36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Narxis
    :D
  • setuh
    Te aztan tudsz kerni...
  • akyyy
    jöhetnek ajánlatok valami olcsó 500-1000ft-os seed szerverre :D koliban necces a torrentezés (valami huszadrendű proxin lehetséges a töltés, ami vagy müködk vagy nem), és így kinyirom az accomat.
  • videobaby
    megéri már első körben benntartani seedben a dolgokat, nem fáj senkinek, enni sem kér. aztán nem lesz ilyen gond.
  • bakkerman
    jaaa,akkor nem gáz,5 nap alatt csak megoldom,aztán jövő hónapban jobban figyelek erre
  • videobaby
    igen, nem új dolog. viszont nem kell az egészet letöltened, elég a sample, vagy valami belőle. azzal is seedben tudod tartani.
  • bakkerman
    magon picit rezeg a léc,tag vagyok szal havi 10 H&R-om lehet,de most néztem az aktivitásom,mert jött a figyelmeztetés hogy 18-nál járok,és ezekből van ami már megsincs a gépemen,szal újból lekell kapnom,hogy tudjam seedelni ha nem tudom levinni 10-re hó végéig akkor 2 heti letöltés megvonás ezt ti tudtátok?
  • TomBond
    Ne tudom lehet itt, ezért inkább így:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a BeLoad-on freereg van
  • akyyy
    belépek ennek a hirnek akommentjeibe, hátha vana érdemleges duma megy benne, de kár volt ...
  • broman191
    Gyorsak voltak :)

"Kedves Felhasználók!

Az elmúlt pár órában egy váratlan hardver hiba miatt nem volt elérhető az oldal.
    Kompenzálásképp azoknál a torrentjeiteknél, melyek az elmúlt 24 órában valamikor aktívak voltak, 2 óra 7 perc seed időt jóváírtunk.

A kimaradásból adódó kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük."
  • lovrob
    FB-n azt írják karbantartás
  • JethroHUN
    nCorral mi van? se az oldal nem jön, se a tracker nem válaszol. valaki tud vmit esetleg?
  • akyyy
    nekem is néha ezt irja ki, de nálam aza vinyó szar. vettem új vinyót. vegyél te is. laptop?
  • kem001
    Köszi, átállítottam. Remélem jó lesz így már.
  • Blum
  • kem001
    Lemez túlterheltet ír a kliensben, és akkor belassul az egész gép is.
  • videobaby
    ezt hogy érted? kicsit rendesebben fogalmazd meg:)
    de azért 1 támpont. adj neki nagyobb memóriaegységet.
    beállításoknál nagyobb MB-ot állíts be a memória méretnél.
  • Blum
    Options-->Prefernces-->Advanced-->Disk Cache-->Override automatic cache size and specify the size manually: atallitod 1500-ra. Nalam bevalt.
  • kem001
    Utorrent-en hogyan állítsam be, hogy ne terhelje le a lemezt folyamatosan?
  • Pimi
    Mi lehet az oka annak, hogy amikor elindítom a kliens progit egy torrenttel, kb. 50 peer-el, felmegy a letöltési sebesség a sávszél-nek megfelelő szintre, majd visszaesik közel 0-ra. Ezt minden idításkor eljátssza.

Előre is köszi.
  • kirol
    Nagyon köszönöm!
  • Blum
    Ezt
  • kirol
    Mindjárt újtatelepítem a Windows-t.
    Mit kell lementenem, hogy a sok torrentemet az új rendszeren is tudjam seedelni?
  • broman191
    Egy sem.
  • [HUN]FaTaL
    Aztán nézd meg mennyi bad sector van rajta.
  • broman191
    Nekem a torrentes vinyómra annál is kevesebbet ad a HDD Sentinel évek óta és még mindig érezhetően semmi baja...persze a program riogat hogy még ennyi-annyi nap a becsült hátralévő élettartam - ami nyilvánvalóan bullshit, mert akkor már úgy 6x ki kellett volna purcannia szegény vinyónak. A ~10 éves rendszervinyómnak pedig még többször, ezek szerint több élete van mint a macskáknak... Ez a százalékolás csupán annyiról szól, hogy a SMART mért ekkor-akkor pár fura értéket, aztán a vinyó rögtön le van értékelve a "HDD nagyokos" programok által...rohanok is venni új vinyót, bye!
  • [HUN]FaTaL
    68%? Elég gyorsan ments adatot és vágd kukára azt a hdd-t. :)
  • acsati
    Hm, megnézettem, a teljesítmény 100% a kondíció meg 68% amire azt írja, hogy jó. Gondolom akkor más ötlet nincs a problémára :(
  • Beers
    Még nem....!
  • Yossarian
    nekem akkor volt ez a "stopped" balhé, amikor a seedelt torrentjeim száma meghaladta a kliensben beállított maximális torrent számot. Magyarán seedeltem pl. 120 torrentet, de csak 100 volt beállítva, emiatt 20-at véletlen szerűen állt.
  • StephenKing
    I/O = Input/Output, azaz a kimeneti-bemeneti eszköz hibás. A vinyódal lesz valami gubanc. Van rajta elég szabad hely?
    Próbálj meg lefutattni egy winchester tesztelő programot pl Hard disk sentiel.
  • acsati
    Miért írja ezt ki? :( Nem tudok így letölteni semmit sem, eddig meg minden jó volt...
  • setuh
    Es beperelt?
  • Beers
    Telefonon felhívott a kiadó!
  • Lacc 88
    SZiasztok. Mit jelent az, hogy a "szemaforhoz rendelt idő lejárt" ? Nem tudok letölteni egy torrentet, már 1%-nál ezt az üzenetet kapom

• setuh
    Hogy-hogy megtalaltak vele?Csongetett a szoftver rendorseg?
  • Beers
    Sziasztok!
    Merre találok jó, lehetőleg ingyen netjogászt?
    Feltettem egy könyvet pdf-ben 4 éve és most megtaláltak vele.....!
    Uw-en volt, most szedtem le...
    Köszi
  • acsati
    Az mitől lehet, hogy letöltés közben, lelassul, megáll majd kiírja, hogy "Hiba: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani."?
    Ha elindítom újra, akkor jön teljes sebességgel majd megint ezt írja.
  • broman191
    Felesleges, a DHT státusz minden zárt trackernél általában automatikusan "nem megengedett" minden torrentnél... :)
  • Armagedown
    kapcsold ki a DHT-t