torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre letudtam volna szedni a Szabadság szerelmet a makiról és most meg azt írja ki hogy a lap nem jeleníthetõ meg vagy hogy a szerver túlterhelé alatt van.
MI van a makioldallal? Azt hittem a szervertúlterheléses dolog már megszünt. Vagy mégsem?

Abit AN8 Ultra; Athlon64 X2 4600+ Manchester; 2X1Gb DDR400 Kingmax ram; Geforce 7800GTX PCIE 512Mb; 3Dmark\'05: 8224; 3Dmark\'06: 5137; Enermax Noisetaker 420W

precision
idióta

Bazinga!

ffxi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek a személynek nagy hálával tartozom: HunnernesKonge és úgy viszonyultam vissza kedvességét, hogy 11-es arányom van a Darkon. Még1x THX neki 😊

Fákjúal!

Max7
Nem szünetel csak az küldhet meghívót aki feltölt 1 vagy 3 nem tudom pontosan inkább a Terrabájton van a hangsúly!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
elmész a portforward.com-ra ott kiválasztod a routered, azt, hogy milyen alkalmazásnak kell portot nyitni és képekkel illusztrált leírás van mit kell tenned

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Casillas
egyébként asszem június/július valamennyire van írva hogy addig szünetel a meghívás

Vivimos por ti, vence por nosotros.

kas123
Bazze, fogd vissza magadat! A meghívó FELELÕSSÉGGEL tartozik a meghívottja iránt! Sztem senki nem vállalálná vadidegenek felett a felelõsséget (persze van 1-2 kivétel, de te nem vagy olyan).

Casillas
2005.09.26. 15:54 - precision (#3555)
akkor routered van minden bizonnyal, port forward-ot állítsd be a router beállításokban arra a portra ami a bitcometben a listen port

leírná valaki hogy ezek a beállítások merre vannak pontosan?
mert nekem is kiírja minden indításnál, hogy can not listen to port, bármilyen számot állítottam be

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Met
Hol van ott szarházi? olvasásból megbuktál, ezért is meg azért is mert a bannert képtelen vagy elolvasni.
De a szöveg értelmezés sem megy látom.
Na még egyszer, lassan írom, hogy fel tudd fogni.
Nem lehet meghívót küldeni az oldalon, érted? Hiába van, nem tudom elküldeni senkinek. Felfogtad?
Vagy lerajzoljam?

Met
Sehol nem lehet kérni mert nem lehet meghívót küldeni az oldalon, felfogtad?
És meri törölni, nehogymár egy senkiházi mondja meg mit lehet és mit nem...

Gfreiter
Igen, arról hallottam jókat, de sajnos az is meghívós... Majd lesem itt az eseményeket 😊 Mára szerencsére találtam egy jó sms oldalt, ahonnan 5-600KB-vel jön a cucc, ez még mindig a fele annak, ami kéne, de már nem bírom tovább nézni, hogy 2,5-tel nyöszörög le a film, amit ma estére terveztem, és reggel óta töltöm le... De most hagyjam abba 60%-nál...???

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

precision
torrentet pénzért adni a legnagyobb görénység, annyi a titok hogy egy szervert állít be seedernek vki...

amúgy az "aszfaltos" oldalon ugy van, hogy seeder csak min 10mbites uppal rendelkezõ ember lehet, szal ott elég szép sebességek vannak, pl nekem chello extremmel 1200kbyte/sec is megvolt már

Bazinga!

LeslieD
Hali! Nekem is ugyanez a bajom most, h max. 30-ra megy fel néha a letöltés, de aztán vissza is ugrik 4-5 kb/s-re. Mi a szar van??? <#falbav> eddig mindig 70-100 kb/s környékén jött. (Chello-m van nekem is)

Gfreiter
Érdekes amúgy, hogy egy másik topikban szakmabéli azt mondta,hogy érdemes sms torrentes oldalról tölteni, mert úgy maxon fog futni. Namost akkor mi van? Mert az elején azt olvastam, hogy az a legnagyobb hülyeség. Persze oldalcímet meg nem lehet kérni sehol... Na így én is tudom mondani, hogy van egy warez oldal, ahonnan 9,5Mbit/s-el jönnek a legújabb filmek. Persze nem mondom meg melyik az...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Más oldalról rendesen jön. pl xp sp2 (250Mb) ~4 perc alatt lekaptam. Csak a torrent buzizik (meg amirõl még nem tudok...)

nyamiag
nekem is volt már ilyen, most újra elkezdett ilyen lenni.

sztem kapcsolatban van a chello sávszél bõvítésével :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Gfreiter
Semmi baj, letöltöm majd megint máshonnan. Azért köszi!
A welcome url-ben az van, hogy tölts le 30 dollárért egy progit, ami mindenhez tudja a pw-t <#idiota>

Egyébként az érdekes az, hogy ugye 10mbit/s a netem ami kb annyit jelent, hogy kb 1MBt kéne kéne leszednie /mp. Ehelyett most 2.7KB/s le és 0,2KB/s feltöltés mellett annyira leterheli a netet ez a retek, hogy a szmájliablak is alig akar elõbújini, hát még a post milyen rohadt lasan megy el. Ha lelövöm az uTorrentet, akkor mint a villám jönnek be az oldalak. Hogy a tökömbe lehet ez?

Met
Én is kerestem serialt de sehol sem írták, hogy pass-os lenne. A welcome.url-ben mi van?

kas123
Küldtem neked 1 privát üzenetet =) olvasd el.

kas123
google-val próbáltam, megnéztem kb 7 torrentoldalon de sehol sem volt serial, se a hozzászólásokban...bocsi

precision
úgy tudsz bejutni zárt oldalakra, hogy itt általában szoktuk jelezni hogy x, y oldalon (persze nem írjuk ki a nevét, csak célzunk rá) lehet regisztrálni, mert inaktív/rossz ratios embereket töröltek...stb. szóval kövesd továbbra is figyelemmel a topikot, biztos hogy lesznek ilyen free reg -ek, amikor te is be tudsz majd jutni jobb oldalakra

Bazinga!

vizes
Nagyon hasznos topik, rengeteg segítséget kaptam úgy, hogy kérdeznem sem kellett hiszen a problémák amik felmerültek nálam az másnál is jelentkezett. Igy pusztán a topik olvasásával jutottam elõrébb.
A Torrentel csak egy bajom van: fél éve van itthon netem. Ez idõ alatt találtam portálokat ahova nem kell meghívó de itt szar sincs, és olyat ahova kell, de senki nem tud adni. Kérdezem én, hogy aki új a torrentezésben miként tud hasznos dolgokat beszerezni? Van néhány hely ahova még elfogadtak regisztrációt, de a helyzet itt is u.a. semmit nem találtam rajta.
Értem én, hogy le kell korlátozni a felhasználókat és ezáltal kiszûrni a nemkívánatos elemeket. De akkor az újakkal mi lészen?
Nekem is lenne feltölteni valóm, kb 70-60 GB, nem élõsködni szeretnék.Pláne most, hogy 10 Mbites lett a sávszélesség...

Hát ennyi.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Gfreiter
egyébként azért vagyok dühös, mert elméletileg 10Mbites netem lett, és ha ennek a töredéke is igaz lenne. akkor egy árva szót sem szóltam volna, letöltöttem volna újra a filmet. De mivel egész éjjel töltöttem és zúgott az agyamba a gép, és alig tudtam valamit aludni, ezért rohadtul rányomta a bélyegét a napomra...<#zavart2>

Gfreiter
Odáig már eljutottam, hogy kinyitottam az ablakot... <#vigyor1>

Gfreiter
Néztem, egy deka hsz nem volt 😞

kas123, köszönöm 😊 Azt is elárulod, hogy hol keresel? 😊))
Amúgy letöltöttem mindenféle RAR password recovery-tõl kezdve kutyafülén át mindent, kb 6 órán keresztül tököltem, majd mikor mindeféle dictionary-kat is összeszedtem, akkor kiírta a progi, hogy nem támogatja a multivolumenû fájlokat... Na ekkor robbantam be... Csak az vagy 2 óra volt, mire a RAR-PR-hez cracket találtam, mert az unreg verzió amúgy max 3 betûs kódokkal foglalkozik kizárólag...

Grim.Reaper.2007.XviD.AC3

kas123
írd be a torrent nevét, és keresek neekd hozzá jelszót =) (a pontos nevét!)

Met
megnézed a weboldalon a torrentnél a hozzászólásokat, nyílván másnak is van ilyen baja

vizes
" Kb 2 percen belül kibaszom az egész szemét gépet az ablakon!"

:-))))))))))))))))

És én azt hittem, hogy csak én reagálom le így a hasonló dolgokat.

(ja, az ablakot ne felejtsd el kinyitni elõ<#nyes>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Gfreiter
Francot! a megadott kódra kitömöríti, aztán a végén mondja, hogy wrong password. Kösz.

Gfreiter
Megvan, a torrent címének egy részlete volt.

Gfreiter
egy nyílt torrentoldalról leszedett torrentbõl letöltöttem egy filmet tömörített formátumban, és amikor ki akarom tömöríteni, jelszót kér. Mindjárt szétvet az ideg, mert sehol nem volt a megjegyzésben, hogy jelszavas. Nem lehet a jelszót valahogy kikerülni/megtalálni? Egész kurva éjjel töltöttem a filmet! Kb 2 percen belül kibaszom az egész szemét gépet az ablakon!

Gfreiter
Persze, arra gondoltam, hogy ha egy 50-nel is jönne, az nagyon jó lenne, és ne azon múljon, hogy nálam esetleg valami rosszul van beállítva. A windows tûzfalat kikapcsoltam, most úgy tûnik olyan 40 körül jövöget lefele (de folyton jönnek ezek a hülye popup rendszerüzenetek) úgyhogy ennek már örülök. Szerintetek melyik a legjobb progi?

precision
torrent esetében sehonnan sem garatnált a max letöltési sebesség
gondolkodj egy picit, a te letöltési sebességed az a seederek + leecherek feltöltésésnek _rádesõ_ részébõl tevõdik össze...ezek után nem lehet megmondani hogy miért lassu, vagyis igen, azért mert ennyi és kész, egy csomo, általad nem változtatható tényezõ miatt

Bazinga!

Gfreiter
Najó, a visszaolvasottak alapján:
regelt oldalról töltök (állítólag innen maxon jön a cucc), de sajna így is max 25KB/s-sel jön. A feltöltés is lassú, tehát nem hinném, hogy az akadályozná a letöltést, mindenesetre kicsit lekorlátoztam.

Gfreiter
Ja, és a sebesség mennyire függ a programtól? Én µTorrentet használok.

Gfreiter
Van valakinek ötlete, hogy miért megy az összes torrentem kb 0,1-5 KB-tal? gregtom6-hoz hasonlóan biztos én is külföldi oldalról szedek le, de akkor ezek szerint csak külföldi oldalak vannak...? Mert nekem még sosem sikerült normális sebességgel torrentbõl letöltenem. 10Mbites a net, ja, és a félreértések elkerülése végett nem 10Mbittel várom el a letöltést...

Szerintem külföldi oldalról szedhetsz és ott a 6 kilo még istenes!

Forza Inter!

Miért van az,h tegnap délután óta nemtok utorrent kliensrõl 6.0 kB/s-tól nagyobb sebességgel tölteni???(nem reges torrentrõl töltök)
32 seed és 42 peer van per pill,és most se tölt többel.Pedig a múltkor 30-al szedett kb ennyi feltöltõ mellett

Köszi!
Már csak az elsõ kérdésre várom a választ!

Forza Inter!

precision
2. kérdésre a válasz a passkey. Minden egyes letöltött torrentben benne van egy egyedi azonosító, a passkey, amely tartalmazza, hogy ki töltötte le az adott torrentet

Bazinga!

ffxi
Arany 7vége a sötéten 😄

Fákjúal!

Hello!
Két kérdésem lenne: Az utorrentnél milyenek a helyes beállítások a number of connections pontban, ahol 3 értéket kell megadni? 4480/256-os netem van és utorrent 1.6-ot használok!
A másik kérdés, hogy egy torrent file hol tárolja azt, hogy ki tölti le? Pl ha van egy ismerõs regelve ugyanarra az oldalra és küld egy torrentet akkor azt neki tölti, ha meg én töktöm le akkor nekem! A tracker ezt hogyan érzékeli, hogy ki tölti le a torrentet? Remélem érthetõen fejeztem ki magam!
Köszi a választ!

Forza Inter!

HunnernesKonge
Az enyém lesz a jó hidd el, kacsa fórumában le van írva...
ffxi
Nos akor majd kiderül, h melyik verzió lesz 😄

Fákjúal!

HunnernesKonge
feltöltéstõl számított 24h
daxan
Szerintem az mindig ingyé lesz, mert olyan a rendszer. A sötét oldalon is olyan a rendszer...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

ffxi
A kacsán levõ ingyen torrentek meddig ingyenesek. Mert nem írják oda egyikhez sem.

Fákjúal!

precision
#13628 ...

Bazinga!

Nemtudjátok hogy valamelyik torrent vagy más oldalról lelehet-e tölteni a Games X Copy nevû programot?(teljes vagy demo is lehet,de jobb lenne a teljes verzió)