torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
Hello! mi az a hash hiba? ha van 4 hash hiba nem fog müködni a letöltött dolog?

help

ffxi
HELP!!
Eddig 192.168.1.1-vel belép a rúterbe. De most nem. Mi teendõ ilyenkor?

Fákjúal!

kissadamvikt
oks

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Met
nyilván gyûjtõoldalról szedtétek a torrentet amibe sok tracker be van írva, sok peert jelez de nem tud annyihoz kapcsolódni, ez ilyen...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Shortstop
ilyen nekem is van és 100 hogy aktív vagyok, és nincs semmi korlátozás
na erre mit mondtok?

Met
ha router mögött vagy nyiss portot a kliens számára a router tûzfalában vagy kapcsold ki a tûzfalat

kissadamvikt
nincskapcsolatkorlátozás a kliensben de lehet h passzívba vok:S:S vki elmondaná hogy tám átállítani aktívra????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Vagy kapcsolatszámkorlátozás van beállítva a kliensedben.
precision
lehet hogy passzív vagy

Bazinga!

kissadamvikt
hi all! miért van az h van egy torrent van kb 100seeder és 500peer és nekem csak 15-20 seedert mutat és kb 120-150peert. Mért?????

kas123
aham...kapja be az ilyen <#bdead>

Max7
fake tárhelyrõl fake mail-t mail függvényel!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

kas123
Hogy küldtek nem mûködõ meghívót?

Met
remélem ez intõ példa arra, hogy nem szabad ismeretlennel csereberélni meghívót !

ffxi
Úristen!! Átbasztak!!! Nem is mûködött Sötétoldal meghívó amit küldtek nekem. Pedig majd nem elküldtem a kacsásat az illetõnek.
FUCK4!!

Fákjúal!

Shortstop
ez alap de nincs fent sokminden. ami meg kéne és fent van az 0 seeder 😞

eMule , erre tokeletes. ( keresd fel az itteni emule es edonkey2000 topikokat infoert )

Beast Machine
torrentspy.com, google.com

...vágod?

kulabácsi
xD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Shortstop
ez akkora segítség volt mint a neved elsõ része 😊

kulabácsi
www.énnemtudokilyet.org

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Shortstop
Tudtok mondani nekem valami külföldi címet ahonnan videoklippeket tudnék leszedni. Régebbiket. Nem magyar kell hogy ne legyen anyázás.

kas123
ment privi

Kontrakcio
nem tudja vki h a géttel mi lett vagy mi van?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

MoLc
sziasztok ! a sorozatos torrentoldalnak mi a cime?(magyar) van loginom is meg minden,csak elfelejtettem a cimüket <#vigyor4>

kas123
le 65 k a max 😞 felfelé 17-20 k-val 😞

mohamed
2 megabit/s (35 perc/ dvd)

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

kas123
...tudsz más megoldást?! meg annó volt 1 hasonló gyerek mitn azt írtam, annak se tudtunk másh segíteni, ez van... am nem mindent kell winreinstallal megodlani, sokmindent megtok/tudunk csinálni anélkül is, de vmikor már csak az segít...na de téma lezárva...részemrõl is

Met
úgy feltudnak baszni az ilyen értelmes emberek, akik beugatnak h hülyeséget írok
ha normális dolgokat írnál akkor nem "ugatnának be", nagyon sokra megy a segítségeddel, cseréljen klienst, ha valami nem megy winreinstall, látom fixtv-n nevelkedtél, hozzád illõ színvonal
na, részemrõl téma lezárva!

kas123
Te se mondasz vmi faszát vazze, szted használjon NEM mûködõ programot. értelmes vagy...és a bitcomet-nek sem minden verzióját tiltják...
Én ne mmondom neki azt h használja a nem mûködõ uTorrentet! És ha te ezzel nem értesz egyet felmerül a kérdés: nomálismaga?!
És nem szivatom, de most ez az 1 megoldás van (amit én tok) és NEM kötelezõ bitcometet használni, ottvan az Azureus is csak az nagyon lassítja a gépet... De figy mondjá neki jó megoldást! Hallgatlak! Ha nem tudsz akk tényelg ne szójjá bele, és sztem klienscsere segíteni fog rajta... (úgy feltudnak baszni az ilyen értelmes emberek, akik beugatnak h hülyeséget írok, de õk még ennyit se írnának...ink azt mondják h bocs nemtom...nc)

Met
Beszólásnak veszed ha faszságot beszélsz? Kicsit el vagy szállva magadtól.
Nyilván nem véletlenül tiltják sok oldalon a bitcometet és ajánlják az utorrentet.
Azt meg nem veszed észre, hogy a Bitcomet egy fos, másokat szivatsz vele mert nekik küld rossz adatot az annyira istenített kliensed.

HunnernesKonge
720Kbyte/sec (Végtelenen)
Ok, de az mennyi?

Pharaoh
Amennyit a net bír.

Nektek mennyi volt az eddigi legmagasabb letöltési sebességetek?

Értem... Köszi a segítséget, utána 5 percre "megjavult", de akkor is furcsa!

precision
akár

Bazinga!

ffxi
Mit számít az, hogy a meghívó felelõséggel tartozik a meghívottért? Engem is baszhatnak, ha xar a meghívottam aránya?

Fákjúal!

Nekem ilyen hálózati problémák esetében volt. Esetleg egy próbát megérne egy másik port is.
Nekem ebben csak az nem tetszik, hogy olyan szaga van, mintha kész tények elé akart volna állítani, pont a tisztességedre alapozva...

Ha valaki kér tõlem meghívót az elsõ magyarra, és én azt mondom, hogy csak ismerõsöknek adok, erre küld nekem egy értéktelen vacakot, vajon meg kell-e hívnom? (Tuti nem, be se regelnék, vagy regelnék és törölném, átadnám neki az accot stb.)

Te kommunikáltál vele, talán van sejtésed arról, mennyire jóhiszemû, összeségében illene vissza küldened, ha már tettél erõsen erre utaló magatartást. De nekem akkor is pofátlannak tûnik ez alapján az illetõ.
Darth Sith
nekem ugyanezt csinálja pár napja, de nem tudom mitõl. Semmi sem megy a torrenten kívül, mégis egyik pillanatról a másikra így lezuhan a sebesség nullára down/up vonalon egyaránt.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

kas123
mást nem töltesz fel? lehet h oda megy el az összes K-d.

Ez mitõl lehet? A torrent "sebességmérõje" lent van a padlón, 0 Kb/s, és mégis van peer meg seed.

???

öregharcsa
igen...tisztességes akkor ha õ is kérte volna(mint írta gondolkodik rajta) , de mivel emberünk arra számít, hogy ha õ küld meghívót akkor kapni is fog ez már tisztességtelen!!számító magatartás..én nem komázom az ilyet...
de errõl most nem fogok vitatkozni(egyébként ha ismerem ,akkor biztos "visszahívom" egy másik oldalra!!)

http://pspfilez.extra.hu/

Serpa
kasnak igaza van.

egybõl vissza a feladónak.

kas123
csak van olyan dolog h tisztesség...igaz h most nem kötelezõ betartani de azért jó lenne

öregharcsa
minek??te kérted?? nem ...hátakkor....egyébként jó a sötétoldal..szerintem...bár ritkán megyek fel oda..
ha neked megéri küldj neki egyet...ez a te dolgod<#nemtudom>

http://pspfilez.extra.hu/

kas123
Hát úgy lenne illõ ha küldenél, de sztem elõsször beszélgess vele h öreg nem azt mondtam h tuti elküldöm...gondolom a kacsán is hatásssal van a meghívott a meghívóra. Ne kockáztass, csak akkor addj meghívót neki ha rendesnek tûnik 😊

ffxi
Mit csináljak? Másik fórumon kérték meghívót tõlem a kacsára, cserébe õ ad vmi "sötétolalt". Mondom majd meg látom, erre küldött nekem a srác meghívót oda. Most akkor viszontzás képpen küldjem én neki a kacsát?

Fákjúal!

kas123
nem lovagolok, csak nem szeretem ha beszólnak...