torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fákjúal!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vivimos por ti, vence por nosotros.
akkor routered van minden bizonnyal, port forward-ot állítsd be a router beállításokban arra a portra ami a bitcometben a listen port
leírná valaki hogy ezek a beállítások merre vannak pontosan?
mert nekem is kiírja minden indításnál, hogy can not listen to port, bármilyen számot állítottam be
Vivimos por ti, vence por nosotros.
De a szöveg értelmezés sem megy látom.
Na még egyszer, lassan írom, hogy fel tudd fogni.
Nem lehet meghívót küldeni az oldalon, érted? Hiába van, nem tudom elküldeni senkinek. Felfogtad?
Vagy lerajzoljam?
És meri törölni, nehogymár egy senkiházi mondja meg mit lehet és mit nem...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
amúgy az "aszfaltos" oldalon ugy van, hogy seeder csak min 10mbites uppal rendelkezõ ember lehet, szal ott elég szép sebességek vannak, pl nekem chello extremmel 1200kbyte/sec is megvolt már
Bazinga!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
sztem kapcsolatban van a chello sávszél bõvítésével :c
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
A welcome url-ben az van, hogy tölts le 30 dollárért egy progit, ami mindenhez tudja a pw-t <#idiota>#idiota>
Egyébként az érdekes az, hogy ugye 10mbit/s a netem ami kb annyit jelent, hogy kb 1MBt kéne kéne leszednie /mp. Ehelyett most 2.7KB/s le és 0,2KB/s feltöltés mellett annyira leterheli a netet ez a retek, hogy a szmájliablak is alig akar elõbújini, hát még a post milyen rohadt lasan megy el. Ha lelövöm az uTorrentet, akkor mint a villám jönnek be az oldalak. Hogy a tökömbe lehet ez?
Bazinga!
A Torrentel csak egy bajom van: fél éve van itthon netem. Ez idõ alatt találtam portálokat ahova nem kell meghívó de itt szar sincs, és olyat ahova kell, de senki nem tud adni. Kérdezem én, hogy aki új a torrentezésben miként tud hasznos dolgokat beszerezni? Van néhány hely ahova még elfogadtak regisztrációt, de a helyzet itt is u.a. semmit nem találtam rajta.
Értem én, hogy le kell korlátozni a felhasználókat és ezáltal kiszûrni a nemkívánatos elemeket. De akkor az újakkal mi lészen?
Nekem is lenne feltölteni valóm, kb 70-60 GB, nem élõsködni szeretnék.Pláne most, hogy 10 Mbites lett a sávszélesség...
Hát ennyi.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
kas123, köszönöm 😊 Azt is elárulod, hogy hol keresel? 😊))
Amúgy letöltöttem mindenféle RAR password recovery-tõl kezdve kutyafülén át mindent, kb 6 órán keresztül tököltem, majd mikor mindeféle dictionary-kat is összeszedtem, akkor kiírta a progi, hogy nem támogatja a multivolumenû fájlokat... Na ekkor robbantam be... Csak az vagy 2 óra volt, mire a RAR-PR-hez cracket találtam, mert az unreg verzió amúgy max 3 betûs kódokkal foglalkozik kizárólag...
Grim.Reaper.2007.XviD.AC3
:-))))))))))))))))
És én azt hittem, hogy csak én reagálom le így a hasonló dolgokat.
(ja, az ablakot ne felejtsd el kinyitni elõ<#nyes>#nyes>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
gondolkodj egy picit, a te letöltési sebességed az a seederek + leecherek feltöltésésnek _rádesõ_ részébõl tevõdik össze...ezek után nem lehet megmondani hogy miért lassu, vagyis igen, azért mert ennyi és kész, egy csomo, általad nem változtatható tényezõ miatt
Bazinga!
regelt oldalról töltök (állítólag innen maxon jön a cucc), de sajna így is max 25KB/s-sel jön. A feltöltés is lassú, tehát nem hinném, hogy az akadályozná a letöltést, mindenesetre kicsit lekorlátoztam.
Forza Inter!
32 seed és 42 peer van per pill,és most se tölt többel.Pedig a múltkor 30-al szedett kb ennyi feltöltõ mellett
Már csak az elsõ kérdésre várom a választ!
Forza Inter!
Bazinga!
Két kérdésem lenne: Az utorrentnél milyenek a helyes beállítások a number of connections pontban, ahol 3 értéket kell megadni? 4480/256-os netem van és utorrent 1.6-ot használok!
A másik kérdés, hogy egy torrent file hol tárolja azt, hogy ki tölti le? Pl ha van egy ismerõs regelve ugyanarra az oldalra és küld egy torrentet akkor azt neki tölti, ha meg én töktöm le akkor nekem! A tracker ezt hogyan érzékeli, hogy ki tölti le a torrentet? Remélem érthetõen fejeztem ki magam!
Köszi a választ!
Forza Inter!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”