torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Mivel a szárójel elõtti szám, nulla, nem kapcsolódik hozzád senki. Nincs esetleg az egyidõben tölthetõ torrentek száma korlátozva?

Szia Pharaoh! A torrentoldalon a DL:322 SE:6 LE:28

Szia Pharaoh! A készforrás 0(24),ügyfelek 0(104),Feltöltés 0 B/s az Azureusban.Nézzem meg a honnan letöltöttem a torrentfájlt?

Pharaoh
Akkor valószínû, hogy nincs aki tölteni, hányan vannak a Peer-eknél?

Sziasztok!Azureust használok.Az a gondom,hogy a lejött cuccnál ami az alsó ablakban van nincs felmenõ sebességem,állandóan Várakozás van a státusz-nál.Honnan tudhatom meg,hogy valami beállitási hiba vagy nincs aki töltené a letöltött cuccomat?Szürke a kör a fájl mellett.A felsõ ablakban viszont van fel és lemenõ sebesség,zöld a kör.Tehát igy szerintem a letöltött cuccaimat nem tudom visszatölteni?Állitottam pár dolgot,kész fájlok mentési helyét,portot,stb.Vagy várjam meg hogy amit most töltök az leérjen ,az alsó ablakba kerüljön és hogy azt tudom e visszatölteni?

😄DDDDDDDDd

jahh + gúúglí

REAL MADRID

tudtok adni egy linket cfosra??

jahh ! Cfos t is ki kellene rakni a bannerbe mert többen jönnek olyan kérdésekkel amirea válasz :CFOS

REAL MADRID

mukika
vagy használj cfost.

Pharaoh
Korlátozd be a feltöltést a feltöltési max 80%-ára.

Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy seedeléskor nagyon belassul a net pedig max 30KB tudok seedelni. De letöltéskor semmi gond nincs hiába jön 300KB/s-cel!!
Mi lehet a gond??

Pharaoh
64K/12K-vel soha nem fogsz tölteni. A sebesség nagyban függ a többiektõl is.

Sziasztok! Azureust használok,kábelnetem van 64KB/12KB.Eddig csak max 10 KB-al jött le a cucc de telepitettem a Bõvitmények menüben az AutoSpeed-et mert gyárilag nincs benne.Igy néha még 50KB fölé is megy a lemenõsebesség,de 30KB tuti.Nézzétek meg.Ja és a port se mindegy,XP tûzfalam be van kapcsolva.Szóval be kellett állitani.De még mehetne följebb is,mert ha a tálcán az Azureus ikonra kattintva átállitom a fel sebességet nagyobbra pl.10K akkor még följebb megy ,de aztán sajnos visszamegy 60K/6K-ra.Miért?Beállitásokban az Átvitelben állitottam nagyobbra de a tálcán visszaugrik 60K/K-ra.Igy is már jó de lehetne jobb is.Tölthetnék 64K/12K val.Vagy a Beállitások Bövitmények AutoSpeed-ben állitsak valamit?Még ha telepiteném a BT engine-t vagy a Cfor Speed-et még jobb lehetne? ÜDV:Laci

Sonajk @:o)
Hess innen vészmadár!!!!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Met
miért is? és kik?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dying Soul
Van vkinek regje demonoidon? Kéne egy torrent fájl onnan..

Az endless-t hamarosan "megviccelik" benfentes említette.Úgyhogy szerintem keressetek gyorsan másik oldalt 😄 . Ha pedig nem jön be a meglepi , akkor el fogják lehetetleníteni.
A kinek gondja van a feltöltéssel , és szeretne feltölteni, keressen emailben : [email protected]

10Mbit-el könnyebb lesz

Aki torrentszervert szeretne indítani, de nincs helye, az is jelentkezhet megoldjuk ( közösen host-olni ) ingyenes szerverrõl úgyis ledobják a torrentoldalt 😄
Kontrakcio
csaó! Használj CfosSpeed v1.06 -ot és BT engine-t! az a tutti! nekem nagyon gyord lett azóta minden közne az adatforgalmam pedig egy Manhattan-el vetekszik 😄 !

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Serpa
nekem olyankor van piros "X", ha a tracker nem mûködik.

Blasta
Nem, eccerüen csak megáll és piros X-et tesz az állapotsorba...
Nemvágom

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nm

kihalnak a seederek?

REAL MADRID

Blasta
Kösz a segítséget, a netlimitert majd kipróbálom.
De arra tud vki megoldást, hogy miért szakad meg olyan letöltésem, ami láthatóan sok helyrõl jön és egész jó sebességgel???

a bitzone t jelenleg fejlesztik ! én ugy tom!

REAL MADRID

pl az 1. file keves embernek van meg. es azok is csigalassuak.

sufnituning
Hi. Az lenne a kérdésem, hogy az miért van hogy megnyitom a torrentet ami 5.7Gb
és elég jól tölti, de ha csak mondjuk az 1. fájlt akarom tölteni akkor szinte el se akar indulni a letöltés? (egyébként sorozat, külön-külön részek)

For sale: thedronewebshop.com

lck
Sztem törölte a tárhelyszolgáltató. (Ingyenes)
Mi volt vele a gond? :S
lck
Egy Bitzone nevû oldal cjb.hu-n talán 2 hetet ha élt...
Remélem nem minõsûl reklámnak:
Egy vadiúj magyar torrent oldal:unlimited

Akiknek nem sikerült bekerülni a nagyobb oldalakra, érdemes regelnie...
Met

0,3-as arányal amúgy se kellene vagánykodni

nm! arányra figyelni ám! 😄

REAL MADRID

Naggyon naggyon szépen köszönöm, ezzel már szépen jön le a Tomb Raider..!
Tényleg köszi!
És elnézést így utólag, azt hittem (mivel regisztrálni kell a torrentspy-on és az isohunt-on, csak nem úgy, ahogy itt), h ugyanarról beszélünk..😊

Üdv
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

sufnituning
Nem is gondoltam, bár most néztem elég jól tölt, majd kiderül mi van!

Pharaoh
Azért ne várd, hogy az ilyen filecserélõs progikkal full sebességgel fog jönni a cucc. (persze lehetséges)

sufnituning
Hali. Még kezdõ vagyok úgyhogy bocs ha nagyon láma kérdés!
Az uTorrentet használom, 512k/96k netem van és ha letöltök valamit egy adott tárhelyrõl, tök gyorsan lejön (150Mb 30perc alatt). De ha az uTorrentból töltök akkor lassabb! Letöltési sebesség is csak 65kb/mp! Miért? Lehet hogy rosszul van beállítva a progi? Pls help!

gecc
Szevasztok
tudja vki, hogy lehet a bittorrent klienssel feltölteni?

Pharaoh
Még jó, hogy nem reges oldalak, hisz nem is trackeek, csak gyüjtõoldalak.

Torrentspy és Isohunt nem reges oldal!

reges oldalra bejutni szinte lehetetlen hacsak nem isnersz vkit aki küldene neked meghívót!

amugy regelj ide!

REAL MADRID

Nem akarok bunkónak tûnni, meg nem is azért kérdem vissza, de:
Miért, a Torrentspy és az Isohunt nem reges oldal?
Szval regisztrálós oldalról töltök, nem az a gond..
Ha az nem probléma, akkor olyan oldalcímeket írjatok kérlek, ami nálatok jól jön, ne csak annyit, h reges oldalról kell tölteni..

Köszönöm!
Üdv
Koszta

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Fyrex
reges oldalról tudsz csak maxal szedni általában, és aza gond hogy az új gémeknél elhiszem hogy 5e seed van de 15e leech és ezért lassú

szóval próbálj bejutni reges oldalra, itt sajnos nemtudunk ilyenekkel kapcsolatban segíteni

Avanti Crociati!

én reges oldalról töltök!

REAL MADRID

Hello Tomot és a többiek!

Nos, 1xûen az van, h segítsetek!!😊
Az Oblivion-t értettem Tomo, láttam is, h vagy 62e?! letöltése volt..
De,
Ha a TR Legend-et szeretném lehúzni, ami most 5e feletti letöltéssel van fönt majd mindenhol, akkor miért van az, h ennyire sz*rul jön - 1kb/s!!?
Mondjatok kérlek olyan oldalt, ahonnan Ti töltötök torrenteket.., és jól is jön.., m kétlem, h mindenkinek ennyire lassan jönne, amit le szeretne tölteni.., magyarán, csak én bénázok, de rajtam kívül áll a dolog.., lsd. lentebb..

Köszönöm a helpet elõre is!
Üdv
Koszta

használd ezt a programot

REAL MADRID

Blasta
Sziasztok!

Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!

1. Miért van az, hogy ha torrenttel töltök le, a sávszélességem nagyon lecsökken, pedig lekorlátoztam az egyidejû feltöltéseket??? Ilyenkor legtöbbször az MSN-em is állandóan kilép és a böngészés is kva lassú?!

2. Mostanában elõfordul, hogy a letöltések minden magyarázat nélkül megállnak (piros kereszttel jelzi a program). Ilyenkor ha manuálisan leállítom és újraiondítom a töltést, minden megy tovább. Mit kell beállítanom, hogy ilyen ne történjen? (mert ha éjszakára letöltve hagyom a gépet, elég idegesítõ, hogy reggel látom, a feladatok megálltak pl. 20%-nál)

0.59-es Bitcomet klienst használok.

Elõre is köszi a segítséget!

kerulj be regisztralos torrentoldalakra.
jatekokhoz a kulfoldieket hasznald.
amugy azon ne csodalkozz, hogy a bithumenrol teljes savval tudtal szedni, egy agyonseedelt torrentet.

Oks, a Fifa már csak 1200 töltéssel van fönn..
Viszont a Tomb Raider Legend több, mint 5000rel, és nálam jó, ha 2 kbs-el jön.., ez mitõl van?? Ha az Oblivion ua.kal a beállításokkal jött 70nel?
Kérlek Titeket, segítsetek, m nagyon meg vagyok lõve a torrenttel.., honnan tudnék jó torrenteket belõni?
A TR L itt található:
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=legend&ext=&op=and

Köszi!
Üdv

3400 <#wilting> linket pls! /nemhiszi el/ 😄

REAL MADRID

Met
minek a 2 csaj akkor meg, ott ülsz az internet elõtt<#crazya>

Sráááácok, elég idõs vagyok én már ahhoz, hogy elég legyen már az is nekem, hogy csak nézhessem õket!!!!!