torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért, hogyha másnak ilyen problémája van, akkor tudja, hogy mûködik az oldal, csak ezt kell csinálni.

Mondjuk amiatt, hogy az IP cím végét kicsillagoztam nem fogja tudni kizárólag ez alapján megcsinálni, de kicsillagozatlanul beírni meg...
lck
Hü de genya voltál !

A 2. sornál kezgett zsibbadni a nyomrom.
De azért mégis megnéztem csak 25.5 gigánál tartok (ott).
Met
és ezt miért nem priviben?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Köszi
Mit kell csinálni, hogy bejöjjön a végtelen? Megváltozott a címe? Vagy az IP-je?
Met
elvileg nem veszik el semmi konvertáláskor

cr3ativ3
Csak azért, mert nem tudom hiva rtakni azokat a cuccokat amik rajta vannak.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
akkor jó

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Evin
Veszel új vinyót.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

cr3ativ3
vagy legalábbis formázás nélkül?

cr3ativ3
OMG
konvertálás nélkül nem lehet megoldani???

ez nekem kínai, kicsit lehetne részletesebben?

Met
úgy, hogy átkonvertálod ntfs-re a file rendszert

cr3ativ3
olyan gondom lenne hogy torrent azt mondja hogy nincs elég hely a lemezen.
Van 35,5 giga azon a lemezen, és töredezettséfmentesítve is van. Ha nem ez a gondja akkor hogyan lehet megoldani?

ffxi
Tök jó!! A sötétoldalon bizonyos idõ után nem számolja nekem a treker. Huráááááá!!!! De viszont nem indíthatok új letöltést, mert e miatt nem is lát engemet. De gép restart után indíthatok 😄DDD

Fákjúal!

Met
már a 490-es build is

ájj át a sötét oldalra <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

ffxi
A sötét oldal nálam behalt. Nem tölt semmit pedig seeder annyi van mint a bûn 😞

Fákjúal!

Max7
Start menü - Futtatás - cmd - ipconfig /flushdns

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

nekem apache még mindig, mit kell tenni?

ignore ON

ok, én vok a hülye, nekem, is megy 😊

nekem még mindig nem mûködik 😞 az Apache oldal jön be helyette...
mit csináljak ? átírtam a hostsban az IP-t is

Casillas
hm, tényleg, így jó, köszi 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

mooo
jaja gmailra nekem is rögtön megjött anno,viszont freemailre egyáltalán nem érkezett...
kas123
#13389 - szedem is 😄 köszi h szóltál =)
#13390 - nálam is müxik minden
#13392 - gmail rulez =)

nekem egybõl jött az email. gmailes vagyok 😛
haverom freemailes, neki várnia kellett pöppet.

http://thenamelessphoto.com/

Nálam nincs vele gond, tegnap volt valami IP cím váltásuk, vagy ilyesmi, de már jó.
Sziasztok

A végtelennel mi a helyzet? Már 2 napja nincs! Valaki tud róla valamit?
Elõre is köszi a választ!

Beast Machine
kint van a uTorrent 1.6.1!

...vágod?

Beast Machine
sötétoldalon mikor lesz újra reg?

...vágod?

trogerzsiger
Amelyikre lehetett regelni, és aki regelt rá tegnap annak se jött még megerõsítõ email?

precision
rakd be manuálisan a startmenü/indítópultba

Bazinga!

fifi
lehetséges az, hogy 36órája nemjön meg egy jelszóemlékeztetõ?
reménykedjek?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Laky
Nem tudom, hogy segít-e, de azért próbáld meg újabb verzióval.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Casillas
valaki plz

Vivimos por ti, vence por nosotros.

precision
helyes 😊

amúgy #13377 -re a válasz, igen, azért, mert csak series van rajta

Bazinga!

Nekem szokásom ám! 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

precision
van egy olyan gomb hogy 'privát'...használjátok azt ilyenekre

Bazinga!

Csak nem volt virágnyelven 😊 Ha azt mondjátok, hogy a kapu-n akkor rálelek 😊 Utólag is sry, tõlem indult a hülyeség!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

precision
ennyi analfabétát...

Bazinga!

Lappónthún megtaláltam de nem értem miért a becenév. Csak series-t tartalmaz? 😊 Várom a mélt mer' nem jött még meg.

Én csak a kacsáson vagyok regelve. Dögöljek meg nem jövök rá melyik a sorozatos. Valaki küldjön már el plíz virágnyelven a *csába. 😊

A sorozatos oldalon most szabad reg van ma éjjfélig

StephenKing
A sorozatos oldalra hogy lehet bejutni, az is meghívós lett vagy várni kell mig kirugdosnak embereket??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Hmm... azt meg én nem ismerem 😊 Nem arra gondolsz, h. a max sávszél 80%át állítod be max fel/letöltési sebességnek?

Met
a privire válasz, #13365 2. pont

trogerzsiger
Sziasztok!

olyat lehet hogy csinálok egy torrent fájlt és azt átküldöm a haveromnak és õ meg azzal letölti a gépemrõl a torrentet?

Met
a #13363-ban belinkelték és már le is kapcsolták, köszönd meg neki

megszünt

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lele
az "E" betüvel mi ujság???