torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
sziasztok
volt egy format c és win reinstall nálam, azóta visszatettem a bitcometet (0.70), de a beállításoknál hiába pipáltam ki, hogy Auto-indítás a Windows kezdetekor, soha nem indul el automatikusan, nekem kell sajátgépbõl indítani.
ez mitõl lehet, valamit be kellene még állítani?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Max7
1. Ne linkelj be torrent siteot (mert banner)!
2. Valószinüleg újrarakták a webservert és még nem configolták be!
3. Mielött kérdeznél baromságokat várj 1-2 napot utánna hisztizz!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
Te, nem tünt fel neked a villogó szöveg?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Serpa
igen.

A uTorrentnél az initial-seed ugye az egykori super-seedet jelenti?
Vagyis ha pl. csinálsz egy torrentet, akkor csak azokat a darabokat tölti fel, amelyik még egyik leechernek sincs meg?
fifi
köszi, majdcsak lesz valami...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kas123
várd türelemmel 😄, nálam 1 estébe tellett mire eljött 😊

fifi
megvolt...
másfél órája nem jön...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kas123
Jelszó emlékeztetõ?

nagyon köszi, ezt nem is ismertem,

de nem erre gondoltam, hanem arra, amiben le van írva, hogy a sávszéltõl függõen, hogy kell beállítani bizonyos értékeket a utorrentben.

fifi
nemigaz...
a végtelenen próbáltam másik url-en belépni és nem fogadja ela jelszavam...

mit tegyek?

sziasztok, találtam régen egy remek magyar leírást, hogy hogyan kell optimalizálni a utorrentet, de sajnos nem emlékszem az oldal címére

biztos tudjátok mire gondolok, segítsetek PLEASE!

odaadjam az én beutalomat? 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

asszem rájöttem 😛

REAL MADRID

Met
nem tudsz olvasni paraszt?

<#vigyor3>

joazt vágom de onnan

letöltöttem progit de vmi regkodot kért vagy mit 😞

REAL MADRID

Max7
portforward.com

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Ezt nem hiszem el! Ki van irva a topik címébe is! Ez már sok nekem! Valaki hívjon meg az elmeosztályra mert velem van a gond úgy látszik hogy nem értem! Aki ad meghívót az 2 vizidíjnak megfelelõ adatot küldök át 😄

hali

router mögöt passziv vok de szeretnék aktiv lenni

éllítolag a portfoard kel nekem de sehogy nem vágom
segitene vki (akár privátba is)

köszönöm

REAL MADRID

Kori
gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

<#szomoru1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ffxi
Nem hiszem.

Fákjúal!

super seed okozza, mert a tobbiek nem nyomjak eleg gyorsan kifele a cuccot, es igy nem kaphatnak uj darabkakat.

ffxi
Nincs beállítva! Super See bekapcsolva.

Fákjúal!

kas123
Upsz, nekem is megy 😄 csak nem jó jelszót írtam be 😄

PíszLávJuniti
nincs beállítva véletlenül hogy hány % ig seedeljen a kliensed?
esetleg super seed mód?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ffxi
Rúteren nyitottam portot a kliensnek.

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!
Feltöltöttem egy torrentet és nem értem, hogy maximális feltöltésem csak kis ideig megy(1-2 óra). Utána csak csordogál, sõt meg is áll. Le kell állítanom és újra elindítani. Tisztában vagyok a peer/leech kapcsolattal. De mégis nevetséges ennyi leech-csel és csak 10kb/s-val megy fölfelé hol ott 50kb/s a feltöltésem. THX elõre!!!

Fákjúal!

ollie
Gratulálok! A bg szerinted Oroszországot jelent?

PíszLávJuniti
ment tegnap is tegnapelõtt is .

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nekem megy.
Mindjárt megnézem, hogy a bejelentkezés is megy e.

SZERK: A bejelentkezés is megy.
kas123
engem se enged bejelentkezni :/

fifi
Végtelen csak nekem nem megy kb. 3 napja?

Agy Halott
azert ma is megprobaltam, és most szerencsere amit kuldtek linket e-mail-ben már jo volt! 😊
Kontrakcio
lool :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Sziasztok 1 olyan probémám lenne, hogy elkezdek 1 letöltést, jön maximálisan (120k körül), majd 3-4 perc múlva visszaesik 15-20k-ra. Pedig seed van bõven+ nincs korlátozás se. Ha kilépek a utorrentból és ujraindítom, akkor ismét 120-szal jön, majd bizonyos idõ után visszaáll 15-20ra. mitõl leghet ez?????
james69holden
tudtok olyan torrent site-ot, ahol sok nintendo ds game van?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Agy Halott
hmmmm probaltam belépni az emberszabasúra, de incorrect pass-t dobott. na mondom jojjon a recover.php, bar mondom akkor az e-mail is incorrect lesz, mert kidobtak, de NEM! szépen megjott a jelszo emlékeztetõ és a linkre kattintva ezt az uzit dobja:
Not Found

Sorry pal 😞

ilyenkor mi van?
Met
jelszó emlékeztetõ?

ffxi
Regeljen még1x de másik ímélcímmel, utána meg lehet változtatni

Fákjúal!

kas123
Másik géprõl próbáltál már bejelentkezni?

fifi
ezért reinstallt csináltál?
a user meg a pass az tuti az amit regeltél, windowstól meg bármi mástól függetlenül...

kirol
berlinboy6329
Hi all!

Lenne 1 kis problémám:Faterom regelt 1 oldalra,és tegnap elcseszte a netet,mert letörölte a Cfos-t,aztán meg nem engedett fel,és újra kellett rakni a winfost,és azóta,nem tud belépni a jelszavával,mert az oldal szerint hibás.5let?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

http://torrents.bol.bg
ez asszem orosz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Tehát orosz torrent oldalt nem ismer senki?
(You Are Empty miatt kéne)

Next PC upgrade: 2022

Nem használsz véletlenül cFos Speedet? Nekem azzal volt a gond. Föltettem a 2.02 verziót és az csinált ilyeneket. Hiába kalibráltam újra. Most egy régebbi 1.06 van fönn és azzal tutira mûködik!
fifi
"connection limit exceeded! You may only leech from one location at time!"

ez mi is pontosan?

kulabácsi
hja csak bírja majd a szerver

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.