torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
FUCK4!!
Fákjúal!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ha normális dolgokat írnál akkor nem "ugatnának be", nagyon sokra megy a segítségeddel, cseréljen klienst, ha valami nem megy winreinstall, látom fixtv-n nevelkedtél, hozzád illõ színvonal
na, részemrõl téma lezárva!
Én ne mmondom neki azt h használja a nem mûködõ uTorrentet! És ha te ezzel nem értesz egyet felmerül a kérdés: nomálismaga?!
És nem szivatom, de most ez az 1 megoldás van (amit én tok) és NEM kötelezõ bitcometet használni, ottvan az Azureus is csak az nagyon lassítja a gépet... De figy mondjá neki jó megoldást! Hallgatlak! Ha nem tudsz akk tényelg ne szójjá bele, és sztem klienscsere segíteni fog rajta... (úgy feltudnak baszni az ilyen értelmes emberek, akik beugatnak h hülyeséget írok, de õk még ennyit se írnának...ink azt mondják h bocs nemtom...nc)
Nyilván nem véletlenül tiltják sok oldalon a bitcometet és ajánlják az utorrentet.
Azt meg nem veszed észre, hogy a Bitcomet egy fos, másokat szivatsz vele mert nekik küld rossz adatot az annyira istenített kliensed.
Fákjúal!
Ha valaki kér tõlem meghívót az elsõ magyarra, és én azt mondom, hogy csak ismerõsöknek adok, erre küld nekem egy értéktelen vacakot, vajon meg kell-e hívnom? (Tuti nem, be se regelnék, vagy regelnék és törölném, átadnám neki az accot stb.)
Te kommunikáltál vele, talán van sejtésed arról, mennyire jóhiszemû, összeségében illene vissza küldened, ha már tettél erõsen erre utaló magatartást. De nekem akkor is pofátlannak tûnik ez alapján az illetõ.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ez mitõl lehet? A torrent "sebességmérõje" lent van a padlón, 0 Kb/s, és mégis van peer meg seed.
???
de errõl most nem fogok vitatkozni(egyébként ha ismerem ,akkor biztos "visszahívom" egy másik oldalra!!)
http://pspfilez.extra.hu/
ha neked megéri küldj neki egyet...ez a te dolgod<#nemtudom>#nemtudom>
http://pspfilez.extra.hu/
Fákjúal!