36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• MR ME
    elvileg a cím stimmel, amit am kisatírozhattál volna :)
  • janihunk
    De ez most tényleg az nC oldala? Engem az érdekelne hogy mailom nincs-e veszélyben. Elég sok pénzes cucc van rajta.
  • berlinboy6329
    Igen,lehet.Törlik az adatbázisból és kérhetsz megint meghívót,ha nem fizeted ki az 1500ft+találka v 1600ft+áfa díjat.
  • janihunk
    Sziasztok lehetett meghívót igényelni a mag-ra (nemtom be lehet írni a nevét min1) kaptam is meghívót regiztem is erre ezt írja: KÉP Most mi van? Tuti valami kamu oldal. Mailcímemnek lehet valami baja? Vagy az adataimnak?
  • Blum
    Ez gáz :S
  • berlinboy6329
    Randizzatok!
  • LoDMaSt
    [Kommunikációs kártyákat nyomtat a program.
    Bármennyi pontot hajlandó vagyok adni érte, az autista kislányomnak lenne rá szüksége, sajnos ez eredeti verzió 90 ezer forint...]

BH-n aztán ment a menőzés is, hogy ki hány ezressel toldotta meg, kicsit közösségi összefogás jellege lett a dolognak, ezért sokan ajánlottak bele, hátha tényleg kell neki a program.
  • desigo
    mi volt,hogy ennyi pont jár érte?
  • shaba23 #34187
    Úgy tűnik hogy le is csaptak a lehetőségre:)
  • LoDMaSt
    Ha valaki szeretne pontokat gyűjteni magon, most teljesítse a jelenleg 100.195 ponton álló kérést.
  • baandee
    Torrentből az Utorrentet használom a 3.1.3-t
    Vírusírtó az Nod32
    Routeren keresztül jön a net és UPC-s...és asszem 3 megás
  • Ironman2
    Hát ez nagyon sokmindentől függ.Nem irtál konkrét dolgokat.pl:milyen virusírtód van,milyen torrentklienset használsz,milyen neted van,azért ha ezeket leirnád,okosabbak lennénk.
  • baandee
    ti vagytok az utolsó reményem vmi hozzá értő segítsen már nekem abban hogy az mért van ha megy a torrent nem töltök se le se fel mégis meghal az egész net...úgy belassul hogy semmit se lehet megnyitni vagy ha igen az ilyen órák kérdése...de a töltésnél is ez van akár le akár feltöltök...

a segítőknek előre is nagy köszönet!!!
  • TomBond
    Ilyenkor mi van? Sem eltávolítani, sem telepíteni, sem futtatni nem tudom. Ha a 3 közül bármelyiket megpróbálom akkor a proci rögtön 50-100%-on pörög de nem történik semmi.
  • TomBond
    Ma reggelre nekem is meghalt az utorrent. Egyszerűen nem indul el viszont a procit 50 %-ban eszi.
    Hol találom ezt a roaming mappát?
  • [HUN]FaTaL
    Mai gyöngyszem:

Felteszi a napi híradót, amit meg lehet nézni a neten. :D
  • [HUN]FaTaL
    Akartad mondani 3.1.3 build 27081 :D
  • DIESEL DOG #34178
    Ha µTorrent-et használsz akkor első körben frissítsd a legfrissebb verzióra... (3.1.2 build: 26821)
  • Zsolek123
    Hali!
    Elkezdtem letölteni egy 15GB-os cumót (harr) de 99,9%-nál megáll.
    A megállás alatt azt értem, hogy 99,9% töltöget még max sebességgel, eléri a 100%-ot és visszaugrik 99,9%-ra.
    Próbáltam már újraellenőrizni de nem segített.
    uTorrent 3.1.3-at használok.

Szerk.: Új fejlemény. Ezt írja ki: Flushing to disk ( valamilyen szám ), éééés utána ugrik vissza 99,9%-ra.
  • [HUN]FaTaL
    Passz, több éves a profilom, megélt már 2 gépváltást, megszámlalhatatlan winreinstallt. :D

De pl. hdd hiba esetén is megsérülhet. Elég, ha a config fájl elbarmolódik.
  • Narxis
    Eddig bírta. :D
  • Blum
    Mondasz valamit..de egy próbát talán megér.
    De amúgy hogy a rákba tud az megsérülni? Fut nálam olyan torrent,amit másfél éve seedelek és soha nem borult meg semmi.
  • [HUN]FaTaL
    Nagy eséllyel megsérült a roaming mappában lévő adat, szóval másolgathatja, nem fog történni semmi. Ha rendben lenne a tartalma, akkor már most is betöltené az utorrent.
  • Metalmilitiakid
    Csak mit engedjek ki ? Mert amire most be van állítva a torrent az ki van engedve.
  • Blum
    Szinte biztos. Nyiss egy új portot.
  • Blum
    Másold át valahova a roaming mappát,utorrentet teljesen töröld le,majdpedig telepítsd fel a legújabb utorrentet és a Roaming mappát másold vissza az eredeti helyére.
  • rooney8
    a roaming mappában meg ott van minden :O
    én ezt nem értem

egyesével meg elég rossz lenne újra betölteni, mert nem csak 1-2 torrent volt a kliensbe...
  • Metalmilitiakid
    Igen, ezen már én is elgondolkoztam, hogy lehet-e hogy a magnetlink más porton garázdálkodik és ez a baja ?
  • Blum
    Ha magukat a torrent fájlokat lementetted annak idején,akkor töltsd be őket a torrent kliensbe,add meg a helyet,ahova lementetted és OK. Ekkor elkezdi őket ellenőrizni. Ha nem akarod,hogy ellenőrizze,akkor pipáld be,hogy ezt a lépést hagyja ki és egyből vissza áll seedbe.

AppData/Roaming/uTorrent mappából is eltűnt minden?
  • rooney8
    WTF??
    ma nyitom meg utorrent-et és eltűnt az összes torrent, ami benne volt
    ez meg most mi?
  • Blum
    Hát..igen :D
    Már kint van a 3.1.3 is,tedd fel azt..hátha :)
  • Adi
    Vagy letöltés közben vagy 99% után kiírja, h flushing to disk és úgy marad. 15 perc után csak történi-e kéne vminek.
  • Blum
    Pontosan mi vele a probléma?
  • Adi
    Srácok flushing to disk problémám van utorrentnél (3.1.2[build 26749]).
    Vmi megoldást tudtok rá javasolni? Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Blum
    Routert is használsz?
  • Metalmilitiakid
    Azóta nem foglalkoztam vele, most próbáltam megint, de valami mégsem jó. Beraktam a legújabb house részt próbának 12k seederrel és 5 perc után sem történik semmi. A verzió pedig : (3.1.3 build 27060).
  • Narxis
    lol
  • pett3rson
    valami hiba volt nálam, mert a kedvencekből nem működött az oldal, de utána beírtam kézzel és úgy már jó lett. érdekes mindenesetre. kösz.
  • Metalmilitiakid
    Ez van fent nekem is, akkor semmi baj, csak úgy látszik pont olyan torrentet fogtam ki amihez nem volt seed, mert fél óra után sem történt semmi. De akkor így már értem, köszi a helpet.
  • Ironman2
    DDD