torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt egy format c és win reinstall nálam, azóta visszatettem a bitcometet (0.70), de a beállításoknál hiába pipáltam ki, hogy Auto-indítás a Windows kezdetekor, soha nem indul el automatikusan, nekem kell sajátgépbõl indítani.
ez mitõl lehet, valamit be kellene még állítani?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
2. Valószinüleg újrarakták a webservert és még nem configolták be!
3. Mielött kérdeznél baromságokat várj 1-2 napot utánna hisztizz!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Vagyis ha pl. csinálsz egy torrentet, akkor csak azokat a darabokat tölti fel, amelyik még egyik leechernek sincs meg?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
másfél órája nem jön...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de nem erre gondoltam, hanem arra, amiben le van írva, hogy a sávszéltõl függõen, hogy kell beállítani bizonyos értékeket a utorrentben.
a végtelenen próbáltam másik url-en belépni és nem fogadja ela jelszavam...
mit tegyek?
biztos tudjátok mire gondolok, segítsetek PLEASE!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
REAL MADRID
joazt vágom de onnan
letöltöttem progit de vmi regkodot kért vagy mit 😞
REAL MADRID
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
router mögöt passziv vok de szeretnék aktiv lenni
éllítolag a portfoard kel nekem de sehogy nem vágom
segitene vki (akár privátba is)
köszönöm
REAL MADRID
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
esetleg super seed mód?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Feltöltöttem egy torrentet és nem értem, hogy maximális feltöltésem csak kis ideig megy(1-2 óra). Utána csak csordogál, sõt meg is áll. Le kell állítanom és újra elindítani. Tisztában vagyok a peer/leech kapcsolattal. De mégis nevetséges ennyi leech-csel és csak 10kb/s-val megy fölfelé hol ott 50kb/s a feltöltésem. THX elõre!!!

Fákjúal!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mindjárt megnézem, hogy a bejelentkezés is megy e.
SZERK: A bejelentkezés is megy.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Sorry pal 😞
ilyenkor mi van?
a user meg a pass az tuti az amit regeltél, windowstól meg bármi mástól függetlenül...
Lenne 1 kis problémám:Faterom regelt 1 oldalra,és tegnap elcseszte a netet,mert letörölte a Cfos-t,aztán meg nem engedett fel,és újra kellett rakni a winfost,és azóta,nem tud belépni a jelszavával,mert az oldal szerint hibás.5let?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ez asszem orosz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ez mi is pontosan?