjatok 1 jó magyar lapot mert sehova nem tok regizni!(lehet angol is)

lele
én az endlessen meg nem tudok regizni!<#wow3><#boxer><#falbav><#rinya>

lele
skacok tudom hogy ez 1 hülye kérdés de melyik szerintettek a lehjobb? kliens?
a legbiztonságosabb? az azureus?

Kontrakcio
köszi szépen !

Sanyix
Le lehet játszani winampon pluginnel, de pl a foobar2000 alapból lejátssza ezt is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kontrakcio
sziasztok! a flac formátumó cumókat mivel tom decódolni mp3 files re? mert nem akarom elhinni hogy sak wav-ra lehet... vagy 1álltalán a flac-t lelehet játszani winamp-on? én leszedtem vmi plugint de nem változott semmi... elõre is köszi!

Agy Halott
huha megsem jó... nem tudok bejeletkezni a nevemmel, haverom viszont igen! Probaltam a jelszo emlékeztetõt, hogy megadom az e-mail címem, de ERROR-t ír ki! Ilyenkor mi van?
Agy Halott
jaja már muxik!

Az Endless-e poénon énis megijedtem!
Sland
köszönöm

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Max7
ezt hogy érted? :s

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Pharaoh
Ha egy kicst szétnéznél a beállításokban azonnal meglenne. Ne legyünk már ilyan lusták. Az options/connectionban legfelül, vagyis a legelsõ beállítási lehetõség.

Sonajk @:o)
Szia Atti! 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Sland
kössz! ennyit tudtam én is. és azt hogy kell?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Duddits
Váltsál portot!