torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Olyan gondom van, hogy seedeléskor nagyon belassul a net pedig max 30KB tudok seedelni. De letöltéskor semmi gond nincs hiába jön 300KB/s-cel!!
Mi lehet a gond??
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
10Mbit-el könnyebb lesz
Aki torrentszervert szeretne indítani, de nincs helye, az is jelentkezhet megoldjuk ( közösen host-olni ) ingyenes szerverrõl úgyis ledobják a torrentoldalt 😄
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nemvágom
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
kihalnak a seederek?
REAL MADRID
De arra tud vki megoldást, hogy miért szakad meg olyan letöltésem, ami láthatóan sok helyrõl jön és egész jó sebességgel???
REAL MADRID
és elég jól tölti, de ha csak mondjuk az 1. fájlt akarom tölteni akkor szinte el se akar indulni a letöltés? (egyébként sorozat, külön-külön részek)
For sale: thedronewebshop.com
Egy vadiúj magyar torrent oldal:unlimited
Akiknek nem sikerült bekerülni a nagyobb oldalakra, érdemes regelnie...
REAL MADRID
Tényleg köszi!
És elnézést így utólag, azt hittem (mivel regisztrálni kell a torrentspy-on és az isohunt-on, csak nem úgy, ahogy itt), h ugyanarról beszélünk..😊
Üdv
Koszta
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Az uTorrentet használom, 512k/96k netem van és ha letöltök valamit egy adott tárhelyrõl, tök gyorsan lejön (150Mb 30perc alatt). De ha az uTorrentból töltök akkor lassabb! Letöltési sebesség is csak 65kb/mp! Miért? Lehet hogy rosszul van beállítva a progi? Pls help!
reges oldalra bejutni szinte lehetetlen hacsak nem isnersz vkit aki küldene neked meghívót!
amugy regelj ide!
REAL MADRID
Miért, a Torrentspy és az Isohunt nem reges oldal?
Szval regisztrálós oldalról töltök, nem az a gond..
Ha az nem probléma, akkor olyan oldalcímeket írjatok kérlek, ami nálatok jól jön, ne csak annyit, h reges oldalról kell tölteni..
Köszönöm!
Üdv
Koszta
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
szóval próbálj bejutni reges oldalra, itt sajnos nemtudunk ilyenekkel kapcsolatban segíteni
Avanti Crociati!
REAL MADRID
Nos, 1xûen az van, h segítsetek!!😊
Az Oblivion-t értettem Tomo, láttam is, h vagy 62e?! letöltése volt..
De,
Ha a TR Legend-et szeretném lehúzni, ami most 5e feletti letöltéssel van fönt majd mindenhol, akkor miért van az, h ennyire sz*rul jön - 1kb/s!!?
Mondjatok kérlek olyan oldalt, ahonnan Ti töltötök torrenteket.., és jól is jön.., m kétlem, h mindenkinek ennyire lassan jönne, amit le szeretne tölteni.., magyarán, csak én bénázok, de rajtam kívül áll a dolog.., lsd. lentebb..
Köszönöm a helpet elõre is!
Üdv
Koszta
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!
1. Miért van az, hogy ha torrenttel töltök le, a sávszélességem nagyon lecsökken, pedig lekorlátoztam az egyidejû feltöltéseket??? Ilyenkor legtöbbször az MSN-em is állandóan kilép és a böngészés is kva lassú?!
2. Mostanában elõfordul, hogy a letöltések minden magyarázat nélkül megállnak (piros kereszttel jelzi a program). Ilyenkor ha manuálisan leállítom és újraiondítom a töltést, minden megy tovább. Mit kell beállítanom, hogy ilyen ne történjen? (mert ha éjszakára letöltve hagyom a gépet, elég idegesítõ, hogy reggel látom, a feladatok megálltak pl. 20%-nál)
0.59-es Bitcomet klienst használok.
Elõre is köszi a segítséget!
jatekokhoz a kulfoldieket hasznald.
amugy azon ne csodalkozz, hogy a bithumenrol teljes savval tudtal szedni, egy agyonseedelt torrentet.
Viszont a Tomb Raider Legend több, mint 5000rel, és nálam jó, ha 2 kbs-el jön.., ez mitõl van?? Ha az Oblivion ua.kal a beállításokkal jött 70nel?
Kérlek Titeket, segítsetek, m nagyon meg vagyok lõve a torrenttel.., honnan tudnék jó torrenteket belõni?
A TR L itt található:
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=legend&ext=&op=and
Köszi!
Üdv
REAL MADRID
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae