torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
Privibe adj egy linket melyik site-ról van szó, és melyik torrentnél fordul elõ ez?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Nagyon magas lón lovagolsz fiatalember csak nehogy átess a ló másik oldalára!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

kas123
Bitcomet, Azureus, Bitlord<#idiota> próbáld ki õket, amelyik a legjobban tetszik és beválik azt tartsd meg addig, amíg nem jelenik meg a legújabb uTorrrent (hátha azzal már nem lesz ilyen hiba).

Met + Max7: nem láttam a megoldást...szal legközelebb ne szójjatok be, köszi

BitSpiritbe és igen.
Met
beraktad Azureusba ugyan azt a torrentet és minden jó volt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Az ki van zárva. Ennyi alkalommal? Ilyen friss vagy "élõ" torrenteknél? És csak uTorrentnél?
Max7
Én tapasztalatra alapozok! És arra hogy a bitcomet bugos! Amit a felhasználók nem vesznek észre vagy csak nagyon ritkán!

másfél éve használok bitcometet(most a 63-st), soha semmi bajom nemvolt vele, amit itt foglalkoztok a kliensekkel az egyenlö a szófosással. Hallomásokra, pletykákra alapoztok.

Met
Nyílvános trackerrõl töltesz vagy regesrõl? Elõbbinél elõ szokott fordulni, hogy érvénytelenítik a torrentet.

1.6 uTorrent. Portok nyitva. Már a hivatalos fórumon is kutakodtam, érdeklõdtem...hasonló válaszok jöttek ott is a problémára. Senki nem tudja mi lehet a konkrét hiba vagy a megoldás, csak tippek vannak...sajnos. Ennek ellenére köszi a segítõ szándékot.
kas123
de akk is jobb 1 mûködõ bitcomet, mitn 1 nem mûködõ uTorrent -.-

Max7
1 éves tulaj gykorlati tapasztalat van mögöttem és már fél éve megjósoltam hogy a bitcometnek nincs jövõje! olvass vissza normális érvekkel támasztottam alá hogy miért nincs!

Max7
Annak ellenére hogy én nem uTorrentet használok milyen verzióju uTorrentet használsz? (verziószám)

Routeredben kiengedted azt a portot amit használsz?

kas123
Érdekes sokaknál meg szarakodik -.- és senki nem tudja h miért...igen ez ÉRDEKES. De VÁROm a megoldásodat a problémára, ha nicnsa akkor nc...-.-

Max7: vazz te hüe vagy?! Maradjon a nem mûködõ uTorrenténl?! Sztem váltosn bitcometre ami remélhetõleg mûködni fog és ez NEM baromság, de figy te is mondj neki megoldást amivel maradhat az uTorrent és akkor én kérek elnézést!De ha nem tudsz akk ne ugass bele -.-

És volt már itt nemrég 1 gyerek akinek routernél nem volt jó az uTorrent (Deloi) 12968-as hozzászólások körül olvassgassatok...

Met
érdekes, nálam miért nem szarakodik?

Max7
Ennél nagyobb baromságot senki nem mondhatott vlna, hogy valki uTorrent helyett használjon bitcometet!

kas123
uTorrent-tel sz@rakodni szokott a router, használj bitcometet azzal jó(elvileg)

Igen. De csomó ideig nem volt vele gond a klienssel, csak mostanában. uPnP tiltva mást nem buheráltam.
kas123
router-ed van?

kirol
Köszi, már megkaptam és jó.

Én írtam neked tanácsot, próbáld ki!
Max7
Link végére oda teszed hogy rss.php

Privát ment.
berlinboy6329
Torrentet nem tok feltölteni,mert minimum 0.5.ös arány kell,meg 256Kbps/s-es feltöltés,nekem csak a fele van.:/

Én megcsinálnám,szívesen,hogy leveszem a letöltést 5-re,de a feltöltés eleve 0!!!Na jó,nem 0,hanem 1 meg 2,hiába vannak 5-en leecherek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem vok fenn azon az oldalon, de több másik oldalon a Linkek menüpont alatt láttam RSS-t...

Áh, megvan a cím, csak beírtam FFbe és úgy látom, h. nem is vok regelve 😊 Küldöm PMben!

Kérdésem lenne az uTorrent kliens ismerõihez. Miért van az, hogy az összes letöltött torrent mellett a status nyíl csak néhány másodpercig kék, majd bepirosodik annak ellenére, hogy akár több ezer seeder is van. Tûzfalat kikapcsoltam, új ipre váltottam, semmit nem számított. A tracker status minden esetben offline (timed out), esetleg invalid url. Annak ellenére offline, hogy pl. egy zsírúj torrentrõl van szó. Hiába váltok másik trackerre ugyanez a helyzet. Valakinek van tippje mi a gond és fõleg, hogy mi a megoldás?
kirol
Nem tudja senki?
Mert se a fõoldalon, se a FAQ-ban nem találom. 😞

berlinboy6329
Vannak olyan torrentjeim,amiket onnan szedtem még le,mielõtt kivágtak volna,de azokat már kitöröltem a Bitcometbõ,és nem tom isszaseedelni.Az arányom pedig nincs még lerontva,mert most regeltem ma,és nem tölti senki,amit én is,így nem is tölt vissza a kliensem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

pf láttam mekkora lámamár 😊

REAL MADRID

Max7
Hogy mekkora nagy.... vannak itt az sg-n pfff "meghívó kéregetõs topik pff"

Nem kellett volna elrontani az arányodat...
Keresel valamit, ami pontosan ugyanúgy megvan neked is, és beállsz seedelni. Esetleg nézz ki valami kapós torrentet, amit be tudsz szerezni publikus trackerrõl, utána tudod oda seedelni.

A rendszerre pedig szükség van az általad elmondottak miatt is, no meg néha kell takarítani, hogy ne legyen túl terhelve aszerver, azt pedig érdemes az arr "legérdemesebbekkel" kezdeni.
Max7
Tölts fel egy olyan torrentet amit mások szívesen szednének le! Ha nincs ilyenre lehetõség akkor állj be egy torrentbe seedelni (általában mindehol ugyan azok a releasek vannak fent)! Ha ez sem megy akkor álícsd be a letöltést kicsire pl 5k-ra és várj amíg beáll valaki melléd seedelni aztán ne sajnáld a feltöltést ha elérted a minimum visszaosztási arányt engedd el a letöltés maximum sebességgel! Elkezdeni egy torrent oldalon a beilleszkedést nagyon nehéz de utánna már könnyen megy!

kas123
Feltöltesz olyan cuccost ami neked már megvan. Vagy amit korább leszedtél nem 1-ig seedeled hanem tovább.

berlinboy6329
Hi all!

lenne 1 problémám.Nagyon rossz ez a regisztrálós torrnet oldal megoldás.Nem is a regeléssel van a baj,hanem azzal,hogy kell 1 bizonyos arányt tartani.Tudom,azért van bevezetve,hogy,mindig legyen seeder,hogy le tudd szedni,amit akarsz.Nekem ezzel van gondom,hogy lenne vmi amit nagyon szeretnék letölteni 1 külföldi oldalról,de nincs,aki töltse.Van 2 seeder,én letöltöm tõlük,de ha nem szedi senki más akkor én hogy tartsam az arányomat?És van x napom,hogy a megfelelõ szintre hozzam az arányomat.ilyenkor mit lehet csinálni?

Na ugy néz ki, hogy a banánoson 02 08-töl takaritanak, fürgék regizhetnek.

kirol
Valaki mondja már meg a sötét oldal RSS-ét hol találom meg.

dogfish
ok, nekem 8, en mar kb masfel eve nem tettem be oda a labam az ilyen dolgok miatt...

van sajat trackerem, ott en ilyeneket nem csinalnek xy sem... torolnek a torrentet, majd kuldenek neki egy pm-et...
kas123
a szabály az szabály
-Mindennemû saját válogatás feltöltése tilos. Saját válogatásnak minõsûl minden, ami valamilyen egyéni szempont alapján kerûlt összeválogatásra.

a torrentben különféle dolgok is voltak! film + játék... ezek nem illenek 1 torrentbe. meg sztem volt ott ingyenes cucc is amit tilos feltölteni!

xy több pontban is vétett a szabályok ellen, ezért JOGOS a warn!

-Ne kérdõjelezd meg a moderátorok döntéseit!
ezt is megszegte xy, szal újabb dorgálásban részesülhet...és az már a modik dolga h kirúgják v sem...

Ezek szerint nem csak xy nem olvasgatta ott a szabályzatot...
dogfish
lol...
azt ne mondd, hogy ez jogos volt
kas123
a szabályzatba le van írva h nem lehet így feltölteni. a warn "jogos". meg mintha arról is lenne szó h ne kérdõjelezd meg a moderátorok döntését...(ebbe nemvok biztos)

dogfish
sorry az url miatt... most vettem eszre
Viszont trackernek nagyon jó tracker.
dogfish
sztem nem veszitesz sokat, hogyha nem jutsz be oda...
sok ott f@sz, foleg az adminok koreben :@
lele
Szerintem ebben a fomájában sose lesz reges...

lele
nem fogok elhalálozni csak úgy 😛😛😛😛

Pharaoh
Valószínûleg csak akkor lesz szabad reg, ha valami katasztrófa miatt a tagok egy jelentõs része elhalálozik.

lele
nem kérem a meghivót csak követelem <#idiota><#vigyor2>vicceltem<#kuss><#banplz>

kirol
Hé, megváltozott az oldal címe, mert googeben rákerestem, és most bejött.
Zsír! Már megíjedtem.

Viszont az RSS-em sem jó. Valaki átdobná priviben?

kirol
Hm, akkor nekem miért nem jön be, nem értem.