36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• janihunk
    Mi van a bithumen-el? Két napja hibát ír ki.
  • rooney8
    és a 48 órára van 2 hét időtök... hát tényleg nagyon szörnyű...
  • rooney8
    egyébként nem tudom mit vagytok úgy oda mag miatt

nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne 48 (+1-2) órát benthagyni a kliensben a torrentet.
  • Narxis
    Most a főoldal se jön be. :D
  • broman191
    Most már a torrentlista is, van remény, yay!
  • Narxis
    Á szar, főoldal bejött, torrentlista már nem..
  • Narxis
    Lassan de be.
  • Bal0924
    Aki fenn van a Bithumen-en, annak bejön az oldal?
  • tobias88
    Havi 10 ugye? Az még elmegy ha odafigyelek bár jelenleg 41et ír...
  • zzeN
    Tagnál 10 az biztos.
  • ToCsEk
    :D:D:D:D:D, ha elit vagy elvileg 7 vagy 30 vagy végtelen hit and runod lehet, valami ilyesmi rémlik :D
  • [HUN]FaTaL
    Kell. 5% vagy 200MB fölött, ha kitörlöd hitnrunnak számolja.
  • tobias88
    Amúgy meg ha elkezdek egy torrentet és nem szedem le, út közben kitörlöm mikor le se jött, akkor is kell szerintetek még feltölteni? Mert ha nem akkor meg nem szedem le sose az egészet, kihagyom az nfo-t, ncore-nál akkor is leachként érzékel
  • tobias88
    Kábeles netem van most már, de régen mikor GTS-nél voltam, mindig új ip-t adott a renszer. Velük mi lesz? Ekkora barmokat...

Na meg a 2 hetes tiltás már 1 ilyen torrentnél járni fog? Mert akkor szeptember 1. napján megszűnik az ncore és Magyarország adatforgalma 5%ot esik
  • tobias88
    Tuti a Warner Bros
  • Narxis
    Ezért nem megy az aszfalt
  • gabo91
    Hát kezd szánalmas lenni a mag is.
    Tegnap úgy is kikattantam rá, ma meg olvasom az új közleményt a fizetős rendszerről...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Feltettek egy XBOX360- os játékot, aminek a hozzászólásainál írták, hogy milyen jó stb. tettem egy megjegyzést "de jó lenne ha ps3-ra is fent lenne"
    Erre föl kaptam 3 napos warnt, olyan címszóval hogy "kérni a kérések menüben kell"

Én vissza töltöttem eddig is minden torrentet, van vagy 30 olyan ami már 5 hónapja fut nálam. De aki szarik az egészre az meg egy sms-el kiválthatja...
  • broman191
    Kellemes csalódás, hogy nem hagyják lelépni világba a fizetősöket sem...legalábbis elvileg. :)
  • ToCsEk
    ah és tényleg kösz, mekkora gecik ezek ...
  • [HUN]FaTaL
    A premiernél ott van, hogy korlátlan gépről használhatod, ha fizetsz, továbbá a kommentek között írták, hogy vissza fognak térni a régi rendszerre (1 ember, 1 acc), másképp pedig nem tudod szűrni.
  • [HUN]FaTaL
    Én tudok jobbat, van ezer oldal, mellőzni fogom a mag használatát :)
  • ToCsEk
    hol olvassátok ez az egy ip-t? mákom van hogy csak augusztustól aktív a rendszer mert van 148runom, 5en használtuk az accot,(tudom nem kifogás, nem is azért írtam) töltött mindenki mint egy hülye :D de már meghívtam mindenkit, de tesómmal 2ipről foglyuk továbbra is használni az accot, mi ez az 1ips bullshit baromság?
  • zzeN
    Magról:

"Kedves felhasználók!

Az aktivitás menü fejlesztése befejeződött, élesítve lett!
    Tehát mostantól figyeljen oda mindenki a szabályokra.

Az élesítéssel együtt a következő szabályok lépnek érvénybe:

Ha túllépésre kerül, illetve ha túllépésre fog kerülni (nem teljesíthető a határidőig a minimálisan elvárt seedkötelezettség) az adott rangra vonatkozó maximálisan elkövethető hit n run-ok száma, akkor a rendszer az adott hónap 20. napján küld egy figyelmeztetést, melyben értesítést kaptok a túllépett, illetve a várhatóan túllépésre kerülő h'n'r-ról, nem teljesítésük esetén.
    A szankciót illetően pedig a határidő lejártával (következő hónap 1. napja) azonnali letöltés megvonás lesz 2 hétre! (Tehát nem tudtok semmit sem letölteni az oldalról 2 hétig)

Ez a szankció kiváltható lesz premium előfizetéssel! (részletek a lentebbi linken)
    Természetesen nem kötelező előfizetni a szolgáltatásra, ezesetben a 2 hét letelte után tudtok ismételten letölteni az oldalról.

Azon felhasználók, akik szankcióban részesülnek, s a 2 hét letelte után ismét letölthetnek, ők fokozottabban ellenőrizve lesznek, hogy betartják e a seedkötelezettségeiket!
    Akik egy év alatt háromszor részesülnek letöltésmegvonásban a kötelezettségek elmulasztása miatt, kitiltásban részesülnek!
    Azon prémium felhasználókra, akik átlépték a számukra engedélyezett 20 hit'n'run-olható torrentet, ugyanúgy vonatkozik a szabálypont!

(A staff kirívó esetekben eltekinthet a fentebb közölt adatoktól)

A július hónap még szankciómentes türelmi időszak, hogy megszokjátok, s a felmerülő kérdéseiteket tisztázzátok, mert augusztus 1.-től bevezetésre kerülnek a fentebb említett szankcionálások.

Az aktivitás menü minden hónapban (így augusztus elsején is) ürítve lesz!
    Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem látjuk kinek mennyi hit'n'run-olt torrentje van.

A mai naptól megújult a Támogatás menü is, tanulmányozzátok, ismerkedjetek a lehetőségeivel"

Hát lehet be kell újítani arra a "szívecskére"...
  • Narxis
    Szólnak, hogy mostantól 1 IP-d lehet. :D
  • [HUN]FaTaL
    Jaja, most fog szétbaszódni az egész oldal, egyszerre egy ember használhat majd egy accot meg ilyenek :D Evvel nem is lenne baj, de hogy ellenőrzik? Kb. 8 különböző IPről szoktam belépni minimum, 5 különböző eszközről.
  • Narxis
    jah, nekem se jön be :/

De tegnap reggel tényleg jó volt. :D Egy darabig biztos.
  • jAsOn VoOrHeEs
    magon élesült az aktivitás menü. július még szankció mentes.
  • tobias88
    elég hosszú ez az átmenet, mert most sem jó
  • videobaby
    semmi. olyan nincs, sosem volt, nem is lesz.
  • akyyy
    mi van már:((
  • ent
    .co végű asfalt micsoda?
  • karajjj
    eset smart security
  • acsati
    Valaki segítsen pls! Amint elindítom az utorrentet és van letöltésem elkezd tölteni, felmegy max. letöltési sebességre és pár másodperc után elkezd belassulni, majd megáll a letöltés és az egész gépem belassul. Minden akad, semmi sem válaszol meg ilyenek! Eddig ez nem volt. Mi a franc ez? Ha vírus, akkor melyik vírusírtó szedi le nekem?
    Nem vagyok jártas vírus írtásban, eddig nem kellett, de szerintem valamit csúnyán bekaptam :/
  • setuh
    Nalam se...
  • Casillas
    ja a tracker megy nálam most is, csak az oldal nem jön be sajna.
  • Narxis
    Az durva, én reggel leszedtem egy sorozatot, csak éppen akkor nem ment a tracker se amikor elindítottam a töltést, de egy 5-6 perc múlva elindult.
  • Casillas
    hát nálam tegnap óta nem megy, bár nem 10 percenként néztem, csak néhány óránként, de sose volt jó.
  • Narxis
    Most már jó, valami átmeneti zavar lehetett.
  • Narxis
    aszfalt másnál se megy?
  • jAsOn VoOrHeEs
    jobb klikk a név gombra a letöltő ablakban