36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• [HUN]FaTaL
    Nem úgy számolják, hanem sokszor stoppedre teszi, hiába megy még, szóval bugos, nem kicsit.
  • setuh
    Nem ertem en ezt a mag-ot.Van olyan torrent amit leszedem 4 napja folyamatosan ment a utorrent es seedeltem,de megis azt irja ki meg hatravan 47 ora...Ezek komolyan ugy szamoljak,hogy csak akkor szamit a seed ha valaki el is kezdi tolteni?
    Mert ez esetben ha leszedek egy jo oreg torrentet,azt lehetetlen lesz visszaseedelni.Gondolom en ertem felre mert igy nem is lenne logikus,de akkor se ertem,hogy miert nem szamolja.
  • videobaby
    akkor az van, hogy várnod kell. lehet, hogy a seeder nem aktív. megnézted egyáltalán, hogy tényeg aktív-e?
  • Ironman2
    Mi van akkor ha van 1 seeder a torrentnél,és mégse indul a letöltés? Kapcsolat rendben van.
  • Desiderata #34597
    Hirdetésekkel újít a μTorrent, "Mindez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a letöltési lista tetején egy vagy több torrent automatikusan megjelenítésre kerül majd, noha maga a letöltési folyamat elvileg nem fog rögtön elindulni." OMG :/

továbbá: "a magnet linkek esetén már képes lesz „behúzni” a letöltendő fájlok neveit a torrent hozzáadása párbeszédablakba."
  • videobaby
    minden éremnek két oldala van. ez a cikk arra próbál leginkább rávilágítani, hogy a hadászati érdekek miatt akarnak rátenyerelni a kormányok a netre. eddig is megtehették szerintem. nem mondták ki szó szerint, de ez volt a lényeg. tény, hogy nem az a legnagyobb kínjuk, hogy az emberek letöltenek. ha valóban arra készülnének, hogy a lehető legtöbbet ártsanak a site-oknak, akkor az üzemeltetők és a támogatóik biztos nem fognak tétlenül ülni a fenekükön. jelenleg nincs rendesen beszabályozva a nettel kapcsolatban semmi. csak vagdalkoznak. ilyen módon nem beszélhetünk totalitásról sem. viszont a médiának kellenek a hangzatos szalagcímek.
    majd elválik ebből mi sül még ki.
  • Desiderata #34595
    Jön a totális netháború?
  • setuh
    Remelem vegleg tonkre mennek.
  • Maximus4
    Egyesültek,aztán újra szétváltak:)
  • setuh
    En azt se tudtam h meg letezik azt hittem a mikro lett belole.
  • Maximus4
    Ezt én is olvastam a magon,csak azért kérdeztem,mert hetek óta elérhetetlen az oldaluk.
  • setuh
    A majomrol azt tudom pl. hogy a mocskosok kiadtak 30k user jelszavat es e miatt tortek fel a bithu accom is...Akinek ugyanaz a jelszava valahol mint majmon erdemes megvaltoztatnia.
  • Maximus4
    Köszi,pont erre voltam kíváncsi:D
  • Blum
    Szereti a banant.
  • Maximus4
    A majomról tudtok valamit?
  • setuh
    A blogon ott van a kis patkany neve+cime.
  • Blum
    En Facebookon kaptam meghivást az "nCore megnyitja kapuit Augusztus 2x-én" nevű eseményre. Odairtam,hogy ez egy nagy hulyeseg es ne doljenek be neki...erre lehulyeztek. :D
  • broman191
    Napi fakereg mail...

"Szia.

Az enkóóór kinyitotta kapuit.

Ha te is regisztrálni szeretnél, akkor kattints enkórpontcici/szájnápppontpéhápé linkre.

Enkóóór Csapata"

Nice try niggaz, első ránézésre egészen legit, de a linkre téve a kurzort hamar meglátszik hogy egy bizonyos enkóóór.ca/regisztracio.php-ra mutat...soha nem unják meg?!
  • tmp
    ez a mag mekkora egy trágyakupac. 3 órája van seedbe valami, és az aktivitásnál stopped-et ír, még manuális tracker frissítés után is. úgy döntöttem, hogy én innentől be is fejeztem ezt az aktivitás hülyéskedést. majd szöszmötöl vele az aki ezt élvezi, nekem nem jött be.
  • rooney8
    hát igen, de így legalább nem kell tracker :)
  • BenceYCE
    Köszi, ez lett, csak ez vmiért elég lassan találja meg magát.
  • DjDano
    Elvileg a Beload szervere is Ukrajnában van (hacsak nem proxy mögé bújt), bár kétlem, hogy hasonló sorsra jutna. Mindenesetre elgondolkoztató.
  • rooney8
    nem kell ahhoz tracker
    utorrent -> file -> new torrent -> betallózod a fájlt, vagy mappát, a többi mezőt úgy hagyod ahogy volt -> megkérdezi hova mentse a torrent fájlt, kiválasztasz egy helyet. utána a utorrent automatikusan beteszi a kliense, az elmentett torrent fájlt pedig elküldöd annak, akivel meg szeretnéd osztani. ezután már mindent magától csinál a utorrent, ti pedig hátradőlhettek :)
    a lényeg, hogy mind neked, mind akivel meg szeretnéd osztani legyen kipipálva a DHT a beállításokban.
  • BenceYCE
    Néztem Googleban, de nem találtam leírást arra, h hogyan tudnék saját készítésű videókat, képeket tartalmazó torrentet úgy feltölteni egy trackerre, h azt csak az általam megjelölt userek tudják a későbbiekben letölteni vagy csak én?
  • Blum
    ok
  • marcellalex
    sziasztok nekem utorrentem van és nem tudok letölteni semmit mert mindig azt írja ki ,hogy a windows nem tudja megnyítni ezt a fájlt
  • Ironman2
    Az ukrán rendőrség lekapcsolta a Demonoidot

• videobaby
    na, megvan melyik volt az. most megy a bh, és 3. nekifutásra megtaláltam a szokványos skinemet. az is igaz, hogy a .be cím a jó. a .ru ratyi.
  • videobaby
    minek? ha olyan ügyes, hogy ezt így megcsinálja, és nem tudnak tenni ellene, akkor az oldalnak annyi. játszhat, mint macska az egérrel. ezen pár pofon nem segít.
    de ha mégis lenne rendesen bh, akkor mondja már meg valaki, melyik skin volt az az alap középkék , amit előbb nem tudtam megtalálni. lusta voltam végig lesni az egész lehetőséget.
  • Narxis
    Na akkor induljunk a sráchoz "elbeszélgetni". :D
  • broman191
    Nem még, már nem. Nálam sem.
  • setuh
    Ennyi volt a moka mara.
  • Casillas
    hát nálam még mindig nem tölt be a .be sem.
  • Blum
    hmm,tenyleg
  • broman191
    A .ru esetében hibás csak, a .be jól megy!
  • Blum
    Nalam a gyari skin van (mint mindig) es atallitani is attudom.
  • videobaby
    hello:) bh másnál is ocsmány? fogalmam nincs miféle skin ez, de undorító. átállítani meg nem tudom, csak az lesz.
  • Narxis
  • setuh
  • broman191
    Ez jó, az oldal is alig ment, de harmincadikán az előző heti pozíciómért a csillagomat azért megkaptam...