torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy engem is.
Igaz nekem max feltöltés mellett is tud jönni a cucc max speeddel, mert Chellom van.
Amúgy le van korlátozva nekem is az upload, de csak kicsit, elméletileg 128KB/s uploadom van, és 100-ra van korlátozva most.
Az elméleti 128 az gyarkorlatilag olyan 115-120, a megmaradó 15-20 meg kell ahhoz, hogy normálisan tudjak közben netezni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nektek a kacsán ez mennyivel jön lefelé?
Jericho.S01E01-E11.HDTV.XviD.HUN-TV
Nekem 10-30kb/s-val 😞 1,5megás nettel.
Felfelé meg maxon megy.
Fákjúal!
32 seed és 42 peer van per pill,és most se tölt többel.Pedig a múltkor 30-al szedett kb ennyi feltöltõ mellett.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Annyi köztük a hasonlóság mint a torrentleech és a demomoid közt 😄
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
2007-02-28 - Egyelõre tesztüzem, mindenki töltse le újra a torrent fájlt- amit seedelt vagy leechelt.
Basszus ezeket angolról magyarra fordítani... 😄 (mert ugyebár magyar tracker nincs)
Igaz nem vagyok ott regelve, de azért nem örülnék, ha bukna egy tracker, mert még 1 se bukott(itt) ha jól tudom.
Ez egy kérés a kacsásoktól...
"2007-02-28 - SENKI NE ÍRJON, KÉRDEZZEN SEMMIT SENKITÕL SEHOL, THX"
Amugy ahogy elnézem megvan az új design, de a banner m,ég nem készült el...
Valaki tudja a kacsással mi van? Totál eltünt róla minden. Még a kacsa is.
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W
valaki meg tudná mondani, hogy VISTA alatt hogyan lehet elérni, hogy az uTorrent aktív módba legyen? XP alatt nem volt ilyen gondom...
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Fákjúal!
Mi van akkor, ha egy oldalról jönnek a letöltések, de a feltöltés közben nem megy? Már csak azért, mert közben csökken az arányom.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az az érzésem, h a feltöltésem lehúzza a letöltésemet. Mert ha csak letöltés van akkor maxon megy, de ha elkezdek 1 seed-elés akkor a letöltés csökken és ha még 1 seed-et akkor megint csökken a letöltési sebb és így tovább. Mitõl van ez?
Fákjúal!
Reges oldalról max sebességgel is lehet tölteni
A letöltési sebesség függ a seederek számától és feltöltési sebességüktõl. Ha van 20 seeder 1k-s feltöltéssel hiába állítasz bármit is nem lesz gyorsabb.
Amennyit letöltesz, annyit tölts is vissza.