36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34561 úgy néz ki, hogy pár verőlegény csak meglátogatta. :D -
#34560 Ne hulyeskedjenek mar,hogy ismerik a dosolot es nem vertek meg agyon felig!!!
Vagy tenyleg siman kiadhatnak a kepet es sztem kurvara beszarna a kis kocka es abbahagyna. -
#34559 "Kedves felhasználók!
A felhasználói fiókok használatának szűrésével kapcsolatos fejlesztés elkészült, s azzal egyidejűleg beüzemelésre került.
Mostantól tehát vegyétek komolyabban az accountok használatával kapcsolatos szabályzatot, mert ennek megszegése a fiók(ok) esetleges elvesztését eredményezheti(k).
A mai naptól az alábbi szabályok léptek érvénybe:
- 1 felhasználói fiókkal csak és kizárólag olyan gépen engedélyezett a belépés, amelyet nem használ egy másik, az oldalunkon regisztrált felhasználó (1 gép = 1 acc)
- Tilos bármilyen céllal más accountjába belépni egyazon felhasználónak (ellenkező esetben mindegyik hozzáférést azonnal töröljük)
- * Egy IP-címről természetesen továbbra is lehet több elérést használni, de csak abban az esetben, ha minden felhasználó külön gépről teszi azt meg (minden felhasználónak jeleznie kell ezt a félreértések elkerülése végett, melyet a Beállítások / Extra / Staff résznél az "Üzenet a Staffnak" boxba írva tehettek meg)
- 1 elérést maximum 10 felhasználóval oszthattok meg (az előírtnál több felhasználóval való megosztás az account elvesztését vonhatja maga után)
- Az accounttal csak saját felelősségre léphettek be nyílt hálózatból (internet kávézó, nyílt wifi, stb...)
- 1 felhasználói fiók prémium előfizetés nélkül maximum 10 helyről/eszközről használható (ennek túllépése esetén először figyelmeztetésben, míg második alkalommal kitiltásban részesül az illető)
* Ezen jelzés elmulasztása szintén a felhasználói fiókok elvesztését eredményezheti
Azon felhasználók, akik jelenleg is több elérés birtokosai, számukra biztosítunk most egy lehetőséget, hogy egy kivételével (amelyet szeretnének megtartani) töröljék az összes hozzáférésüket az alábbi linkre kattintva.
Az érintett felhasználók amennyiben nem tesznek eleget a felszólításunknak, úgy ők az összes hozzáférésüktől búcsút inthetne" -
#34558 Szerintem elbeszélgetés helyett péklapáttal fejbebaszni aztán elgondolkodik :D -
#34557 Szerintem az elbeszélgetést vállalják a userek csak adják ki a címét. :) -
#34556 Lehetőségek a folytatáshoz.
Abbahagyja a dosoló.
Átmegyünk másik olcsó szolgáltatóhoz, ahol hasonlóan járhatunk.
Mivel ismerjük dosolót, elbeszélgetünk vele. (Sajnos ez nem garantálja, hogy nem kezdi újra vagy, hogy abbahagyja)
Bérlünk szervert drágán unmetered Gigabittel havi 800 euróért. De ehhez meg kell paypal és a userek felajánlása. Legalább 500 usernek kellene havonta befizetni 500 Ftot, hogy összejöjjön az összeg. (De ezzel meg beállunk a kéregetők sorába)
Szóval lehet választani. -
#34555 Végigolvastam ezt anno.Az hogy egyszerű az igencsak erős.Már abba belefájdult a fejem hogy végigolvastam megvalósítani meg bele sem kezdek mert sík hülye vagyok hozzá. -
#34554 :DDD -
#34553 A helyesírási hibákat tekintve Grétsy úr tudása is alaposan megkopott napjainkra. -
#34552 2012-07-29 - Az oldalt tamadjak, ezert nem jott be az utobbi par napban es valoszinuleg ezert nem fog bejonni normalisan, amig uj szolgaltatot nem talalunk. Addigis itt informalodhattok: http://bit**mennews.blogspot.hu/ -
jbl #34551 Torrent PC nélkül, olcsón, egyszerűen
Link -
#34550 tehát érdemesebb egyenként leszedni az évadokat -
#34549 Amúgy egyáltalán nem vészes ez az ncore-os aktivitás menü. Ha valaki leszed egy 100 megás albumot mondjuk, nem kell feltöltenie 48 óráig, elég ha visszatölt belőle 100 megát.
Viszont nagy torrentméretnél szívás lehet. Mondjuk ha valaki leszedi a Jóbarátokat ami 70 gB, akkor ha nem tölt vissza semmit, ami esélyes mert nem sokan szedik, a 48 óra mindjárt 76 órára ugrik. -
#34548 Én is így vagyok ezzel. Nekem csak a fórum hiányzik. Az viszont elég bosszantó, hogy bármi komolyabb leállás van, nem hajlandók sosem tájékoztatni a felhasználókat. -
#34547 Miota a mag bevezette a nem tomoritett feltolteseket es kivette a cam verziokat mar en se hasznaltam az aszfaltot,max az ajanlott torrentek meg a forum miatt.
Viszont a designe-ja miatt mindig szeretni fogom :D.Meg most is messze atlathatobb mint a mag akarmelyik temaja. -
#34546 Én megint nem jutottam tovább a főoldalnál és az is félig jött be, fehér háttérrel. :D Igazából mindegy, úgysincs mit töltenem vagy seedelnem. -
#34545 Most újra bejött a letöltés oldal, a legfrissebb huszonnegyedikei torrentekkel. -
#34544 Remek ajánlat, kár, hogy bűncselekmény. -
#34543 Dos támadás a legjobb, egyetemi tanárom is azt ajánlotta, hogy ha oldalt akarunk lebénítani -
#34542 A kezdetektől lehet tudni, hogy lesz szankció, semmi jóstehetség nem kell hozzá, az első hírben benne volt. -
#34541 Haver mondja hogy magon szankciók lesznek. Mondjuk én ezt már akkor mondtam amikor örök free lett minden hogy a sok hit'n'runoló miatt előbb utóbb lesz valami megkötés!
Mikor elolvastam a főoldalt meg is nyugodtam engem nem érint:
A havonta elkövethető hit'n'runjainak száma: korlátlan
-
#34540 Céljukat elérik,nem? :) -
#34539 De ha van sok támogatód (ismerős, fb csoport akármi) akkor nem kell géppark. Szerintem ezek direkt nem kapcsolják ki a gépet és nyomatják és közben azt hiszik hogy kurva nagy hekkerek. -
#34538 Ehh, nekem már tegnap se jött be egyszer se a főoldal, de akkor jó tudni, hogy megvannak a gépek csak még mindig támadják. :D -
#34537 Aha és félóránként visszakapcsolja, hogy a főoldal kurva lassan, de betöltsön :D -
#34536 ASVA-n a friss kommenteket nézzétek. Állítólag a NAV akciózott és elvitte a gépeket, szervereket? -
#34535 Jó, de 1 szervert leterheléséhez nem pár ember szükséges hanem egy géppark... -
#34534 Miért kerülne pénzbe? Sok kis köcsög felrak valami programot a gépre és elindítja hogy megmutassák milyen fasza gyerek. -
#34533 Ennyi ideig fenntartani DoS-t, nem semmi pénz. Tuti valamelyik cégnek/cégeknek szúrta a szemét és így próbálják lebénítani. Bh meg nem valami törvényes, így az adminok még nem is jelenthetik ezt sehol -
#34532 De igen. Akkor 19.-nek regisztráltam. :( -
#34531 Szegény aszfalt... Nem ma van a szülinapja? :D -
#34530 Beleszámolja. -
#34529 elvileg nem:
"A felhasználói fiók használhatósága több helyről problémával kapcsolatban!
Lesz a későbbiekben egy külön hír, hogy mik lesznek a pontos változások, ugyanis jelenleg egy fejlesztés folyik a háttérben, ami ezzel lesz összefüggésben. Addig természetesen nem lesznek szankciók ez ügyben, amíg nincsenek pontos információk közölve."
-
Én programozó vagyok, de fogalmam sincs mire gondolnak. Ha kitalálnak egy ilyent ami tudja, hogy te és csakis te ülsz a gép előtt, akkor beszállnék a projektbe, mert ezzel millókat lehet kaszálni, ugyanis ilyen rendszer még nincs.
Egyedül azt tudják vizsgálni, hogy egyszerre be vagy e jelentkezve 2 helyről 1 azon időpontban, vagy hogy egyszerre futtatsz e torrentet 2 gépről. Ezt lehet vizsgálni és tiltani is... -
#34528 Én azt nem értem, hogy a letöltési időt miért nem számolja bele? Akkor is töltöd a torrentet felfele... -
#34527 kezd idegesítő lenni ez a bh elleni támadás... -
#34526 Ezt az IP cím korlátozást nem értem. Ha a routeremet ki/bekapcsolom (amire néha igényt tart :( ), akkor új IP-t kapok. Akkor én ki leszek tiltva? -
#34525 NEM a hit n runnal van a probléma, hanem pl. avval, hogy semennyire nem vették figyelembe azt, hogy 6 év alatt felseedeltem jónéhány terát, illetve az ip cím korlátozással (ha több gépről akarod használni fizess). Mondjuk engem semennyire nem érdekel, nem nézek szinkronnal semmit úgyhogy átköltözöm külföldi oldalra. :) -
janihunk #34524 -
#34523 Ráadásul a 48 óra hónap végéig teljesíthető, tehát nem is csak 2 hét lesz rá.
Cretain írta:
Na, par dolgot itt leirok, valoszinuleg ketertelmu lehetett. Ha lehet akinek valami nem vilagos olvassa ezt el:
Minden honap elsejen MINDEN olyan torrent torolve lesz a listabol, mely elbiralhato volt az elozo honap vegen. A legegyszerubb talan az, ha mondok egy peldat:
Adott egy felhasznalo, futtatott 3 torrentet.
1. torrent: elinditotta julius 2-an, visszaseedelte rendesen.
2. torrent: elinditotta julius 10-en, hitnrunos maradt.
3. torrent: elindutotta julius 29-n, meg nem tudni mi lesz vele.
Egyik dolog amit szerintem sokak figyelmet elkerulte: NEM kizarolag 2 het van a kotelesseg teljesitesere! Tehat ha honap 2. napja szeded le a torrentet akkor egeszen honap vegeig lehetoseged van teljesiteni a kotelessegeket. Na, igy azert mar valamivel masabb a helyzet, nem? A 2 het teljesitesi ido a legrosszabb esetben van, ha julius 16-an szeded le 23:59-kor. Ekkor ugye a 2 het lejar 31-en 23:59-kor es ez meg ebbe a honapba szamit akkor. Ha julius 18-an szeded le, akkor egeszen AUGUSZTUS vegeig raernel teljesiteni a kotelezettsegeket annal a torrentnel.
Ennelfogva a hitnrun tablabol ho elejen csak azon torrentek torlodnek, melyek LEGALABB 2 hete a listaban vannak, azaz elbiralhatoak. Remelem igy valamivel vilagosabb lett a helyzet. -
Blum #34522 #34506