torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hostnev/ip cim blokkolassal.
port blokkolassal.
layer7 szûréssel.
de nem hinnem , hogy magyarorszagon a nagy szolgaltatok ilyenre vetemednenek. ( egyelore )
lehet egy usernél olyan, hogy az ISP blokkolja a torrent, vagy másegyéb UP forgalmát???
ha igen hogyan?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Legalábbis nagyon remélem.
mert regelve vagyok sok helyen csak sehonnan nem indul el a letöltés.
és azt nem tudom hogy miért?
mert eddig minden jól ment kb fél évig
router mögül vagyok az lehet gond. de fél évig nem volt.
újra indítás nem segített.
és se bitcomet 0.63 sem az legújabb utorrent nem kezdi el szedni.
válaszaitokat elõre is köcce!
Egyébként tényleg gyorsított rajta, de közben küldözgette az adatot kifele mint állat. - Egy darabig úgy is használtam, hogy tudtam róla kémprogi. :-)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
szóval még ha gyûjt is adatot (amit kétlek) nem küldi el sehova, tûzfal már jelezte volna, ha netre akart volna menni
Bazinga!
Ránézésre nem : Nem épül be sehova - a leírásban direkt javasolja a kikapcsolását ha nem fut a kliens - A védelmeim nem jeleztek rá semmit.
A múlt éjjel demonoidról húztam a vistát, elég sokan osztották - reggelre 80Kb/s átlag sebeeséget írt ki. Aztán rátettem ezt a progit - utána átlag 90 - 110 zel jött.
tetszik
Bazinga!
Itt van angol ismertetõ.
Nekem cFosSpeed és utorrent mellett még kb. 10-20 %-ot gyorsít a letöltéseknél.
Olyan gondom van hogy nem csatlakoznak hozzám peerek.
Pl.:seedek0(0), 0(58) peer
Eddig kb fél évig semmi gond nem volt.
Ja és bitcometnél sem mûködik a letöltés.
Mi lehet a gond???
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
www.dcinfo.org oldalt olvasgasd.
Pár hete használom az Azureust,teljesen jó.Kiegészítésként eMule programot,hisz ez más hálózaton keres.Ma halottam hogy van egy DC++ Strong vagy DCStrong program amivel HUB-okra lehet csatlakozni és igy letölteni.Kérdésem:Igy még több zene és film lenne elérhetõ számomra?Vagy az Azureus és az eMule megtalálja amit a HUB-os progi vagy nem?ÜDV Laci
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Az endless trackere megint/még mindig xar!
"Csatlakozott seedek: 0(Max lehetséges:0)"
Amúgy köszönöm szépen a segítséget, remélem lejön majd az a maradék 22mega.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
csináltam egy printscrent:

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mert most próbáltam legalább 10 máisk fájlt és egyik sem akar jönni mind1ik áll 0-ál, bezzeg a feltöltésem meg 30...amõgy BitComet-et használok.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!