36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#34641 :D -
#34640 Te aztan tudsz kerni... -
#34639 jöhetnek ajánlatok valami olcsó 500-1000ft-os seed szerverre :D koliban necces a torrentezés (valami huszadrendű proxin lehetséges a töltés, ami vagy müködk vagy nem), és így kinyirom az accomat. -
#34638 megéri már első körben benntartani seedben a dolgokat, nem fáj senkinek, enni sem kér. aztán nem lesz ilyen gond.
-
#34637 jaaa,akkor nem gáz,5 nap alatt csak megoldom,aztán jövő hónapban jobban figyelek erre -
#34636 igen, nem új dolog. viszont nem kell az egészet letöltened, elég a sample, vagy valami belőle. azzal is seedben tudod tartani. -
#34635 magon picit rezeg a léc,tag vagyok szal havi 10 H&R-om lehet,de most néztem az aktivitásom,mert jött a figyelmeztetés hogy 18-nál járok,és ezekből van ami már megsincs a gépemen,szal újból lekell kapnom,hogy tudjam seedelni ha nem tudom levinni 10-re hó végéig akkor 2 heti letöltés megvonás ezt ti tudtátok? -
TomBond #34634 Ne tudom lehet itt, ezért inkább így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a BeLoad-on freereg van -
#34633 belépek ennek a hirnek akommentjeibe, hátha vana érdemleges duma megy benne, de kár volt ... -
#34632 Gyorsak voltak :)
"Kedves Felhasználók!
Az elmúlt pár órában egy váratlan hardver hiba miatt nem volt elérhető az oldal.
Kompenzálásképp azoknál a torrentjeiteknél, melyek az elmúlt 24 órában valamikor aktívak voltak, 2 óra 7 perc seed időt jóváírtunk.
A kimaradásból adódó kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük." -
lovrob #34631 FB-n azt írják karbantartás -
#34630 nCorral mi van? se az oldal nem jön, se a tracker nem válaszol. valaki tud vmit esetleg? -
#34629 nekem is néha ezt irja ki, de nálam aza vinyó szar. vettem új vinyót. vegyél te is. laptop? -
#34628 Köszi, átállítottam. Remélem jó lesz így már. -
Blum #34627 #34624 -
#34626 Lemez túlterheltet ír a kliensben, és akkor belassul az egész gép is. -
#34625 ezt hogy érted? kicsit rendesebben fogalmazd meg:)
de azért 1 támpont. adj neki nagyobb memóriaegységet.
beállításoknál nagyobb MB-ot állíts be a memória méretnél.
-
Blum #34624 Options-->Prefernces-->Advanced-->Disk Cache-->Override automatic cache size and specify the size manually: atallitod 1500-ra. Nalam bevalt. -
#34623 Utorrent-en hogyan állítsam be, hogy ne terhelje le a lemezt folyamatosan? -
Pimi #34622 Mi lehet az oka annak, hogy amikor elindítom a kliens progit egy torrenttel, kb. 50 peer-el, felmegy a letöltési sebesség a sávszél-nek megfelelő szintre, majd visszaesik közel 0-ra. Ezt minden idításkor eljátssza.
Előre is köszi. -
#34621 Nagyon köszönöm! -
Blum #34620 Ezt -
#34619 Mindjárt újtatelepítem a Windows-t.
Mit kell lementenem, hogy a sok torrentemet az új rendszeren is tudjam seedelni? -
#34618 Egy sem. -
#34617 Aztán nézd meg mennyi bad sector van rajta. -
#34616 Nekem a torrentes vinyómra annál is kevesebbet ad a HDD Sentinel évek óta és még mindig érezhetően semmi baja...persze a program riogat hogy még ennyi-annyi nap a becsült hátralévő élettartam - ami nyilvánvalóan bullshit, mert akkor már úgy 6x ki kellett volna purcannia szegény vinyónak. A ~10 éves rendszervinyómnak pedig még többször, ezek szerint több élete van mint a macskáknak... Ez a százalékolás csupán annyiról szól, hogy a SMART mért ekkor-akkor pár fura értéket, aztán a vinyó rögtön le van értékelve a "HDD nagyokos" programok által...rohanok is venni új vinyót, bye! -
#34615 68%? Elég gyorsan ments adatot és vágd kukára azt a hdd-t. :) -
#34614 Hm, megnézettem, a teljesítmény 100% a kondíció meg 68% amire azt írja, hogy jó. Gondolom akkor más ötlet nincs a problémára :( -
#34613 Még nem....! -
#34612 nekem akkor volt ez a "stopped" balhé, amikor a seedelt torrentjeim száma meghaladta a kliensben beállított maximális torrent számot. Magyarán seedeltem pl. 120 torrentet, de csak 100 volt beállítva, emiatt 20-at véletlen szerűen állt. -
#34611 I/O = Input/Output, azaz a kimeneti-bemeneti eszköz hibás. A vinyódal lesz valami gubanc. Van rajta elég szabad hely?
Próbálj meg lefutattni egy winchester tesztelő programot pl Hard disk sentiel. -
#34610 Miért írja ezt ki? :( Nem tudok így letölteni semmit sem, eddig meg minden jó volt... -
#34609 Es beperelt? -
#34608 Telefonon felhívott a kiadó! -
Lacc 88 #34607 SZiasztok. Mit jelent az, hogy a "szemaforhoz rendelt idő lejárt" ? Nem tudok letölteni egy torrentet, már 1%-nál ezt az üzenetet kapom
-
#34606 Hogy-hogy megtalaltak vele?Csongetett a szoftver rendorseg? -
#34605 Sziasztok!
Merre találok jó, lehetőleg ingyen netjogászt?
Feltettem egy könyvet pdf-ben 4 éve és most megtaláltak vele.....!
Uw-en volt, most szedtem le...
Köszi -
#34604 Az mitől lehet, hogy letöltés közben, lelassul, megáll majd kiírja, hogy "Hiba: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani."?
Ha elindítom újra, akkor jön teljes sebességgel majd megint ezt írja. -
#34603 Felesleges, a DHT státusz minden zárt trackernél általában automatikusan "nem megengedett" minden torrentnél... :) -
#34602 kapcsold ki a DHT-t