torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
thx
Tudnátok olyan torrent oldalt, ahol megtalálnám a BUD SPENCER és TERENCE HILL filmeket, lehetõleg magyar szinkronnal.
köszönöm
Egy game miatt kellene ami baszik megjelenni angolul!
Next PC upgrade: 2022
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a letöltési sebesség attól is függ, hogy a peerek mennyire korlátozták a feltöltésüket, van ott neked 24 seed, mondjuk 1k-ra lekorlátolták az upot, 24x1 az 24k és akkor még lehet olyan aki 0-ára korlátolt és olyan is lehet akihez nem tudsz kapcsolódni különbözõ okok miatt
#13254-et olvasd és a válaszokat

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Fákjúal!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Bejutottam a "feketeoldalba". Lenne kérdésem, hogy goldtorrenttek meddig goldosak?
Fákjúal!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
egy 1.37GB-os filmet szedek, és lentvan 1.2 giga majd ezt nyögte ki az utorrent.. :|
http://loal.atw.hu
Fákjúal!
legalábbis nálam ennyi
de beírod gugliba h bitspirit és kaid egy csomó oldalt 😉 a google a barátod 😉
Viszont, ha feltûnöen sok hiba lesz (étsd: már majdnem annyi a szemét, mint a jó), könnyen lehet, nem kelene tovább töltened.